HEJ DÅ SVERIGE

Ufff! Vill ligga kvar i min säng å sova hela dagen! Men nej nej om typ en timme kommer linda å jonas å hämta mej, så åker vi till sälen! å jag har inte ens packat klart haha! Å så ni vet så kommer jag nog inte blogga nånting förns jag kommer hem, så kolla in min blogg om typ en vecka! Lägger upp en bild på mej så ni inte glömmer bort hur jag ser ut! Ha en jätte bra Nyår och så alla ni! PUSSPUSS hörs om en vecka!

-


Jag tycker om dej de gör jag, men det är svårt!

-

Resten av erat liv är en lång tid. Även om ni vet det eller inte, så formas livet just nu. Ni kan skylla på erat öde, otur eller dåliga val. Eller så kan ni kämta emot! Saker kommer inte alltid vara rättvist i verkligheten. Det är bara så det är! Men för det mesta får du vad du ger.

Vad är värst, att inte få det ni önskat er? Ell att få det men märker att det inte är tillräckligt?

Resten av erat liv formas just nu! Med drömmarna ni jagar, valen ni gör och personen du väljer att vara. Resen av erat liv är en lång tid och det börjar just nu! Ta vara på det.

SÄLEN IMORRN , LÄNGTAR FAKTISKT INTE

Tror jag börjar bli sjuk, eller halsen e värre än vanligt iaf, å sen kommer väl alla smitta alla i sälen, som vi drar till imorrn, så idag blir de å ta de lugnt och packa! Hatar verkligen å packa, ska vi gå en kurs i de Linda? Så vi lär oss, haha..

I torsdas vart de ju Qwarn, lite bilder från den förferren med mestadels Linda!













Bilder från min julafton tvåtusenåtta

Lite dålig på att lägga in bilder, men min dator är ju dum i huvet, nu funkar varken skrivarn eller ljudet? Aja här e lite bilder från min julafton iaf!













  

  

  



Mår värre än en rutten potatis?

Ja idag mår man ju inte så himla bra! Igår vart de Qwarn med Linda å Gusten, träffade as mycke roligt folk där borta, tillexempel Tai å Matte som man inte hade sätt på 1000 år, men klockan gick lite för fort och lite för mycke dricka för mej! lite spyor å så, men de ska vi inte prata om, mamma kom å hämtade oss runt 2, och jag tror fortfarande jag är full! Men bra roligt vare..

Vaknade runt 11 idag, och ojoj inte roligt å vakna super bakis, haha men pallrade iaf mej upp till duschen och då mäster jag ett super stort blåmärke på sidofettet i magen, hahah va gjorde jag igår egentligen? Linda har du någon aning eller va du lika på smällen som jag? Ah åkte iaf till stan idag, köpte lite smink och ett par jätte fina trollor, och man ville inte ens gå i stan den här dagen, vadå mycke folk? OJOJ! Fick ju panik för 17, åkte hem med kvart över 4 tåget, gick till mormor, åt lite mat å hade skoj, sen gick jag hem till Linda för vi skulle klippa Gusten men ne så blev de inte, så nu sitter jag hemma å är trött och tjurig å ont överallt och illa mår jag oxå, roligast idag va hemma hos mormor! :M PUSSPUSS

Ispromenad på is

Gick ut å gick med Linda en promenad tidigare idag, då kom vi på att vi va suga på att festa, och eftersom nån sa till mej att hela hallsta ska till Qwarn ikväller, så varför inte åka dit vi med? haha så vart å dona lite dricka till Linda, å nu sitter jag här, å har nyss duschat och funderar på vad jag ska ha på mej ikväller... PUSSPUSS kanske ses på qwarn?

Julafton är slut för i år!

Hopp nu är julafton slut för det här året! Sorjligt tycker jag, jag älskar ju julafton, men det börjar närma sej sälen och nyår!

Min julafton började med att mamma kommer in kl 9 å skriker att det snöar, jag springer upp fort som fan från den varma sköna sängen å ställer mej vid fönstret å kolla, å leer! haha helt underbart att det snöar just på julafton, men inte så mycke, men en bra början! Sen började jag dona mej, runt 11 kom Fredrik hit och vi bytte julklappar, men vi sa att vi skulle öppna dom på kvällen, men oj så nyfiken jag va, mini paket! Sen skjutsade han mej hem till Bettan, lockade fias hår i 2 timmar! Sen kom hela släkten och vi började käka, sen efter 3 köttbullar, 2 prinskorvar och en potatis, så satt man 2 timmar å väntade på att kalle skulle börja så man fick sina julklappar sen, ah tillslut så va kalla oxå slut, å man fick sina klappar, YEY, vill ni veta vad jag fick? jag skriver iaf, jag fick: presentkort på HM, en klippning, as sköna sockor, en meters långa sugrör, matchande BH och trollor, presentkort på make up store, en t-shirt, hudkräm, akvarellblock + penna, parfym, en klänning från kina, hahah men den har inte kommit hem än, typ det jag fick, tack tack tack så himla mycke, blidde jätte glad :D Sen öppnade jag den där mini julklappen från Fredirk, och det va en hundralapp som han hade klippt ur ett hjärta i, hahah bara han skulle komma på en sån sjuk grej! Men ja tycker de va gullit :) och belv jätte glad, jag ska rama in den sen.. Å min present till honom var en hemma gjord norge mössa, å jag tror han vart skit glad, haha! Kvällen fortsatte med lite spel å gröt, iår vart de att åka hem ganska tidigt, inte vet jag varför? PANG så va alla hemma..? Lite tråkit tycker jag, men Fredrik kom å gjorde mej lite sällskap, kollade typ bara på tv, men de va mys..

Lägger upp lite bilder senare, eftersom min data e dum i huvet så Fia har alla bilder! Så kika in senare PUSSPUSS

ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!

Klockan e nu runt 9, jag ligger å sover, mamma kommer in å skriker GOD JUL KARIN DE SNÖAR :D åå jag upp ur sängen fort som fan, hahah helt underbart ju! MMmmm vad jag e glad idag känner jag :D älskar julafton, ska duscha nu sen dona mej, skriver ikväll om hur min julafton har vart PUSSSPUSSSPUSS :D:D

Imorgon

Vaknade halv 10 idag, tog ut Ricki kl 10, kollade lite vänner å tog ut ricki igen kl 12, halv 1 kom mamma å hämtade mej, vi åkte till banken å tog ut 2000 kronor från mitt konto, gav 1500 till anna, kändes ju sådär! Men nu e vi kvitt! Sen åkte vi till ica maxi i stan, handlade mat och även ett par snygga strumpbyxor till mej, som jag ska ha på nyår, eller ah sånna som slutar på låren, va dom nu heter haha, åkte hem runt 4, hem till bettan å drack lite glögg, och nu sitter jag här med lite huvevärk! hahahha tråkit inlägg men vafan alla inlägg jag skriver kan ju inte vara super roliga! PUSSPUSS

50 Frågor

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 18,28 kronor
2. Har du fått en kyss den senaste  veckan? Ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Idag, ja vaknade nyss, å somnade ensam igår natt
4. Hur lång är du? 1,64
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Never back down
6. Hur löd ditt senaste sms? Som jag skickade eller fick? Skickade: Anna idag får jag säga det: Imorrn är det julafton :D och fick: Puss puss från gus
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Messa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Han ser man inte ofta iaf
9. När såg du senast din mamma? igår kväll innan vi sa god natt
10. Icke godkänt i något ämne? Öhm.. typ engelska A engelska B matte A rättskunskap nå handelsämne, svenska?
11. Mvg i något? Bild och infoblabla å lauatobla bla..
12. När vaknade du idag? halv 10
13. Vilken är din favoritplats? Med någon mysig
14. Vilken plats föredrar du minst? I sopprona !
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? I något fint hus utomlands, med en rik pojkvän och 2 barn, haha iaf i mina drömmar.
16. Hur stor är din säng? 120
17. Vad sover du i? Trollor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st
19. Var har du bott/bor? Bäckgatan 11 och nu på baldersvägen 7a
20. Tycker du om kinamat? Fyfan! Blir man inte vad man äter?
21. Tycker du om kaffe? Äckligt, bläk
22. Vad dricker du helst till frukost? Oboy eller tee
23. Kan du spela poker? Jag vinner ju alltid!
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nee typ bara jag
25. Vill du ha barn? ja 2 st
26. Kan du några andra språk än svenska? svenska och svengelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej och hoppas jag slipper de
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Både och, bassängen e mysig, men havet är stort och farligt, men har man någon att krama så går havet lika bra som bassängen.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Det jag vill
30. Äger du dyrbara smycken? Mitt guld halsband och guld armbandet, som jag alltid har på mej
31. Kan du rulla med tungan? Neee va e de för strunt köp en get
32. Vem är den roligaste människan du känner? Hhahaha det är nog mej själv (A) Men även mina vänner! Och vi får ju inte glömma familjen å släkten som hör till!
33. Vad har du för ringsignal? Orkar inte kolla, men typ nå bra
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Joo de tror jag, men inget jag kan ha nu
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en on/off knapp på min strömbrytare
36. Kan du byta olja på bilen? Ba hälla i lite?
37. Vilken var den senaste boken du läste? Typ "E som i Extas" läste den typ i 8:an Första och sista  bok jag har läst
38. Dansar du i bilen? Till sälen kommer jag göra
39. När var du i kyrkan senast? Öhm.... när jag försonades med han där uppe
40. Hur många hål har du i öronen? 3 men har haft 5
41. Har du någon piercing? tungan å 4 i naveln
42. Har du någon tatuering? Nej men de kommer med åren
43. Har du provat droger? När vi åker med klassen till . . . . . så kommer jag, hahahha nej då
44. Röka eller snusa? Jo men kan inget av de
45. Hur gammal är den äldsta du kysst? Öhm... kanske 22-23?  jag har väl ingen aning :D
46. Har du pojkvän/flickvän? Nej jag har mej själv
47. Har du ett bra sexliv? Underbart !
48. Vad är ditt mobil nummer? typ... 10 siffror
49. Vad ska du göra ikväll? Dona Annas julklapp
50. Har du några syskon? 2 st bästa

Too days left

Jo men hallå, idag gick jag hem till Anna runt 2, sen runt 4 åkte vi till stan, till annas kompis Linda, skulle kolla om jag fick låna någon klänning som jag kan ha på nyår, och lovar er, den tjejen har klänningar! Provade kanske 15 st, och ville ha alla, haha, nejrå lånade hem 4 st så jag fick bestämma mej hemma, å har hittat min nyårsklänning nu, super fin! Och vill även låna en till julafton, tack tack så mycket för att jag fick låna dom två klänningarna, ska vara försiktig så du får hem dom hela å fina! Sen kom vi hem runt 5, åt mat sen solade vi! Sen så plåtade jag lite, 100 spänn i timmen tar jag, men eftersom jag e skyldig anna 1500 så plåtade jag henne gratis, hahhaha kul vi hade! Aja kom hem för en halvtimme sen, nu ska jag kolla på snygging filmen en gång till! Så super duper bra, men anna har ju 48 timmar kvar tills hon får se den hahha snabbt! PUSSPUSS

Bästa filmen!

Kollade nyss på filmen "Never back down" Fyfan vikken bra film säger jag bara! Den va värd att vänta 17 timmar på hahah! Snart ska jag hem till Anna, vi ska till stan, hem till hennes kompis å göra nånting, säger sen om jag hittade nånting jag får låna, PUSSPUSS

Valborg snart igen? Väntar stugan? Jaja

Haha kollar på lite bilder sen vi va i Mattes stuga, och säger bara att KUL VALBORG VI GÖR DET IGEN! Och ta hem en påse sol åt mej, jag behöver färg!







En vecka kvar = 7 dagar?

Kan tyvärr inte lägga ut någon bild på mitt nyfärgade hår, nå fel med min skrivar, kan inte lägga in bilder.. Men de vart väl nice, vet heller inte riktigt vikken färg, typ rosa rött orange brunt fläckit, hahha men ja e ju inte som alla andra, å vill inte ha som alla andra, å lovar att ingen har mer färger än jag i håret! kollar man noga i ljuset så är det nog 100 st, eller va tror ni? Kollade nyss på reine å mimmi i fjällen, å sneglar på tv ibland för nu är det ju heartbreak hotel, kul film men såg den för nån dag sen.. Sitter och funderar vikken jag ska åka med till sälen oxå, åker jag med Lindas bil får jag åka i en skrutt röd volvo, så är jag uppe mitt på dagen å kan börja supa å kanske leka av mej i snön.. Åker jag med gus på kvällen efter emelie har slutat jobbat så är jag inte uppe förns typ 2 på kvällen, då kommer jag inte orka supa med dom andra, för jag kommer nog somna i bilen så sött.. så får se vikka som vill ha med mej mest, emelie kommer nog tjata på att jag åker med henne, tror nog inte hon vågar åka med gus å jocke själv HIHI  Eller? Aja.. en vecka kvar, behöver inte bestämma nu, och ojoj vad jag skriver, venne ens vad jag snackar om längre, haha! PUSS

You better die young

PROSIT! haha nös nyss, två gånger tillåme.. Igår kväll kom anna å hämtade mej runt 5, åkte å hyrde film å köpte lite godis, sen hem till henne å gjorde tacos, sen kollade vi på filmen som vi hade hyrt "The dark knight: Batman", lite seg i början, å i mitten va den as bra, spännande å grejer, å i slutet somnade man nästan, eller kanske beror på att jag somnade halv 6  å vaknade halv 10 i fredas natt, haha, men kika på filmen ni som inte har gjort de, den va bra! Gick hem runt halv 11, hittade 50 spänn på gatan i regnet, YEY! haha såklart tog jag upp den blöta 50 lappen å hängde den på tork när jag kom hem.. sen kollade jag på twilight, sen somnade jag..

Imorse vaknade jag halv 12, anna aleks å emilie kom på besök runt 12, käkade lite mat, sen gick ja med anna till ica för att köpa hårfärg för min blöta 50 lapp som då va torr, väntar nu på att mamma ska komma hem å färga mitt hår, vikken färg blir det den här gången? ja de får ni nog se lite senare, PUSS

Ta dej jävla Joonas, nu är jag sur!

Ja vi kan väl börja igår runt 5 tiden, gick å mötte Linda för vi skulle med bussen till stan, hem till bobo på förferre! Haha när vi sitter på bussen till konsum på vänster sida efter rondellen så ringer vi Emelie å frågar "Om hur många minuter ska vi trycka" Emelie visste inte, så vi ba tröck när vi kände fört! Gick ju great! Sen fick vi gå som ett C eller nått, jag ville bara ha hår spray! Men tillslut kom vi hem till bobo, gud så söt vovve! Iaf så hade jag roligt, sen klämde vi in oss i kockens bil, så körde han ner oss till stan, sen gick vi in på konrad, innan 10 så vart gratis, skönt de! Väl där inne så var de väl inte så jätte mycke folk? Men sen kom det mera och Rickard å Joonas kom oxå, fick ett mess "vi är inne nu" så gick runt å letade efter dom, sen ba står dom där! Oj va glad jag blidde! Inte sätt dom på år å dagar! Hade iaf en as rolig kväll men mina frends!

Och jävla joonas! Vi är inte vänner nå mer försn du har bett om ursäkt!? Han ville inte vara kvar i hallsta så dom åkte hem för nån timme sen?? Jaha :O värt att betala 1200 för att inte ens vara här i 24 timmar? Aja men joonas ville hem å rickard hade väl inget annat val än att åka med, men han ville stanna, å de va roligt å träffa den pricken, kom snart ner igen!

Idag vette fan vad som händer? Godis å film, jaja! Snart julafton oxå, å inga klänningar utanför min dörr! Hahha bilden är 1½ år gammal! Och jag älskar den! 
 


FREDAG Å SNART KULJUL

Vem fan orkar gå upp kl 8 på en fredag för att gå till skolavslutningen kl 9? Jo ganska många som va där faktiskt, tänkte skita it å åka till stan med norrlänningarna, men nee kanske lika bra att gå, å tur va väl de, haha fick ju gå upp på scen för att få pris ( en väska och en choklad medalj ) de hade man ju inte räknat med precis! Sen gick ja hem å emelie hängde med, hon skulle låna nå kläder å ha på sej ikväll, men ja har inga kläder, så får se vad hon har på sej! Jag har millas svarta "fransklänning" men hittar inte mina strumpbyxor :/ aja, de löser sej, å det va egentligen så att jag skulle åka tåg till stan själv, sen ta bussen nånstans helt själv! Hahha jag vågar inte ens ta bussen hemmifrån mej till näs, hur skulle jag då klara det i västerås? Jadu.. men fick nyss ett mess av Linda, hon har donat pengar så hon sa me på krogen YEY! Så slipper åka själv, tack gull va roligt vi ska ha! Ne nu ska jag börja sminka mej, för blir nog att åka med 5 bussen eller nått, PUSS  ha en rolig fredag

YEY :D

Fick nyss veta att Rickard å Joonas kommer till hallsta ändå YEY  :D

Bara skit, allting blir fel

NI MÅSTE KOMMA! Suck säger jag bara, blir nog inte så roligt som jag hade tänkt mej imorrn! Rickard å joonas kommer nog inte till hallsta, har inte träffat dom sen i somras, å vore sjukt kul att umgås lite med dom, men nej nej, dom kommer inte, saknar ju er!

Sen kommer inte mina klänningar hinna komma heller, dom hinner inte komma innan julafton, å sen är de ju röda dagar å helg, så hinner inte få dom till nyår heller, så kommer få dom när jag kommer hem från sälen, jävlit roligt, vafan när ska jag ha dom dårå? i skolan eller? Å har ingenting att ha på mej på både julafton eller nyår nu, jävla skit, allting går fel!

Å min ekonomi rå!

1200 spänn till anna
400 till mamma

0 kronor till sälen

Å då måste jag låna pengar till sälen å jag ligger redan 1600 back! Hmm... jag orkar inte med mitt liv just nu!

Va iaf i stan med mamma å linda idag, köpte julklapp till linda å till lilla emilie, nu e jag äntligen klar med alla! Sen så fick jag ett par svarta as snygga snowjoggers av min mamma! Älskar dom! Men mamma säger att jag inte kan ha dom jute nu fö att det inte är snö ute, men vafan de kan jag väl visst?

-

-

Dåtiden är bara ett minne, framtiden är fantasi! Det är bara i nutiden som vi verkligen lever.

Drömmmde att jag badade inatt, å jag gör en tjockis!

God morgon, har inte hostat så himla mycket inatt, så sov ganska bra, men vaknade med världens huvudvärk, hade det igår när jag somnade oxå, å de har inte gått över än, tokit! Nu ska ja ut med ricki, sen ska jag dona mej, städa lite oxå om jag hinner, för senare ska jag till stan med mamma, ska köpa mina sista julklappar! haha men vet inte hur allting ska gå till, jag har 100kr å 2 julklappar kvar att köpa, sen ska jag på krogen imorrn, YEY! Jag får nog ta att trolla fram lite stålar! Men vet vad jag ska ha på mej, så det är skönt att ha de klappat å klart... ne nu kissar vovven på sej snart, PUSS

Rolit rolit

Lite bilder från jullekarna här då, hahah men de va roligare än de ser ut!






 



Jullekar och saxar!

Morsning, gick ju somsagt till skolan idag för att kolla på jullekarna, men Gurra å nån mer banga ju så vi fick inte vara med, kul! Hade vart kul å se min klass göra bort sej lite.. Så gick dit å kollade på dom andra lagen som var med! De roligaste va ju när dom skulle smälla ballonger mot varandra i sexställningar, hahah riktigt kul å kolla på! Å sen fick dom ju göra massa äckliga saker oxå, som att typ trycka upp så många machmallows (venne hur de stavas) i munnen som dom kunde, å typ alla spydde efter de, usch! Sen den gamla vanliga, snurra runt en innebandy klubba och sen springa tillbaka till sina vänner, usch tycker den leken är läskig.. En gång när jag snurrade på en gunga, så skulle jag resa mej  å gå till mamma eller nått, så ramlade jag och slog huvet i den öppna bildörren! Sen dess har jag inte snurrat! Kanske därför jag hatar karruseller å skit oxå?... Sen fick dom oxå göra den där vatten å sen mjöl grejen, glad att jag bara kollade på! Efter vi hade kollat klart så gick ja å Linda hem till hennes farmor å hälsade på, å nu sitter jag å väntar på mat, så ska nog kika lite vänner så länge! Bilder från idag lägger jag upp lite senare, inte så många men kolla in dom! PUSS

EN VECKA KVAR! HELT SJUKT!

ÅÅÅHHH EN VECKA KVAR TILL JULAFTON!  Inge man längtar? Joooo jag vill att tomten kommer med alla klappar nu!

God morgon alla snygga läsare, ska snart till skolan å kolla på jullekarna som min klass kommer vinna! Jag ska själv inte vara med, men jag ska ta kort på alla som e! Och sen vet jag inte vad som händer riktigt, får ju heller inte tag i Emelie, skit telefon, köp en ny! Aja men måste sminka mej lite fort nu sen gå till skolan, hare bra så ses vi elle?

Å taggad till krogen på fredag! ( Tjejkväll ) Hahhaa ja å Emelie! YEY!  å du ska med Linda, även om du vill eller inte! Snacka inte om pengar, ja ligger 1500 back! PUSS

Titanic

Paus just nu, koller nämligen på Titanic, tror många kollar på den, för den är ju så himlans bra! Å tårarna kommar alltid i slutet.. går ju inte ens å förklara, men ojoj nu har den börjat igen, båten full med vatten å grejer! Spännanden PUSS

Orkar inte skriva nå

Orkar inte skriva vad jag har gjort idag, haha men fick iaf min klänning från aktionen, hoppas den hinner komma innan julafton! Å att den passar, för går ju inte å lämna tillbaka den.. nu ska jag duscha äta och sen kolla vänner! PUSS

Tack för senast

Godmorgon för typ 4 timmar sen! Vaknade hemma hos Anna imorse, sov på hennes soffa inatt, för va barnvakt igår kväll å orkade inte åka hem i den mörka natten, hoppas ja får min klänning som jag "beställde" igår, de visar sej under dagen! Hade matte imorse kl 8, fick veta vad jag fick på mitt prov förra veckan, hahhahaha säger jag bara! Så inte så glad över de! Nu sitter jag å har fotografisk bild och han ba babblar, ja hör inte ens om vad! Slutar om en timme, då ska ja hem en liten stund, sen ska jag möta anna kl 11, ska hem till henne å städa till Pedro, sen vara där till kl 4 då jag nog ska gå å möta emelie å sandra?

Ne men hare bra pusspuss

OJOJ

Hahaha kolla va små!! :D

Where is the rum ?!



Hahahahah bara för att vi gillaren !

Jag har inga ORD!

Hahaha så jävla kung skoldag idag!
Emelie frågar mej: Karin vill du ha pizza?
Jag svarar: njaa, nej.
Emelie säger: Jag bjuder?
Jag svarar: Okey :D

Så på lunchen gick vi ner å käkade pizza, fick med oss Tuttsandra oxå, tack för the food emelie! Sen så pratade jag med Nisse B ( min engelska lärare ) och jag ska nog få ta bort engelska B helt, eller så att jag pluggar nå annat ämne den timmen, för hur ska jag lyckas få G i engelska B om jag inte ens klarade engelska A?

Hahha sen säger Nisse B: Ja Karin jag vet att du har det svårt, och ibland har jag oxå det svårt, och då är det inte lätt! hahha å ni kan ju se det framför er när nisse b säger nått sånt, haha såå söt!

Sen hade jag emelie å sandra svenska, för linda skolkade lite, men de fick hon för oss! Å så här såg våran svenska lektion ut idag!

"Det var en gång en liten fågel, ja en bäver, han bodde på slottet och Filip heter han. Som hade en vän som var en skunk som bodde på en båt som åkte till finland varje kvart. Ska vi prata om **** som inte får vara med i den här berättelsen? Hon har smör på låren och hänger inte med på villkoren för hon heter inte Lauren, puss på Sandras slanka mosters frus kattsvans. Och ja på hennes kattsvans bor 3 sorters loppor, en grön, blå och en regnbåggge! Ibland kommer släkten på besök, och då blir som 4. **** står för smöret och äter upp allt annan med och en gång i minuten glömmer hon bort att det är jul och även vad hon heter. Kvällens ord: Ja juste! ****s mat tog slut när hon var som fetast så hon åt upp 3 smurfar och sen sej själv!"

Hahhahah kan inte sluta skratta, sitter här för mej själv å skrattat fortfarande, älskar våran humor! Ska plugga klart matten snart när jag har slutat skratta, sen ska jag hem till Anna å äta pannkakor och vara barnvakt! Och jag glömmer aldrig koppen! Älskar koppen! PUSS

9 dagar kvar tills tomten kommer

Host host, sitter på engelska nu, sandra kollade nyss på min blogg så visade jag henne min fina röda klänning som jag vill ha, snyft! Sen kommer jag väl få lämna tillbaka min penna till britt om typ 2 timmar, för att jag kommer få IG på provet, haha! Ne men ska kanske börja jobba nurå? Har haft en timmes lektion nu, hahha och nu skriker emelie VAD SKA VI ENS GÖRA PÅ DEN HÄR LEKTIONEN? damp? PUSS

MiXXed up

hej hej hej, sitter å trycker i mej mitt godis som jag köpte på humelsta idag, riktigt gott! Som sagt va jag i stockholm idag med mamma, min moster bettan och kusinen eve, vi skulle hämta våran mormor som har vart hos Tella några nätter, så åkte med och hämtade henne, fick lite mat av Tella å sen gick vi runt och kollade på hus i stockholm, så sjukt snygga hus! Har ni 6 miljoner så kanske ni vill köpa ett åt mej? Såg ett jätte mysigt hus, ett rosa faktiskt hahah de ska jag köpa om några år! Riktigt trevlig dag har jag haft, kom hem runt 6, då skulle jag sätta mej å plugga, har ju prov imorn! Men sen ringer anna å säger att jag ska gå in på en sida på internet, massa klänningar som jag kanske ska beställa, får kanske låna pengar av storesyrran, måste ju ha nånting fint på nyår! Men känns som att om jag väl får låna pengar så kommer nått bli fel så jag inte får min klänning, att den kommer bort, eller att ja inte kan ha den, brukar vara så! Som min bikini jag beställde från nelly i somras, inte fick jag den inte! Nej den slarvade posten bort, fitthuven! Men hellst av allt vill jag ju ha min röda klänningn från asos, den skulle sitta perfa på mej, men men! Mamma förhörde nyss mej på lite frågor, gick väl sådär, orkar inte bry mej mer! Det får gå som det går...

Imorrn kväll ska jag hem till anna å vara barnvakt, å eftersom hon slutar typ 10 så orkar jag inte åka hem på kvällen, så sover över där, sen får jag åka bil till skolan på tisdag morron!

Å krogen på fredag? jag är på!

Dom va väl fina?



 

Lördagen och en timme på söndagen

Helo helo igår var det lördag, milla hälsade på och åt hos oss, fläskfile och potatisgratäng, mumma, sen kom Fia och hälsade på, jag sminkade henne, haha skit snyggt! Sen så spelade vi lite sims.. sen åkte hon hem runt 6! Runt 7 gick jag å mötte Gusten, ojoj länge sen man såg honom kändes de som, men kändes bra! vi halkade oss ner till Linda, där även flugan var på besök, vi spelade poker, och jag vanN!!! Har alltid vart bäst på poker, hihi, sen gick vi till Coop och linda handlade keso? Jahajaja sen gick vi med hem till linda igen, men då ringer milla å undrar om linda eller gus vill köra henne till stan, så gusten e söt och gör det, så vi lämnade linda å flugan i rättans tid!

När vi hade lämnat av milla i stan så svängde vi förbi donken för att köpa 12 burgare till jocke som satt hemma å spelade, haha!

Nu äter jag frulle och ska dona mej, för snart bär jag av till stockholm PUSS



Hahha

Haha orka att jag har 12600 bilder på min dator, och orka att jag har suttit och räknat dom :D

Jag vill ha en symaskin Tomten!

Fick nyss veta att frakten från asos e på 200, och om jag ska hinna få min klänning innan julafton så lär jag ju få 600 från himlen och beställa imorrn, hahha de går ju inte! Så får nog tänka om... Synd att man inte kunde sy sina egna klänningar, kanske kan önska mej en symaskin av tomten så kan jag ju lära mej å sy, så kanske jag har en klänning till nästa jul! YEY! Snart kommer Fia hit, hon vill att jag ska sminka henne till grötlunchen på torsdag, men jag kan inte sminka andra, haha se bara bilderna på linda! Ne så hon kommer hit snart så ska jag visa att jag inte kan sminka andra!

I går va jag på Emilies lucia, så söta små ungar! Gick dit med Fia, sen va jag hemma runt 5, la mej i sängen och somnade som en stock, nu har febern gått över till hosta, så sov inte så mycket inatt heller!

Imorrn blir det å åka till Stockholm å hälsa på Tella!



Jaa du...

Asså man blir ju helt galen av att bara ens gå in på www.asos.com så jävla mycke snyggt! Å blev helt kär i den här klänningen, skulle inte den vara fin på mej på julafton å nyår då? Haha men bara i mina drömmar! Inte så jävla dyr heller, ska tjata på Anna så hon kan köpa min klänning som jag inte kan ha, så kan jag beställa den här snyggingen! Men de kommer hon aldrig gå med på, snälla Anna!?  



 

Man kan väl alltid få drömma?

  

  

  




 

-

Förtroende är bräckligt.
När man byggt upp förtroende ger det enorm frihet.
Men när det går förlorat kan det vara omöjligt att återvinna det.
Vi vet förstås aldrig vem vi kan lita på.
De som står oss närmast kan svika oss.
Och främlingar kan komma till vår undsättning.
De flesta beslutar sej för att bara lita på sej själva.
Det är det enklaste sättet att undvika att bli SÅRAD!

-

Utkast: JÄVLA EMELIE! ...

JÄVLA EMELIE! Sitter här dricker mitt te som är så varmt så det inte går att dricka! Håret står åt alla håll, påsar under mina ögon och likblek i ansiktet! Å massa feber, men nej nej här måste man till skolan för att Emelie säger de, hon snacka om nån plikt och om man inte går till skolan idag så trampar en elefant på mej på måndag! VA? åååh orkar inte gå till skolan, så som jag ser ut, men måste tydligen! Ska dit å plåsa å krama emelie hela dagen så hon oxå blir sjuk å inte kan gå på krogen ikväll, hahaha!

Vitt ute!

Haha jag frågade nyss Aleks: Vem tror du vinner idol imorrn?
Aleks svarar: Hm.. jag tror Kevin eller Alice vinner

Hahhaa vafan de e ju bara dom kvar! Lost unge ;)

Eftersom jag är sjuk så har jag inte gjort så mycket idag, sovit å kollat film typ, pluggat lite matte oxå, men har mer än hälften kvar, å de måste in på tisdag.. Sen prov på måndag! Som jag måste klara, annars måste jag lämna tillbaka pennan till britt, å har inte råd att köpa en ny, haha! Hjälpte Aleks å göra pepparkakshus nyss, eller hjälpte å hjälpte, ja ville göra de, vi brukar göra ett varje år så! Riktigt snyggt vart de!

Imorrn blir det skolan, har en lektion sen ska vi kolla på lucia, sen hem å äta sen till nibble å kolla på lilla Emilies lucia! Ungen e 3 år och sjunger lucia sånger på ren engelska, de får man ju inte missa! Sen på kvällen ska jag leka med gullet! Men hörs imorrn pusspuss




Ingen rubrik idag

Fortfarande sjuk, kändes som att jag gick upp ur poolen imorse när jag gick upp ur sängen , haha! Äckligt! Kollade nyss på filmen "The legend of bloody mary " hahah kass film! Inte värd att se.. Idag blir det väl å sova bort sin feber å sen plugga lite!

-

Om du kunde gå tillbala i tiden och ändra på en sak, skulle du göra det då?
Och om du gjorde det, skulle den ändringen göra ditt liv bättre?
Eller skulle ändringen krossa ditt hjärta till slut?
Eller nån annans hjärta?
Skulle du välja en helt annan väg?
Eller skulle du bara ändra en enda sak?
Bara ett ögonblick?
Ett ögonblick som du alltid har velat få tillbaka?

SJUK!?

Kände att jag hade ont i halsen imorse, å nu har jag ont i hela kroppen, seg och har tydligen feber! YEY å bli sjuk nu när det snart är julafton å allt :/ Fast så sjuk kommer jag nog inte bli, hoppas på att det går över! skönt med helg nu iaf, ska äta lite mat nu sen gå ut och gå med Gus, kommer inte orka gå när jag e sjuk, men vill träffa honom!

ÅH INGE IPREN HEMMA HELLER :O HUR SKA JAG KLARA MEJ?

V I N N A R E

Wiiihooow vi vann skol DM i bakstet iår igen.. Gick till skolan halv 9, sen åkte vi till v-ås hallen, spelade våran första match mot rudbecksskolan, vann med 6-12, åt lite mat å kollade på en match mellan rudbecksskolan och wenströmska.. sen va de våran tur igen och spela mot wenströmska, hahah dom var bara 4 stycken! Men ah vi va ju bara 6 st men vi hade iaf en avbytare, och dom va en gubbe för lite, såklart vann vi den matchen oxå med 5-38, hahah riktigt kul match! Sen fick man ju en guld medalj! Å kom hem runt 13, lagade lite mat och nu sitter jag här, ska duscha snart sen gå och sova nån timme, helt slut! Natti natt

Hahaha kolla in den sexiga slickade tröjjan vi fick ha den första matchen, eller fick välja mellan röd å den svarta, men tog svart bara för att retas med Ida!



Svettiga och hungriga efter första matchen!



Svettig och hungrig?



Glada vinnare!



Sköna vinnare!

VINNA IGEN MED HOSTAN?

Uh börjar bli sjuk! Ont som fan i halsen när jag vaknade, nu sitter ja här å dricker te, så det onda kanske försvinner! För idag ska vi spela basket DM i västerås, haha tror vi är 6 st som spelar i mitt lag? Kommer nog blir jobbit med bara en avbytare, men matcherna e inte så långa, som tur va! Ah men skriver väl sen hur det gick, ska dona nu! PUSS

Bilden e från förra året när vi vann skiten! ;)


GOSSIP ÄLSKARE

GOSSIP ÄLSKARE

När ni kollar på avsnitt 13 på sesong 2, va berädda på att gråta i floder då! Ja kollade nyss på det avsnittet och sitter här å tjurar nu! :'(


Double Nature

Heeeeej igen! Öhm.. idag va jag i skolan, gjorde inte så mycke, slutade vid halv 12, segade vid maten, åt ingenting som vanligt, sen tog vi bussen med mister adam hem till emelie, där vi åt julgodis! men åt bara två sen fick man ont i magen, inte för att dom va äckliga utan för att det blev för mycke! Sen simmade vi å bubblade, men vissa tror ju att dom äger polen å skvätter hur mycke dom vill!! Gubbfan! Sen kom mamma och hämtade mej, vi handlade lite sen åkte vi hem till anna, där milla å mormor redan va, vi fikade lite, för alla annor har namnsdag idag, grattis till er. Sen nu kom jag hem ska börja plugga lite rättskunskap nu!

Ja å linda snacka ju om att göra lumpen, men då kommer vi säkert inte komma på samma ställe! Å vill verkligen göra lumpen, å skulle verkligen behöva det i mitt CV sen när jag ska söka jobb, för får inge jobb med mina betyg!

Räknade ut att jag nog kommer få typ 5 st IG, och frågade milla om man fortfarande får ta studenten fast man har så dåliga betyg.. de får man, fast man får nå annat skit.. kommer inte ihåg va hon snacka om.. men vilket fall så kommer jag ju vara tvungen att plugga upp betygen efter skolan, om ja inte fassnar på bulten med alla tanter och smutsiga gubbar!


PISS

Vill bara berätta att min matte prov blev IG, de va typ 10 sidor stort, och man skulle ha 19 poäng för G och jag fick nog högst 3..

Bild på Sandra för att hon är så himla söt



VA?

Behöver jag säga nånting? Okeydå, såhär ser jag ut idag!



  

SUCK

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag vill inte ha matte prov om en timme! jag dör nästan hellre, suck! Aja efter provet har jag fotoblabla bild, sen e halv lektion av affärsutveckling, sen e man klar med den kursen oxå, nice! Sen efter skolan ska jag å  Emelie gå å simma, sen hem till henne å busa! hihi

Och imorrn ska vi spela baksertunering, hahah vann ju skiten förra året, får la se om vi har lika tur den här gången, kul att man inte har spelat basket sen dess å kommer ihåg alla regler! Haha får spela som wenströmska eller hur den skolan nu stavas, iaf dom spelade fult! 

Nee ska sminka mej lite nu, så man ser mina vackra ögon! pussspuss
 

Svettas du än?

WIHO jag orkade hela dagen i skolan, men gjorde inte så mycke, satt bara där med min klass å såg söt ut, ingen som gör nånting ju! Men gör inte mej nånting, efter skolan gick Emelie med mej hem, för vi trodde vi skulle träna boxning på kvällen, men tydligen inte.. Så vi började kolla på filmen "Wild Child" haha kul film! Just jaa! Emelie å jag har gjort ett spel, haha eller vi ska göra det imorrn, mer säger jag inte! Hihi men kommer bli kul! Sen gick jag med henne ner till coop, vi skulle hälsa på Linda, men hon har ju rast hela tiden, du kommer få sparken om du fortsätter så gullet! Sen fick man skjuts hem av Emelies pappa, vill inte gå i det här vädret! Nu sitter jag här å funderar om jag ska plugga eller kolla på andra avenyn? Ja väljer nog inte plugga! Å imorrn har jag matte prov, typ de som kommer bestämma mitt slut betyg, YEY! Usch orkar inte med nånting just nu! Känns oxå som om att jag är osams med någon, du vet nog vem jag menar, men så är det inte? Vi har bara haft dåliga dagar, visst? pussss


8 December

Ville verkligen inte gå upp imorse, men ligger så himla mycke efter nu å IG varningar säkert i allt, så satte upp mitt flottiga hår i en boll på huvet, å drog på mej mina mjukisar med hål mellan bena och på med min smutisga tröjja, borstade mina gaddar och gick till skolan, och här sitter jag nu och har engelska, hahah ska skriva om filmen frankenstein som vi såg förra veckan. Och min engelska är nog den bästa nånsing, tar ett ord i taget och dom orden jag inte hittar skriver jag på svenska! Men vågar inte visa allt jag har skrivit här, för då kommer ni bara skratta åt mej! Men ska lämna in det till Nisse B snart och se hur mycke fel jag har! Och nästa lektion vi har är med Britt, herregud orkar inte den människan, så hoppas Emelie kommer snart, hon har nog försovit sej, för tänker inte gå dit själv! Då går ja hem, men måste gå så hoppas hon kommer snart.

Jag vill . . . . . . . . . . . . .... .

Jag vill gå på balen å ha världens finaste klänning, super fina skor, ett fint halsband och vackert hår.

Jag vill att den här dagen skulle bli bra, rolig och mysig, men istället vart den skit och alla e tjuriga.

Jag vill ta ut min piercing i tungan, men vågar inte, för den gör så jävla ont.

Jag vill kunna ha min klänning som jag har köpt till nyår, fast de aldrig kommer kunna gå.

Jag vill att du ska krama om mej.

Jag vill ha en vit julafton med massa julklappar och en läskig tomte.

Jag vill inte åka i backen i sälen.

Jag vill ha en svart sopsäck med bara ljusa polly.

Jag vill vara liten, då hade man inga problem eller konstiga tankar, då fick man en fjäder å lekte med den hela dagen å var världens lyckligaste unge.

Jag vill ja vill ja vill, mycke saker.

Igår var det lördag .. . .

Igår va det lördag och en rolig lördag! Började somsagt med att Gus kom till mej på "morron", sen runt 3 åkte han hem, ja gick å hämtade vovven och sen kom Linda å hämtade mej runt 5 så åkte vi till ica å handlade fläskfile, potatisgratäng å massa annat mums! Men inge godis! ( Nej nej hållt mej i två veckor idaag! YEY! ) Sen åkte vi hem å lagade maten, Linda fick göra allt äckligt å tråkit å jag gjorde den goda salladen.. Men när maten va klar så luktade och smakade köttet ägg? Linda va gjorde du bakom min rygg? Aja blev mätta iaf! Huvudsaken de iaf! Sen började vi sminka varann, hahaha länge sen! Men bra kuul, inte seriöst dårå, men vem fan e seriös i dagens samhälle? Sen runt 9 kom Gusten hit och vi började baka pepparkakor! Bra länge sen man gjorde de, haha men roligt vare! Sen drog dom hem å ja gick å sov, och vakna gjorde jag nyss!





Fick en tjuga under nageln!

Igår så va jag på 3 års kalas, mycke skojjit! Å så klart fick emilie ju den bästa presenten av mej, en cool sport bil! kan ju säga att de e krut i den bilen! Haha vill oxå ha en sån hihi.. Sen runt 8 gick ja å mötte lida vid coop, sen åkte vi å hämtade gus i stan sen hem till matte i sura, kollade på en rolig film sen började alla reta mej å tog fram sina fötter, usch ja kräks! Sen runt 1 orkade vi inte vara kvar längre, linda fick köra hem osså, å tror både ja å gusten somnade i bilen påväg hem, myys!

Idag runt halv 1 kommer gus hit å väcker mej!!  HIhi ne ja va vaken, kikade lite på oth, så vi myste lite å grejja, han gick nyss, å jag ska snart gå och möta mormor för å ta hem ricki, sen blir de å duscha å dona sej, sen kanske hem till Lindis å hälsa på.. hörs sen puss









Jaaaaa då va de Fredag igen

Tjooo bro! Vaknade helt självmant i morse halv 10, när man väl är ledig så kan man inte sova! Sen hoppa ja in i duschen å sen donade jag mej, slipper tvätta idag! YES! Men måste städa mitt rum å diska... å laga mat för jag e super hungrig nu! Va nyss ute med den lilla vovven, å då ser man en polisbil köra i typ 200! Sen svänger han upp där jag bor å springer in i två portar brevid mej, dom hade brottom! Undra va som hade hänt! Hm...  Ne nu ska jag städa mitt rum, sen laga mat sen kika film tills klockan blir kvart i 3, då jag ska möta Milla vid ica, sen ska vi på kalas, sen blir de å möta Linda vid coop kl 8, sen gör vi nånting sen till stan å hämta nått fyllo! haha tar den första bästa vi ser!  sen till sura å kika film med sosso å hill! MYS! PUSSPUSS

Ja lär mej tvätta

Paus från matte pluggandet!

Haha mamma lär mej tvätta! Har aldrig tvättat förut i hela mitt liv, å sen gick ja nyss ner å skulle hämta upp tvätten, så läste jag på tvättmasinen så står de "MASKINEN FÅR EJ ANVÄNDAS AV BARN" Så sorry mamma ja kan inte tvätta imorrn, hihi! För ska hjälpa mamma tvätta imorrn när hon jobbar, för ja e ju ledig! Hur ska det gå, haha kommer krympa alla mina kläder!?

Nee nu ska jag fortsätta plugga innan jag blir för trött, men det är inge kul när man är sämst i världen på det! Å prov på tisdag, suck säger jag bara! Blir väl å plugga hela natten å helgen? Hmmmmmmmmm!


GRATTIS MIN 3 ÅRING!

Godmiddag mina snyggingar, vaknade imorse runt halv 11 av att gusten ringer mej, men somsagt då sov jag så orkade inte svara gull! Sorry hihi, iaf så kunde jag inte somna om efter det, men låg kvar å myste lite i sängen iaf! Sen runt 12 gick jag ut å gick, men inge kul att gå själv... Ingen att prata med, ingen att pussa på och ingen att hålla handen eller att skratta åt, å de sög ju! Men ska göra en ny promenad ikväll, hoppas den blir mycke roligare hihi! Igår började jag kolla på filmen "The girl next door", men kollade bara på halva, sen somnade jag! Å kollade nyss klart på den filmen, fyfan va hemsk! usch, kolla inte på den filmen, nu mår jag dåligt! Så måste kolla på lite vänner nu så jag blir lite gladisch! Å hungrig är jag oxå! Fortfarande ingen mat hemma, eller ingenting av det vi har hemma kan jag laga till! Så får väl svälta mej idag igen, hmm... eller får mat ikväll när mellansyrran kommer å hälsar på, millis länge sen man träffade den gullen!

Å föresten vet ni!? Emilie min systerdotter fyller ju 3 hela år idag! GRATTIS ÄLSKLING! Så ska dit på kalas imorrn, hon kommer få värsta balla presenten! Skriver de inte här, för vem vet? Hon kanske läser min blogg! Ah men har lite å göra så pusshej!

GRATTIS ÄLSKLING!


Emelies musik äger!

Emelie gick med mej hem från skolan idag runt 1, eller ah först skulle vi äta i skolan, å nej nej maten var slut? vafan bra att mattanterna bara donar mat till hälften av skolan, toppen, så kom vi på att vi kunde laga nå mat hemma hos mej, men nej nej har ingenting hemma heller, å ringer å frågar Gus va vi skulle kunna äta, å han säger potatis eller nått, äckligt! Så vart vi irriterade på varann för att vi va så jävla hungriga så vi synda! Gick ner några trappor å köpte flott! 10 minuter senare så är vi proppmätta och ångrar oss, jävla skit! Men kommer ändå inte få på mej min klänning, om ja så skulle svälta mej själv ända till sälen, så skulle de inte gå, så ja går i mjukisar å utan smink i sälen över nyår, hahah vill bara varna er alla som ska me till sälen de! Sen donade ja å emelie gusten blogg, han ville ha massa döskallar å så, men oj så söt han är nu, sitter där i gräset å ser allmänt söt ut, puss på dej, gå in på http://caarl.blogg.se/ och se resultatet och kommentera vad ni tycker! Emelie åkte nyss hem å nu ska ja kolla lite vänner tills de händer nånting annat kul i mitt liv! PUSS

Sa nej till mamma

Har marknadsföring nu, sen ska ja å emelie nog hem å dona lite bloggar! På lektionen idag så har emelie dragit mitt spott i sitt hår, drygat med adam som är kär i tina, cyklar upp och ner å skrivit ut 23 papper! I FÄRG! Har typ 30 minuter kvar på lektionen, jag orkar verkligen inte, vadå skoltrött nu? Ska me emelie ner på samhället snart oxå, hon ska väl köpa 30000 kilo godis, men inte jag! Har inte ätit på öhm... låt mej tänka, 10 dagar!  WOW ja är bra, men igår va ja fan bra nära, men behövde bara kolla på mej själv så sa jag nej högt till mamma.!

Naken å nykter?

En ny dag idag då, emelie tjatar att jag sa me på krogen på fredag, men orkar inte, har inga pengar eller nå kläder, så får la se om ja går dit naken å nykter eller va som händer! Slutar skolan 5 idag, palla sån lång dag? Kommer säkert skita i sista lektionen som vanligt? Igår va jag depp, å har inte gått över än, kanske försvinner när ja kommer till skolan å får skratta åt Emelies dumma skämt, eller när jag får träffa Fredrik ikväll, för de måste vi, lite iaf!? Aja får la se hur mina humörsvängningar ser ut senare pusspuss

Skit matte

Vem fan orkar plugga matte??  Öppnade boken å stängde den lika snabbt!

"Ange i vanligt språk vad uttrycket x - 4 betyder?"

Vafan skriv på vanligt språk så kanske man fattar?

Å prov nästa vecka, lycka till säger jag bara!

Frågetecken till plus

hej hej hej, kollade nyss på gossip girl, så himla bra och blir så ledsen när dom i avsnittet blir ledsna, som om allting händer mej oxå, förstår ni? så om jag är lite off idag så är det inte er det är fel på, då har jag bara kollat gossip! Kanske lite depp för att jag har så många tankar i mitt huve, för många! så många frågor men inga svar!

Va i stan med Anna å Emilie idag, köpte julklappar, sen köpte jag present till Emilie som fyller 3 år på torsdag, så ska dit på kalas på fredag, å vad som händer på fredag kväll har jag ingen aning om, sandra snacka om att supa å sen krogen, men har ingen lust eller pengar till de.. Å sen snacka vi om att ha en bakdag vi 4 tjejer på torsdag, men linda jobbar då, så vikken dag ska vi ta den dagen då? Länge sen vi va alla vi 4, miss you bruds!

Å vad som händer idag har jag heller ingen aning om, orkar faktiskt inte bry mej, känns som en helt värdelös dag att leva!

1 december som alla heter

Ne men tjenare! Idag va jag i skolan å hade en seg måndag, men gick faktiskt ganska fort, gjorde ingenting som vanligt, satt ba å snacka massa skit, och ja sandra å emelie kom på en bra överraskning, haha Fredrik fattar nog ingenting, men hoppas han blir glad :) för då blir jag glad!
Efter skolan gick Emelie med mej hem å donade min blogg, så jävla snygg nu! Tack tack gullunge! Sen så kom Gusmus å hämtade oss, för vi skulle å träna boxning, men jag orkade inte träna, å gusten orkade inte träna oss! så vi ba degslog å sen åkte vi hem, vi släppte av Emelie å kom på att vi inte ville ut å gå med vi gjorde det ändå, för vi tänkte lite på mina lår! Haha.. Å alltid lika kul att umgås med den killen, sen gick vi å mötte linda och flugan som är på besök i storstaden, välkommmen! 

Och jag å Gusten har ett vad! Om jag äter godis innan julafton så måste jag åka i den stora backen med honom! Å det vill jag inte så om jag kan hålla mej å inte äta en ända liten godis tills julafton så slipper jag åka! Å jag har nu hållt mej i 8 dagar, och har 23 dagar kvar! Bara ta en dag i taget och räkna ner, för jag lovar er, det kommer bli det tuffaste jag har gjort i hela mitt liv!

Nu ska jag kolla andra avenyn, orkar inte duscha, gör det nästa söndag! PUSSPUSS
RSS 2.0