Min första lön

Nyss kollat på jurassic park eller hur det stavas. Fick min lönes lapp idag, fick lön för 7 dagar, och jag blev faktisk nöjd över min första lön! Och det är ju typ 1000 spänn mer i svenska så de känns ju skönt, och jag har pengar nu så jag klarar mej och hyran e betald, så blir att spara dom här pengarna på mitt svenska konto, och sen typ överföra dom till pappa så skulden till honom blir betald såfort som möjligt, så man har det gjort. Men de donar vi en annan dag, nu ska jag sova, ska ju upp runt 8 imorrn å ringa adecco. Och då e Linda redan på jobbet, så hon kan inte förklara eller visa vikken t-bana, buss å karta man ska ta till jobbet man kommer få! Så lycka till att hitta imorrn K!

Bara vi ute.

Gick en promenix och utforskade helsfyr idag, riktigt nice!















en månad

Igår kväll hände inte så mycket, vart en seg dag med lite spel och film kikande! Och riktigt skönt att sova ut idag, blir nog jobb imorrn, eller ska iaf ringa adecco och säga att jag kan å vill jobba. Idag är ju hela Oslo stängt, men ska ändå ner på stan med Emelie, måste lämna in våre timme listor. Bott här i Norge en månad nu, och måste erkänna att jag trivs ganska bra!

..-

Städat hela lägenheten, nu blir det mat å film!

Gårdagen.

Riktigt nice igår, va förferre här hemma, va vi vanliga och Emelies norska syssling och svenska kiwi anders. Vart lite popcorn krig och massa röjj! Sen kommer jag inte ihåg så mycker mera, bjuder på bilder istället!

Undrar vad jag har lagt under tröjjan! En bebi gutt på g?




















Im ska dancing ål najt!

Nu har jag städat lägenheten, snart kommer mina roomates hem från worket, blir att göra oss kalas fina och sen kommer det hit några norskar som ska karatefylla med oss! Sen ska vi ut och göra Oslo osäkert, och imorrn ska jag vara så bakis som det bara går att vara, ska börja med att dricka min svin dyra heineken på glas flaska, 25 norska kr, som e typ 30 svesnak kronor, kostar ju skjortan, därför jag bara har en att njuta av, jag e la inte gjord av pengar, trodde ni dä? Får la se om man träffar på den norska gutten "semlan" ikväll eller inte, fick reda på nyss att han hette samuel, samma sak la!? Kommer nog nått mer inlägg senare ikväll!


snodd från:

http://ymperia.com/yaiya/

..-


Life dosen't always have happy endings.. .
Cuz real life is no fairlytale!

Så långt borta e jag inte!



..-


springa runt i Helsfyr nu.

hahah jag tänkte, ja jag tar med Lindas Kamera när jag går och möter Emelie vid bussen, så ni får lite kul bilder, men nej nej kunde ta en bild och sen dog kameran, haha bra där! Nu ska jag ut å springa i helsfyr, man blir ju bara fetare å fetare här hemma!! Å de e inte okey.. .

The end

Har vart massa sol och 14 + på balkongen idag, haft dörren öppen hela dagen, har verkligen kännts som vår, helt underbart!! .. . Näää nu e jag trött på att sitta här! Har ätit mat nyss och hängt upp tvätten, kan inte Emelie sluta nu så man får gå å möta henne å få lite sällskap? Trött på att vara ensam när man har folk runt sej dygnet runt! Adecco ringde, blir nog inge jobb imorrn heller, men nästa vecka blir det nog full fart igen! Hoppas de iaf, ska betala hyran ikväll, eller överföra den till Lindas konto, så får hon dona resten sen. Så behöver lite cash nu känner jag!

Saknar Honom.. .

Good mjusik.

Lånade L.s kamera.

HAR MAN TRÅK SÅ HAR MAN!

 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Grattis grattis!!!..

Idag fyller storsyrran år, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGN BIG SIS! Hoppas du får en underbar dag, synd att jag inte kan vara med att fira dej, men jag tänker på dej, det vet du! Miss u.

Ensam hemma.

Alla jobbar, bara jag hemma, adecco har inte ringt idag, så blir inge jobb. Ganska skönt ändå, känner att jag börjar bli sjuk, eller så inbillar jag mej för att jag e ovan och bara trött! Så vad ska man hitt på idag då? Blir väl typ söka lite jobb på datan, om jag nu vet hur man gör, tror jag vet, Jonas visade mej förut vart man går in å kollar, sen tänkte jag tvätta lite oxå, men nu först ska jag se en film! Hörs

Och dom har gjort om Bloggen, skit drygt! Funkar ju inte att kolla sin statestik!

Glass = is i norge.

Jag åt glass själv, skit god! Haha fetto K.



Mohahahha

Jag sa till Emelie: Ska vi äta glass nu?
Emelie svarar: Neej snart, känner mej för stressad, måste få igång msn.

Hahhaah största nördarna!

Vet inge mer jobb.

Dagen idag har gått så sjukt fort, skit skönt! Mötte upp Emelie vid helsfyr efter jobbet, gick till affärn, köpte alkohol till fredag och lite annat nödvändigt! Lagade nyss mat, blev köttbullar, spagetti, gurka och brockoli (Hur nu de stavas). Ja å E e själva hemma just nu, dom andra jobbar, bra jävla skönt, mohaha vi kan spela våran musik hur högt vi vill! Vet inte om jag ska jobba imorrn, men tror nog Anita kommer att ringa imorrn bitti å ha ett nytt jobb åt mej. Det visar sej.

Bra skönt att innan jag åkte till Norge, så sa mamma åt mej att ta med mina termobrax, iafall jag skulle jobba på dagis, och bra skönt va la de att jag tog med dom, va ute idag, skit kallt fast jag hade termobrax, mössa, vantar, å hela paketet!



Sannah
.


Samma sak olika dagar

Samma sak varje morgon? Äter frulle nu och ska snart traska till jobbet, Tycker synd om Emelie, hon vet inte om hon ska jobba eller inte, dom kommer säkert ringa så får hon vara på ett helt nytt dagis, leta t-bana å buss dit, riktigt skönt att jag vet vart jag ska vara idag iaf, men trivs inte för 5 öre! Ba köra ändå!

Häst diare från luften.

Inte så jäkla kul på jobbet idag, dom tror ju att jag kan allting å kan lämna mej själv med 9 ungar? Helt slut i huvet. Ska iaf jobba där imorrn med, skönt ändå, veta vart man ska å vet ungarnas namn. Har en skit söt unge som heter Daniel och ser exakt ut som seth i OC när han va liten, så jävla söt! Slutade kl 4, då tog jag bussen hem till Helsfyr, mötte upp Emelie på t-banan, sen blev det å dra ner på Oslo sentrum, köpa en handkräm, sjukt torra händer man får på dagis. Sen köpte jag oxå en jogurt jag kan käka till lunch imorrn! Har nyss käkat pyttipanna med gurka! Bästa!

Tog smyg kort på Ingrid på barnehagen today!



T-banan.


Har man börjat så kan man inte sluta

Godmorron, har sovit mega dåligt inatt, och E fick nå hostanfall där runt kl 2 inatt, har man börjat hosta så kan man inte sluta! Nu ere bara jag å Jonas vakna, venne om dom andra ska jobba idag eller inte, venne hller vikken tid jag ska gå till bussen, visar sej väl, äter min hårmacka med gurka nu, sen ska jag sova i 5 minuter till! Hörs efter jobbet ikväller.

10 orsaker att hata dej

Jonas har hjälpt mej att skirva om mitt cv, så det passar in lite bättre till resturang och servitris jobb eller hur fan de stavas. Linda jobbar just nu, och jag Emelie och Jonas kollar film, blir la att sova snart! Ganska jätte trött.

Just ja! Försäkringskassan har ju nått fel, dom sätter in **00 kr på mitt konto, sen skickar dom hem papper om att jag inte ska få nå pengar alls. Fast jag skulle egentligen få 300? Haha cp, men snällt att jag fick mer än jag ska ha, men då kommer dom ju kanske ta tillbaka dom sen!? Så lika bra att inte använda dom. Nästa hyra ska snart belatas, känns ju skönt! Men fårju min allra första lön på fredag, haha, inte på så jävla mycket, men det e mycket för mej, eftersom jag aldrig har haft ett jobb förut!
Mohaha.. .

Från balkongen.

Bra att det går bra!

Fyfan vikken dag, började med att klockan ringde kl 07.00, ringde adecco, men dom öppnade kl 8 så somnade om en timme, sen ringde jag igen, - Hej jag heter Karin finns det nått jobb idag? Det vet jag inte nu men jag hör av mej. Okey, så jag somnade om.. kl. 09.15 ringer dom att dom har jobb i Hasle, bara kasta upp Linda ur sängen så hon kan kolla vart jag ska, jag skulle ta buss 21 mot Akers brygge, sen hoppa av efter tre minuter.

Sen började det strula! Ingen visste om nån barnehage som hette Hasle, och ingen visste att den vägen fanns!? Vafan så ingen hittade ju så jag kunde ju inte fråga nån, för adressen va ju så in åt helvete fel! Efter att ha letat runt på helt fel ställe i 50 minuter för att vara exakt! Då ringer jag till barnehagen jag skulle vara på, - hej hej jag hittar inte? Nä vi kan ju inte förklara om vi inte vet vart du är.. Nehe kul, då tänkte jag nästan ge upp och åka hem!

Men då frågade jag nån tant, hon trodde att det fanns en barnehage mitt inne i ett industiomåde, massa traktorer och avgaser överallt,  och där i skiten ligger barnehagen! Äntligen framme efter en timmes promenad och letande!

Jaa, och när man kommer dit då sitter barnen och äter, så pang på! Fick jobba själv ifrån kl 2 till halv 5!!! SJÄLV! Ja ingen annan där och jag med 6 ungar, kuljul! Sen slutade jag halv 5, tog första bästa bussen hem. Ska vara där imorrn med. Nu ska jag laga käk! Inte ätit nånting idag, inte bra för mitt huve!

Good mjusik.

 

Im back in Norge!

Japp, bussresan sög ju pung, faktiskt skönt att vara tillbaka här! Nyss käkat kyckling och bulgur. Blir nog film eller spel ikväll, sen ba ställa klockan på 7 imorrn bitti å ringa adecco. Orkar inte blogga, hörs imorrn!

Ja å Emelie kom fram till att mat är ett onödigt tidsfördriv!

3 timmar kvar

Sitter på bussfan tillbala till Norge, 3 timmar kvar!

..-

Det jag vill och det jag ska göra är två helt olika saker! För man får inte alltid som man vill, då får man ta sej i kragen och göra det man måste istället!

..-

Vet inte riktigt vad mitt liv går ut på!?

Helt rätt!

Mina röda mjukisar får hänga med till Norge imorrn!

KIA

En kopp tee sitter aldrig fel!

Syrrans sprojlans nya bil!



Skönt att ha en ny bil att övningsköra i i sommar! Sitter här med halsduk och mega filten runt mej, lyssnar å lägger in lite musik på mobilen, så man har nått att lyssna på på bussfan imorrn, och jag orkar verkligen inte packa, kastar ner allt skit i sista minuten imorrn, som jag alltid gör. Va på kalas hos Pappa idag, va la trevligt! Farmor kom fram till mej å mumla nått på finska, jag sa bara Jaa och log, sen fick jag 300 spänn, mohaha!

..-

Ska det vara så jävla svårt!?? Kul kväll!. Suger pung.

Ja å Emlan!

Umgås med Emlan just nu, hon sitter på mitt golv med sin egna super data och "bloggar", haha tjena! Har nyss lockat håret och busat. Vart sugen på lockit för att E.P va så himla fin i håret igår, och ska ju snart på kalas.

Ingen aning

Om typ exakt om 23 timmar och 50 minuter går bussen vidare hem till Norge, om jag har räknat rätt, jag kan ju inte min matte! Känns la 50/50. Innan dess ska jag hinna med att duscha några gånger, vara barnvakt, gå på Kalas, handla, lägga in musik på mobilen! sova. Kul mina sista timmar kommer bli om dom blir som planerat! Mitt vanliga liv mina damer och herrar.

JAG VET VAD JAG VILL!

Känner du nånting för mej?

Säger bara de, Grymt jävla bra film!





Fuck me like you hate me!

De e nog den bästa låt dom har gjort, kunde ju dårå vart lite mer stake i låten, men den e grym ändå!


Kom å tänka på en sak nyss när jag stog å sminka mej, varför har man alltid "fin" kläder på sej å vissa har klackskor när man ska på bio, då ska man ha mjukis, utan smink och håret åt alla håll? Men blev lite mycke smink ändå, ångrade mej när det va på smetat, fick upp en röst i mitt huve som säger "så vacker utan spackel". Hm.. mjoo man tänker För mycket i Sverige! Blir iaf skjorta och leggins idag.


Dagbio

Trodde att när jag kom hem till Sverige så skulle jag få slippa att vara "vuxen", tvätta och laga mat och sånt där, men nej nej, imorse var jag uppe kl. 07.00, kasta i lite tvätt i maskinen, men sen somnade jag om tills nån timme senare, mohah, ska snart ta ut Ricki på lite luft, sen hämta tvätten, dusha, dona mej, laga lite mat. Sen gå och Möte Emelie och Micke vid station, jag blir visst bara trejde hjulet på bion, vafan jag kan inte matte! Mohaha. Fanns bara platser till bion som börjar kl 15.45, blir alltså en dag bio, då har man lite tid på kvällen att hitta på nånting oxå, vet ju dårå inte vad, men jag har inga planer så bara att komma med förslag, något att se fram emot?

Fall for you

Min sötnos!

Emilie 4 år säger: Här Karin, jag har en present till dej! För jag saknar dej så himla mycket när du va i Norge. Jag är super glad att du är hemma!
Jag säger: Åh tack sötnos (öppnar ett kuvär).
Emilie säger: Det är tidningspapper :D

Haha fick ett kuvär fullt med tidningspapper, söten! Det ska med till Norge!



..-

Tvätta imorrn kl 07.00, love it!

Let them hate

Imorrn blir det iaf bio, jag e femte hjulet, skjut mej! Kommer bli mys. Tar med mej Joel kinnaman hem!

Joel Kinnaman

Jaaaani, vad ska man säga om ingenting och allting? Jag vet fan inte. Så då skiter vi att nämna nånting om ingenting och allting. Ska snart dona mej och gå å käka mat hemma hos Mormor. För hon har iaf saknat mej!

Vem vill gå på bio med mej imorrn? (A) Tänker inte åka tillbaka till Norska landet utan att se Joel Kinnaman i snabba cash, min största förälskelse är till honom. Ska fan gå själv, nirå? Mohaha



PISSDAG

Mamma säger: Karin måste du komma hem och vara så jävla tjurig?
Jag säger: Jaa det måste jag!!!!
Mamma säger: Vad har du för fel??
Jag säger: Inget, men jag måste nog gå till doktorn!!?
Mamma säger: Det spelar ingen roll, jag älskar dej ändå!!


Därfär du är den bästa mamman. Man får må som man mår.


Nu mår jag bättre, har druckit vin med storsyrran, ska sova nu, är ju en dag imorrn oxå!

Eftersläntare

Hihi kikade runt på facen, hittade lite eftersläntare från juldagen. Riktigt riktigt nice!









Good mjusik,


 

White Trash Beautiful

Kom nyss hem, har vart å lunchat med mellansyrran, tryckte i mej en pizza, svensk mat, mohhaha saknat det! Sen inte gjort så mycket mer, gick hem till Milla å snacka lite skit sen kom Anna å hämta mej, ska me Emilie på hennes gympa senare. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, ska iaf kolla på Andra avenyn som börjar igen ikväll! Men vi hörs la. la la la.. .

Wooooch .. .

. ..Wooooch ni anar inte hur skönt det vara att få sova i sin egna säng inatt! Inte gjort det på 17 nätter, och inatt sov jag som en prinsessa i sin djupaste sömn, Men va oxå skönt att kliva upp, gick ut en liten promenix med Ricki, och sen tog jag ett varmt långt skum bad, saknat mitt badkar som fan! Badar ju hela tiden när jag e hemma, sen flytta till ett annat land, vanurå? Inge badkar i Norge!!? Riktigt nice, nu har jag presis donat mej och ska iväg å luncha med Millis!

..-


Piss off.

Jag förstår ingenting, kunde lika gärna ha stannat kvar i Norge, där ingen känner mej.
Va mycke lättare där.

Samma mat fan

Hhahahaha skojjar mamma med mej? Gissa vad jag har ätit i Norge i två veckor? Joo mackaroner och köttbullar eller korv. Vad fick jagg för mat nu ikväll när jag e hemma i Sverige? Joo mackaroner och korv. Imorrn blir det andra bullar, det ska jag se till! Riktigt nice att vara hemma iaf! Bussresan va la inte den roligaste, sen blev det en svensk subway i västerås innan R kom och hämtade oss. Va la snällt av honom, orkar inte med mer buss å tåg just nu! Emilie och Aleks vart super glada över att moster e hemma och Anna vart bra överraskad hon mä! Ska ner dit nu och bara umgås, saknat det!

HEMMA

Jag e hemma i Sverige! WIHO VA SKÖNT!

Kjempe fint

Har nyss kissat med Emelie, kändes som att man va fuller, så mycket mer kommer inte att hända dom närmsta timmarna!

I'm gone

Vad händer idag då? Sitta ner, dryga med Emelie och ha allmänt roligt!

Den stora frågan

Jag är sugen på nånting, ska man ta en ipren eller en chokladbit?

Bästa

Fyfan va ballt, kanske man ska göra sånna brillor? :D

..-

Kul att man är välkommen hem!

Vem vet.

Vart ute å ränt runt överallt idag, i 7 timmar, dö trött nu! Gick först till Emelies bank som låg här i Helsfyr, donade norskt bankkonto till henne, sen fick vi åka t-bana till Majorstuen eller vafan de heter! Fråga Linda å bajs Jonas. Fick skriva på 1000 papper och sen får jag åka tillbaka dit om två veckor för att hämta mitt bankkort, dom kan ju inte skicka hem det med alla andra grejjer? Dumma i huvet. Sen åkte vi vidare ner på stan, gick till adecco, lämnade in lite papper och hämtade papper, så nu äre ba lägga in lönen på kontot! Sen bokade vi buss biljetter hem, bättre å göre nån dag innan så det inte blir allt för dyrt, men jag fick betala mer än Emelie iaf, fråga mej inte varför, dumma i huvet där med! Men säger inte när jag kommer hem, ni får se när jag dyker upp i Svergie, vet iaf att några saknar mej och blir glada att jag kommer hem! Wiiihoooo.





Rock on.




Bank bank adecco

Godmorron på er! Inte så mycket att berätta såhär på morgonkvisten, ska snart trycka i mej lite frulle och börja dona mej, blir att fara runt till 2 olika banker idag, fixa norskt bankkonto, och sen vidare till adecco och lämna lite kontrakt och skattepapper och annat skit, Hämta och lämna in mina timmelappar så man får lite löning för första gången i sitt liv, mohahah.. . så vi hörs senare på dagen.

Adecco

Godmorron på er! Inte så mycket att berätta såhär på morgonkvisten, ska snart trycka i mej lite frulle och börja dona mej, blir att fara runt till 2 olika banker idag, fixa norskt bankkonto, och sen vidare till adecco och lämna lite kontrakt och skattepapper och annat skit, Hämta och lämna in mina timmelappar så man får lite löning för första gången i sitt liv, mohahah.. . så vi hörs senare på dagen.

En rosahelikopter

Gokväll! Setat i samma ställning här framför datan i typ 5 timmar nu, mina ben hurts! Har pratat lite hemlisar med S på msn och lyssnat på bästa musiken med Emelie! Just nu lyssnar vi på pokemon. Och Emelie sjunger med. Mohhaha!! Smurfarna och Magnus uggla funkar oxå. Men jaaaa vi hörs la imorrn!

BÄSTA LÅTEN! Eller vad säger Du Emelie?

Snygging

Måste bara få visa er den snyggaste tjejen jag sätt, kolla bara in håret, bra jävla snygg!
Sorry om jag snodde din bild, Kika in hennes blogg Här.

I dont know

Finns inga ord för denna Söndag.

 

 

 

Man kan bli bakis i Norge oxå .

Haha ja lite bakis e man ju! Huvet dunkar i 120 dunk i sekunden. Men de vare värt, jag hade kjempe kul iaf, va la lite kallt och donit att hitta till alla ställen man skulle till, hittade iaf några goa grabbar som ville hjälpa oss att hitta till nå great ställe. Strippbaren tar vi den 29.onde, feting nice! Hittade iaf till ett ställe, ölen kosta skjortan, men somsagt, man blir la bjuden! Mohahaha sen fick man lära sej dansa salsa, haha feting svårt! Sen blev det att Springa till bussen hem! Idag ska jag bara vara bakis och trycka i mej en jogurt.









Lite slirig!


Wiiiihoooooooooooooo.

Näää men drar ut å kollar Oslos party liv nurå!

Prutten

Hallåååjaaa, dricker några bira med L, Händer la inte så mycket mera, alla e så dö tråkiga så de finns inte. Gick lite på stan tidigare idag, köpte present till ma Big sis, som snart fyller gammal. Sen ett halsband på rean. Linda å Jonas åkte grillor, men va för kallt för det så ja å Emelie banga på den ideen.

Mer bilder kommer imorrn, blogg e dum i huvudet!

Haj

Känner mej För stressad för att blogga. Bilder på mycke mer ord kommer imorrn!

Tog min oskuld på toan.

Mohahhahah, mitt första videoinlägg, bästa första någonsins!



I'm not alone

Dricker oboy för första gången på evigheter! Stoppade nyss in mera tvätt i tvättmaskinen, blir en städ/tvätt lördag idag, sen kanske lite mys på skridskorna, det visar sej. Ska ju oxå försöka hinna med ett dryg videoinlägg, men det kommer senare ikväller!

Känner att jag skulle behöva en fet massage just nu!

Fick inte sova

Kul att idag va dagen man fick sova hur länge man ville, jag vaknade kl 9! Av att blåsan va full och ryggen å huvet gör ont, börjar man få ont i bena oxå? Ja jag tror nog de. Blir tee och ipren nu.

Inlägg video

Lovade ju mina läsare ett videoinlägg, mohahhaha här har ni en förhandsvisning. Mer kommer imorrn!

Frågan är: ska man fjolla sej som alla andra bloggare, ska man vara sej själv, ska man vara seriös, eller bara allmänt dryg?

Enjoy.

Äntligen

Hallåå hallååå hallååå jaah, nu äre helg! På bussen imorse så såg jag Matte Westholm, fast tio år äldre, helt sjukt va lika dom va, samma hår, skägg, ögonbryn, haha han lär ju trott att jag va dum i huvet så mycket jag kollade! På jobbet gick de super bra. Va ute lite med barnen idag, sen kom de lite större barn och hälsade på, dagen gick skit fort och nu vet jag inte när jag ska jobba nästa gång. Inte i helgen iaf, skönt de!

Tvättar en maskin tvätt nu, har inga kläder kvar, mohahaha. Men vi hörs lite senare nog. Pusss

Bjuder på en bild jag snodde från Fias blogg, men det är ju jag på bilden så jag snor den om jag vill, mohahah!

u.

På jobbet, när barnen sover, då får man fördriva tiden med annat. Alla sina miljoner tankar och funderingar man har.

Och S finns i mina tankar.

blääää

Morron, huvet dunkar och jag e trött, även om jag sov 11 timmar inatt! Skönt som fan med fredag. Hörs nog nått ikväll.

Bara gnäll.

Känner bara för att gnälla just nu, vill ba gräva ner mej! Är för trött och känner att jag har för mycket att göra å ingenting går att göra på helgen, så måste tacka nej till jobb så man hinner dona allting, eller jobba och skjuta upp skiten. Så det aldrig blir av så man aldrig får lön, så värt att jobba då? Och förstår inte heller vf jag blir så jävla irriterad på vissa personer som gör vissa saker. Som jag inte ens bryr mej om längre? Och åka hem då? Ja venne, Emelie vill åka bussen som går då och då, å jag vill åka helt andra tider, ska man åka hem själv så kan man ju lika gärna stanna i denna döda håla och dega sönder å bli ännu fetare. Näää nu ska jag sova!!

Slut på energi.

Ungarna tar all min egergi, fyfan va trött jag är just nu. Efter jobbet så mötte Linda å Emelie upp mej vid t-banan så gick vi till Posten och hämtade ut mitt paket som mamma hade skickat. Med min internet-dosa, mobil och såklart svensk choklad, tackar för det! Min andra va slutt! Sen gick vi å handlade lite, typ coola, pyttipanna och jogurt! Mätt och belåten nu. Blir väl vänner å sen sova ganska snart. Får se när vi hörs igen.

Bjuder på en gammal skön goding.

Gomorron eller God morgon?

Mohahha, Tjenare, Linda å Emelie åkte nyss till jobbet, Jonas sover jag jag äter frulle. Vaknade av världens finaste mess i morse (A). Glädjetårarna börjar komma! Vart super glad, så den här dagen kan ju inte bli bättre! Min buss går om typ en timme, så jag kan chilla lite, ska ba komma på vad jag ska ha på mej och sen klä på mej hahah, har nyss sminkat mej lite smått och längtar som fan tills på lördag, när veckans jobb är avklarat och man kan sova hur länge man vill! Det är ju underbart!

Bjuder på en bild från förraveckan.

Han väntar på mej :$ Hemma om en vecka gull.

Snilleblixt

Hahhaha hur dum får man bli!??

Mads!

Puss pårej S!

Sitter här ny duschad och äter choklad! Fetto som man är! Växtvärken börjar komma, så satt på mej två sockor och en filt! Tog även 2 ipren. Man får heller inte ta kort på barnen på barnehagen jag jobbar på. Men jag gjorde det ändå! I smyg.. .


Här har ni Sötis Mads, ungen som äter som en häst och aldrig gråter, så det ska va!

Aldrig heller vart i Malmö .

Gud va trött jag va imorse! Men ba upp å hoppa! Tror alla ungar vaknade på fel sida i morse, alla va griniga och ledsen, men jag e ju van med massa skrik ifrån Emlan hemma i sverige så jag överlevde dagen! Tur va la de. Bussen hem idag tog bara 45 minuter, haha Bara! Sitter hemma nu, Jonas å jag sitter vid datan, Linda duschar och Emelie vette tusan vart hon e, hon letar nog t-bana hem eller nånting haha!

Skatte papper .

Mina skatte pepper har kommit nu, så ska väl göra nånting med dom och sen dona norsk bank, vette fan hur eller vart man gör det, Linda får förklara senare. Sen fick jag oxå kontrakt från adecco, ska skriva på det och sen lämna in det till Lena blabla blabal på adecco, får se när man får tid att ta sej dit, på lördag kanske? Jobbar ju dygnet runt. Nu ska Linda sitta vid sin dator och jag ska kika tv. Hörs imorrn kväll! Pussen!

Snökrig till max.

Har helt glömt att berätta att jag Emelie och Sebastian hade snökrig på balkongen igår kväll runt halv 10. Sen blev det att kasta mackaroner och tonfisk på grannes fönster-ruta. Han får skylla sej själv! Jävla pucko! Mohahah. Så super duper rastlös och trött just nu så det finns inte!

Kan oxå nästan till 100% lova att jag ska göra ett videoinlägg i helgen, skojjsit vaaaaaaaaaa!?






Jag säger: Nää jag ska nog ta en glass. ska du ha en Emelie?
Emelie säger: Ska jag?
Jag säger: Ja det ska du.
Emelie säger: okey.

Hahha bästa!

Bytit norsk bajs blöjja.

Hejsan svejsan! Imorse ringde klockan 06.45. Bara upp å dona sej och säga hejdå till Sebastian, han åkte hem kl 1, och erftersom jag jobbade idag så fick vi säga hejdå i morse, inge jobbit det va!! Miss u gull! Iaf jobbet gick svin fint, fick lära mej byta norsk bajs blöjja, mohaha sötis ungar. När jag skulle hem, traska till bussen, så ringde jag Emelie, hon berättade att en hade tagit självmord och hoppat framför t-banan, så alla fick ju ta bussen! Helvete va segt det var att komma hem. Ska egentligen ta 18 minuter att komma hem med bussen, nu tog det 70 minuter, jag skojjar inte, jag tog tid! Sen tar de ju typ 10 minuter att gå hem ifrån buss terminalen oxå, hemma nu iaf, har nyss käkat så nu mår jag illa. Ska slå på en film med Emelie snart. Sen typ sova ensam!! Men vi ses ju om 9 dagar, visst? (A)


..-

Sebbe gästbloggar i EmeliesBlogg.

Kanvas

Ställde klockan på 7 imorsen, i hopp om att dom skulle ringe om jobb. Kl 9 gav jag upp att vänta å ville bara somna om, då ringer Anita och frågar om jag kan jobba, japp bara upp å hoppa, blev att vara på en ny barnehage idag, Linda fick kolla upp hur och vart jag skulle. Sen fick sötis Sebbe följa med mej till bussen!

När jag väl hoppade av på rätt ställe så gick jag till fel barnehage, haha! Men kom tillslut rätt. Det älsta barnet var 1 år, så jävla söta! Ville ta med alla hem. Slutade halv 5 sen var det bara å leta efter bussen hem till Helsfyr igen. Det var inte det lättaste! Men är hemma nu iaf, Sebbe hade köpt mat, så nu e jag mätt.

Ska jobba hela veckan på samma barnehage som idag, skönt det :) Men imorrn åker oxå Söten hem :/ snyft! (F)

Tjena mellan bena.

Somsagt inte hänt så mycket idag, ganska skönt ändå, sitter å dricker en nutrilett och kollar på vänner med Emelie, sebbe duschar och Linda å jonas tror jag myser, eller något sånt där mys. Får se om det blir jobb imorrn eller inte, dom ringer ju i sista sekunden. Så man får stressa som fan. Får se om man orkar spela lite kort sen eller om man somnar framför vänner, mohaha, vi hörs imorrn!

Tråk

Guuud så vikken seg söndag! Värre än nånsin, har nyss färgat Lindas hår och nu ska vi dricka tee och hoppas på att det kommer hända nått roligt i detta döda land. Emelie hade planer på att åka hem om typ två veckor, då funderar jag på att åka med hem över helgen, jobbar ju ändå inte på helgen, så kan lika gärna åka med henne hem, så som det ser ut nu så kommer jag hem den 21:a. Får se vikken buss å skit vi tar. Åter kommer om detta i ett roligare inlägg senare.


Döds dagen i Oslo

japp, idag är Oslo helt dött, inge människor ute och alla affärer är stängda, så vad händer idag? Det visar sej.. . Igår så spelade vi spel på kvällen å hade det mys, sen vart det för många spöken i vårat rum, tur att man hade en sötnos som höll om en hela natten så man kunde somna.



..-

orkar inte blogga.

Lördag .

Godmorgon, jag sitter här med Emelie, och S duschar, Jonas sitter i köket och Linda jobbar! riktigt mys att inte sova själv längre (A). Blev la lite varmt, men ska inte klaga! Senare ska vi ner på stan å handla lite. Orkar inte blogga mer, för ska sminka över mina finnar nu!! Puss hare.

Snart här .

Hallåååå sitter här å dunkar massa gamla goding låtar med Linda å Emelie, ska försöka tända våran brasa i tv-rummet nu, får se om det blir värsta inrykningen eller inte, Sen om typ 20 minuter ska jag å Emelie gå och handla lite, sen Möta upp S, som har åkt typ 6 timmar buss till ett annat land för att få vara med mej, helt sjuk! Nått fel i huvet borde han la ha? Mohahha men är riktigt jävla glad att han snart e här!

Mamma hade skrivit till mej "kul att det funkar på jobbet. stå på dig! är lite överaskad att du fixar det så bra. hälsa alla! hare, kram
"

Jag är oxå Riktigt förvånad över att allt gått så jävla bra, fick jobb på en dag, och jag har verkligen klarat mej själv, är fan riktigt jävla stolt över mej själv! Visst Linda och jonas har ju gjort allting så mycket lättare, tackar för det!! Men Vissa trodde att det skulle gå åt helvete, att jag skulle komma hem efter första dagen, att jag inte skulle klara mej alls, och vissa trodde på mej. Får se hur fortsättningen går!

Tuva 3 år

Hemma från min andra dag med jobb, gick skit bra! Soft jobb, fick mer rast än vad man ska ha, sen fyllde Tuva 3 år idag, så hon bjöd på chokolate kake. Haha svin fint! Sista timmarna gick segt, för då fick jag gå till en annan avdelning, BARA Turkar där. Skojjar inte, va öckligt det luktade! Sen fick jag sällskap till t-banan påväg hem. Skönt de, så man slipper gå själv. Och henne förstog jag.

Nu har jag nyss duschat, ska laga lite mat med Emelie, sen chilla lite. Sen gå och möta S. Så blir nog ingen mer bloggning ikväll!

Andra dagen jobb .

Godmorron på er! Ska snart dra iväg på min andra dag jobb. Men först blir det en kopp tee, en nutrilett och 2 ipren, sen sminka sej lite fort och sen dra på sej sina varma sköna termobyxor, mössa, vantar, skor och jacka. Sen traska till t-banan, helt själver! Emelie vet inte om hon ska jobba eller inte, och Jonas å Linda e redan på jobbet.

Bara hålla tummarna att dagen går fort, för ikväll kommer S!

Fredag imorrn .

Är man nervös över att jobba imorrn eller att Han ska komma, de e nog lite av båda! Har legat i sängen nu, med högsta musiken i lurarna och kladdat lite med papper och penna, va bra länge sen, ba kliar i fingarna på mej! Nu kollar jag på vänner med Emelie och käkar choklad, fet som man är! Ska nog snart nanna, så man orkar vara lite trevlig imorrn mot dom söta norska barnen! Mohaha, vi hörs och ses imorrn! God natt pipol!

Å han ba kasta jojnten

Äntligen hemma nu, nyss käkat små pizzor med broccoli, köpte ett par jeans och en tröj/jacka, och inte dyrt alls, nu blir det nog ingen mer shopping på ett tag, men handlade ju på rean så de e ganska lungt känner jag, blir la vänner ikväll! Somna tidigt ska upp runt 6-7.

 

Äcklig jävla mat jävel!

Vi skulle dra till med stekt potatis och korvpengar, potatisen vart rå och Emelie hade på hela kryddburken! Fy helvete va stark mat, men får bli matlåda imorrn ändå!

Trött på skiten .

Sant eller falskt?
Jaaaa det är frågan, ska jag bli kort hårig? Den som kommer hit får se!





Han kommer hit.

Godmorron mina läsare, vaknade typ nyss, Lena från adecco ringde runt 8 i morse, frågade om jag kunde jobba, men jag sa tyvärr nej. Känner att jag har lite å dona idag och ska ju jobba imorrn, så sa somsagt nej, men att jag jätte gärna jobbar på måndag. För dags jobbar ju inte på helgerna, så när man har kommit in i allting så får man la dona ett helg jobb.

Nää nu ska jag sminka mej lite sen dra med mej Emelie ner på stan, och tro det eller ej, imorrn kommer Sebastian hit och myser med mej!!



Skojjit värre!

Jeg vet ikke.

Onsdag kom, torsdag kom, fredag kommer så småning om.. . Wiiihooooo!









Min mat idag.

Åt ingen frulle imorse, eller en nutrilett och det räknas inte som frulle, sen åt jag 3 gammla köttbullar kl 11.00 på jobbet. Sen går man ju mer än vad man har gjort i hela sitt liv på en å samma dag, Mamma skicka hit vågen! Mohaha, ska snart spela rappakalle eller nånting sen blir det väl å sova, dö trött.

Emelie säger: Tar det typ 10-15 minuter å gå till äffärn härifrån Karin?
Jag svarar: Njaaa, 10 minuter en kvart va?

Haha hur dum får man va? Samma sak.. .


Min kvällsmat idag, världens sötaste små pizzor!

Första dagen på jobbet.

Ja jag överlever, men knappt nog, mohaha! Herregud vikken dag! Morgonen va ju värst. Hoppade på rätt t-bana, hoppade av på rätt ställe, började med att gå åt helt fel håll! Kartan jag hade kunde man ju ba stoppa upp i arslet. Frågade en gubbe vart jag skulle, då sa han - Gå över här och sen imellan husen och sen får du fråga någon annan.

Jaha, okey! Skulle gå över en åker, där det va nästan en meter snö, och jag hade ba leggins på mej, kålsvart ute på morron och typ 20 minus. Fyfan, sen fick jag fråga 3 till och kom till rätt gata, plingade på fel dörr, väckte en gubbe, haha, han sa nej nej barnehagen e där borta, - Okey förlåt att jag störde och tack så mycket. Sen kom jag tillslut fram.

Väl på jobbet gick det bra, men förstog verkligen ingenting om vad dom sa, och då överdriver jag inte! Jag log bara å sa Jaajaa. Haha, hemresan gick bra. Gick bara en t-bana hem så jag hoppade på den.  Och nu sitter jag hemma och e helt död! Skönt iaf att jag ska jobba på samma ställe på fredag, så man har lite koll iaf! Nu ska vi till affären och handla sen blir det käk och spel!

Godmorgon

Linda kommenterade "Nu skrattar vi åt den som kommenterade förut och inte trodde att du skulle fixa jobb. :M" Så jävla sant! Ska dona lite till nu, packa ner mina termobrax och matlåda och sen vandra mej vilsen till jobbet! Hörs kaske senare om jag överlever dagen.

Dags att sova nu .


Furua

Sitter här med Lindas data i knät igen, har granskat och tagit kort på min karta till jobbet nu. Får se om jag kommer hitta eller inte. Blir att sova snart, ska upp kl 06.00 och börjar jobba 08.30, as bra! Inte så mycket att säga, så otroligt rastlös!

Bjuder på en snygging bild från idag på t-banan.



Blir så otroligt irriterad på vissa människor!

Fått jobb!

Ojoj, jag kände rätt, dom ringde för ett tag sen, jag ska jobba på barnehagen "Furua" imorrn och på fredag! Ingen aning hur man kommer dit, ska åka t-bana helt själv! Ska hoppa av på rätt plats och sen gå efter en karta i 8 minuter för att komma till dagiset! Önska mej lycka till! SNÄLLA!

Intervju .

Jaa, idag åkte vi ner på stan halv 12, donade norskt telefon nummer, det aktiveras imorrn. Så skriver nummer å skit senare när allting funkar. Sen kl 13.00 hade jag intervju på adecco, va inte ett dugg nervös. Igår när jag fick veta att ja skulle på intervju va jag skit nervös, men när man väl kom dit å skulle snacka så gick de cool lugnt, intervjuvades om jobb inom dagis, eller som dom säger här, barnehage!

Jag tycker det gick jätte bra och det känns som att jag kommer få jobba imorrn redan, men det visar sej. Dom får la ringa. Sen gick vi till skattekontoret, donade med skatt och D-nummer, typ som norskt personnummer. Tror jag.

Köpte även ett nitarmband idag, mega snyggt, kunde inte låta bli! Nu ska vi nog spela nått spel. Mohahha, hörs

Vi hörs

Godmorron, ska ner till Oslo sentrum idag igen, vad som händer där får ni veta senare ikväller! För nu måste jag börja dona mej.

Har tappat mina pormaskar på mackan!

Jaa tror det eller ej, så sant som jag sitter här i oslo. Målar naglarna och dricker tee med mina roooomates!

Miss u

Sitter här med Lindas data i knät, har la gjort det sen kl 3, bra jävla uttråkad, och för trött för att röra mej. Känner mej som värsta fettot, men ändå har jag bara ätit 1½ gammal köttbulle idag å några spagettisar. Blir tee å macka ikväller! Känner att det här kommer bli en dryg natt, övertröttheten börjar komma fram nu! Kattjävel, mohahah!

Hade tänkt skriva en sak här i bloggen, men det skulle bli lite för personligt redan tycker jag, Men du ska veta att jag tänker på dej S, saknar dej och håller alla tummar jag har sötis, du är så himla fin!

Oslo sentrum

Hallåå, Linda fick ju somsagt jobba idag, så vi gick med henne till tunnelbanan, hoppade på den som gick till sentrum, mohha här stavas det med s. Sen visade linda oss lite fort vart och hur vi skulle göra med allt. Sen hoppade hon på bussen och lämnade mej å Emelie i den främande staden. Skulle dona norskt nummer, men de sket sej, för vi visste inte vart vi bodde! Får gå dit imorrn igen å fylla i alla papper.

Sen skulle vi dona ett resekort, så vi kan åka t-bana, kostade 275 norska för en ungdom å då får vi åka på de en månad. Sen gick vi såklart runt i massa affärer, hittade skit mycke snyggt, men köpte ingenting! Sen gick vi till Rema 1000, en mataffär, ett pack köttbullar, 20 stycken köttbullar kostar fan 50 spänn! Så det sket sej.

Sen skulle vi ta t-banan hem igen, hoppade på den första bästa och kom rätt! As bra.. .

Och nyss ringde jag till adecco och sa att jag vill jobba på en barnehage. Dom tog mitt svenska nummer å sa nått konstigt som jag inte förstog sen sa vi hejdå. Får la se om dom ringer eller inte. Inga bilder får ni idag, för jag har tappat bort min sladd, första dagen! As bra!

Men vi hörs Pusss

Vaken

Uppe med tuppen nu! Linda ska tydligen jobba idag, så hon kan inte visa oss runt! Får la se hur vi klarar oss själva! Jonas kanske har ork att visa oss runt, ska ju ringa adecco idag mä, får se om jag vågar mohahah!

Fryser



Sitter här å drygar med Linda å Emelie, är för övertrött! Nu ska jag till Karlstad oxå, värma mej lite (A)

Tokit

Nu har vi lagt in maten å skit, och ja å Emelie skulle dela garderob, mohaha KUL att mina grejer får plats! Emelie har för mycke grejjer. Och det Känns så jävla sjukt att jag ska bo här ända tills i sommar, helt jävla sjukt, min hjärna kopplar inte haha.

Känner mej bra jävla handikappad att jag inte kan messa, kostar fan 5 spänn för mej å skicka mess till sverige. Så Ni kan skicka mess till mitt svenska nummer nu men jag tänker inte svara, ska dona norskt nummer imorrn. Får se om de e billigare att messa till sverige då.


Norge är ett gult land .

Framme! Är framme nu, lång jävla bilresa, va bra jävla nervös när man åkte över norska gränsen, haha bra ballt! Lägenheten är iaf skit mysig, lite bilder å mer bloggning kommer lite senare, ska packa upp allting nu å komma i ordning! Pöss

Saknar dej.

KOMMER SANKA ER!

Flyttar om en timme då, då bär bilen av till Norge, bloggar när jag har lugnat ner mej å kommit fram!

Kommer sakna er ALLA här hemma! <3

..-

Jag vill inte åka, kommer sakna dej :/ Lova att du kommer efter mej.

Tack sötnos!

Vill ni veta det sötaste då? (A) Jag har fått rosor! Kan inte sluta Le! Fyfan va söt du är S. Blev super duper glad! :D

 

Packa ner mitt liv.

Som ni alla ser så har min Kusin donat om min blogg lite grann, kändes som det behövdes, eller va tycker ni? Tackar! Nu får du LÅNA mina högtalare tills den 1 juni.. . Då jag återvänder hem, kanske, de visar sej! Har vart å handlat lite med min mamma nu, nudlar och ni vet sånt där skit! Ska la försöka komma på vad jag ska ha med mej nu och sen försöka packa ner skiten. Usch va svårt, alla kläder och skit ska jag försöka att få plats i en väska, lycka till K!

Jag erkänner: Vette fan hur man åker till Norge, jag ska sitta där å kolla ut genom bilrutan, vette fan vart Norge ens ligger på kartan, mohaha vikka tror att jag kommer klara mej räcker upp en hand! Några händer ser ja iaf! Har ju mina bruttor, då klarar man fan allt. Har för mej att bilen va grön, de visar sej det mä!


keep it going louder

..-

I'm soooooooooooooo Pretty!

JAG FLYTTAR TILL ETT ANNAT LAND IMORRN!!!!!

JAAAAA, JAG FLYTTAR TILL ETT ANNAT LAND IMORRN!!!!!

Och jag har ingenting klart, ganska segt när man känner att man varken vill eller orkar. Ska iaf snart duscha sen sminka över mitt "vackra" ansikte och sen gå å handla lite med min mamma, lite schampo och tamponger som kostar skjortan i Norge, mohaha! Så sa mamma igår när vi åt kvällsmat ba: Karin vad vill du äta imorrn kväll, asså idag! - För det blir ju din sista måltid här i sverige. Vadå inge sorjligt de lät! :O Snyft.. .

No surprise

Usch va min blogg e mörk och dyster just nu! Hoppas att jag får en ny design inom kort! Och lite roligare och gladare inlägg ska jag oxå försöka dona, har umgåts med mamma å tompa nu ikväll, skönt å ba dega sönder till bra tv. Imorrn blir det mycke känner jag, handla, packa å säga hejdå till folk, hatar de! Men ska nog sova nu, känner att mitt huve snart exploderar!

Förvånad

Jag är förvånad över att jag inte är ett dugg bakis! Men smällen i huvet känns å syns ju en aning, får man kanske klippa lugg igen då? Eller ha hårband varje dag tills det blir ett sånt där vackert "R". Eller flytta till ett annat land där ingen vet eller känner mej, jafan jag gör nog det!

Och jag är oxå förvånad över en viss person, Du sårade verkligen mej med dina inte så vackra ord. Och känns ännu mer surt att minnesluckorna tog över den biten. Ett förlåt öga mot öga kanske kan få mina tankar att vända om.

Nu ska jag käka, sen blir det kika på nån av alla filmer som går på tv.


Nyårsafton .

Går dagen va riktigt jävla rolig till klockan blev kvart i 12, då sket sej allting! Tänker inte ta upp det här, men märke för livet har jag iaf!

















RSS 2.0