Dubbelkramen.

Skulle gått å lagt mej för bra länge sen, ska ju upp med tuppen, men D höll mej kvar på msn!

..-

Hur lång tid ska det ta?

"Drick bara, så dricker vi te.på.sen"

Tepåsen, haha! Kul å skämta när bara två förstår. På arbetsförmedlingen hände de la inte så mycket, får pengar om 3 månader, så nu ere la ba å söka jobb eller gå å dö som gäller. Ska sova på saken!. Men ikke nå, det får bli etterpå.

Arbetsförmedlingen.

Godmorron påer, ska snart till arbetsförmedlingen, venne riktigt vad jag ska göra där, får la fråga nån vad som händer nu när jag e hemma i sverige igen. Skriva in sej på nytt å börja söka jobb kanske. Sen blir de la hem å packa upp å städa undan allt skit man egentligen har, får inte plats i mitt rum, har en stor jävla träningscykel mitt i rummet, å är för fet för att ens få plats själv här inne! För jag har ju tydligen gått upp i vikt, nähä? Haha, imorrn ska ja gå till frissan och exprementera lite med mitt hår, några av er hårstrån kommer förhoppningsvis bli riktigt korta, och ni som känner mej vet ju hur jag kan vara, gör det jag känner för och orkar inte vara feg på den fronten!.. .

. . .

- Vem vill ta hand om Linda på rasten?
Jag vill Jag vill Jag vill!

Funkar alltid med PATHE!!

Dagen idag har jag spenderat med Familjen två trappor ner och Mellansyrran. Har blivit god mat, lite smått spa-kväll, och film. Har även vart hos mormor idag å kollat om hon hade nån aning om vad vi kan göra med min jacka. Det visar sej. Nu blir det snart sängen, och jadu, vet inte vad jag ska säga, för jag mår inte bra nånstans <3

Bjuder på lite bilder från kvällen istället, love u A and M!







..-

Ikväll blir det massa mys med A o M!

Kastar snorkråkor.

haha kommentaren från dej jonas e ju bra kul, du förstår inte mycke du heller lilla du. Igår kom ju somsagt R å D å hämtade mej å emelie i norge, snällt och skönt som fan, tack igen! När vi kom hem så kastade vi ba in packningen å sen gick jag vidare hem till Milla, kollade skräckfilm och åt kyckling, ligger i hennes soffa med slach nu och ska snart få upp Milla ur sängen, för idag ere lite å dona!

Kan man bli mycke snällare?

Tror nog fan inte det, snart kommer R och hämtar mej å Emelie, sen bär det av hem. "Och inge jävla slitage ska han ha för det!!" Han tar mindre pengar för att åka fram och tillbaka till Norge än en viss annan person som bara ska till sverige och vill ha ännu mer pengar för det." Tror nog alla vet vem vi pratar om. Ska kolla om jag fått med mej allt som ska med hem. Så hörs vi senare. Kyss.

..-

Känner på mej att denna dagen kommer bli en bra dag!

ja, killar kan ha pms.

Kul att få så söta kommentarer av er anonyma, blir helt rörd! För jag vet ju inte vikken det är. Bjuder på lite bilder från gårdagen.

Min fina vita nya jacka, som nu e svart av bläck eller nått annat skit. Mormor får ta sej en titt på den.

 

What the fuck happened last night?

Jag kommer inte ihåg mycket från igår, och mina nya jacka är helt förstörd!

Mamma ring mej, måste fråga en sak.

SKÅL

SKÅL! Nu groggar vi upp spriten, vart ner på stan hela dagen idag, helt slut i mina ben, shoppade en del oxå, en vit päls jacka, nagellack och lite smått å gott. Nu e kontot på minus i mina spar pengar, men ville verkligen ha jackan, bild får ni imorrn, för nu ska jag skåla med E och L, blir en tjejkväll ikväll med massa göjj!!! Hörs imorrn när vi mår som vi mår!

ner på sentrum.

Jag orkar iaf inte dona mej för att gå ner på stan när det regnar! Kör på ikväll istället!


Konstigt det blev på ögat, ser ut som jag börjar bli blind eller nånting, skulle inte förvåna mej, jag bor ju i Norge!

Snön smälter.

Somnade om nån timme och nu sitter jag här i soffan med E, skulle ner på stan idag, och kul att det spöregnar, lovar att snön e borta till nästa vecka! Och jag kommer hem på tisdag kväll, åker direkt efter jonas har slutat jobbet, sen släpper dom av mej å Emelie i eskilstuna, så ska försöka få tag i min pappa å se om han kan hämta oss mitt i natten där, men han e ju inte den lättaste att få tag i, U know!


fuck this shit.

Det är lördag, alla e lediga, blir en hel dag på stan och massa sprit drickande ikväll och jag e vaken nu.. . Magen som spökar igen, å kan inte somna om, hur ska denna kväll sluta med en För trött K! Får la ta en powernap med pundarna på Karl johan gatan.

..-

Tjalalalalalalalal!.. . Jag bor i Norge och jag vill bara gå och gräva ner mej, tjallalalalal!.. .

Min påske ferie börjer nå

Känns skönt att jag jobbade idag ändå, fast jag mest satt på toa, va ute å grillade korv på förmiddan och till lunch blev det godis och hårdmackor och sen blev det bara massa bus! Sen gick jag å handlade helt ensamen! Å sen hem å laga mat.. . Emelie sa att det nog inte kommer finnas nå jobb nästa vecka, eftersom det e påsk "hela veckan", men kan finnas, så får iaf ringa å fråga adecco, men ska snacka med mina roomates å se vikken dag vi far hemåt! Tisdag kväll, eller onsdag morgon/kväll. Återkommer om det! Ikväll blir det bara lugnt och imorrn blir det sprit och stan!

Försöker

Tar mej i kragen och försöker ta mej till jobbet, får la gå hem om jag skiter ner ungarna!.. .

Spöken överallt.

Magen som spökar nu igen! Bara hoppas på att det blir bättre nu på 30 minuter annars skiter jag i jobb! Fan. Bli bättre mag fan då, har ju inte vart såhär på länge nu.

Eon eller justin?

Ojojoj vet ni vem jag jobbar med just nu!? Jusin i the hills, så jävla lika! Så jävla snygg! Men har så jävla svårt att höra vad han säger, så vi pratar tyvärr inte så mycket, haha idag frågade han mej om jag gillade Rock, och jag hörde inte vad han sa så jag sa nej! Kul då hade vi inget mer att prata om haha. Ska jobba på samma barnehage imorrn med, skönt de, fast på en annan avdelning! Sen äre äntligen helg! Orkar inte ut å röra på mej idag, har ju jobbat hela dagen dubbelt upp känns det som, så ska lägga mej i Emeies säng nu å kolla lite movie!

I'm sleeping to dream about you

Igår blev det kino (bio) med Emelie i vårat sovrum, på hennes den pyttelilla datorn satt vi tre meter ifrån och kollade på Mulan, ska plöjja igenom en svensk teckad film nu varje kväll! Undrar vad det blir ikväller!

Å Eftersom jag glömde min hemma nyckel till lägenheten hemma i sverige så måste jag gå hemifrån en kvart tidigare än jag brukar, så får sitta å vänta på t-banana ett bra tag, känns kul! Men man måste ju låsa, slutar 5 idag, känns oxå bra segt! Vet inget jobb imorrn, känns inte som att adecco kommer ha ett uppdrag på en dag på en fredag, men får la ringa och fråga imorrn ändå! Ska la kika runt lite nu, å dona det sista.





migrän

ick migrän runt lunch idag, kul tänkte jag! Och kul vare heller inte, så skippar "träningen" nu efter jobbet å ba glo på kino med Emelie i sovrummet!

frulle och jeans

Godmorron på er, sitter här å äter frulle och försöker stänga mina jeans, haha bra blandning! Ska snart traska till t-banan, har mellanvakt idag så slutar 4! E oxå på en annan avdelning idag, fast på samma barnehage, ska la gå fin fint de mä! Men nu längtar jag Hjem igen! sådär otroligt mycket, fast jag nyss va hemma å kommer hem om en vecka igen!

Kul bloggning

Jobba, äta, träna, duscha, sova, så ser denna vecka ut!

dra på jobb.

Senvakt idag jobbar alltså 09.30 - 17.00 och stänger våran avdelning helt själv! Godmorron på er, somnade runt 9 igår, blir tidiga kvällar med huvudvärk nu när man ska ta sej i kragen att sluta äta godis! Kollade nyss upp hur t-banorna går, som jag ska ta till jobbet, antingen får jag ta den som går 08.42 och vänta på jobbet en kvart innan jag börjar, eller så får jag ta 08.57 och nästan springa till jobbet sen. Hm.. . Blir nog att springa, för orkar inte stressa här hemma. Ska ta mej en hårdmacka nu och ett glas vatten och sen dona lite.

Blit lätt så.. .

Tråkiga inlägg med bara massa skitiga ord, blir lätt så när man inte gör nått kul om dagarna, har iaf nyss vart ute å sprungit/gått med Emelie, vi ska göra det till en vana varje kväll efter jobbet, för att ha gått upp 7 kilo på 2 månader, ja det e inte okey har jag märkt! Dom ska bort, om jag nu ska köpa mej min snygga baddräkt i sommar, och det ska jag! Nu blir det väll lite å göra ingenting och sen sova. Tillbaka till militären imorrn.

Militären

Imorse när jag och Emelie gick till t-banan så kom hon på att jag ska ju jobba på samma barnehage som hon har jobbat på förut, så hon förklarade vägen, tur va la de, hade aldrig hittat annars! E typ en barnehage vid ett militär område, vore inte de nice då, om jag kom hem med en militär gutt ;) Kom dit runt 10 å fick jobba till 17, imorrn blir det att vara där 09.30-17.00, senvakt! Nyss ätit lasange, och ska snart ut och pringa en runda med E. Hörs imorrn.

jobb.

Jobb nurå, ut i oslo och leta barnehage! ÄLSKAR DET HÄR LIVET.

Sitter på golvet i lägenheten.

Bussresan gick bra jävla segt, när vi kom in i norska gränsen så vart vi stoppade i tullen, så kommer det på två tullvakter och en knark hund på bussen och kollar igenom våra saker, lite smått läskit! När vi kom fram till lägenheten så blev det käk, har oxå överfört hyran pengarna och el pengarna. så nu har jag bara mina spar pengar på mitt konto *000, nu ska jag me linda ut å springa, sen duscha sen sova.

..-

Framme i norge.

Tvångströjjan på!

Har inte blivit mycke bloggning nu, jag vet! Och om en timme sätter jag på men tvångströjjan och åker tillbaka till det Norska landet tillsammans med Emelie. Och jag har inte packat än, lägga på ett kol kanske? Men svårt när man hatar att packa och ännu svårare när man verkligen inte vill åka tillbaka. Men får la försöka bita ihop och jobba allt jag får och sen se fram emot min lilla tripp mot sverige igen i påsk.

Aldrig i hela mitt liv att jag kommer betala elräkningen på 1000 spänn, jag har inte dom pengarna! JAG FLYTTAR HEM!

..-

Ville säga att jag älskade honom, men jag skulle inte fått nått svar tillbaka.

..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-..-.

E för irriterad för att ens skriva nånting!
Dagens bilder.
Men en sak kan jag säga, bloggaren jag snackade om, den nya grymma bloggare, hon e på G nu, kolla in denna blogg.







Fredagen.

Igår kväll gick jag hem till min kompis Bruno, blev lite film, sen vidare hem till Millis och sova där, blev lite skit snack sen somnade jag på soffan, klockan 09.00 ringde klockan och vi skulle upp till gymmet, men lata som vi va så somnade vi om till kl 11.00, nu e jag hemma, ska ut med Ricki, sen duscha å dona mej lite sen skriva klart mitt cv, sen till mammas jobb å skriva ut lite papper, sen till morfar och städa! Sen vara clown på barnkalas till 20.00 ikväll, sen efter det är kvällen fortfarande oklar,. Vi hörs!

Karin Linnea Koskinen.












Fia tog bilderna.

Fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Idag har det som sagt vart kalas, lagt på sej några extra kilon! Sen blev det fram och tillbaka, fram och tillbaka till kolbäck, bra kul att köra bil asså! Ge mej ett körkort! Hörde nått om Silk imorrn med brudarna? Eller blir man bjuden på bio av sin kompis? Bra sugen på bio faktiskt (A). Imorrn har Aleksandra kalas för sina kompisar, då ska man ställa upp på att klä ut sen till clown och få massa tårtor kastade på sej, som på film ni vet!? Kommer bli göj!

Kalas ett.

Idag e det ingen vanlig dag, det är Millas födelsedag! Grattis mellansyrran!



Japp så idag blir det kalas här hemma, för Millis blir ett år närmare rynkorna! Nyss kollar på andra avenyn och lite av glamourama, nu blir det ett långt varmt skum bad sen börja dona sej lite.

Ny bloggare på G.

Vart en mycket trevlig dag i Karins liv idag! Blev mycket skratt där ett tag med Mellansyrran, det gillas, sen blev det en lång promenad med Aleks. Nu blir det film och lite chill. så mycket längre har jag inte planerat! Men det e la ingen Kompis som vill leka ikväll eller? Ne trodde la inte de heller.

Och vet ni vad? Vill ni höra lite skvaller? Rykterna går om att en viss person ska börja blogga imorrn kväll! Spännande, I know! Kolla in här imorrn kväll så ska jag länka den nya bloggen!.. . Kommer bli grymt!

Looking good.

Mohaha såhär såg det ut igår när vi renoverade Annas Hall, ser bra ut!

Fotorunda.

Vart ute på en liten fotorunda med Fia å Milla idag, bilder kommer upp imorrn kväll! Nyss käkat lite bulgur och purrysås med Millis och nu blir det 90210!

Before u know it.


står tiden fucking still!

Åh man blir ju deprimerad! Gud va tiden går fort här hemma i Sverige, och I Norge står tiden fucking still! Aja får njuta dom få dagar till jag e hemma och inte tänka så mycket! Nu ska jag dona mej sen gå hem till kusin och pyssla lite! Mer om det, återkommer senare.

Good mjusik.

It's to hard!

Jaha här sitter man, singel, fet och finnig! När ska denna vind vända, kissa i motvind så man luktar äckligt oxå elle?


vart en lång dag!

Gick upp kl 9 imose, gick ner till Anna, började måla å tapetsera, vart klara kl. 17.00, då belönade vi oss med en tripp till hummelsa! Och oj va snygg Annas hall e nu! Vart riktigt bra! Har även gett tillbaka pappas pengar till honom, då e man minus 4 tusen på kontot då! Känns härligt, har även snackat lite med körskolan idag, måste tjäna ihop 13 tusen så man kan ta sitt körkort i sommar, känns underbart det med! Köpte ett par nya skor idag me, gråa, skit snygga! Tänkte att jag skulle finslipa lite på mina cv.n nu, men Linda har dom på sin data i Norge, så det sket sej!.. Händer nurå pipol? Ska man passa på att ta sej ett långt varmt skumbad?

Ska två trappor ner

Uppe med tuppen idag med, ska 2 trappor ner och hjälpa storsyrran med massa jobb! Ett nytt projekt som ska vara klart på 12 timmar, men de klarar vi! Målar-byxorna e på. Hon kommer även bjuda på en fejk redbul från lidl! Ser jag fram emot sisådär runt 12! Sen ska jag ner på samhället med Pappa, ska gå till banken och ge honom alla norska pengar jag har tjänat ihop. Låter som ett kul pappa och dotter nöjje på denna soliga tisdag!

Ska ju oxå upplysa er om att Linda-Mari Jansson fyller 20 år idag, men spelar la ingen roll, hon fick ju gå på det norska bolaget när hon va 18 år redan! Hihi ;) Grattis snygging! <3

..-

kvällen blev inte som planerad, och nu e jag för trött för nånting, sängen ser bra skön ut!
Även om man får sova ensam!



glamourama.

Kollar ni på glamourama serien på tv3.se/play? Det måste ni börja titta på isåfall!
Man får följa 3 stockholms bloggares liv! as bra.. .

Gitarrer & bas, trummor & hat.

"det ser inte ljust ut"

Åkte å tränade med Milla å Anna imorse. 2 timmar på gymmet, fyfan vad ont jag kommer ha imorrn! Men skönt som fan vare. Och mer idag händer?

!

uppe med tuppen, jag ska till gymmet!

..-

... you choose to live on your knees
I rather die on my feet.. .

En minut

Idag invigde jag Tompas typ tränings-cykel, Frågar Milla svettit, uuuh hur länge har jag gått, hon svarar: Haha en minut! Bra kondis man har, mohaha men ska bli ändring på det nu, fan snart sommar, hur kul ere å visa sej naken då? Blir snart ner till Anna å kolla ännu en skräckis, får se om man vågar gå hem sen!

PATHE!

Pateeeh! Igår va vi på kalas, firade morfar, va trevligt och blev massa mums att äta, träffade ävan Klara för första gången, helt otroligt vad söt! Så liten. Fick övningsköra Annas nya bil oxå, kändes bra att hon litade på mej, eftersom jag inte har kört på bra länge, men bilen e fortfarande hel! Annars hade det blitt dyrt för mini syrran! Åkte till affärn med A å M, handlade lite inför våran hemma kväll med massa gott, skräck-film och skit-melodifestivalen! E fortfarande irriterad över vinnaren! Jag har nyss kollat på alla oth avsnitt jag hade missat, och gud vad "förkyld" jag e nu, snyft! Ska 2 trappor ner snart och plocka undan lite, diska och dona, för att jag e en sån snäll lillasyster! Senare blir det nog en långpromenad runt skantzen och många svettiga minuter på träningscykeln!

Klara <3 Belv lite rädd för blixten. Hihi



Ska man äta ska man göra det ordentligt!





Jag säger: Oj vikken lite text!
Milla svarar: Men Karin du vet väl att man får dålig syn när man äter så mycket godis!
Jag säger: NEEEE!??? :O
Milla säger: neh!
;)

Hahhahaa
.. .

Fel vinnare

Varför vann inte Salem melodifestivalen, han var grymt bäst av dom alla och se så jävla glad och lycklig han är! Love him! Hatar Anna, hon ska få känna att hon lever när hon kommer till Norge ska jag se till! Fan.

Gårdagen

Uhu.. .  inte många timmars sömn inatt, kom la hem runt 3, somnade runt 6 och klar vaken kl 9! Snarkande snarkisson höll mej vaken dom få timmarna jag fick sova, men de e la lugnt, de va gos. Började med att gå till Linda runt 4 igår, öppna första biran och käka lite tacos, spela lite öl-spel och dansa lite bugg! Va otroligt jävla kul, sen blev det all-sång på bussen in till stan, gick in på konrad, det sög röv! Så blev vidare till Silk, å där vare faktiskt riktigt jävla roligt. Skönt som fan att träffa lite svenska ansikten man känner igen! Spelade lite poker med Emil, gick plus minus noll! Och Idag blir det kalas för morfar min, och sen en underbar kväll med A och M.

Bjussar på lite mobil bilder, tills jag har fått dom bättre bilderna från Lindas kamera sen.

Grattis igen i förskott, hoppas du hade en toppen kväll! Det vet jag att du hade, du va ju med oss ;)

Ifall ni inte visste, så bra att ni anonyma finns.

Fick en anonmy kommentar: "silvershcmapoo tar bort gula reflexer!". Nehe göre? Oj det hade jag ingen aning om.. . .tack för tipset men jag klarar mej bra! Måste dra på Partajj nu! Hell yeah va kul vi kommer ha ikväller!


Mitt hår är inte vitt

Ska detta föreställa vitt, jaja! Börja tagga till utan musik och göra sej klar nurå!
Och har saknat mina pilot brillor så otroligt jävla mycket i Norge, nu ska dom på och med överallt!

Bölar som en baby

Kollat på oth nu imorse, och gråtit som ett litet barn, pausade när det var 5 minuter kvar och började sminka mej, jag tänkte, äch jag kommer inte gråta mer, nu rinner det mascara i hela mitt ansikte, va en dum idee att sminka sej innan allt bölande var slut! Får börja om på nytt. och mitt hår e inte som det ska, inte på långa vägar, ska skriva och klaga, vitt? Vitt? VITT? Neej mitt hår e långt ifrån vitt. Får försöka göra det bästa utav det ikväll och komma på hur man ska göra.

ÅH GUD!

One tree hill. Fyfan! Nu är jag förkyld! :'(

Underbar start på hemmafronten!

Imorse när jag vaknade så vaknade jag upp i en svettig norsk lägenhet, packade det sista och drog till bussen hem till Sverige! Segt som fan å sitta på bussfan i 6 timmar. När jag kom hem så åkte vi direkt till coop och ica och handlade/ hämtade ut min hårfärg, sen hem till milla å färga håret och umgås med mina bästa syskon! Va la tänkt att vi bara skulle färga håret, men blev lite alkohol på det! Anna tog med några cider som vi bara skulle smutta å smaka på, dom tog slut och vi ringde Richard E en trappa ner, han tömde sitt barskåp så vi fick mer alkohol! Sen kommer det en pizza och lite vin som knackar på dörren! Vart en toppen kväll med dom bästa i familjen! På lördag blir det ännu mer röjj, jaja vi kör på tre-dagars här! Men tagga inför imorrn till å börja med!

Mitt hår då? Emo eller hitta Nemo!? Det är frågan! Milla drack nog en öl för mycket innan hon klippte mej, skulle toppas lite och klippas som ett V. Det blev För kort, ojämt och ett U. Haha och hårfärgen ska vi inte tala om för mitt hår e inte fördi färgat efter 3 gånger, påt igen imorrn bitti ba! Nu blir det lite oth, sen sova i sin egna otroligt sköna säng!

En smygtitt.

emo eller hitta nemo.

Nu e man korthårig för att milla drack en öl för mycket, ojämt e det oxå. men blir la bra, inte så noga. hörs när jag kommer hem, då blir det lång inlägg med litt bilder.

växer som ogräs

Det e tuffa tider

Jag älskar per, hade en period då jag jämt lyssnade på honom för nått år sen. Men sen hittade jag andra låtar som var bättre och la per på hyllan, men nu e han tillbaka. Önskar att jag kunde lägga mer saker på hyllan, och aldrig mer ta fram dom, men just nu når jag inte upp. Är det kanske för tidigt, ska jag ge det en sista chans. Hemresan till sverige kan bli jävligt intressant på den fronten. Bollen e nu på din planhalva.. .

Imorrn.!!

Imorrn åker jag till sverige, imorrn kommer jag hem! Igår bytte jag till mitt svenska kort i min mobil, så nu når ni bara mej på mitt svenska vanliga nummer som jag alltid har haft, men just nu kostar det skjortan att både ringa och messa, men imorrn runt efter 11 så e jag ju i sverige på bussen påväg hem, så då kan ni ringa och messa hur mycket som hellst. Nu ska jag kolla på andra avenyn på Emelies mini dator, för Linda e påväg hem nu. Lyllo.

Ready Or Not (I'm Coming)

Sitter här och lyssnar på lite musik, ska även överföra lite bra till mobilen, så man har nånting att lyssna på på den långa hemfärden som jag ser fram emot så otroligt mycket! Skojj vi ska hare Emelie, hoppas vi är själva så vi kan börja förfesta inför Fredagen, som kommer bli helt crazy om jag får bestäma! Vet inte vad jag ska ha på mej, vet inte hur mitt nyfärgade hår kommer bli, vet inte vad jag ska dricka i alkohol väg, vet inte vikka som kommer hänga med, men vet att jag kommer göra det bästa av det, vafan vi e hemma i sverige igen! Det måste firas, vill du ha korv eller kotletter!?

Bästa minnerna.

Haha Milla det va fan den roligaste dagen/kvällen på mycket länge, fan va arg H*n vart, moahah!
Pratar lite i hemligt språk i detta inlägg, för det är våran hemlis vad som hände denna natten. Och minnen för livet kan jag ju lova! Fisk jävel! ;)

Hart vart dåligt på jobbfronten nu ett tag, men blir andra bullar när jag kommer tillbaka från hemresan till sverige som sker om några antal För många timmar. Linda den lyckosten kanske åker hem redan imorrn bitti! Men ska lasnart hoppa in i duschen, kan ju tala om att min piercing inte mår som bäst nu, fyfan va den inte vill vara på min kropp nu. Ajaj. Får rengöra den lite extra. Vad jag snackar massa tråkit skit i detta inlägg då. Bäst jag slutar skriva, rock on så länge!

Imorrn får jag säga "Imorrn åker vi hem!" wiho.


När allting är som bäst.. .

Jag är egen, jag är själv, jag är ingen annans.

Tankarna hinner ifatt mej här i Norge, men dagens tankar håller jag för mej själv.
Bjuder på en gammal goding låt istället.

Morgon K.

..-

Hmm.. .  Idag är det söndag, ska snart sova, sen blir det måndag, tisdag, onsdag och sen kommer jag hem, wiho vad jag tjatar, men ni förstår inte hur mycket jag längtar hem!

Norska spöken? .. .

.. . Spökar i denna lägenhet! Då skojjar jag inte, saker som man verkligen tycker om jag behöver försvinner, helt borta! Orkar inte gå in på detalj, men visa dej vafan! Spela anden i glaset ganske? Städat klart nu iaf, blir kyckling idag med, håller på att tinas upp i kokande vatten nu, super hungrig, sen e ju knivarna sämre än jag vet inte vad här, iaf till kycklingen så kommer la bli lunch 9 för min del ikväll. Kommer inte hända så mycket mer kul ikväll, jag och Emelie ska iaf ut i snön lite å leta linnen, nycklar, ja allt vad vi kan finna.



Jag fick hjälp.

Hallåå, skönt att få sova ut. Igår mejlade jag min föredetta jobbcoach om hjälp att knåpa ihop lite text till mitt cv jag ska skicka ut till ett speciellt ställe, trodde inte hon skulle hjälpa mej eftersom hon inte e min jobbcoach längre, men hon va super söt och svarade och hjälpte mej med ganska mycke text och ord, så ska sitta och knåpa ihop lite mer text själv nu, sen förshoppningsvis få iväg skiten idag. Förövrigt så e det städ söndag idag, som alltid, kan verkligen behövas eftersom vi har bott så många här nu denna vecka och det ligger saker överallt! Måste börja skriva.

Kycklingring

Gått på stan idag från 12.00-18.00 lite sliten i bena nu. Mötte upp Jacke på stan, riktigt nice å träffa henne, va bra länge sen, när man kom hem åt jag kycklig, spagetti, För stark sås och brockoli (venne hur de stavas.) Sitter i soffan nu, bara jag å J hemma, Emelie å Linda skulle ut å supa med Jacke på nått lugnt chill ställe, man jag taggar hellre tills den 12 mars, då kommer det bli drag kan jag ju lova!

Min lördags middag.



Min nya kyckling ring, mohaha.





Jentorna gick ut och roade sej.

Va alla va tjuriga idag då.

Kila ner på stan etterpå.








Bara massa tomma ord.

Är lite smått avundsjuk på Fitt Micke som åker hem till sverige om några timmar, skulle lätt vilja åka med honom hjem! Men jag får vänta några dagar till, buhu.. .  Ska iaf med honom ner till bussen runt 12, sen gå lite på stan med Emelie, träffa Jacke oxå kanske? Jaa det tycker jag. För nu vet vi vart affären monik ligger, fast egentligen inte, men på ett ungefär, måste ta t-banan dit från stan, men det ska la inte bli några problem, vi åker ju gratis, men bara tills på måndag, då måste vi köpa dags biljetter om vi ska ta oss till å från jobbet, och vem har råd med det!? Köpa en överraskning till mamma å Tompa ska jag oxå göra, hihi nyfikna nu eller? Kommer bli så glada! Sen måste jag införskaffa mej nya rakblad oxå, apa här eller, mohaha. Behöver ju inte överdriva. Måste skriva klart mitt cv idag oxå, Lindh du får hjälpa mej. Måste ta lite nya kort oxå. Åh va jobbit allting känns nu. Är sugen på allkohol oxå, men har fan inte råd med dricka ikväll asså. För då kan jag inte köpa lördasgodis denna dag heller, så får se vad som händer ikväll, kanske hamnas i "Festsund" nykter? Men innan allt det dära så måste jag och Emelie Gneta Eggen hänga upp våran tvätt, tvättade en svart maskin i måndas och den hänger fortfarande kvar här i tv-rummet. Damma av tv.n måste vi oxå göra, fast vi har ju städ söndag imorrn, ska man göra det idag eller ska man låta "Tönt Jonas"få göra det imorrn, mohaha.. . Duscha en gång på en vecka funkar ju oxå bra, inte dyr på vatten fronten han inte! Å nu snackar jag inte om J utan om M. Ser ut som att jag har skrivit en helt roman här, tror inte det e många som kommer läsa igenom alla mina tomma ord, kanske vet en som kommer läsa. eller två eller tre, inte vet jag. Läs om du vill. Kanske man ska börja skriva sej en bok när man är i detta land där det inte händer ett skit, men då e frågan ska man skriva sej en fet bok som sagan om ringen å skriva flera böcker efter den eller ska man bara skriva en bok som det kommer en av. Och vem skulle orka lära igenom min bok om den e lika tråkig som detta inlägg, får fundera lite mera på detta. Sova på saken alltså. Eller ska det vara en bilder bok? Så man slipper få ont i fingrarna när man skriver, så man bara tar massa bilder, men då måste jag ju köpa mej en kamera, för tror inte L vill låna ut sin kamera när jag åker runt i hela sverige och tar bilder på olika djur, träd och fetton. Och om jag ska ha råd med en ny kamera så måste jag ju hitta mej ett jobb med bättre lön, och för att kunna göra det måste jag skriva klart mitt cv som ligger här och väntar på mej. Och Linda sover ju fortfarande så hon kan ju inte hjälpa mej, och tror inte Emelie orkar tänka så långt just nu på denna lördag morgon. Så vad tycker ni att jag ska göra.. . Hjälp mej snälla läsare, hjälp mej.

I don't know what I'm doing.

"jag vet bara att hon e snygg och heter nått i efternamn." Kollar på smala sussi på svenska ettan, och försöker skriva mej ett cv. och det går inte alls.. . Måste skriva ett helt nytt och det måste skickas iväg typ på måndag, känns skönt att ha lite helg jobb. Behöver Hjälp!

Fredags mys och lan.

Haha när Linda kom hem från jobbet så satt alla vi 4 med varsin data i knät, såg ju lite små roligt ut.



Har inte gjort så mycket idag, setat alla i våran lilla soffa å myst, pratat massa strunt och pillat oss i näsan, ätit hemma gjorda semlor har Linda oxå gjort. Jonas tyckte hon var fet och gick å la sej, bara jag och Linda uppe nu, Fitt och Emelie kollar film inne i sovrummet nu, han drar hem till Sverige imorrn, ganska skönt att slippa "allt bråk" då, mohaha.. .



Fuck this fredag, 'cuz this fredag sucks.

Ligger här i soffan i Norge, i oslo, i helsfyr, där jag nu dårå bor! Fitt Micke sover och dom andra jobbar, somsagt ja jobbar inte idag, Ring Anita och fråga varför. Nörd. E så otroligt uttråkad och godis sugen, men det var ju inget nytt, låren börjar gå ihop här i Helsfyr, då e det illa, får bli källaren när jag kommer hem, och tompas träningscykel 5 gånger om dagen, kommer la bli att jag slår på en film nu och sen en lite promenix kanske, eller om man går och sover bort denna dystra fredag.

Fucking jävla kuk norge.

Flytta inte till Norge, det suger röv här!
Adecco e ju helt slut i huvet.

Behöver jag ens säga nått mer, blev inget jobb idag. Fast jag skulle jobbat, men så blev det dårå inte.. . Skönt som fan med helg iaf, men denna dag/helg, måndag, tisdag onsdag kommer oxå suga röv!

Fredag och födelsedag


Guuud va skönt med fredag, ännu skönare när man kommer hem från jobbet. Hoppas fan inte t-banorna strular idag oxå. Kör på mjukisar idag, uppsatt hår och sockor, as bra fredas mys med ungarna.



Grattis på födelsedagen R.

underbart.

Bokat biljett hem nu! Är hemma i västerås den 11 mars kl: 15.05, vem har lust att hämta!?

Feeling turning your heart into stone.




Riktigt vår väder ute.

vissa personer e ju helt hjärn döda.

Haha gillar era anonyma kommentarer, för jag vet ju inte vem det e!? Dum eller..

"Anonym om:
Fortfarande "kär" i R?.. Att vissa aldrig ger upp, du kommer inte få tillbaks honom tror jag inte. Visst, han kanske utnyttjar dig för sexet's skull. Men inte tar han tillbaks dig efter den period ni har vart ifrån varandra."

Jag kan ju inte lixom bara ta mina känsklor och spola ner dom i toaletten och sen e dom borta, om du tror att det e så lätt så har du nog aldrig vart kär? Nej jag tror inte heller han kommer ta tillbaka mej, men jag får väl vänta hur länge jag vill eller? Du behöver lixom inte bry dej.






..-

"bästa sättet att komma över en kille är att ligga under en annan"

Andra avenyn e bättre.

När jag kom hem från jobbet så skriker Emelie, jag och Micke ska på tokio hotels konsert ikväller! Haha dom vann biljetter på kenzas blogg, och dom spelar på arenan presis där vi bor, kanske 10 minuter bort. Hatar tokio hotel, men skulle ju inte tacka nej till att vinna två biljetter, för han e ju så snygg! Men jag ska mysa med Linda ikväll framför andra avenyn, mohaha!

Vart en slapp dag på jobbet idag, var 4 vuxna och 3 barn, as bra! Så satt i solen hela förmiddan och solade medans barnen lekte i snön, och på eftermiddan fick jag pyssla ihop en krona som baranen har på sina födelsedagar. Massa glitter och mys på, sen har jag ätit massa kakor och sen fick jag gå hjem kl. 16.00.



Jobbet kallar.

Gud va hemska drömmar jag drömde inatt, att jag fick ett jobb jätte långt bort, utanför oslo och jag hittade inte dit, letade efter vägen i 3 dagar! Uhu, tur att jag har jobb hela veckan så jag inte behöver oroa mej över det! Sen var det oxå så att i en annan dröm hade jag färgatmitt hår rosa, vafan Rosa? Och jag ska ju inte röra mitt hår förns den 11 då jag kommer hem till sverige så jag kan färga med dom som vet vad dom håller på med, kommer bli nice! Skulle bjuda på en trött Karin godmorgon bild, men vette17 vart Emelie har gömt min sladd så blir inget sånt kul idag heller. Måste kila till alla mina t-banor nu, hörs senare.

Snart kommer det.

Mohhaa har betalat med mitt kort på internet för första gången i mitt liv nu, hjälp! Det gick bra.. .

Fick byta t-bana.

Gick upp kvart i 7 imorse, donade mej sen gick jag till t-banan, åkte till majorstuen, fick byta t-bana till åsjordet och sen gå 10 minuter till jobbet. Drygt att byta t-bana mitt i allt. Men va en ganska soft barnehage, jobbade med Knut och Hovar idag, roliga guttar det där. Jobbar där hela veckan, och imorrn efter jobbet blir det nog att möta upp Emelie och Fitt Micke och boka bussbiljetterna hem. Gud vad jag längtar hem nu, helt sjukt! Nee nu ska jag in på posten hemsida och leka lite. Någon i sverige kommer bli riktigt glad om några dagar. Pöss

Lika trött som för typ 3-4 år sen!

Rodelökka

Imorse ringde jag adecco, fick jobba på rodelökka barnehage, fick åka buss i typ 10 minuter och sen leta efter barehagen i 20 minuter, trivdes bra där, men ska inte jobba där mer. Påväg hem ringer Anita från adecco och frågar om jag kan jobba hela veckan på en annan barnehage, yes det kan jag, så väntar nu på att hon ska ringa å säga vart det ligger å grejjer, sen måste jag käka, huvet sprängs snart för att inte kroppen har fått i sej nått idag.
RSS 2.0