Tack

I fredas va jag på takida och backyard babies i västerås, så sjukt jävla bra, sen senare på kvällen blev det blue moon med anna och eve, sjukt kul där oxå, ont i fötterna fortfarande bara, men det var de värt!

Igår kom tjejerna och hämtade mej med ögonbindel, vi skulle åka på en liten utflykt, visste inte vart men spännande var de! Men allt blev inte som planerat, linda fick förhinder å kunde inte vara med, vilket var synd, för vi åkte till arosfortet, så sjukt jävla roligt, hade aldrig vart där å hade skiit kul brudar! Tack så jätte mycke.
Sen åkte vi hem till mej och åt lite mat, donade oss sen kom de lite folk hem till mej, för jag hade lite födelsedagsferre! Tårar, skratt, spyor, strul, allt som en lördagsfest ska innehålla! Å jag hade jätte kul fast allt inte blev som planerat!

Tack så himla mycke!

Skön kväll hoppas vi på

Hade bara en lektion i skolan idag, fett skönt, så va hemma runt 12, duschade å började sminka mej, för ikväll blir det Takida och sen krogen, hoppas krgen blir roligare idag, jo de tror jag verkligen, för ida blir de inge sprit tjejer! Ska till Annastorasyrran nu, sen blir det tåget in till v-ås! Ha en bra kväll för det ska jag iaf ha!

Sminkning

När jag fyllde fick jag ju en sminkning, så idag
vart de in till v-ås och lära sej sminka en grund
å en party sminkning, riktigt kul! Sen köpte jag
2 ögonskuggor och en brunkräm. Tack så mycke!


Skit sprit

Ja igår va jag ju på krogen, blidde pluto, kul i början, trodde jag kunde dricka sprit i sverige oxå, men tydligen går det bara i utlandet, HAHA VAA? Men som sagt jag spyr av sprit och igår vart det lite för mycke av de, sorry om jag förstörde din kväll linda, men tack för att du tog hand om mej sötnos! Elin ville ju inte... Inte det bästa första oskulden på krogen kanske Hihhihhi men bättre lycka nästa gång! På fredag, takida sen utgång med kusinvittamin och storasyrran! faaan va kul, hoppas på den bra lyckan då!

Krogen oskuld ikväll

Slutade skolan runt 5 drog ner på samhället med Emelie å Linda å köpte snickers klass.. Kanske mest mums! Efter de gick jag hem å duschade, åt å sminkade mej lite, sen gick ja hem till Matte å hämtade lite cider, sen nu sitter jag hemma hos Linda å förferrar! Å snart kommer Elin å Ida, sen blir de tåget till stan å sen kanske Plutoooo!

Hoppas de blir så kul jag har hoppas på! Säger sen hur det va, hare bra alla 17:åringar, typ Emelie å Sandra ;) Hihhhihihi

Dagbok

Nån har sagt att fina flickor skriver dagbok.
Olydiga flickor har aldrig tid.
Jag vill leva ett liv som jag kommer ihåg, utan att skriva ner det.

För att

Tack

Vill ba tacka evelina för den jätte goda munken jag fick igår på min födelsedag, smakar fortfarande mums i munnen!

Min födelsedag

Dagen började med att jag vaknade, åt frulle sen gick jag till skolan, på lunchen käkade vi brudarna pizza, Elin bjöd mej (A) tack gullan! Sen fortsatte dagen i skolan, inte så roligt kanske. Men sen runt 3 gick jag hem, sen kom alla gäster :) Fikade smörgostårta å kakor, fick massa paket oxå! Fick, takida biljett och en kväll på krogen med dom bästa, syrran å kusinen, hoppas ja på!! första gången de blir krogen för mej på fredag då! Jävla roligt!! Sen fick jag ett guld armband, en sminkning på make upstore å  köpa smink för 650:-, körlektioner på 1600, akvarell block, 200:-, presentkort på ålens på 350:-, sängkläder å lite annat smått å gott, tack så mycke för allt!

Fick inte det jag önskade mej, men fick massa andra bra grejer, får vara glad över dom :D ååh de e jag verkligen! Hihihii

Underbar födelsedag, inte den bästa men underbar!

18 ååååååååååååår nuuuuuuu!!! :D

Äntligen!

De sög

Igår sa en person till mej "Du vill bara ha tillbaka honom, för att du vet att du känner dej trygg med honom, leta ny kärlek och sluta treva fram å tillbaka till den gamla skiten"... Kanske är sant, jag vet inte, men fick veta en sak igår, som gjorde mej väldigt ledsen, och det är jag fortfarande... De sög, men jag blev ledsen, ska inte säga för mycke, för man vet ju inte vikka som läser de här...

FFSS

Ikväll har jag vart med "FFSS" haha hah
Vi lagade mat, mums! och kollade på 2 filmer, å har haft sjukt kul!
Å är förvånad att inte ja å Milla började bråka nånting ikväll! Wow rekord!
Alla andra skulle till Anders på brat-fest, sen vidare på krogen eller till fettoHanna som hade lokalferre, å eftersom jag inte e 18 än, så kunde ja inte åka me till krogen, eller tycker om Hanna så specimellt mycke så va jag med mina andra brudar, å hade de mys! Just nu, tror jag alla mina kompisar e fulla som svin, och har sjukt kul! Dansar åt musiken Adam spelar ;) inte sant? Och jag sitter här hemma, klockan är 23.00 och jag håller på att kissa på mej! Ska nog tvätta av mej mitt smink, borsta tänderna, kissa sen sova... Gud vad jag ska sova skönt, men inatt, va nog den skönaste natten på mycke länge! Vissa vet varför, men vet inte riktigt vad de betydde, ska inte fråga så mycke, vill inte förstöra nått, jag ska bara vara glad!

Hoppas det händer igen, på riktigt

PUSSåKRAM

Skulle inte tveka

Hur ska det här gå? Körningen går bra, tillåme i v-ås! Men ojoj, måste plugga teori oxå! Och jag är väl inte den som älskar att läsa direkt!.. Och kan inte plugga ensam, måste ha nån bervid mej som peppar och förhör mej hela tiden, å vem har tid med de lixom? Haha men vissa tror på mej, så måste väl visa att jag kan å vill!

Ska snart på träning med syskonen, kommer bli hårt, har inte tränat på 100 år, men ska la bli svettit å kul!

Från en sak till en annan, så idag fick jag veta att den jag tycker mest om i hela världen, kanske ska flytta till norge??? Då höll mitt hjärta nästan på att stanna på riktigt!! Nej nej du får inte åka, hoppas de inte finns nå jobb åt dej där (A)
Men måste koncentrera mej på mej själv nu, körkort, skolan, plugga upp matten å alla andra betyg? Å fyller 18 år snart oxå, mycke nu! Men skulle inte tveka om jag fick en chans med dej!

Tänk efter!

"Tänk efter, vi lever bara en gång och IDAG kommer aldrig mer igen"

Jaja

Idag hade vi bara en lektion i skolan, sjukt skönt! Men fattar inte hur jag ska kunna läsa Matte och Engelska B, när jag inte ens klarade A-kurserna i dom ämnerna! haha??
Efter skolan gick ja hem å sov en timme, sen vart de på kalas hos min moster Bettan :) 


Och tre olyckliga damer gick till lekparken med sina 2 barn senare!




KKoskinen

Bara minnen, inte verklighet

Kommer ihåg typ första gången jag såg dej, eller iaf första gången jag såg dej på riktigt! Det var på båtbryggan för nångra sommrar sen, jag satt där med fötterna i vattnet och du kom fram och pratade med mej, oijoij va nervös jag va... sen kunde jag inte sluta tänka på dej! Vi blev tillsammans nån vecka sen va jag dum i huvet och det tog slut, va slut ett tag sen blev vi tillsammans igen, och vad händer? Jag är dum i huvet! Tog slut... Blev tillsammans igen 3 november 2007 - 2 maj 2008, dagen innan ett halvår :/

Den tiden va den bästa i mitt liv, fast vi bråkade nästan hela tiden, men den tiden va värt allt det underbara vi hade när vi inte bråkade! Kommer du inte ihåg att vi hade bra tider tillsammans oxå? Jag va lycklig med dej..

Kommer ihåg när vi lagade mat i din lägenhet, och satt där vid bordet och pratade om att det kändes som vi va som ett vuxet par, hehe två vuxna människor som lagade mat tillsammans, sen satte sej vid bordet och åt! Men vi har ju hela livet framför oss! Sen alla mysiga kvällar med dej <3 Eller alla roliga fester tillsammans med dej, Åh då minns jag festen hemma hos Dennis, 2 nevember, första snön, kommer du ihåg? Vi blev tillsammans den natten! Kommer oxå ihåg hur mysigt vi hade dom kvällarna vi va hemma hos din pappa, bubblade i bubbelpoolen å bastade, sen kollade vi på skräckfilm och åt chirre och drack mjölk, hehe! Och när du åkte med hela min släckt till kloten över nyår, även fast vi nästan gjorde slut där, men det betydde verkligen mycke att du åkte med, och vi hade kul där oxå! Bada tunna och åka griller! Och pussas på 12-slaget.
Sen julafton när jag fick den fina fina tavla av dej, som jag förstörde när det tog slut mellan oss, för att du sa att du inte älskade mej längre! Men du ljög... Eller första natten när vi sov tillsammans, saknar verkligen att vakna upp med dej! Så himla många minnen tillsammans med dej, hinner inte skriva ner alla, men hoppas du läser det här å ses att vi faktiskt hade det ganska underbart tillsammans, och jag saknar dej! Men jag ska inte göra det svårare för dej nu! Vet att du inte vill <3

Galen dag!

Idag har vart en lång dag, när jag vaknade gick jag hem till anna, va där till 12, då jag gick med mormor å milla till samhället för att kolla in snyggingarna i damrallyt! Men man kan ju klart säga att min mamma va snyggast, med långt löshår å grejer,  efter det så sprang jag å Milla upp till sporthallen för att sola... Måste ju bättra på brännan, fick ju inte så mycke sol av turkarna!

På kvällen vart jag å linda sugna på att supa, men efter som linda äter antibioblabla å jag nyss tagit hål i tungan, så gick ju inte de, men vi gjorde de ändå! Who cares, inte sant?

Så vi hade liten ferre hemma hos mej, spelade UNO - rajraj och hade skit kul... Gjorde oxå slut med johan min pojkvän, eftersom jag inte känner honom, gick lite för fort fram kanske, och för att det alltid har vart du R! Vill att du ska veta det!

Du kanske inte tror mej, men det har alltid vart du
 
Men det måste vara sann kärlek för båda...

KKoskinen

-

My old love

Vad tycker ni?

Jag har nog haft alla hårfärger man kan tänka sej, min önske hårfärg är kanonröd, typ som en cocacola flarra..
Men Lycka till Karin! Så nu orkar jag inte mer, så snart blir det kolsvart för min del, igen! Andra säger, nej pröva rött igen, eller färga de brunt! Orka, jag gör väl som jag vill :D



Och tungan är väl lite bättre, men hur ska jag kunna prata normalt med körkvinnan?
För om typ 3 timmar har jag en körlektion, igen... Och jag kan ju knappt öppna käften! Oj oj, hur ska det här gå?

Ni får la kanske veta sen




KKoskinen

Hemma igen, men vill tillbaka

Hemma från en galen vecka i turkiet nu! Och nu vill jag tillbaka till våra nya nyköpingsvänner, värmen, all party och allting!
Flygresan dit va inte alls kul, när vi skulle landa å va de ju mest luftgropar, trodde jag skulle svimma! Men Oskar som vi träffade på hotellet sa "Älskar när det blir luftgropar när man flyger flygplan, det kullar så jävla skönt i kuken då, nästan bättre än en avsugning" hahhaa den känslan skulle ja vilja känna...

Nyköping vi kommer i december!

Och sista dagen på resan blev det att pierca tungan, Aj aj!
Har inte ätit på 3 dagar nu... eller fick i mej lite lite gröt nyss! Fan va man e sugen på allting...
Sen kunde ja ju inte pussas så mycke med min pojke när ja kom hem heller :/ <3

Men skönt å vara hemma :) Men en sån jävla kul vecka!

Alla bilder finns på bilddagboken (BKLK) kolla och kommentera!

PUSS




KKoskinen

ÅÅÅH va trött jag är!

JAJAJAaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D nu åker vi till arlanda om 49 minuter! ojoj så himla sjukt trött jag är, skulle vilja ba lägge mej å sova å vara hemma ;) näää skojja :D men inte alls taggad just nu! men de kommer väl...

Igår kväll éller av för 4 timmar sen låg jag hemma å mös med min pojke <3 Åh vill inte åka ifrån honom nu...

Älskar den här känslan med honom :D Så här i början av ett förhållande,
när det är lite pirrigt å man venne riktigt vart man ska ta vägen :D <3
Och kommer sakna dej otroligt mycke <333

och kommer heller inte orka bära min egen resväska... ojoj kommer bli en hård, svettig, trött, galen och helt sju rolig resa :D wooohoooo!

I miss you sverige! NOT!

Nu då?...

... Ja nu då? Packat å klart! Har med mej allting hoppas jag!

Och nu sitter jag bara å väntar på att få åka, kommer ihåg för typ ett halvår sen när vi bestämde oss för att åka utomlands! OJ OJ va tiden går fort! Och nyss satt jag där på jobbet och tänkte, nu är det bara 2 veckor kvar tills man ligger där vid pooolen å steker :D Och nu är det bara 8 timmar kvar tills vi åker! Skönt som fan att komma bort från alla bekymmer..


- Kärlek -

Packa Packa Packad

Vaknade när klockan ringde halv 7 imorse, åt lite frulle sen cykla ner till körskolan i regnet, hade en dubbelkörlektion kvart i 8, gick himla bra tycker jag! Fick starta lite i backe, å backa i en sväng, köra runt lite i hallsta å grejer...

Sen när jag kom hem hade jag tänkt sova nån timme, men nej nej det gick inte, för är så nervös för att flyga, har gjort det en gång förut för 2 år sen, men nu har jag en konstig magkänsla att planet kommer störta!
Men så ska man ju inte tänka... Om 15 timmar kommer elin å hämta mej så drar vi till arlanda! WOW!
Har packat klart allting nu tror jag, men säkert massa jag har glömt, men men!

Ikväll ska jag mysa med pojken min, för ja venne hur jag kommer klara mej där borta utan honom :/  men jag har ju brudarna :D
... men en vecka går väl fort :) <3

Å får väl se om man nu kommer hem levande efter den här resan eller vad som händer!

Ta hand om hallsta när vi e borta!



KK oskinen

beginning '´-

Emelie tjatar och tjatar om att jag ska börja blogga, så nu kan du sluta tjata gullet!
Jag har skaffat en glogg, och jävlar dej om du inte läser den varje dag...

Idag har jag övningskört med pappa, gick jäkla bra, körkort snart? JAJA ;) 
Sen ska man väl börja packa då, för imorrn natt åker vi brudar!

Alanya 08! Här kommer vi!  

Och jag kommer sakna min johan så himla mycke :/ <3 




KK oskinen 
 

RSS 2.0