Stackarn

Bloggen ligger på omgöring, så donar den sen, men nu ska jag gå till träningen och boxa ner emelie!

three days grace??

Idag va jag i skolan som typ alla andra dagar, sket i träningen för jag hade ont i huvet å va så jävla trött, Emelie kalla mej bangare bara, gör det! Men vi kanske ska till Tyskland ju? Jag vill fan! Lyssna på three days grace, få boende + resa tur och retur + konsert går på 1200, fan lätt värt!
Hoppas det blir av, en helg i Tyskland, haha inte varje helg det händer! ... Och imorrn blir det skolan till halv 1 sen ska jag till v-ås med Emelie och göra av med lite cashmoney! Sen träna boxning på kvällen, fan en vecka sen jag tränade nu ju! Blir ju fet här hemma...

Kopparbergsmarknad

Gick upp kl 8, sminkade mej lite åt frulle och sen övningskörde jag till kopparberg, för där va det marknad,segt å köra en å en halv timme i bara 70 å 90, hände ingenting, lång tråkit som fan! När vi va framme gick vi lite på marknaden, åkte lite karuseller... Sen hem till morfar och fika lite. Jag köpte en skinn jacka, 250 kr, billit! Fejk men ändå! Sen en sjal 100 kr och sen ett par super fina örhängen för 130 kr..
Sen påvägen hem körde vi en billek! Haha skit kul, men när vi väl va hemma så fick jag vara barnvakt för anna skulle ut på krogen å fira nån, så jag fick ta båda barnen, vi åt godis å kikade film sen somnade vi alla i soffan kl 9! Men tur de för kl 6 på morgonen ska alla upp och hoppa? Kl 9 gick jag hem med dom till mamma, för jag orkade inte med dom mer, å nu e kl halv 10 och jag sitter här och jäspar!
 
 
  

 



Dag och natt samma sak

Hade 2 lektioner i skolan idag, sen åkte jag in till hälla med mamma för att handla mat, kollade även på jacka, hittade en skit snygg, men inte så varm, så de sket sej! Linda Emelie Sandra Sosso kanske Elin? och nån mer, venne, dom är iaf på krogen nu, men jag orkar inte, samma skit hela tiden... Man dansar, blir full och åker hem och spyr? Vissa strular och sen då? Tycker någon är fin på krogen, strular, sen samma visa nästa helg? hittar en ny att strula med... Men mer än så blir det inte? inte för att det är jag, men alla andra gör så, jag vill inte, jag vill ha en kille som är seriöst, jag vill bli kär igen! jag vill oxå bli älskad av honom, han ska bry sej om mej, vara lycklig med mej. Men det är bara skit alltihopa, tänker på Dej ganska mycket, undrar om du tänker på mej? om du saknar mej, om du fortfarande älskar mej? Men kommer ja aldrig få veta, kanske lika bra!

Allt e bara skit, alltihopa.

KROGEN IGÅR´'

Hhaha

Heelooo! Igår va en himla trevlig dag, Emelie bjöd på potatisgratäng, fläskfile och sallad, fan va gott de va, och sen vart de såklart chokladpudding till efterrätt, Yammi! Sen kollade vi på idol och sen vart de konrad, lite segt i början men sen senare runt 12 kom de iaf lite mer folk, för löning efter 12 ju! Trodde det skulle bli en dansa med tjejerna å bara va med tjejerna kväll, men lite hångel vart de oxå! Får la se om det leder till nått eller nå, men det behöver vi inte snacka om! Haha... Nu e klockan typ 9 och jag ska snart till bulten å jobba? Venne vad det är jag ska göra, dela ut reklam? Snälla säg att jag inte behöver cykla runt hela hallsta med reklam? Nej nej det orkar jag inte! Fan kom hem halv 3 inatt och gick upp nu, ganska så sliten om ni frågar mej... Hörs gullungar PUSS

-

Gult päron

Förstår inte vad som e fel på min mage? Haft super ont sen i måndas, kommer till å från! Hm... vill ju inte ha ont nu! Ska ju på krogen ikväll med dom bästa brudarna i hallsta, haha nej nej världen! Och Emelie, hoppas maten e god och ni har gele, för jag e jätte hungrig! Hihi.
Å jag e oxå glad för idag fick jag en lönespc som jag inte ens visste att jg skulle få! Fick fan 2500! Super glad, trodde nästan inte ja skulle få hänga med gänget upp till sälen, för min plånka e pank! Men men nu behöver vi bara en som e över 20 som bokar stugan, sen så åker jag med! Fan va roligt! Kanske blir annan mat än nudlar oxå? Det visar sej, om vi ens kommer iväg... Nu ska jag föna mitt hår, klä på mej, sminka mej och sen får vi se vad klockan blir! PUSSPUSS!

Svett

Igår vare boxning på kvällen, skit kul! Fys med gus, hahah å jag svettas som en finsk! Aldrig svettats så mycke som igår, ba rann! Och nu snart ska jag till skolan, slutar runt typ 3, då blir de bara hem å dona sej, sen åka till emelie å käka finmat, sen krooogen! Om vi har skjuts hem. Hoppas hoppas nån vill hämta oss. PUSS

God morron

God morron, nu e klockan typ 7 på morgonen och alla sover utom jag.. Sitter och äter min macka jag fick av emelie hihi med skinka och gurka på! MUMS och lite rem te. Idag blir det att sluta skolan efter lunch, hem till Anna å kanske sola sen till boxningen!

Såå vi hörs

Inte samma

I fredas insåg jag att du har förändras, och inte på ett bra sätt. Inte alls samma kille som jag blev kär i för flera år sen. Jag har vart så kär och ledsen, så jag har inte sätt vem du har blivit, jag ville bara se den gamla söta snälla R som du va förut. Kan man förändras på 5 månader? Eller va du inte dej själv när du va med mej? Eller låssas du vara någon helt annan nu? Jag kanske också har förändras, men på ett bra sätt hoppas jag, för jag har verkligen försökt ändra på mej, bara för din skull! Men du bryr dej inte, och nu bryr jag mej inte heller, för jag va kär i den Richard du va förut, inte de du har blivit. Men nånstans där inne, så vet jag att du saknar mej.

UNDERBARA

Vill bara lägga ut en bild från i fredas, och säga att jag är så lycklig när jag är med er brudar, jag behöver ingen kille för att bli lycklig, må bra och skratta, bara ni inte lämnar mej så kommer jag leva länge! För jag älskar er, och ni vet vilka ni är! Mina flickor <3

 

Helgen

Och idag är det söndag, idag ska jag bara sova hela dagen å inte göra ett skit! Eller ´jo ska möta Emelie vid coop halv 4, men sen hem å inte göra nått... Å andra avenyn börjar ju ikväll oxå! FAN VA KUL!

I lördas sov jag bakis i min säng, så ringer gusten å säger kom ner till maxim om 2 minuter, jaha? så gick jag ner i mina fina pjamasbrax, sen kollar han på mina pjamasbrax å säger! Haha vaa? gå upp och byt om vi ska ut å gå! VAA? NU? jaa nu... upp å byt om.. Jahaja, vart svettit å hoppas man gick ner några kilo på den promenaden, på kvällen vart det hem till Anna och äta tacos och kolla på Lilja 4-ever, himla bra film.

I fredas va det fest hemma hos Sandra, himlans trevligt, men vart lite depp på slutet, men de behöver vi inte prata om!

Dra åt helvete

Full och dum i huvet, inte alls samma kille som jag kände!
Vad hade hänt om hon va singel? VA?

:'(

Mmm

Igår vart de träna boxning, men va inte alls sugen på det, va tjurig och gjorde inte rätt nånstans... Får ta igen det på måndag på nästa träning! Sov ju hos Anna inatt, och typ ända dagen jag får sova ut på! Och vad händer? Jo jag vaknar halv 8 och kunde inte somna om, typiskt! Så jag åt lite frulle och kollade ett avsnitt av OC, sen drog jag hem, sitter vid datan nu och vet inte riktigt vad jag ska göra, skulle behöva duscha... Men orkar inte! Men ska göra det snart, för runt halv 4 ska vi till Sandra i sura å äta lite mums mums mat sen supa! TAGGAD? Jaaa! Men haha några timmar kvar till halv 4, kanske hinner sova lite? Mmm...

HÖRS SENARE !

Ingen aning

Vaknade kl 11, gick ut med Ricki, kom hem, gick ut å gick själv i typ 40 minuter, kom hem, lagade mat, sov typ 3 timmar, å ikväll blir det åka hem till Linda och kanske boka sälen, hoppas på det iaf! Sen blir det träning halv 7 idag igen, sen hem till Anna och städa till Pedro (en sköldpadda). Anna bjuder på mat oxå, för man blir hungrig efter att ha boxas med Emelie! Haha! Sen ska jag slagga där. PUSS på en mys kväll med svett och vänner.

G O

GAME OVER! -  Jag vann o du förlora

Eller?

Träning träning, 4 dagar i veckan, ska hem till Gus nån dag så han kan hjälpa mej å Emelie med nå mat schema eller nått, äter helt galet fel! Och träningsvärk har jag oxå, men då känner man att man har jobbat å gjort lite nytta med sitt fett.
Imorrn e vi lediga skönt skönt! ska sova o träna hela dagen. För på fredag blir det ju Party Party hemma hos Sandra, för hon har ju fyllt år, ska dit å äta mums mums mat sen blir det supa lite granna! Men har panik, venne vad jag ska ha på mej, å vet ingenting! Men de löser väl sej, får la komma i mjukisar annars? Haha nej de blir ju inge kul!

... Och jag förstår inte, du försöker ju inte ens? Dra åt helvete tycker ja :)

Kanske

Gör en önskan och placera det i ditt hjärta.
Vad du än vill, Allt du vill!
Tro att den kan gå i uppfyllelse.

Du vet aldrig var nästa mirakel kommer ifrån, nästa leende, nästa önskning som går i uppfyllelse. Men om du tror att det är runt hörnet och du öppnar ditt hjärta och sinne så mycket som möjligt, till säkerheten av det, så kanske du får den saken du önskat.
 

Kanske.

ÖÖÖÖÖÖÖÖ

Idag har inte vart min dag, började med att jag va uppe å kissade 4 gånger på natten, så sov inte alls nå bra, när ja vaknade på morgonen när klockan ringde så var de bara å börja sminka sej, för vi hade fotografering i skolan, men nej nej, sminket blev piss, å allt va bara fel! men tror jag fassnade på kortet iaf! Efter skolan gick jag hem å sov 2 timmar!
Runt 5 gick jag hem till Milla å Niclas, för nicke picke fyllde år, fikade lite sen drog ja å mötte Emelie sen vart de bara å träna fys på boxningen! Och venne alls vad jag har gjort med min handled, de började igår och nu gör den bara mer ont, får kolla upp de där om de inte går över, bara slagit snett eller nått... Hoppas vi på!

Nu sitter jag hemma hos Anna ny duschad och är barnvakt, vill hem å sova nu, men får sitta här till 11! Orkar inte!

Men PUSS på er!




Haha hittade lite gamla bilder på Annas dator, där va man inte stor!

-


Piss off

Eggen

Haha hejsan alla bloggare, idag har jag lekt med Emelie, och ojoj va roligt vi har haft, har tagit lite oseriösa kort, haha vill ni ha lite smakprov? Det ska ni få! Sen har Emelie donat om min blogg oxå som ni ser? Glasögonen på? Va bra!
Ska snart på boxning, killarnas träning! Och på tala om boxning!  Kolla hur jag ser ut! Emelie tog tag i mitt hår, kastade in mej i väggen och värsta boxen fick jag! AAAAAAJ!

PUSS
  

vfd   

sds  dsaa

Ajt?

You're with me?

!

SLUTA DEPPA KARIN, SLUTA DEPPA!

!

SLUTA DEPPA KARIN, SLUTA DEPPA!

Mörkt kallt och mysigt

Ja hösten är på väg nu som alla har märkt, tycker det är mysigt med Hösten, mörkt kallt och mysigt! Väntar bara på att löven ska börja falla, kanske lite lövkrig? Men vore ju mysigare om man hade någon att gosa med dom mörka kvällarna, lite tända ljus och en halsduk, men förra året vid den här tiden va jag oxå ensam, och se jag lever fortfarande! Alla som e ensamma börjar bli depp nu när det blir kallt och mörkt, men när första snön kommer, allt blir ännu kallare och snön faller ner, då blir K ledsen, om hon inte har fått sin del av sitt hjärta <3 Och det tror jag inte på! Och tror heller inte vi kommer få en vit vinter det här året, kommer bara få slask från himlen, eller vad tror ni? Kanske är helvetet som är på våran sida just nu? Iallafall på min sida.

Den här veckan blir det att träna måndag, tisdag, onsdag och torsdag.. Får se om vi pallar killarnas träning emelie!

PUSS

Igår

Igår va jag med Linda och Elin, chillade lite bara, kollade på "under ytan" och sen började vi sminka oss lite oseriöst, så jävla roligt, vi tog lite kort sen ville Hanna och iq ha skjuts till v-ås så vi körde dom, sen blev det donken, tog drajven, så som vi såg ut! Hahah

Snart ska jag åka och bada med familjen, karlsson, ågren och koskinen hahaha många i namn i den familjen!


Utgång nalkas

Sitter hemma hos Linda nu med sosso, super lite smått, för sen blir det nog konrad.

Idag hade jag en körlektion, fick köra en disel bil till v-ås, den gasar ju fan när man bromsar, gick inte alls så bra... skit svårt, fattade ingenting!

Sen runt 1 gick jag å gymmade med EmelieGnetaEggen! Men vart inte så mycke gymma, för träningsvärken är på MAX!

Ikväll blir det höga stövlar, får se om jag får så ont som sist! 

PUSSPUSSPUSS

Kyckliggryta

IGår va vi lediga från skolan, mycke mycke skönt, när jag vaknade gick jag hem till Anna, åt mat där som jag fick laga till hela familjen, kyckling gryta! MUMS! Efter det gick jag till boxningen, trodde jag skulle få träna med Gus, men Elin kom så jag vamed henne, Riktigt jävla kul träning! Men mest träningsvärk...

Snart har jag en körlektion, ska köra till v-ås för första gången med körskolan, får la se hur det går! Efter det runt 1 ska jag gymma med Emelie, venne hur jag kommer orka de! Och ikväll blir det nog konrad! PUSSPUSS

Puss

Sitter här och har nyss kollat på One tree hill, hon fick vänta 3-4 år på sin stora kärlek, ska jag oxå behöva göra det?

... du tycker väl bara jag är jobbig, men säg det isåfall!

Lediga imorrn och krogen på fredag iaf, har inte råd men vafan ska ju fira Sandra!

PUssss and I miss my old love :/ <3

Varför varför kan jag inte sova?

Nu har jag inte kunnat sova ordentligt på 11 nätter! Varför varför kan jag inte sova? Jag har en stor skön säng, men nånting fattas, jag vet nog vad det är, men de kommer jag inte få, så får väl knalla ner på apoteket å köpa sömnpiller eller vad som hellst, så här kan det ju inte fortsätta, det är ju som jag är vaken dyngnet runt, och huvudvärken går ju inte över för de! Orkar inte med mina dagar om det inte försvinner!...

TräningsVärkTomorrov!

Hej hej hej, idag har vart en hård dag! Gick upp kl 6 å kollade på one tree hill. för sesong 6 har ju börjat nu! Ååååh va spännande, och ojoj va jag grät, hihi, men kan ju varken sova om nätterna nu eller sluta gråta så vem bryr sej?
Aja gick till skolan å hade stödmatteA, sen två lektioner till, åt i skolan sen gick vi úpp till sporthallen å simmade en timme, sen till emelie å tog ett äpple, sen gick ja å emelie hem till mej å drygade, gladgubbe! Och hon donade oxå min blogg, fin? JAJA!

Runt kl halv 6 ville vi träna, så vi ringer gusten å säger att vi vill gå ner i vaikt, han säger att vi ska få ihop runt 10 pers, så vi ringer alla vi känner så säger TRÄÄÄÄÄÄÄNA MED OSS! Och runt 7 va alla på träningen, boxades å gick ner i vikt! Hoppas vi... Nu är jag så himla trött så jag ska bara gå och duscha sen sooooo va!

Puss älskar dej R

Om...

Jag är iaf ingen fattig man,
med rostiga bilar,
äcklig lägenhet 
och en utvecklingstörd hund som tror att han är bög.

Nej jag är en tråkig tjej som har hela livet framför mej, men orkar knappt leva dagen tills imorrn...
Jag går i skolan, men orkar inte de, jag håller på med körkortet med orkar inte med de heller, och snart ska man börja leta jobb oxå, för studiebidraget är ju en fjärt i rymden! Har inte råd att leva det liv jag vill.. Och kärleken ska vi inte ens komma in å prata om! Men igår låg jag och tänkte, att om hjärtat stannar så gör det inte ont längre!...

GRATTIS

GRATTIS IDAG FYLLER SANDRA 18 ÅR!

Brejk

Bara skit, mitt hjärta gör ont

Svart

Jaa igår blev det ju utgång, vart först konrad, kom dit 2 minuter i 10 så kom såklart in gratis, JAJA! Va där till kanske halv 1, sen gick vi till Billobob, där vi träffade, Ville, andre, amelie, hennes pöjk, pontus, emil, sonny å några till, va soft!

Å kvällen innehöll, skratt, sura minder, dumma ord av och till bästa vänner, spyor, hångel, teqila, nästan allt som en fest ska innehålla.

Faktiskt inte bakis idag, milla väckte mej på dan å sen åt hon hos oss, länge sen man såg den bruttan! Trodde nästan du hade flyttat till afrika eller nått!?

Ne men kvällen får en 5:a av 10!


Och från en sak till en annan, så nu är han deleted! Ja, borta från mobilen, blockad på msn, får la se om han försvinner nån gång från mitt huve eller mitt hjärta! Svårt att tro, men han sa att jag skulle sluta hoppas, ska försöka, men jag vill inte! Men jag vill ju inte vara ledsen, så kanske lika bra, men just nu är det så jävla svårt att bara släppa taget... VIll inte, men måste väl!



Utgång

Sitter här med Linda nu och super hemma hos eliN! Ganska ensamt, men alltid roligt, ska väl på konrad sen är det tänkt, snusen börjar rinna under läppen, härligt!

Tidigare idag har jag vart i v-ås med linda emelie å elin, shoppade lite och åt 2 äpplen! För nu börjar vi banta, eller ah försöker iaf... Får la se hur det går! önska mej lycka till! tack tack så mycke.

Och ikväll har jag lovat min mamma och inte dricka nå teqila, för förra gången gick de inte alls så bra hahah eller va tycker ni?
Just nu öppnar linda min andra cider, som ja säkert kommer decka på hahha!
Gick ju bra, inga tänder avbrytna inte!

Men nu ska ska jag supa vidare, och vill bara säga en sak, men en sak som alla redan vet jag älskar dej Richard!

Hareeeeeeeeeeeeeee bra, hörs imorrn när jag e bakis, hejpaa!

Richard

Richard
Han är den första jag tänker på varje morgon.
Hur mår han?
Saknar han mej som jag saknar honom?
Hur får jag tillbaka honom?
Och sen börjar ännu en dag utan honom.


Jag vill inte sluta hoppas

Jag vill

jag vill kyssa dej, ta din hand och gå jorden runt.

In love

Älskar allt med honom

Tell me

Tell me you love me
RSS 2.0