Frisk, lagom till Kalaset!

Vart en riktigt seg dag idag, men känner att ja mår på bättringsvägen. Och imorrn blire kalas oxå, Fia-kusin blir hela 17 år! Snart bolaget fan, men jag hinner nog före stumpan.. .

Prima chokladpaj!

Läste på någons bloogg och såg en bild på en "Prima chokladpaj", och vart super sugen, så mamma åkte å handlade lite, sen vart de stor bak i köket! Godaste chokladkakan ja ätit!


Prima Chokladpaj!!
Botten:
300g Digestivekex
3/4 dl Strösocker
3 msk Kakao
150g smält Smör

Fyllning:
1 burk Kondenserad Mjölk
1 tsk Vaniljsocker
100g Mörk Choklad
100g Mjölkchoklad

Gör så här:
Botten: Mixa kakorna till ett finfint pulver. Rör i sockret, kakaon och smöret i kakpulvret och blanda om. Tryck ut kexbotten i en pajform, se till att trycka ut smeten upp i kanterna. Grädda botten i 180 grader, ca 15 minuter.

Fyllning:
Koka upp den kondenserade mjölken under ständig omrörimg. Smält chokladen över vattenbad. Vispa i chokladen och vaniljsockret i den kondenserade mjölken. Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet. Förvara pajen svalt, men inte för kallt.


Feber av skräckfilm!

Vafan, kollade nyss på filmen "the human centipede", ja vill ni se den värsta psyk filmen som finns så ska ni se den! Min feber höjdes med en halv grad för att ja vart så äcklad å nervös, nära på att kräkas flera gånger. Mår riktigt illa nu asså! Usch fyfan säger ja bara, vem fan kan ens komma på en sån film?

"Vet du?, man behöver bara 7 par trosor"

När mamma kom hem från stan så hade hon en byro med sej hem till mej, söten då! Så nu blir de lite ordning i mitt rum, städa å plocka ner kläderna nu som ligger hej vilt på hela golvet, sen äre ba shoppa mer för pengarna jag inte har.. .

The back up plan.

E en bra jävla film! Finns inte så mycket annat å göra än å kolla film när man e sjuk, å jag e så rastlös, trött å sjuk! Fan så tråkit. Sa för nån vecka sen sa jag "åh, jag vill oxå va sjuk", tjena mitt bena att jag vill! Fan så kasst de e. Speciellt när det e sool ute, skulle va skönt om de regna å man hade nån å mysa med, men nääää näää e man gay så e man!

IBLAND UNDRAR MAN VAD SOM HADE HÄNT OM.. .



..-

Känner att idag mår jag inte alls bra! Sickis!

..-

Mår fan lika dåligt idag som ja gjorde igår, halsen, tungan och huvet e inte helt som det ska! Ger tungan nån dag till sen tar jag fan ut skiten om de inte slutar smärta! Ba ta några ipren så man kan äta lite hos mormor kl 13.00 iaf!

Midsommar på Mallis!

Ah, kan ju säga att jag fira midsommar med dom Bästa på Mallis! Visste ni inte va, att ja skulle utomlands? Jo såhär vare.. .

Gick hem till c.k å korka upp runt 3 igår, vidare hem till Emma runt 4, sen kom röda pigan å hämtade mej, sen bär det av hem till Robin. Lyx villan och största poolen. Helt underbart! Slängde på köttet på grillen och korka upp! Natt bada i poolen och massa skratt å lekar. Bubbel bad och dusch vart de oxå! Somnade på minsta 70-tals tvåsitts soffan runt 7 imorse. Kändes när ja vakna vart jag hade sovit kan jag ju säga. Men ganska lungt nu! Ba legat å glassat vid poolen bakis idag å sen runt 5 satte vi oss 5 stycken i den Minsta bilen och körde hemmåt, mycke om å men kan ja säga! Men nu e jag hemma, känns som att jag har vart borta en månad, men bra jävla skön Midssommar har jag haft. Tackar för den!

Jaaaaa lite slirig efter första klunken!

























Blandade bilder hej villt! Och Mer bilder kommer senare.

Midsommarafton

GLAD MIDSOMMAR på er Alla som läser min blogg. Nu måste jag kila, först hem till C.k, sen till Emma å sen vidare till E-tuna och fortsätta natten/ kvällen där med dom Bästa!, så hare toppen så ses vi när jag kommer hem.


.. .Darling', your head's not right.

Inte taggad för fem öre! Inte sovit ett prutt och skit ont i halsen och det har gått över till värsta huvudont! Får pimpla ipren och tee tills det e dags att dona sej för idag äre Midsommarafton mina damer och herrar! Wiihooo! PATHE!

"Oj förlåt, jag fes.. . Men jag visste inte"

Blev en sväng till björnön med två trappor ner idag, super mysit, grillade å åt jordgubbar, bada å mös!







Karin Koskinen är homosexuell!

Hej, homosexuell, hej homosexuell hej! Karin Koskinen är homosexuell hej homosexuell hej.. . Och så vidare och så vidare!.. . Ikväll blire björnön med trevligt sällskap + grill å massa mys!

Avbokat

Så jävla varmt! Å inte få man sola idag heller.. . Va nyss ute å plockade lite blommor till min misssommar krans, blommorna va hur fina som hellst när jag plockade dom, sen när jag kom hem så va dom vissna, helt döda! Ba fort ner med dom i vatten å hoppas att dom tar sej! Och så va jag tvungen att avboka mina "möten" idag, av privata själv! Kul jul.. . Aja ska svettas ner i tvättstugan nu å se om de e ledigt!

Midsommar från förr!

Tre år sen.


Två år sen.


Ett år sen.

Inatt ska jag sova med Hanna.

Charmit K.K.

Inge jobb, inge pengar! Älskar att få kommentarer från anonyma, för man vet ju inte vikken de e.. .

Love it! Kom nyss hem, har vart hos pappa å solat med c.k, ingen färg har man fått, bara solsting å ont i huvet. Såre ska va!

Va den äcklig? - Varför skulle den vara äcklig? - Va den äcklig? Mohahha. Nu blire dusch med ipren!







Inavel hela bunten

Vart på badet med två trappor ner idag, såg mycke snyggt måste jag säga! Sen när molnen kom åkte vi till gymmet, kul att vi va själva där.. . Sen blev det god mat å kass jävla B-skräck film, eller början va ju bra men slutet blir alltid så överdrivna!

Å misssommar då, eller MiDsommar? Tror de kommer bli bra jävla kul! Klänning fixad! Kransen får mamma göra, bolaget imorrn, sen ere ba dra mot eskilstuna på freda eftermiddan! Wiihooooo!

Stora planer.

Morsh va trött ja e! Men måste skynda för snart blire skantzö å bättra på brännan lite.

Emelie å Robin: Jag e iaf på på Midsommar. Så vi får ju planera runt lite!!?


Idag kör vi på den nya tröjjan från myrornas. Love it!

Myrorna is the shit!



Nää men vi hörs imorrn, För trött efter dagen/kvällen.

..-

Måste städa mitt rum nu, Aleks får hjälpa mej så kanske hon kan få nån förliten tröjja när vi städar min garderob. Så heppåre så länge.

In the end.

Vart å åka till gymmet 08.00 imorse med storsyrran, fick köpa ett nytt gym kort eftersom jag tappade bort mitt andra för 5 år sen.. Så *00 kr åt skogen! Men bla bla bla måste kila!

Inatt ska jag sova med Liam.

.. . "Så jag kan kyssa dej när jag vill"

Vart som sagt pannkisar hos morfar, söten bjuder barnbarna på käk.





Kollade i morfars fotoalbum och hittade den här snygga bilden. 10 år sen.
Milla Eve Jag Anna Hanna Aleks och Fia
.

Kan turen vända nu eller?

Har sökt två jobb nyss, skrivit om mina "papper" så dom passar till just de jobbet. Sen har jag oxå ringt ett jobb, fick en snabb intervju, och skulle skicka in mitt cv till han oxå, så han fick se lite mer, för de va många som hade sökt, men e ju ett plus att ringa mä. Men med min tur kommer ja la vara arbetslös hela livet. mohaha. Ba hålla tummarna på att turen håller på att vända. För de e fan på tiden.

sick sick sick

Vakna nyss, å de första man får göra är att diska tusen mycke disk. Ska laga lite käk å glo en film. Ikväll blir de hem till morfar på pannkisar.

Inatt ska jag sova med Edward.

Kör hårt eller stick hem.





























Bjuder på dubbelhakan där på slutet. Riktigt rolig kväll.

Sup gärnet eller gå hjemm

sitter hemma hos sandra å matte nu, ska la ner på stan om ca en timme. får se vart vi hamnar, men lutar mot sjökroigen.,men nu ska jag återgå till röjjandet.puss

Inatt ska jag sova med Depp.

Hörde att johnny ska på sjökrogen ikväll, inge lyx, så sover med han inatt!


Fel gaj.

Luring, igår sov jag inte med chuck, blev så trött på honom, han snacka bara om blair å deras game hit å dit. Så kasta ut honom å ringde Joel Kinnaman. Fan så mys vi hadere. Får la se om de blir chuck ikväll istället eller vem jag sover med. (mohahaha.. .)



When you fall, get up.

Svar på kommentar: Jag kan inte bestämma hur man ska må? Det är folket i min omgivning som får mej att må på vissa sett, de kan inte jag styra över. så funkar iaf mitt liv.. .  Men tack.

Jävla ont i huvet å inte sugen på nått! Men blir en sväng till stan å sen kommer förhoppningsvis E hit så vi kan snacka lite. Känns som de skulle behövas. Sen blir de troligen sjökrogen ikväll. Med en mindre öl än vad man skulle vilja.

..-

Jag har så mycke ilska, hat å sorg i mej just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Inatt ska jag sova med chuck.

..-

Nu har jag råd med min misssommar klänning, wiho! Men fick slita hårt för den pengen!

EN POLIS I HELA VÄSTMANLAND ELLLER!??

Ikväll ska ni få höra om när jag va så rädd att jag trodde jag skulle dö! kökskniven i handen och polisen på väg! Men det berättar jag om ikväll! För hinner inte nu.. . Aldrig vart så rädd i hela mitt liv!!!

Fyfan! Fortfarande helt skakis. durå Milla? Aja de tar vi ikväll.. . Iaf igår på dagen så åkte ja å C.K upp till Eve å solade, käka, tvätta bilen/cykel, vaxa bilen/cykeln, spraya cykeln å ba mös allmänt mycke! Sen bestämmer ja å c.k för att åka å hyra en spökis film, ah va ju lämplig film! Filmen va en sån jävla kass B-film så de finns inte, men den var läskig för det ploppade upp massa personliga "tecken", som gjorde den så jävla hemsk, satt där å böla. Å sen försöka sova på Millas soffa för jag vågade inte åka hem mitt i natten.. . Å tacka gudarna för att ja inte åkte hem, då skulle Milla dött ensam.. . Fyfan säger jag! Tare ikväll för nu måste ja duscha å käka, har två "jobb" framför mej idag, helt slut redan!

Mohhahahaha.. . Du kan aldrig gissa.

 

 

Inatt ska jag sova med Vin.

Här har ni tjejen som är så jävla trött på sitt liv!.. .

.. .Och trodde på en STOR förändring till efter sommarn, men NO WAY! De sket sej så jävla hårt, som allt annat i hennes liv!


Inatt sov jag med Jude.

Vore de inte För härligt att fira misssommar i Norpan med gamla Mois å kompani!
Värt att tänka på!

Gårdagen.





..-

Sover inte hemma inatt heller!

Skolavslutning

Ååh va trött ja e! Försov mej oxå, ska snart på Aleks skolavslutning som jag har lovat att gå på. Så får dona mej lite fort så hörs vi senare!

Måndas-lyxning.

Anna drog upp mej ur sängen runt 3, slut tjurat! Behövde tankarna på nånting Annat! Så vi drog upp å gjorde Fam.lycklig sällskap vid grillen. Blev en massa gott och nu e man för mätt, sen blev det klining på ryggen till en kopp tee. Behövdes!





Ikväll ska jag sova med Justin.

..-

NO MORE MR NICE GUY!

..-

Hm.. AAAAAAAhhhh! skulle va skönt å ba döda nån just nu!

..-

Nyss vart ute å sprungit en sväng i regnet med A, kollade på fettet å kände att de skulle behövas, behövdes inte tänkas mycke, va ba ut å kö! Blir en snabbis dusch nu sen ner å kolla på T.Hills!

"Häng tröjjan på väggen"

Gick hem till Bella igår kväll å kollade hur hennes nya lya såg ut, kommer nog bli riktigt mysit näre e klart! Efter de gick ja hem till R.B, sitter i hans soffa nu å göra inte allt för mycket. Så vi hörs, heppåre!

I say Idon't like it, but u know I'm a liar!

Gårdagen blev en himla lugn och skön fredag, somnade som en stock runt halv 11 kanske.. .
.. . i världens bästa säng.

Kärlek är ingen kanske-grej.. .

.. .Man vet när man älskar någon.


..-

Känns som att den här dagen / kvällen kommer bli lika kul som gårdagen. Men jaja tvätten väntar.

..-

Fick ett samtal av pappa, farmor gav mej för lite lön förra jobbet, Ja tänkte la! å ska jobba på lördag me.
Skönt!

Tio månader har gått, och tio till kommer att gå.

Vart å frysit på skantzö med A idag, somnade i solen, fan så skönt! Men fick la inge färg för de! Prata nyss i telen med Emelie, hon ska med Micke till qvarn ikväll å fira studenten med alla glada fulla som aldrig mer ska gå i skolan, vad vet jag? Jag ska iaf inte med.. .

För ett år sen.

Studenten studenten studenten, jävla tjat, ja vill la oxå göre igen! Grattis till er alla!

Jag vill fan tatuera mej nu!

Piss å ost gubben!

Svar på kommentar: Japp de känns så jävla skönt lilla du ;)

Blev halv 1 tåget in till stan, mötte upp Eve å sötis Klara, luncha på gränden och sen blev det shopping och en fika där när Klara va hungrig! P kom å hämtade oss, slapp man åka tåg, tackar!

Köpte det färgglada linnet, en skjort/väst, en bh, två nya pluppar till piercingen mellan pattarna, 2 shorts, å lite små skit!

 

Kan inte blivit bättre!

Dom senaste timmarna sen måndas kväll runt 21.00 har jag spenderat med R.B! =) Nyss kommit hem å nu ska jag dona mej för sen blir de stan med c.k!

I really do miss you now!

"Här duger inte ljummet, jag vill ha hetta, som ja kan bränna mej på"! Blev en sväng ner på samhället med Emelie idag efter arbetsförmedlingen, gjorde typ ett helt nytt "cv" med jobbcoachen, som jag ska skicka till ett speciellt ställe. Sen istället för att gymma så gjorde jag å E en sak som bara vi skulle kunna göra, haha Bästa! Sen kräktes vi typ! Ska la slå på grillen nu, allt måste man göra själv! Hoppas på en fortsatt trevlig måndag!

Dont forget!

Sötis morfar ringer å kollar hur jag mår, har jag fått nå jobb? Känner jag mej ensam, ledsen? Har jag någon kille? Sötis! Nää nu ska jag ner å möta E å snacka lite skit, va ett tag sen!

..-

Har man minsta garderoben elle? Hur ska man kunna hålla ordning om kläderna inte får plats och har köpt kanske ett nytt plagg i år! Bara gammal skit, som inte får plats! Orkar inte städa, skiter it nu! Ska ut med vovvisen istället!

It's all the small things

Morsch! Dricker mitt tee, sen ska jag städa lite tänkte jag! Fan så det ser ut här, ingen ordning alls!  Sen ska jag träffa min jobbcoach, sen kanske gymma med E? Måste iaf dit å höra om ja får ett nytt gym kort eller va 17 som händer! Blev ett stopp där mitt i hårdträningen, massa sol å bira tog över, men vafan nu ere måndag och vi börjar om på nytt! Varje måndag e de samma sak, haha eller? Å blå märkerna e värre idag! Hela underarmen å vaderna, uhu! Inte okey att cykla med en bira i handen i skogen! Äch vad jag snackar.. .  Men ni ser ju att min blogg e lite annorlunda, de får vi tacka Gneta för! Va så otroligt trött på den gamla, så nu har vi den här tills Fia kan dona om hela skiten lite bättre! Nu måste ja plocka undan, heppåre!

I'm not there yet. But I'm closer than yesterday.

Vaknade runt 08.00 imorse av att alkoholen ville komma upp, sitter på köks golvet, naken kallsvettig å kräks i soporna, fräch? I know, fan va äckligt! Sen somnade jag om till 2, kollade på halva sweet home alabama filmen, somnade om till 18.00, åt lite kek sen kollade jag klart på slutet av filmen, jävla bra film, se den om ni inte gjort det, och om ni har gjort det, se den igen! Kom nyss upp ur ett långt varmt bad, men de va lite för varmt, kändes som att man skulle svimma! Så gick upp därifrån och nu sitter jag å dagdrömmer lite!

Good mjusik

Vafan gjorde jag igår?











Im in Paradise Im in Fucking Paradise!

Jobbat klart i några timmar nu, ölen e öppnad å jag å c.k e donade klara, nu ska vi ner 2 trappor å gå på the blå girl balle ferren!

Är man snyggast av alla eller? I think sooooo..
Joel kinnaman jag sover hos dej inatt, äre lurre eller? Call meee!

Vadå, dör du av en nöt elle?

Mohahahaha, bloggar på söndag, jag har fan inte tid, står i mitt horoskop, så ja får la hänga med det! Å det står oxå att de går trögt på romans fronten, men vafan, ska ju skeda med c.k inatt?

..-

Näää här gåre trögt, har supit, solat och jobbat för mycke, nu blire käk!

..-

Vaaaaaaaaaaart e sooooooooolen? - På bruuuuuuuuuket! Jag drar dit!

Äre inte bilen så äre mobilen

hahaha tackar för den kommentaren till min fina låt text av Jimmy jansson!

Blev väckt imorse kl 07.00 då Anna kommer upp å skriker min mobil har pajjat! Måste köpa en ny å alla nummer e borta, jaha då kunde man lika gärna gå upp å gå ut å gå en timme i solen, fan stekande hett så här tidigt på morron!

I want your love Idon't wanna be frends.

"En sekund blir till år och regnet det slår, mot fönstret som hjärtat för dej, vi fick en minut, sen tog pengarna slut. Jag hann aldrig säga - Jag saknar dej! o Jag lovar du finns här inom mej.. . Jag vet, om jag orkar vänta, att det kommer en dag, en plats och en tid, för oss, bara du och jag! Jag känner din längtan och jag ber dej, tro på mitt ord, det enda jag vill är att få vara där du är! Långt bort härifrån, dit jag inte kan nå, går dina dagar förbi, men månen ger ljus i en natt utan slut!" Försöker att säga - Jag saknar dej!

vem vill smaka på mina lättsaltade chips?

Åkte hem till C.K runt 9 imorse, hoppade på bajkarna och åkte ut å leta gräsmatta, efter en timmes cyklandes så hamnade vi på pappas tomt! Fikade vår picknick å ck drack sitt jävla kaffe vi hade me oss i termos, haha lite kul vare! Å årets första bränna har kommit, och mer ska det bli! Tårna fick för första gången på ett år känna luft, å ck skratta, känns skönt! Sen drog jag hem till morfar å städade å fikade, å nu har jag nyss duschat. Å kollar på Frank på film, ma gay!

Picknikk med ck.

Igår kväll kikade jag på filmen "wrong turn at tahoe", jävla bra film! Synd ba att snyggingen dör i början! E uppe med tuppen idag, ska ut på en liten sol picknik med C.K, eftersom vi inte har nån sol på ballen nu, och vi behöver slå Annika i brännan så ska vi ut å se Hallstas solställen, får se vart vi hamnar! Sen senare ska jag hem till morfar å städa, så jag har råd å köpa en platta bira, mohaha! Heppåre!

..-

Venne vad jag ska blogga om.

..-

Ja skulle ju vara bra skönt å sova i typ 75 år! Men nää ska ut å gå med C.K, snacka massa skit,
för vissa tycker man ju mindre om än andra!

 

RSS 2.0