Haha fan vad jag saknar min Pelle mange!

Myrorna is the shit!









Har somsagt vart istan med Emelie å Sandra idag, en dag som verkligen behövdes! Riktigt trevligt, blev shopping å en fika, massa skit snack och planering! Nu längtar jag till torsda freda lörda sönda! Ah nu e längtan stor! Shoppade en västa, (på bilden), trollor, en blå stickad tröjja och en grön skön golf gubb tröjja på myrornas för 45 kr!. Den ska jag ha på torsdag, mohaha, nu blir det mat och sen film.

..-

Blir stan med Emelie och träffa upp Sandra där, chillidill med tjejorna idag!

Saknar mitt hjärta

Ful blogg dålig bloggning, har inte tid ork eller lust längre. Nu blir de gym med emelie, men de ända ja verkligen ser fram emot är helgen! Mitt hjärta kommer hit och det blir fest! Mer vet jag inte, men vet att de kommer bli mer än roligt!

barnvakt

Vart ute och gått med mamma, tomas och klarai  2 timmar nu, folk kom fram å frågade: Nää men karin har du skaffat bebbe, haha neej inte än! Nu ligger klara här i min säng och myser, snart blire mat! Sen hem till eve ikväller!

Nu kan jag spela mitt egna liv.

Fick the sims 3 av brun när jag tog studenten, och NU kan jag spela det, haha helt sjukt att man skulle behöva fylla 20 å önska sej en data i present för att kunna spela ett spel där man lever sej in i sin egna lilla värld! Men nu måste jag sova, känner att jag har för mycke i mitt huve just nu!


äntligen köpt data

vart i stan med mamma å tomas idag, vart å köpa en dator, fan så skönt å ha en egen bärbar data! nu behövs de bara en data väska, men de får köpas en annan dag, för nu e pengarna slut. känner oxå att jag börjar bli höst sjuk, fryser å e allmänt deppig, men varje gång jag tänker på att min baby kommer hit om exakt en vecka så blir jag genast mycke mycke gladare!!! Fan va jag längtar efter honom nu.

Bilder från i onsdas
























..-

Min 20 års födelsedag.

Det ända som fattades igår på min födelsedag var min Mange, annars va dagen/kvällen/natten helt perfekt! Fick massa fina presenter, drack och åt gott! Sen på kvällen blev det utgång med mellansyrran å big sis, en liten syskonutekväll! Blev först tabazco? Sen Pluto, där jag fick komma in gratis eftersom de va min födelsedag! Sen blev de donken och David B kom å hämtade oss. Idag mår man la inte allt för bra.



















Nee fyfan sötare unge får man ju leta efter! Så otroligt fin. Bilder från supkvällen kommer senare, för nu ska jag somna till en film!

Jag jag jag var nyss på bolaget!

POW! Nu har jag nyss vart på bolaget! Smått nervös när jag gick in där för första gången måste jag erkänna, mohaha skön känsla!

Tanten i Kassan: Legitimation tack?
Jag: Javisst sörru! ;)
Tanten: Haha Grattis på födelsedagen! =)
Jag: Tack :D:D




Sen bjöd Anna mej på en bulle till frulle!

Lilltjejan blir stortjeja!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Karin Koskinens födelsedag, Jag 20 hela år! Känns helt underbart! Halv 8 kommer ma family och sjunger och jag får paket på sängen! Helt underbart, hihi fick lite presentkort till min dator jag ska köpa, sen 2 kilo godis av Aleksandra, de e ju bra mitt i bantningan, haha och lite pengar till Åhlens oxå, toppen! Om 2 timmar ska jag hinna med bolaget och sen gymmet med Emelie och sosso. Sen blir det hem och baka, för ikväll äre kalas!



Det är inte bara min födelsedag idag, Jag och min Finaste Mange har vart tillsammans en månad idag, hihi, synd att du inte är här just nu baby! <3

your head's not right.

Näää gud tror ja kräks på min blogg nu, fan så ful å tråkig den är! Behövs piffas upp, riktigt jävla ordentligt, help me?

..-

Blidde som sagt stan idag med Anna å Emilie, shoppade ett par jeans, halsduk, mössa, skor å lite små skit, härligt å shoppa, va ett bra tag sen, men känns ju inte allt för bra när man såg lönen, för vem vet när man får nästa lön? Aja nu blire film och sängen, kommer somna inom kort!



Blidde oxå gymmet med Emelie, bjuder på denna otroligt vackra bild! Kul kväll vare iaf.

..-

Suck! Skulle överföra alla bilder jag tagit idag till datorn, istället för att klicka på överföra klickar jag på ta bort! Hopp de va dom bilderna de, så blir inga ikväll för dom e raderade, smarthuve! Så otroligt trött nu så orkar inte, ska till gymmet å bränna fett istället!

På med Hattajeveln

Det regnar här på Baldersvägen, börjar bli mindre droppar nu, men eftersom de e så mörkt och dystert så drar jag på mej min hattajevel till stan!

mer jobb?

Helt sjukt, sökte jobb på maxi idag kl 2, klockan 4 ringer dom och vill att jag ska jobba imorrrn? Tackade tyvärr nej för jag åker inte till Halmsta förns som tidigast 2 veckor, så får ringa upp maxi då och fråga om jobbet finns kvar! Här gåre undan! Nu blire käk och sen blire chill nere hos anna.

Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek




Hönni, tänk om jag inte hade åkt med flickorna till Halmsta den veckan, då hade jag aldrig träffat min framtida man! Så otroligt glad att jag har dej baby!

Helgen

I fredas tog baby ledit från jobbet, så vi kunde mysa tillsammans hela dagen, sen på kvällen åkte vi hem till hans mamma och grilla, drack lite och jag hade de super trevligt! Blev kanske nån öl för mycket, blidde taxi hem, riktigt rolig kväll, men inte alls lika roligt på lörda morron, vakna upp bakis och skulle ta bussen till andra jobb dagen kl 13.30! Klockan 16.00 kom bakis svettningarna, trodde ja skulle svimma, men de gick över ganska snabbt, tur de!

Hade ganska roligt på jobbet på kvällen, bra mycke man måste lära sej, men så ere la jämt. Slutade kl 22.00, fick stå i regnet och vänta 30 min på bussen, sen kom baby å mötte upp mej i stan, fick springa hem i spöregn och sen ba in i duschen när man kom hem, sen somnade vi som två små barn..

På sönda morgonen va de ba å börja packa, för kl 11.00 kom Manges mamma å hämtade upp oss och sen åkte vi till stugan och hälsade på hans mormor! Blidde lite fika och sen släppte dom av mej vid bussen, buss till göteborg och tåg till v-ås, sen bil till hallstahammar! Och nu är jag hemma, har nyss lämnat Aleks i skolan, hon börjar ju 4:an idag, söten hade packat väskan med penna å sudd och allt som hör till!

Nää här blire inga barn gjorda, nu blir de film och sen ner i tvättstugan kl 12.00! Saknar min tyckling!

..-

hörs ikväll när ja e hemma i mitt flickrum igen!

Jag är kär i min Mange Musco!

Mer behöver ja inte säga!.. .

mer jobb.

Godmorgon! Dom ringde nyss från Tylösand och frågade om jag kunde jobba på lördag 14.00 - 22-00, jo visst kan jag de! Sen sa hon oxå att vi skulle gå igenom lite tider längre fram.. . Men blir nog hem gång på söndag, för några dagar iaf! Nu tänkte ja dona mej lite smått å sen ta en runda på stan helt alene. Så tiden går lite fortare så min tyckling snart kommer hem från jobbet!

en vecka till bolaget

fyra avsnitt av cleo, duscha ensam och pillat navel har jag gjort idag! Tur att baby slutar jobbet snart, ska gå å möta upp min tyckling och ge honom en kyss, senare ikväll blire nog hem till Conni å kika movie.. . sitter här å funderar på när det blir hemfärd till skit hålan hallstahammar, blir nog en sista minuten i helgen nångång. men ska la inte tänka på de nu, för vill inte åka hem, eller rättare sagt ja vill inte lämna min tyckling! Såå nää här blire inga barn gjorda, ska traska å möta upp honom i stan nu, så heppåre.

att stå still och göra ingenting, är två helt olika saker.

tänkte gå å handla lite, men nee då ska de börja spöregna! Ahopp får vänta ett tag med de, baby e iaf på jobbet, underbart att jag är här när han kommer hem! Igår da, första jobb dagen, vill ni veta så får ni ringa å fråga.

Buss nr tio.

Imorse ringde klockan på 06.00, då vara bara dagt för baby å traska till jobbet, han pussade mej hejdå och jag somnade om till 09.00, sen blidde de upp å duscha käka lite å dona sej, nu snart ska jag traska in till stan och ta bussen till första provdagen på jobbet. Håller tummarna på att allt kommer gå bra! Sen blire kanske kika lite fotboll med min käraste och hans kill kompisar, men de visar sej när jag slutar å hur trött ja e. Heppåre

hos min tyckling

i går åkte ja ju som sagt me danne hem till halmsta, gick fortare än vi trodde, körde hit på 5 timmar och då stanna vi å keka med. sen va de ba upp å pussa å väcka baby, fan så underbart.. .

När livet är som bäst!

Igår kväll sökte jag ett resturang jobb i tylösand, idag ringer dom och frågar om jag kan börja prov jobba på måndag, passar ju perfekt! För ikväll åker jag med Danne hem till Halmsta och kramas med min tyckling! Så jävla överlycklig just nu så det är helt fucking sjukt!

Idag har vi vart på de finaste dopet! Började gråta där i kyrkan för att de va så fint! Och Aleks spelade fiol oxå, så otroligt fint gumman! Sen blidde de fika och paket. Nu är jag hemma, springer runt i underkläder och sjunger och leer så mycket som jag kan, så jävla glad just nu! Åker till min baby om ca. en timme! Ska bli så otroligt skönt å få krama om honom igen, går fan inte å beskriva, jag är så lyckligt kär! :D














































Det här är början på våran film!

Idag blir det dop för den finaste bebben i världen!



Blir att dona sej nu, ta ett långt bad, raka sej, tvätta håret, ja ni vet allt de där! Sen börja dona sej inför dop! Sötaste Klara!

En toppen kväll hos Bella O

























..-


Mjooo man förändras med tiden, fan så fort allting går!

fredagen den 13.

Å ha typ 1400 olästa inlägg på sin bloglovi känns ju inte okey!



Jag förlora spelet men vann kärleken!

Nu är äntligen min data glad igen! Fick låna en skärm av Johan Permo, tack tack! Så nu blire söka jobb! Fan har saknat all min musik, mina bilder å mina filmer/serier på denna data fan! Sjukt att man e så beroende.. .  Ikväll blidde de tydlien lite alkohol och monopolspelande med syrrorna + D från H. Och nu har jag ren skrivit mitt cv som jag har skrvit till ett speciellt ställe långt härifrån! Ba hålla tummarna.  Imorrn blire å gå till frissan och klippa av några hårstrån me, men c.k påminde mej nyss om att de e fredagen den 13 imorrn, så får la se om jag kommer hem rakad eller vad som händer!! Sen på lörda blire dop, sen e helgen fortfarande oklar. Ba hålla tummarna på de bästa. Men nu ska jag fan borsta gaddarna och drömma om min darling som ligger ensam hemma i oskan! Miss u baby!

teskedsgumman

haj haj, ´sitter hemma hos milla nu, har vart å städat hos morfar å tjänat 200 spänn så jag kan fylla på mobilen så jag kan prata med min baby, haha! Sen blire hem på kalas., så inte lust å blogga nuför tiden! För datan e ju paj och ba ingen lust. hörs när ja kommer tillbaka ...

..-

skriver cv nu, går ju bra! Hatar skiten, men de måste ju göras.!

Har nått stort där?

Haj haj! Va länge sen sist, men vafan har ju ingen dator, får ju tuppjukk! Har blitt mycke umgåsande med syrrorna på senaste tiden, men ska inte klaga, tycker om dom så mycke!  I måndas blidde de monopol, galen panna å några bira, å de konstiga är att i hallsta blir man full på en bira å i halmsta blir man full på en platta? Hur går de ihop? Vette fan, bakis på tisdan iaf, då blidde de stan å köpa dop present till lilla prinsessan som ska döpas på lörda, och efter de blir det utgång! Med en hemlig gäst kanske? Haha, jani! Snart ska ja möta upp tjejorna för att sen träna rumpan av mej!

Vill oxå dela med mej om att just nu saknar jag mitt hjärta så otroligt mycke :/

   

The stoning of Soraya m

Fått två underbara kommentarer, haha blir så trött på er Anonyma. Skratta eller gråta!? Aja.. . 

Igår blidde de å kolla på den hemska filmen (rubriken) fyfan, helt sjukt! å ida blire banken, handla, gym, grillning, mys månda helt enkelt! Milla sover nog hos mej me, eftersom mamma inte e hemma, å saknar å sova brevid min baby så milla får fan stanna över natten, mohaha!


  

Jävla idioter

Aldrig vart så orolig i hela mitt liv, sånna idioter de finns! Turkhelvete åk hem till erat land och låt oss vara!

Jobbet igår gick iaf as bra, riktigt kul måste ja säga, rom å cola? Men kvällen slutade inte så lyckat, knappt sovit nått, tycker synd om min Mange! :/ <3

..-

Haj Haj, igår blidde de tacos med anna, milla å barnen, sen stack ja iväg å jobba å dom planerade min "överrasknings maskerad ferre", vet ingenting, kommer bli najs! Nää här blire inga barn gjorda, jobb ikväll med, hörs!

Mer vatten, godare mackaroner!

jaha då va man hemma igen då! Efter 5 helt underbara dagar i halmsta med min tyckling! <3 Nu dröjjer de 4 veckor tills vi ses nästa gång, då pelle-mange kommer hem till mej i stor stan hallstahammar, weeeheeey! Tågresan igår då, bra jävla seg, blev försenat en timme, så stog still på skövdes station en timme, lagom jobbit, men fan så värt de va, saknar min baby så de gör ont! Ikväll blire gymmet med Milla sen börja jobba kl 21.00.

17.21

igår blev de chillidill, åkte in till stan en sväng med pelle-manges kompisar, keka lite glass och sen blev de hem till babys pappa å ta ut hunden å ba tare lungt där ett tag, sen hem å laga mat å mysa. För 17.21 idag går tåget vidare till göteborg sen till v-ås, får se hur ja klarar bytet själv idag, kanske hamnar nere i skåne eller uppe i norrland, de visar sej!

sista dagen

nu står baby å sjunger i duschen, vill inte åka ifrån honom, men imorrn går tåg fan hem till hallstahammar, kul om de skulle krocka eller nått. får se vad som händer i dag.

Frozen kiss

haj haj, igår blidde de å gå hem till Andy och spöa killarna i tv-spel å dricka en bira eller 2, sen vidare till sport baren och kolla fotboll, inte för ja gillar fotboll utan för att ja gillar min käraste som gillar fotboll! sen drack vi lite grogg sen blev de hem å mysa sönder, och imorse halv 7 hoppa baby på mej å säger, vakna vakna, va ba å gå upp, haha kollade på en movie och ida blire bara lungt, mys och mat lagning! just nu e pelle mange ute me sin pappa å härjar runt så ska ja la kika runt litt. pöss

..-

sovit 12 timmar nu, å baby gnäller, just nu står han å sjunger i köket och jag har namnsdag ida!

i halmsta.

haj haj, imorse ringde klockan på halv 6, blidde en snabb dusch å packe de sista, sen in till stan, tåget mot göteborg gick 07.04, bra jävla segt, förseningar å grejjer, sen kom linda å mötte upp mej i göteborg å visa vart mitt tåg mot halmsta gick, försenat de me, men nu hittar ja i göteborg iaf. 6 timmars tågresa och sen kom baby och mötte mej, fan så¨underbaft å se honom igen! Men de hände ju dårå lite tråkiga saker på vägen hem, som ja inte kommer dra upp här, e la onödit, men fick se min pelle mange klättra stege iaf ;) sen blidde de film och mys, kom nyss hem från maxi, har handlat lite och nu står min älskling i köket och lagar mat åt oss. Blir en lugn kväll ikväll, säger de igen, vill fan aldrig åka hem!!

i halmsta.

haj haj, imorse ringde klockan på halv 6, blidde en snabb dusch å packa de sista, sen in till stan, tåget mot göteborg gick 07.04, bra jävla segt, förseningar å grejjer, sen kom linda å mötte upp mej i göteborg å visa vart mitt tåg mot halmsta gick, försenat de me, men nu hittar ja i göteborg iaf. 6 timmars tågresa och sen kom baby och mötte mej, fan så¨underbart å se honom igen! Men de hände ju dårå lite tråkiga saker på vägen hem, som ja inte kommer dra upp här, e la onödit, men fick se min pelle mange klättra stege iaf ;) sen blidde de film och mys, kom nyss hem från maxi, har handlat lite och nu står min älskling i köket och lagar mat åt oss. Blir en lugn kväll ikväll, säger de igen, vill fan aldrig åka hem!!
RSS 2.0