The heart is what matters most of all.

Plockan in tvätten, duscha, kolla vänner och ta fram papper å panna och låta fantasin flöda denna sega söndag.

 

Värt tusen spänn?


Japp, jag ska köpa mej en dress.


..-


She's all alone again, wiping the tears from her eyes.

vågar inte åka.

vet ikke vad jag ska skrive, sov inte alls bra inatt, sov ju i en säng inatt, istället för på en madrass på golvet som jag har gjort sen jag kom hit. och sängen va inte skön alls och L å M har snarkat hela natten så 5 imorse gick jag ut å la mej på soffan för att få nån timmes sömn, får la se hur det går inatt, kommer ju förmodligen jobba imorrn bitti.

stringtrosor och fiskebåtar.

Har spelat spel nu ikväll, och blev lite övertrött där ett tag och pratade min engelska och grät av skratt. Nu ska vi kolla på jalla jalla och sedan sova 4 stycken i samma lilla rum, kommer bli varmt och myspys.

Dom e här

Nu har vi kommit hem med två svennar vi hittade på busstationen här i oslo, trevlans! Gick lite på stan med Linda å Emelie innan å nu blir det käk! Bulgur, tonfisk och tomat, sen ikväller blir det kanske lite spel å chill! De visar sej, hörs.

Good mjusik.

Bjuder på en gammal goding, många tankar till M.W när man hör denna låten. Helt helt sjukt!

Såhär mår och känner jag mej presis just nu.



Svennarna kommer

Vart en seg morgon, pratat lite med fulla J på msn, kollat på filmen jalla jalla, messat lite med Aleks som jag saknar så otroligt mycket. Och varje lördag när jag å Emelie ska ner på stan å lämna in våra timmelistor så snöar det, jag förstår inte varför. Ska oxå möta upp svennarna som nyss satte sej på bussen i 6 timmar till Oslo. Välkommna.



Sovit med 4 flätor i huvet inatt, så att det blir såhär gullit vackert vågat när jag tar ut dom, mohaha.. .

nått e fel.

Nått allvarligt fel e det ju på mej, vaknade av världens magont, och sen har jag spenderat min senaste timme inne i badrummet, det är lördag morgon och jag var uppe före tuppen kl 06.00. Linda har inte ens vaknat och åkt till jobbet än. Va e de för fel på mej!!! Vad händer i min kropp? Känner inte igen det här som håller på att hända.



Känner mej bra jävla sliten.

Gamla minnen.

Kvällen har bestått av skratt och gamla minnen av både bilder och prat. Blir att sova nu så hörs vi imorrn.

Bjuder på lite gamla bilder från typ år -06 - 07.





<3



Saknar skolan som fan, på rasterna när alla satt i solen och tog en rök.

åh gud.

Tyv og polilti

Wiho jag har fått lön! Högsta lönen hitills!

Har lekt tyv och politi med grabbarna i snön hela dagen, tjuv och polis allstå! As kul, sen i fika rummet fick vi grönsaker och dipp, så har vart en ganska skön dag på jobbet idag. Men skojja inte va skönt med helg.

"kos deg uten meg då!"

Ibland e norska bra jävla fult, men de e ändå skönt med fredag. Men vad som händer ikväll ser jag inte fram emot, kommer bli en tråk kväll känner jag på mej, för jag kommer vara för trött för att ens orka göra nånting. Det visar sej, först blir det en arbetsdag i slemdal. Inte lika kul som det låter!



lift u up

Ja vad ska man säga, ögonen e trötta, magen e sulten och hela jag e iskall.

Bara jag som skulle tycka det var skönt med helg?


. . .

i slemdal får man godis!

T-banorna blev lite fel imorse, visste inte vikken jag skulle hoppa på, men chansade och kom rätt, och framme i slemdal frågade jag en söt tant efter vägen och det var inte alls svårt att hitta dit, skönt det! Fick jobba med typ 5-åringar idag, har setat och ritat hela dagen, lättförtjänta pengar today! Fick även godis för att Anina fyllde 5 år. Fick oxå skriva på ett "jag har tystnadsplikts" papper. Haha stog typ att dom ringer polisen om dom får reda på att jag snacka om barnen eller nått med nån annan utanför barnehagen, oooops!

Tråkiga inlägg utan bilder, I know, ska försöka bättra mej.

Massa energi, HA!

Inte alls sugen på att jobba idag, och dom behöver en tjej med massa energi, yeye, inte jag idag! Och känner mej nervös för jag tror inte jag kommer hitta dit, och t-banorna kommer säkert strula dom oxå! Nina fiskpinne åker iaf hem idag, vart Göy å haft dej här, och på lördag kommer det mer svennar hit, blandannat Fitt micke och Linus, Emelies killar de där. Måste kila.

slemdal

Jag ska jobba i slemdal imorrn, mysit! Får se om man hittar, ska jobba där tills på fredag, så skönt att ha de klart iaf. Men ska la snart sova så vi hörs imorrn bitti.

Never Shout Never

Nina sover fortfarande, jag har sökt lite olika jobb, blir snart dusch och laga lite mat. kommer inte hända så mycket mer roligt idag, ringa adecco och höra om det finns nå jobb imorrn. Och sen överföra pengar till pappas konto om han ringer. -4000 på kontot. hell yeah det känns skönt.

"åk inte till Norge, det är slut på jobb",

Haha som Emelie skrev på facebook "åk inte till Norge, det är slut på jobb", så sant, alla barnehagar har tydligen lov nu så det finns inget jobb denna vecka, kul att dom förvarnar oss! Men då behöver man inte känna nån ångest att man e hemma å e lite krasslig, men vill ju jobba imorrn så får la ringa Anita senare idag å säga att jag e först på jobb! Nu blir det frulle och titta in i väggen, tv.n funkar fortfarande inte här i skit helsfyr.

Jag är inte så smart.




Mohaha, jag Nina å Emelie spelade familje geni, spelet, och som ni vet fick jag IG i matte, så svaret på denna fråga blev.. Ööööööh, 1000? Hur dum får man bli.. .

..-

Musiken på hög volym och Nina städar, så det ska vara! Bossa med dom mindre!

Ingen t-bana, inget jobb.

Nyss kollat på filmen "In the land of women" med seth i o.c, hände inte så mycket, men den va bra och det kom några tårar där på slutet. Emelie kom nyss hem, t-banorna e inställda för att det snöar så mycket, så hon kom inte till jobbet. Äch måste snyta mej, vi hörs.

Måndag och snöstorm igen

Bloggen strula igår, men som ni ser så e det lite roligt nytt, lite snabbt och enkelt donat av min Kusin Fia. Blev lite roligare å mer avanserat senare, om ca. en månad, mohaha! Sitter här sjuk och ska inte jobba idag, nu har förkylningen tagit över halsen min oxå, nina sover å dom andra jobbar, emelie drog nyss på ett jobb hon inte kommer hitta till, lycka till! Ska man bara ligga inne å kolla film när man e förkyld eller vad ska man göra för att bli frisk så fort som möjligt!? Pliz svara.

..-

Ångra aldrig något som en gång fick dej att le.. .

Oslo e lika dött som jag today



Ganska skönt att Oslo e dött idag, för jag vill bli frisk, så man kanske kan jobba imorrn.. .


Kärlek


♥ ♥ ♥




kuljul

Fyfan och jag klagade innan att jag va förkyld! Nu kommer det på riktigt, kan inte andas och kommer snyta upp vårat toapapper today!

Helt okey kväll.

Va inte alls taggad på att gå ut ikväll, sjuk, helt otaggad och sliten, men brudarna drog med mej.. Gick först till destiny, det sög pung! Så vi gick till ett svensk ställe som hette typ yatzy eller nått, men där var det 20 års gräns (som på alla andra ställen.) så vi fick bara vara där till kl 23.00 sen fick vi leta annat ställe, så då drog jag hem. Dom andra e fortfarande ute å ränner runt, men e man nykter å sjuk så har man ingen lust eller ork till nånting, sitter i varma soffan nu med Jonas å dricker choklad och kollar på bajs OS!

Shoppade lite på rean när vi va på stan tidigare idag, köpte denna sjal för 12 Nkr. Inte världens snyggaste men skönt att ha sånna när man jobbar på barnehage, så man inte får snor överallt! Och den va ju inte speciellt dyr.



Sen köpte jag oxå världens snyggaste palljett harem brax för 50 Nkr.



Och lite bilder från kvällen.
Här kör vi på, palljetter, silver och guld!












JAJA!

Ingen höjdare att gå på stan när man e sjuk, vad händer ikväller då!? jade får ni se på kort imorrn.

Om 20 dagar.. .

.. . vaknar jag lagom till arbetstid, men istället för att leta rätt på jobb så tar jag min resväska, sätter mej på en 6 timmars svettig buss och far hem till min älskade familj! .. och sverige! Fyfan va underbart, ni anar inte hur mycket jag saknar er och längtar hem! ♥ Att bara få känna att man e hemma, träffa alla, sova i sin egna säng, gå 2 trappor ner, busa med sina egna skruttar, gosa med hunden min, träffa det nya lilla livet som är så välkommen in i våran crazy family! Färga håret och ha en hel kväll med mina syskon. Bara få träffa lite svensk folk! + massa mer.


Ett nytt liv börjar.

Inte lite irriterad man blir på sej själv? Får sova hur länge jag vill idag, och ändå e jag uppe kl 8? Snorig och ont i halsen, + andra privata saker. Hoppas det går över för vill verkligen med tjejerna ut ikväll! Nu blir det tee och vänner.


Såg på facen att lilla Klara har kommit till världen, så glada för eran skull <3

fredagskvällen.

Blev lite tee och hårdmacka till kvällsmat, nu mår jag bättre och prövar krogen kläder med E å N! Ikväll blir det lugnt med lite spel och svensk choklad som snart tyvärr e slut.

..-

De e en sak om man inte orkar jobba för att man e trött, men jag jobbade fast jag va sjuk, så orkar inte blogga mer idag. gå å sova kanske!

Ingen energi alls.

Inte ens kul att blogga längre, behöver mer energi och en ny design Fia! Inte sovit många timmar inatt, halsen gör ont och mina ben värker mer än aldrig förr! Och snöstorm ute nu oxå, kul att vandra till stäng jobb i de. Nina kom ju igår kväll, riktigt nice, så blir nog korgen på lördag, men vi kör på en billig sådan! För överförde mina lön pengar till Linda igår kväll, så man har det gjort, och sen ska jag ju pappa ha 4000 oxå. Känns jävla bra!

Men det som får mej på lite bättre humör är ju att det kanske blir utomlands i sommer, hell yeah va kul vi ska ha!

Om en svensk säger: Hej din rara tös vill du ha en bers (hur de nu stavas, men öl iaf.)
Så betyder det på norska: Hej din konstiga slampa vill du ha bajs! Hahah lite tokit va!

Tog en omväg

Dagen har gått ganska fort idag ändå, och efter jobbet, istället för att ta bussen som gick direkt till banken i Majorstuen som tog 5 minuter, så åkte jag först med bussen i 20 minuter till helsfyr och sen t-banan till banken. För det va lättast men tog längre tid, men hellre det än att pröva åka en buss jag aldrig åkt förut, mohaha! Mötte upp Emelie sen dog vi hem, och vem sitter i soffan då, joo Nina! Wiho va göj! Imorrn e det äntligen fredag och jag jobbar senvakt till halv 5, vikket innebär att jag får låsa, städa å släcka inför helgen, suck!

Lång torsdag med fin besök

känner att det kommer bli en lång dag idag! Kommer förmodligen vare ute på jobbet på förmiddan, så får ta med termobraxen! Alla barn e säkert friska idag oxå, så kommer inte bli en lugn stund på hela dagen! Sen efter jobbet ska jag till banken och dona massa, och vet ni vad som händer sen då? Jooo Nina kommer (Lindas syster), wiihoo blev en liten impuls igår när vi bestämde det, så de kommer bli göj! Dona sej lite å åka till jobbet då, börjar lite tidigare idag! uhu.. .

ööööööööööööööh

Vi alla trodde att våren va påväg här i Oslo, men näääj så fel vi hade. Snöstorm imorse, gjorde ju inte dagen bättre! E för trött för att ens blogga, hörs sen nu ska jag kolla tv sen gå till affärn med E sen sova!

Sicksicksick

Åååh va jag känner att jag inte vill/orkar jobba idag, sjuk början man oxå bli! Men inte så konstigt när barnen kommer till dagis fast dom har 38.9 i feber och snorar å hostar mer än normalt! Så har skit ont i halsen och snoret e på g, hoppas det går över för jag måste orka denna vecka ut! Kör på mjukis halvsjuk Karin idag, mjukisar, sockor, stor skön tröjja, skitit hår å lite smink! YEEEEY! Kommer bli as bra, måste kila till bussfan nu.

Vikken färg blir de nu?

Yeehooo, nu har jag beställt min hårfärg, vikken färg ska Karin nu färga!? Jaa de får ni se om kanske en månad, när jag kommer hem Färgar vi Milla!

En dag närmare hem.

Uh va trött jag va imorse, sen runt lunch så frågade dom om jag kunde jobba en timme extra. Jo men sure! Och sen ångrade jag mej, alla barnen va tjuriga, och ni som känner mej vet ju hur jag blir då + att jag va trött! Bara att andas, räkna till tio och på med fejk smilet och försöka stå ut! Och jag förstår inte hur dom kan låta en främmande människa vara med 3 barn ensam, stänga och låsa när man går därifrån! Japp, fick stänga själv idag. Och imorrn får jag sovmorron en halvtimme, yey!

Efter jobbet gick jag å handla med Emelie, glömde lägga fram falukorven imorse, så har ingen matlåda imorrn, så blir bröd och chokolade som alla andra här i Norge!

Bussen som tar mej till jobbet imorse!

Första dagen på denna veckas jobb.

Hemma från jobbet nu, fick jobba över lite idag me, as bra! Blir ju lite mer timmar i längden. Och har fått min lön nu, typ samma pengar som förra lönen, men får min lön fan i checkar! Så jag måste åka t-bana till banken och lösa in dom på mitt konto, skit drygt! Men måste ju ändå till banken å dona lite annat, och vet inte deras öppe tider, så får chansa att åka dit nån dag i veckan efter jobbet, typ torsdag lät bra! Blir lugnt ikväll, orkar inte röra mej!

Måndag morron.

Ganska pigg när klockan ringde 06.00 faktiskt, skönt det, för jag orkar inte vara För trött!

nada

(Hehe sorry Millis, tar med halsbandet hem den 11 ;) Och har skrivit till dej på facen om tröjjan.)

Sitter å halvsover till Scooby doo just nu, vill kika på film kl 9, men kommer aldrig orka vara vaken så länge, ska upp kl 06.00 imorrn oxå, segt! Ingenting kul att skriva så vi hörs imorrn. Pussen

Vår solen e här.

Nu e hela lägeheten städad, å har nyss setat på ballen å solat och druckit lite tee, helt underbart denna sega söndag!

Den ligger vid pallen i hallen, mohahha

Vet inte vart jag ska börja riktigt, va så sjukt kul igår kväll! Roligaste på mycket länge! Åkte ner på stan med Emelie nykter kl 9, mötte upp Samuel och David, gick in på Destiny (tror de stavas så.) Drack massa å hade det sköjj. Sen Blev det ännu mer dricka, en öl kostade 37 Nkr. Sjukt billit! Men gjorde inte av med nå pengar för de, hihi. Och jag lovar er att alla rökte på där inne, man va nästan dum i huvet om man inte gjorde det, haha! Sen fick vi vänta på bussfan i 40 minuter. Men kom hem runt 4 imorse, då blev det fylla käk med Emelie, köttbullar å mackaroner och den goda kladdkaka!

"Jag ringer: Hej, - Han svarar: Heej pratar du engelska? -  Neeej jag kan inte engelska. Han säger: Nehe men jag kan inte prata norska, Jag säger: Nej nej men jag e svensk!" Haha :D

Idag blir det städ dag här i lägenheten, och försöka nyktra till från gårdagen! En promenix ska vi klämma in oxå, och att det är Alla hjärtans dag kan vi lika gärna skita i, eller vad tycker ni? Men vart otroligt glad för mitt mess jag såg när jag vaknade imorse <3

Och Grattis grattis grattis Moa på födelsedagen!

Party ål najt!

Försöker tagga till med mina 2 öl, kortet e spärrat så hoppas sune semlan samuel salsa bjuder ikväller!

Party ål najt!

Försöker tagga till med mina 2 öl, kortet e spärrat så hoppas sune semlan samuel salsa bjuder ikväller!

Utgång med Sune å gneta

Nyss bjudit Emelie på kladdkaka, smaskens vare! Å Sune ringde nyss, blir utgång för min skull ikväll. Mohaha måste skynda vi ses i Oslo sentrum kl 9.

Man kan skicka kladdkaka på posten!

Jag har nog världens bästa mamma! Hon skickade en kladdkaka, ett sött kort och brända mandlar till mej på posten :D <3 Hon å Tompa räddade min dag, för den har sugit pung till å från hela dagen.

Om man skriver in fel kod på banken så spärras tydligen kortet, så nu kan jag inte ta ut nå pengar, men de gör ju inget för har ju ändå inte fått min lön! Och här knarkar man tydligen efter en subway macka!


Love you!







Och vad som händer ikväll visar sej, beror på typ S, S, og J!?

Drar ner på stan med E.




Jag jobbar inte gratis!

Hallå vart är min LÖN? Jag skulle fått lön igår, och den har inte kommit in på mitt norska konto än!? Vafan e omfrågan!?

Farligt men För gott

På den lediga lördags morgonen är det meningen att man har sovmorgon, inte vara klarvaken kl 9? Aja e uppe nu iaf, Linda jobbar å Dom andra sover. Jag sitter å äter den mest farligaste frukosten man kan äta! Ljusa frallor med sjokkolade på, man kan äta hur mycke som hellst för att det e så gott, och mest onyttigt! Men de e ju lördag!

ikke en dritt.

Kvällen har spenderats med papper, penna, skratt, Emelie och Linda, kjempe fint!

Prata svenska!

Mohhaa, har för tråkit! Kollar nån film på tv.n dom pratar på kinesiska och texten e på norska och engelska, wow, kommer somna tidigt ikväll känner jag!

Karneval

Halloo, idag var det karneval på alla barnehagar, barnen klädde ut sej i mysiga maskerad dräkter, sen vart det massa dans och skojj, dagen har gått skit fort.. Sen frågade dom om jag kunde jobba över en halvtimme, och visst kunde jag göra det, fast det e fredag, bara tänka pengar, men så mycket mer fick jag ju inte dom 30 minutrarna men vafan.

Fick ett kort av mormor på posten igår, söten önskade mej en bra alla hjärtans dag <3

Sen har jag ett paket på posten som väntar på mej från Sverige, spännande! Får hämta det imorrn.

Vad händer ikväll då? Mjaaa, en bra fråga, äta godis ska jag iaf göa.

Kärlek direkt

Fick en kommentar för ett tag sen, och jag vet exakt vad jag vill och vad jag känner. Ville bara försöka att lura bort känslorna från den killen, men det gick inte så bra. Vill bara ha R. Och mer nyfikna får ni inte vara för mer svar kommer ni inte få, för nu måste jag kila till jobbet.

Jag går först, och kommer hem först!

Ja imorsen var jag bra irriterad! Visste inte vart jag skulle å hade skrivit upp vägen å Emelie hade ritat en fin karta åt mej, la pappret på bänken när jag gick å la mej igår kväll, och imorse var det borta. Kuljul, kände att jag lika gärna kunde skita i att hoppa på bussfan för jag skulle ändå aldrig hitta.. . Men jag Hittade! YEY! Och trivs som fisken i vattnet på denna barnehage med småbarn, jobbar med två svenskar, villket är ett stort plus! Jobbar med Tant- Bettan ;) Mohaha.. . Så mina planer ser nu ut såhär..

.. Imorrn: jobb
Ledig lörda söndag. Jobb: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag..
.. Ledig lördag söndag, sen orkar jag inte planera mer!

Nu ska jag nog laga lite käk, sen ut å gå en lång promenix i helsfyr och sedan rita lite kanske, känner att det börjar klia i mina fingrar nu efter att inte ha ritat nånting på 6 veckor! ojoj, Vad ska morfar säga!?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HÄR HEMMA SPÖKAR DET, VAFAN VA ARG JAG BLIR! KOMMER INTE JOBBA IDAG!!!!!

kommer Aldrig hitta.

Jaaapp klockan ringde 05.50, inga problem att gå upp, men riktigt kallt och mörkt ute! Och har inte den blekaste vart jag ska idag, men börjar kl 08.00 Yeeeey kul att man kommer hitta!!

Lättförtjänta pengar today.

Hej å hå nå. Hemma efter en riktigt kul jobb dag, va med stora barn idag, 4-6 år, va ute å åkte pulka mellan 10-13. sen gick jag å handlade mat med världens skönaste kille, för barnehagen ska ha nån "maskerad" på fredag, så han som skulle handla ville ha lite "bärhjälp", (av starka karin) så jag hände med till Kiwi, köpte typ 200 korvar, massa "lomper"  tror jag de hette, typ bröd eller nånting? Lärde honom lite svenska och sen traskade vi tillbaka till barnehagen, å eftermiddan bjöds det på massa målning och pyssel med Karin, haha skit kul dag!

Imorrn ska jag till en annan barnehage, Emelie har typ vart på samma ställe å skit svårt att hitta om man aldrig har vart där förut, så hon får rita en karta till mej, å ska vara där kl 08.00 imorrn bitti. Så lär väl gå upp kl 5? Ska nog vara där på fredag oxå, och om allt går som det ska så får jag vara där hela nästa vecka oxå, håller tummarna! Småbarn = Byta basch blöjja.

Just jaa, när jag skulle gå på bussen efter jobbet idag så kommer det 5 snygga stora starka securitas vakter och hoppade på bussen, inte lite nervös man vart, fast man har köpt busskort, va typ 5 stycken som åkte dit på böter, 750 spänn åt helvete bara för att dom inte har köpt busskort och snålåkte. Haha va man skratta åt dom då!! Tur som fan man har att man köpte ett kortjävel då för 300 spänn.. .

Och Ööööjh! Vill du ha dina strumpor så får du komma å hämta dom ;) Kyss!!!

Tröttmössa

Vem vill jobba idag? Inte jag inte jag.. .
Vem vill vara ledig idag? Jag vill jag vill.. .

Vem ska jobba idag? Jag ska jag ska.. .
Vem ska vara ledig idag? Inte jag inte jag.. .


Lång tid kvar..

Wihoo nu e Emelie hemma från jobbet, vi pratar å planerar om när vi ska åka hem till Sverige, blir la typ den 11.de mars? Om typ ca 34 dagar, huhu va långt tid de e kvar! Men ska snacka mer om det när L kommer hem, så man kan planera lite mer exakt, e ju trotsallt ett bra tag kvar!

Fick oxå brev från min morfar idag, söten! Ser inte riktigt vad det står, man får chansa och hitta på lite hej vilt vad man vill att han ska säga! mohaha...



Och såklart bjuder jag på en bild på min goda måltid för denna tisdag.. .


never too loud.

De e visst bara på förmiddan som jag e sjuk?.. . Fattar ingenting, men nu mår jag iaf prima, ringde nyss Anita, och ska jobba imorrn, hell yeah, behöver pengarna och lite sjuk får jag fan vara! Måste få tiden att gå fortare här borta, jag längtar hem och vill åka hem nu nu nu! Men nån jobb vecka till ska man la klara av? Vet vart jag ska imorrn men vet inte vad avdelningen heter, så får fråga vem som behöver en vikarie helt enkelt, mohaha! Nyss hängt upp tvätten, plockat undan lite, torkat golvet och diskat, allt går med musik i huset! Överröstat grannen hela dagen med massa goo musik, måste ju visa norskarna vad man går för! Vad det är man ska lyssna på! För dom över oss, dom har inte den blekaste aning om vad musik är!. Laga lite mat å slå på vänner kanske? Ja jag tror nog deä!



Svar till Millis:
Haha japp, men kom in på msn nån dag eller ring! Saknar dej massor <3


..-


Jag vet ingenting!





Allergisk.

Japp, jag är allergisk mot bacon, äckligt men sant, blir hemma idag. Suck! Behöver ju pengarna.

helt död

Slutade jobbet kvart i 4 idag, Håkon klarade två barn själv så jag fick åka hem, men fick ändå vänta på stan en timme tills Emelie hade slutat, köpte t-bane/buss kort och handlade lite nyttig mat, massa grönsaker, tänkte bli nyttig nu, men här sitter ja å äter chirre! Venne om det blir jobb imorrn, får la ringa Anita. Men orkar inte blogga. Ska kolla gossip, puss!

Kusin Fia, de finns bara stjärn skor och ett par mörkröda skor kvar, och det är ju rea så vet inte hur länge dom finns kvar, annars i vanliga fall kostar dom 700 Norska kr.

överlevnad?

Vet fan inte vad som pågår i min kropp just nu, mår fan inte bra! Feber och massa andra äckliga grejjer som håller på, men ska försöka ta mej till jobbet ändå, sen får ja la gå hem om det blir värre, ska trycka i mej en knäckis nu iaf så man har nånting i magen!..

I dont know.

Ja å Emelie skulle ätit regnbåge firre ikväll, men ingen visste hur man tilllagade den så vi sket i att äta, eller tröck i mej en knäckermacka med choklad på, norge speciel! Sen Ikväll har jag färget Lindas hår, "ångat" mitt ansikte och använt en ansiktsk mask, så nu känner men sej lite bättre. Ska snart diska mina matlådor å sen typ sova kanske, finns inte så mycket mer att välja mellan!

Och vet ni vad då? Dom har höjt jävla t-bane/buss kortet!! Från 270 till 500 nånting, å mitt har gått ut så måste köpa ett nytt imorrn, känns ju jävla skönt när man känner att pengar e ett stort problem just nu. Så får köpa de efter jobbet imorrn, så får hålla tummarna att man inte stöter på en kontrolant till å från jobbet, för då får man la böter på 50 tusen!



..-

Kärlek är en underbar sak, kanske den mest underbara saken i världen! Men det måste vara sann kärlek för båda. Men om det var det, om det fortfarande är det? Om det är så, kämpar du för den.. .

sick

vet inte vad de där va för få timmars sjuka! skönt att ja börjar må bättre.

Vart med på tv.

Va ere för skit, sitter inte folk vid datan denna lördag?

Vart på stan med Linda å Emelie idag, shoppade en tröjja för 40 kr, den orkar jag inte ta kort på nu, så den får ni se en annan dag, sen köpte jag oxå schampoo, och lämnade in våra timmelistor. Sen vart vi oxå med på tv, dom filmade oss inne på lindex, men det får ni läsa om på Lindas blogg, för jag orkar inte blogga mer, bjuder på lite bilder istället.

 

 

 

 

 

Nää nu ska jag se vad Linda å Emelie hittar på för tok i badrummet! Sen ska vi spela spel och kolla på pajj filmen från amerika på tv.




candy king.

Här i Norge finns det största backen, man får åka tricken eller buss upp för backen å sen hyra en kälke, hur de nu stavas, å sen åka ner för den. Backen e 1.4 kilometer lång, ska nog dit imorrn å visa hur man rejcar! Nu snart ska vi ner på stan, måste lämna in våra timmelistor på adecco å sen handla lite schampoo å doningar.. . Ikväll bjuder E mej på mat. Söten!

Dom har godis i Norge oxå! Men nu ere slutt!.

Min stora dröm

Inatt drömde jag den mest underbara drömmen man kan drömma! Han tog tillbaka mej.. .  ville inte vakna!! Men nu e jag vaken å ser att det inte e sant, hehe, men en annan sak är att idag var det presis ett år sen vi träffades för första gången. Sjukt va tiden går fort!

Vill oxå gratta R's pappa som har födelsedag idag, hihi Grattis!

Spise hjärte korv

Nå har jeg spist, Mycke roligare att spise korv hjärte falukorv, känner mej extra kärlekig idag! Og det går oxå bra att steka køttfärsen i kastrullen än i stekpannan! Men nu blir det det andras bloggars läsning, hade!

Jag älskar verkligen vänner! Någon som säger å tycker nått annat? Tyst.. .


Inge party denna helg.

Fick sluta 5 minuter tidigare idag, så jag hann med bussen som gick 57, gullit av dej Håkon! Bussen va proppfull, då skojjar jag inte, man fick inte plats utan att bli mos. Va ute med barnen i typ 4 timmar idag, och "Hewin" en turk tjej på 3 år, hon kan inte snacka för 5 öre, så hon går runt å säger mamma till allt å alla, tjur unge säger jag bara, lust att strypa ungfan! Usch, men det sköna är, att på måndag när man egentligen ska ringa adecco å säga att man vill ha jobb, så slipper jag den magsmärtan, för ska va på barnehage ponni på måndag me, så sjukt skönt! I helgen kommer det nog inte hända så mycket, men alla e lediga, så nått tok måste vi ju hitta på, som inte kostar nånting såklart! Nu ska jag laga lite käk å sen gå å handla lite "nyttit" med Emelie på Rema 1000.


spökar!

Mitt smink har stått på samma plats här i lägenheten i 5 veckor, och imorse va det tydligen borta! Kul att vakna med mitt ansikte å se att sminket e borta, och ingen hade tydligen rört det, och sen stog det i Lindas rum? Hade hon ställt det där i sömnen eller spökar det på riktigt? Ah ja venne, ska dona mej nu sen gå till bussen, hell yeah va skönt med fredag!

Jag längtar hem.

Måste erkänna att av alla mina dagar som jag har jobbat på barnehage så va den här dagen den roligaste, på förmiddan va vi ute, åkte pulka och byggde en stor "snöman" som man säger här i norge, sen har vi lekt massa inne, men dagen har gått sjukt fort och söta ungar!

När jag sluta såg jag att jag hade fått ett mess av Storsyrran, dom äter kladdkaka utan mej där hemma! :/ Saknar er alla. Jag längtar hem.. . Men nu blir det dusch!


Saknar mina egna små skruttisar! <3

..-

vi hörs ikväll!

Bortglömt.

Linda sa nyss att de va andra avenyn idag, hade jag helt glömt bort! Så blir att kolla på de nu snart när segollen har duschat klart, sen sova direkt! Ställa klockan på 07.00 imorrn! Så kanske hörs imorrn på frullen eller på kvällsmaten, natti natt.

Migränen exploderar

Göra lite nytta nurå!? Migränen exploderar snart hela mitt huve, men måste ta mej i kragen och åka till Majorstuen, venne ens va stället heter! Måste ta t-banan, sen gå till banken å överföra min lönes check till mitt norska konto, japp jag fick min första lön i en check, hur B låter inte derå? Sen ska ja gå å handla lite bröd å onyttigt sen kolla på en säsong av vänner eller något annat skönt innan dom andra kommer hem å för massa liv, Imorrn blir det jobb igen. Ser faktiskt fram emot det, för jag vet vart jag ska å slipper ringa å åka till ett nytt ställe, men måste iaf ringa Adecco Anita nu.. . Gud va ovärt inlägg, men ni behöver ju inte läsa om ni inte vill!, Mohaha, ta mej i kragen nu!

Nobody gets me but you.

Lite suddit just nu bara.. . Men Inte från min sida.



Jag vet vad jag vill!.
.I love u.

Snöstorm i Helsfyr.

Nu har sveriges snöstorm kommit till oslo, I think!

För trött.

Är för hungrig och för trött för att blogga, vet inget jobb imorrn men har jobbat idag och blir mer jobb torsdag å fredag!

Tänkte så du vet mamma, du ringer ju aldrig!!!

Jag fick trollor av Lindas pojkvän!

Adecco Anita ringde nyss, ska jobba imorrn på en småbarnehage. Inte så långt att åka, och jag har  åkt den bussen förut, så ska nog gå lättare än idag! Men det visar sej.. .

Fick ett par trollor av Jonas nyss, Lindas pojkvän tog hem ett par trollor till mej från jobbet, mohaha neej dom va till Linda, men hon ville inte ha dom, så jag tog dom, tackar Jonas!


Sexy bitch!

Försök att hänga med!

Fy fan vikken dag! Ringde adecco imorse, fick ett jobb långt åt helvete, på en familjebarnehage, vet inte riktigt vad det är, familjen tar hand om sina egna barn? Inavel i hela stället iaf. Kollade upp på trafikanten vart jag skulle, där stog det att jag skulle byta buss 2 gånger, aldrig i livet att ja gör det! Jag ringde till Lena på adecco å sa att jag kan å tänker inte byta buss två gånger. jag klarar inte de, då kollade hon upp lite mera å då fick jag byta buss en gång, jajaaaa! Fick springa till buss 68 mot grorud T, hoppa av på¨bretvet, hoppa på nästa buss 25 mot majorstuen, hoppa av på lyngåsveien! Och sen leta upp barnehagen, jag hittade inte så jag ringde å dom fick förklara.! Gick bra när jag väl va där, men trivdes inte för 5 öre!

När ja skulle hem då!? Ja hade ju ingen aning om hur jag kom hem, och dom hade inge internet på barnehagen så ingen kunde kolla, så hon som jobba där fick ringa sin son som ringde nån som fick kolla upp hur jag kom hem, tog ju iaf 45 minuters restid! Så hem skulle jag ta Trikken (spårvagn) mot majorstua, hoppa av vid storo, ta bussen därifrån till helsfyr t! Och nu är jag äntligen hemma och ska duscha laga mat och sova, blir nytt jobb å äventyr imorrn!
RSS 2.0