..-

Kan tamefan inte sova längra än till 9, går inte ba. Vart tomt och sova ensam inatt, men skönt å sova i sin egna säng i flickrummet. Igår blev det å kolla på basket match, vi vann tjoo. Sen ba kolla film å snacka skit nere hos Anna.
Nu blir de frulle och sen morgonpormenad med Eve å Klara.

..-

Hahahaha Finns det någon Sötare 5 åring?




Packat och klart, Hemgång står på schemat!


..-


Imorrn bär det av till Hallstahammar och Mallis.

Imorgon vid den här tiden sitter jag på tåget hem till hallsta, äntligen! Och baby e nog framme på mallis. Han åker inatt, kommer sakna min baby! Men först blir det jobb mellan 12-16. Sen handla lite, hem å packa ,laga mat å kolla fotbollen tydligen.

http://www.youtube.com/watch?v=lRFqaaxWow4

..-

Baby tyckte att vi skulle storstäda ikväll, varför ska vi göra det när lägenheten e skinande ren? Hihi, tog mej friheten och började städningen, och med lite bra hög musik och min falska röst blev allting städat! Skönt, kan vi mysa ikväll istället! Tjooohoooo!! Har även "vegasutbildat" mej, fick uppgift från chefen, gjorde utbildningen på internet och jag blev godkänd! Jag kan om jag bara vill!

Tjockiskarin!




Åka bil utan tak.

Vaknade runt halv 9 imorse, hel pigg! Startade en maskin tvätt, gick till maxi å handla frulle, åt frullen och sen färgade jag håret å diskade, gjorde mej i ordning, mötte antonia utanför min dörr, rejsade in till stan med hennes kompis å bilen utan tak! Tjooo, de va härligt! Shoppade lite och tog en fika.. .

Och vet ni vad? Jag hade ju ögonen på en vårjacka på nelly.se, men som tog slut innan jag hann köpa den. Men, nu hittade jag den i stan, satt perfekt!







Min snygga jacka å mina nya brax!


8 månader tillsammans.

Haft fullt upp på jobbet hela dagen, inte så konstigt, de e ju löning för halva sverige. Efter jobbet mötte jag upp Antonia för å hyra film å köpa massa onyttit, och filmen va nog den sämsta jag har sätt i hela mitt liv.

Idag har jag och Mange vart tillsammans i 8 månader, och det firar han med grabbarna å öl på krogen B o B. Å jag ligger trött i sängen å trycker i mej godis så jag nästan kräks. Nu längtar jag hem, riktigt mycket!

for my lover.

Blir så trött, jag hade hittat den Perfekta vårjackan på nelly.se, men när man väl tar sej i kragen så finns den inte kvar? Helt poff borrta!!!! Fan. Och Alla andra jackor e ju dö fula, vafan ska man ha på sej i vår ute nu då?

Har även fixat Aleksandras födelsedags present i efterskott nu, som hon får när jag kommer hem nästa vecka, kommer bli grymt skönt å träffa sin familj efter 2 månader.

Nää nu e jag helt slut efter en jobb dag, inte helt kry i kroppen. Blir en dusch å sen somna till lite vänner.

Imorrn Fredag : Jobb
Lördag: Ledig,
Söndag: Jobb
Måndag: Ledig,
Tisdag: Jobb
Onsdag: Tåg tåg tåg krama om min familj!

GODHATT! (Eveskämt).


..-

..-

universeum eller koliceum. Samma lika.

Låren går ihop och sommaren e påväg, dehär funkar inte!

Fyfan va snygg min nya dress är!.. .
Och min pojkvän är såklart alltid lika snygg!

Bio ikväll: "Hur många lingon finns det i världen" ?

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MILLA! <3

Kul å vakna upp till ett vinterland här i halmstad, trodde våren va på väg, jävligt gött att det är fredag iaf, kl 18.45 tar vi helg, efter 12 dagars jobb!

önskar jag kunde vart med och firat din födelsedag idag mellansyrran, men vi får ta det i efterskott <3
Ett stort grattis, hoppas du får en underbar dag!


<3

..-

Igår vart den en myskväll på laholmsvägen, god mat, bra film och varma kramar.

Imorse bokade jag mina biljetter hem och tillbaka hit. Kommer hem onsdagen den 30, mars, klockan 15.50 sätter jag mina fötter på västerås central, hoppas big sis står där med kian å väntar på mej då! <3


häxvarning i spökslottet,

Det var min stora brejk från bloggningen, vem försöker jag lura? Jag tycker om å blogga så jag tänker fortsätta, även om jag bara fick 3 kommentarer, men det räcker för mej, huvudsaken är att dom jag älskar läser min blogg, er andra skiter jag i. Mycke jobb på senaste tiden, kommer bli jobb 13 dagar i rad om jag räknar rätt, men i helgen blir det iaf mys med min baby, det behövs. Idag slutade jag iaf när solen fortfarande va på topp, härligt! Lönen satt fint på kontot idag me, så blir att storhandla lite mat snart med min älskling och kanske lite shopping på lördag, det har jag förtjänat, och sen köpa tågbiljetter hem, boka tatto tid och köpa presenter till min kära mellansyrran och systerdotter som fyller år när jag sitter i glassen och jobbar.. .



..- You have NO idea!

Så trött på allting just nu, tror ja ska ta ett stort jävla brejk från kkoskinen.blogg.se!
MEN Om någon av mina få läsare ger mej en jävligt bra förklaring varför jag ska fortsätta blogga så kanske jag fortsätter och gör det till en vana igen, men annars skiter jag i allting.. .



..-

Jag heter Karin och jag är inte 17 år.

Idag när man är ledig så ska man såklart vakna kl 06.00 när baby går mot jobbet, och inte kan man somna om heller. Har ätit frulle till filmen "Till det som är vackert", och inte kan man somna om nu heller, får la bli en promenad om en stund istället. Blir jobb hela helgen så kommer bli en lugn fredag för min del. Min energi och lust är som bort blåst.

Men filmen "the next three days", den kan jag rekomendera starkt, ja å Mange kolla på den igår, va riktigt bra, och såhär jobbigt spännande så man fick panik!


Kommer en, kommer alla!

Händer inte så mycket i mitt liv just nu, jobb och när man e ledig sitter man ba å kollar in i väggen. I stort sätt! Nu på förmiddan har jag donat min garderob, hängt in alla kläder å skit. Nu behövs den bara lite färg, går sakta men säkert! Fick nyss mess om att ja fick jobba lite extra mellan 3-7 idag om jag ville, varför inte. Så snart blir det dusch sen hänga upp tvätten och sen bege sej till jobbet.


..-

Hopp då va denna lediga sköna vår helg över, måndag och jobb igen, sen blir de oxå jobb i helgen som kommer, segt men nu vill jag ba att tiden ska fryga förbi så jag får åka hem till hallstahålan!
Jag Saknar min familj!

..-

Nu e baby och hans pappa på tippen och slänger massa skit, Mange har en "skrubb" där allt skit har hamnat, så nu kastar vi ut skiten och ska måla om och fixa till min nya garderob! Kommer bli kanon när de väl e klart! Får se vad som händer senare ikväll, lite sliten från ölen igår.. .

Filmen "unstoppable" är ett måste att se!

..-


Äntligen fredag! Gått riktigt segt på jobbet idag, fick hjälpa till lite i köket så timmarna skulle rulla. Sitter här med en kall heineken, ikväll/natt lutar de mot konsert : united we stand!



Jag har dom bästa systrarna i hela världen.

Efter jobbet blev det en solning, så billig och så bra! Nu e jag hemma, har nyss öppnat två paket som kom på posten idag, Milla å Anna vet presis vad lillsyrran behöver för att muntras upp från familjen. Fick en film å favorit godiset, tack! Nu blir de snart mat å sen filmtajm, sen sova för imorrn blir de jobb igen.


"han går på gymnasiet och åker moped, blue!"

Jag och Mange har kommit fram till att när jag har fått långt hår igen så ska han fria till mej, ett riktigt frieri. Och om mitt hår fortsätter å växa såhär fort så, Hjälp!

En sak som e mindre roligt är att jag varken e hemma på Millas eller Aleks kalas, så dom får kalasa två gånger, en gång utan Karin och en gång när jag e hemma. För jag vill kalasa! Jag är bra på kalas! Har tröst bakat min egna kladdkaka idag med extra mycke choklad på. Fyfan så god! Men nu när jag har tryckt i mej halva så mår ja ganska illa. Får spara resten till min baby! Ska jag vara ärlig så har jag aldrig saknat nånting så mycket som jag gör nu, jag saknar min familj så det gör ont i hela mej, därav mitt upp å ner humör! Jag längtar hem, snälla låt dom här fyra veckorna gå undan, så jag får åka hem å kramas med min familj!

Men jag är glad över att jag har träffat min älskling, jag älskar honom mest, han e ju min pelle-mange.. . önskar bara att alla kunde bo på samma ställe ibland.


..-

Mange e å kollar fotboll å jag ligger här fet i soffan och är så otroligt jävla godis sugen så ja skulle kunna döda nån!

RSS 2.0