Åker till Halmsta! Åker till Halmsta! Åker till Halmsta!

Riktigt jävla lyckad kväll igår, min mammas 50 års fest! Men den får ni höra mer om senare, för nu måste jag packa och sen åka till halmsta med min älskling! Vart jag firar det nya året de får sj, bestämma!

IDAG FIRAR VI BÄSTA MAMMA 50 ÅR!

..-











Jag älskar mina nya byxor för 124.50 kronor!





I wanna make love to you. I wanna make love to you.

Måndag, tisdag och sen kommer min baby på onsdag kväll! Tjooohoooo!

Julafton tvåtusentio hemma hos Moster Bettan.

http://sofialinneal.blogg.se/































"Jag vill gärna ha lite bejsaus te fleijn"

Hemma efter några timmar i stan, nu e jag lika slut som pengarna! Men e riktigt nöjd med mina shoppingar, blev ett par byxor, dom får ni se imorrn för dom e dö snygga! Sen tre tröjjor, lite trollor å smink. Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum sen ba göra ingenting hela kvällen, typ film, papper och penna!

..-

Igår blev det bio: Änglagård tre, den va ganska kul! Anna vann ett presentkort och Ola.r va där! Nu är jag sjuk, som alltid. Men ska ändå pallra mej till stan för att kolla in rean!

5 månader tillsammans och lite julklappar på de!















Julfrukost hemma hos Pappa och Gunhild!









Jag har fått ett Element i julklapp av Tomas!

Haha ja så sant som det är sagt, jag klagar Jämt på att vi har de så jävla kallt här hemma, så Tompa blev la trött på mitt tjat, så nu ikväll fick jag min julklapp i förskott! Världens sötaste Element, jag är överlycklig, de e ju så sött!



Nu ikväll har vi vart hemma hos J och V, käkade gott och spelade bingolotto, men tyvärr vann ingen, men har vart en mycket mysig kväll! Nu ska jag bädda ner mej i sängen med mitt Element! Och ladda inför julafton!

Morfar säger: "Idag har jag musco i spenaten"

..-

Hade jag haft körkort nu, så hade jag vart fylle taxi på juldagen! För det är typ som nyår, överskattat, kallt och dyrt! Funderar starkt på att hyra en bra film och ligga inne den kvällen, och leka med mina julklappar! Men känner man Koskinen rätt så kommer väl Jag och Milla hamna på en trappa tills stängning! För v-ås tänker jag iaf inte åka till, och inte qvarn heller!

1 vecka 1 vecka 1 vecka 1 vecka 1 vecka 1 vecka

"Vi är fortfarande lite sena, men långt före sj!"

Nu har jag slagit in mina julisar, i det finaste pappret och det finaste snöret, riktigt nöjd! Har bara en julklapp kvar nu, de får jag nog dona imorrn! Köpte även den snyggaste kjolen till mej själv på rean, men mamma tycker det såg ut som en duk? Och Mange en indisk kjol från istiden? Haha, ajaaaa.. .  Den åker iaf på på julafton! Nu blir de å städa lite sen kolla lite tv, sen kommer jag nog somna ganska fort! Klockan ringer 07.00, då det är dags att tvätta, tjooooo!



Fyfan såååååååååååå galet jävla snygg i sommar!

Åktur med supersportbil Åktur med supersportbil

Läste på http://hangoverdoll.se/ Blogg, och klickade in mej på sidan hon rekomenderade. Och hade jag fått välja en sak av alla upplevelser så hade jag lätt valt detta!
Åktur med supersportbil!



"De flesta av oss har väl drömt om att få prova på en sportbil. Dröm inte längre - nu finns möjligheten till en oförglömlig åktur i en supersportbil! Välj mellan Lamborghini Gallardo SE, Ferrari F430 Spider"

Och om jag hade haft körkort hade jag valt att köra bilen själv!


http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/231/Aktur-med-supersportbil

"dansa magdans och röka rökelser med röven"

























Inte varje morgon mormor ringer och väcker en!

Skulle hängt med "hikers" till stan idag på en "pubrunda", mitt på morgonen! Ja.. . Men sov som en ledsen flicka inatt, inte bra alltså.. .  Så kände att jag skulle behöva sova lite till, kanske va bäst så, haha ni som känner dom där "hajkarna", vet ju hur det brukar sluta! Istället ska jag snart traska hem till mormor på lite lunch, sen blir dagen allmänt lugn, för ikväll ska jag dricka en öl eller två, de visar sej hur kvällen slutar!



Milla jag lånar dina svarta jeans, tack!

Alla måste vi ha en julgran!











Hur känns det att heta Karin? - Jo de känns bra!

Vart tar maten vägen i en vältränad kropp?.. .

..-

..-

Nu har jag inte träffat mitt hjärta på 20 hela dagar, och 14 till kommer det gå innan jag får krama om min underbara pojkvän, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vad jag saknar dej nu Mange Musco!!!

Pepparkaks bak hemma hos Hanna i västerås!











Lite lite lite för kallt för min smak! Emilies luciatåg.







Snyggt eller inte, de skiter jag i, det är känslan jag gillar.

Dom här önskar jag mej i julklapp, älskling! :)

Hihi bjuder på en bild på min super snygga kusse!

Svar på kommentar: Mina super snygga byxor köpte jag på Vero Moda tror jag, 300 :-

Har vart hemma hos Eve en sväng idag, lekte lite med skruttisen och lånade hem en skjorta.

Tror alla längtar tillbaka till Sommaren i Halmstad!

Snart är det julafton igen! Snart är det julafton igen!





Hem till morfar på kvällsmat, bjuds på köttbullar!

Idag tog jag mej i kragen och ringde jobb, så nu ska jag jobba i helgen, fredag och lördag! Nalkas julbord och jag ska stå i baren. Va ett tag sen man gjorde det, men ska nog gå bra! Blev en sväng till gymmet med Milla idag me, men blev inte så mycke gymma av, kände att ja hellre satt å kolla när milla träna. Sen hem å duscha å har nyss kollat ett avsnitt av Oth, fyhelvete va många känslor de kom på en gång i det avsnittet, först e man så spänd så man inte kan röra sej, sen kommer tårarna, haha känslig en vecka i månaden, skyller på de! Ska alldeles snart hem till morfar å keka köttisar, sen hem till Anna och äta chokladpudding och snacka skit!

Alltid lika härligt med en hel dag i backen! Tjooooo

































..-

Prinsessans 5års kalas. Grattis grattis grattis!












Kolla på korten innan jag själv äter upp dom!





















I freaking love my new black jeans!



Måste säga att jag älskar mina nya höga jeans! Men inte de roligaste och gå på toa. Nu måste jag packa och sen vidare till Milla. För ska vara där runt 75 över prick!!

Gårdagen började 75 och slutade prick!















- "Det är go med chokla" - "Det är go med chokla"

..-

Belv en sväng in till stan, shoppade lite julklappar och ett par super snygga höga svarta jeans till mej själv! Mötte upp Neiderstam och Freja på stan och fick ävan skjuts hem. Tackar för de! Nu blir det ett varmt bad!





Växla pengar, så man har råd att leva lite.



Blev en lunch med morfar, pannkakor och sylt!

Så kallt så att snoret stelnar.

Man har varken ork eller lust att blogga längre, men här kommer ett inlägg! Pallare sej upp halv 8 imorse för att dra till gymmet med big och mellan. Sen hem och duscha å trycka i sej en macka, ner till arbetsförmedlingen och få lite pengar om 14 dagar, sen mötte jag upp Emelie. Gick till djuraffärn och kollade runt lite, Emelie ska nämligen skaffa katt, Anton. Blev oxå en fika på cafet nere på byn, sen hem till Ayim (Tror hon stavas så?) haha, otroligt mysig lägenhet hon skaffat sej måste jag säga!! Blev lite grönt te innan de va dags att traska hemmåt. Ikväll blir det lite oth och städa rummet! Bjuder oxå på en sötis bild på mej och E.

RSS 2.0