Over and under

Vart en lång promenad med Milla för ett tag sen, nu sitter ja å skulle skriva upp ca: 5 låtar, för A ska bränna en skiva i veckan till Balle ferren på lörda, Frågade R.B om lite musik, å nu har jag en egen skiva, haha as bra! Kommer bli grejt!

Summer.

Tjoobree! Åkte med Anna å Emlan på 4½ års koll på BVC å kollade hur långt E va, hur mycket hon vägde, om hon kunde räkna till tre, sätta på pälor på en tråd! Bus enkelt, haha Emlan dum förklarade ju "doktorn", för de va för lätta grejjer, de kunde Emlan när hon var ett! Sen blev det upp till Annika å sola. Fått lite färg hoppas ja! Skulle hunnit till gymmet oxå men nej nej jag har tappat bort mitt gym kort! Haft de i 2 veckor å nu ere borta, kul jul säger jag! Vafan måste ja ju pejja ett nytt, å de har jag inte råd med! Får gå ut å springa en runda snart istället! Ska ba smälta keket.. ...-

Kul att man sov som en jävla gris inatt med! Så skippade gymmet imorse, dåligt av mej! Så otroligt ont i huvet, ska la ut i lekparken nu å se vad som händer i hallsta denna måndag! Heppåre!

..-

Nu avslutar vi bästa helgen på länge med en film å vecko revyn ja snodde av Millajeevel!

"Livet är som en väg, och varje dag är en är en mil stolpe. Om du inte stannar upp ibland, missar du vad varje sträcka har att erbjuda. Men de finns också en baksida, ibland väljer man fel väg, och du kan hamna på den mest fruktansvärda väg man kan tänka sig, fast i skiten. Ber om att de ska finnas en väg ut".

FMLYHM!

Åt världens godaste morsdag midda med ma familj idag, proppmätt fortfarande! Sen somnade jag till ett gg avsnitt, när jag vaknar ligger milla brevid mej i sängen å kollar på film, jaha!? Nu sover hon och jag e vaken, bästa! Blir la en lurre kväll, ska gå med henne hem sen å dryga sönder för imorrn bitti blire gym!

Allas mammors dag.

Kan vi inte ba spola fram tiden i tre månader å se vad som har hänt i livet då? Hur man mår? Om man fortfarande e arbetslös å fattig! Är man fortfarande singel? Bor man kvar i hallsta? Spola fram tiden snälla, vill se hur min framtid ser ut efter sommaren. Är för glad för att vänta på svar.. .

..-

Baby I know how to fly and nothing is going to hold me down. i'm gonna touch the sky!

Vart en lurre dag/kväll, vart två trappor ner å härjat med barnen, blidde tacos å litt mys! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen på tv.n å sen se vart jag somnar!


..-

Vad ska man säga om gårdagen då? Sög röv, men kvällen kunde inte ha blivit bättre!.

Fuck off, I'm mixing!

Poppar kobojsarna med Emlan, hon sjunger för full hals! Låter bättre än Anna panna! Nyss käkat grillat å donar klart mej, ska la öppna en bira och sen kommer Fitt å E å hämtar mej sen bär det av till sura på förferre! Sen får vi se vart alkoholen för oss!

..-

Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill! Åh vad jag vill!

Ja vad händer ikväll då? Det är fredag och kommer nog regna, tippar jag på! Folk vill ut på krogen, folk vill supa, folk vill dricka bira å hångla å ba knulla runt!.. Som alltid,! .  Jag vet inte vad jag vill, för pengarna säger STOPP! Å sov som en jävla gris inatt! Slår la på ett till avsnitt av gg å väntar på bättre tider antar jag!

Ja e så trött, Millla vart e moppen?..-

Not ready to let go
Cause then I'd never know
That I could be missing
I'm missing way too much
So when do I give up what I've been wishing for.

Just wondering.

Kolla in här!

..-

Wooop woooop framtiden ser ljus ut och jag mår fucking as bra!

Enbenta feta jävel.

Hoooj! Vart i stan nu å stor handlat på maxi, jag handla dårå bara 2 nagellack, jag får snylta på mamma just nu, så man sparar "alla" pengar man har! Sökte oxå ett jobb, öga mot öga, fick en snabb intervju och hoppas fan dom ringer! Behöver lite extra pengar nu!.. .

Hahah, jag får fortfarande "nyhetsbrev" från adecco i norge. Sen fick jag ett "vill-du-sommarjobba-i-Norge"? Nej tack, norge e uteslutet från mina planer framöver!

I try to run, but you see.. I'm not that fast.

Idag mår jag bra, även fast jag har den fetaste finnen vid näsan, så jag varken kan prata eller äta! Men solen skiner (tror ja) och det spelas den bästa musik hur högtalarna, kan la inte bli bättre? Ska dona mej å sen gå å hämta söten på dagis, sen möta upp Milla, sen vidare till stan!

..-

Jaa ni har la alla hört vad som hände i hallsta denna onsdag kväll, (är det onsdag)? blir man förvånad? Nej, inte det minsta,. . inte undra på att man vill härifrån!

What is the meaning of "happily ever after"

Nu har jag fått lite hjälp av M att skriva mitt personliga brev, tackar! Skickat ut det till 3 ställen nu, venne va de e för ställen, men de får man la ta reda på om man får jobben, haha som jag inte tror att ja kommer få, men min jobbcoach får la hjälpa mej mera den 3,dje då vi har möte. För nu ska jag fanimej skaffa mej ett jobb, om de så e att slicka asfalten i hela Europa för 75 i timmen! Ja göre.. . Ska nog slå på nått avsnitt av oth nu och somna till, lovli!

With or without u.

Vi sitter å kekar, så säger Emilie 4 år: Mamma kan jag få ringa till pappa, å fråga om vi kan åka till ica på söndag, så jag kan köpa en blomma till dej på morsdag? :) Söten!

Pathe

Vaknade runt 10, åt frulle, åkte till gymmet, hem å äta å nu vart på gymmet igen! Skönt, men nu e jag helt dö! Ska ner till Anna å äta ljus köttfärre, sen typ somna i badet!

Man kan ju alltid drömma!


But I still haven't found what I'm looking for.

Jag är fortfarande, arbetslös, singel och fattig, men idag mår jag så mycket bättre än igår! Håller tummarna på bättre tider nu, för de kan ju bara bli bättre!! Om alla drömmar ba kunde gå i uppfyllelse så skulle ju allting bli fucking underbart, eller va tror ni! Snart blire gymmet med E!

Tack för hjälpen!

..-

Jag ger upp, ingen ork till nånting längre. sug röv!

Älskart!

Kollar på maskeradkostymer för fullt, för när jag fyller 20 blir det en feting maskerad ferre! Wooop! Vad ska du klä ut dej till om du blir bjuden?..-

Jag e sjuk, så idag ska ja ba överta sängen å inte göra ett skit!

Grattis Robin på födelsedagen!

..-

"Hon är en längtan utan slut"

..-

Tv.n har inte funkat på 4 månader, datorn är dum i huvet, jag är trött, ja e tjurig, jag har ont i huvet, jag har myggfuckingbätt överallt, å mina naglar har gått av! jag saknar dej å 200 minus från kontot, bara för att ja ska kunna messa med dej! Är man fattigast i sverige elle.. . Nu ska jag gå å dö eller nått annat trevligt.!

PATHE funkar alltid!

Nyss kommit hem från gymet, helt död! Ska söka dom där skit jobben nu, ett i borås och ett i karlskoga, tror ja de va?.. . Men vet ni vad, så lätt blir ni inte av med mej, ja tänker inte flytta även om jag får jobben med mina bästa cv.n!

Åkte överallt

Blev ju som sagt att åka in till ikea, tog en slach av syrran på jobbet, och åkte runt i alla affärer! Bella inhandlade massa nytt till sin nya lägenhet, fick veta då att de e Millas gamla gamla lägehet som hon totalrenoverade förut, haha. Ska ba käka upp min bulgur å tonfisk å sen vidare till gymmet!Drar till ikea med Bella å Emelie!


Good mjusik

the lovely bones

Nyss kollat på en 2 timmars lång film med Milla "the lovely bones", vet inte vad jag ska säga om den filmen faktiskt, venne om den va as bra, helt okey, eller så jävla kass. I dont know! Vet ba att de va den mest annoslunda film ja sett förut.. .  Skulle sovit hos J inatt, men så blidde de inte, så ska la ta en snabb dusch å somna helt alene i min säng nurå.

"Jag älskar hur fotot kunde fånga ögonblicket,. . innan det försvann"

Beckgatan Namber wan!

Jag: - fan va ja luktar tåsvett
Milla: - Ja fes nyss
Jag: - Jaha då vare de som lukta!


Haha sitter här å asgarvar med Milla, hennes kort från kameran va lite roligare än mina! Enjoy!

..-

Nyss käkat pizza med ma family! Nu blire lurre hela kvällen!

pIp. klocken är 75 å de här är ekot.! Pip...!
- Här ta en kaka? .. . Jaha heter du Anna, nä Karin, - Jaha Anna-Karin? Nää Camilla! Fråga Mohammed vart moppen är? - Vart e moppen, i garaget! : Sol? nej lauren(LÅREN) heter ja!! En kaka till?
.. .


Black in black

Hinner inte, måste kila! Lampan lyser Grönt!

Gårdagen va fun!

Jani, mötte upp E efter jobbet å åkte vidare till valstalund å kolla på fylle fotbollen, gick därifrån med 40 tusen myggbätt å vidare hem till Erik, som hade lite ferre, bjöds på öl å jag hade skit kul! Träffa nytt folk å spela kubb, fick oxå veta att mina "studenten-fans" va där, haha är deras "idol" sen studenten, och tydligen har jag dialekt som en dalare har! JAJA! Drog därifrån runt halv 12 å gick hem å mös med J! Han drog till jobbet runt 06.00 imose å jag vaknade nu, ska la ta en dusch å börja dona mej tills nästa ferre!

..-

"Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut!"

Fylle fotboll?

Ska la dona mej å käka lite, ska möta E vid coop när hon slutar jobbet, då blire vidare å kolla på fylle fotbollen som är i hallsta i år, satan va kul vi hade de förra året!

..-

Plöjja igenom en sesong av GG kanske.

ice castles

Godmorron, japp e som jag trodde, har så ont så jag kan inte röra mej, tur att ja inte har nå speceillt å göra idag då! Blir ba chillådill, skulle ju firrat med E, men hon fick jobb, så de skulle bli lite tajt! Igår kväll innan jag somnade kollade jag på filmen "ice castles" va ganska riktigt bra, typiskt söndas film när det inte finns nånting att göra!

Good mjusik

piss on the head!

Kommer inte kunna röra mej imorrn, har lidit hela dagen idag, å nyss kommit hem från ännu 1½ timme på gymmet med Anna, så imorrn kväll skulle jag behöva en massage J! (A)

Charmit big sis, charmit!


 

Look at me, i have B shorst!

Tjejer å killar look vad jag hittade längst in i garderoben! Mina gamla basket shorts, love dom! Så fula å så sköna, dom tänker iaf jag ha på mej ida, å träna i ikväll, för nu ere sommar pipol!Packa väskan, sen på med brillorna, i med musiken i öronen, höjj till max å sen traska längst bort i nibble.. .

Blire imma på fönstret så ere bra grejjer.

Träningsvärk överallt, känns att man lever, men venne om de e från gymmet på dagen eller på kvällen, hihi! Vaknade av att Anna ringde nyss, snacka lite skit, å Ricki måste ut nu så.. Sen blir de typ käka slå på en film å åka till morfar kl 15.00 å tjäna ihop lite pengar så man kan dricka en eller två öl på lördag med gänget! Wich va skojj vi ska hare!

I can't keep up and I can't back down.

Look at you. You are young. And you are scared. Why are you scared? Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring what other people think. Wear what you want. Say whay you want. Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it! Go for a drive at midnight and forget about the next dag. Stop waiting for friday. Live now. Take risks. Tell secrets. This life is yours. When are you going to realize that you can do whatever you want!?Tog texten ifrån Lindas blogg.

VA?

VAFAN HÄNDER I SLUTET AV OTH!?? S07E22. Vafan först grät man i 40 minuter å sen vad häder? Jo ... . .! En fet dröm eller vad? Så får man vänta en vecka till nästa avsnitt? Eller slutar hela skiten sådär? Vafan, nu vart jag irriterad! Men ska la dona mej lite nu för om typ en timme ska jag till arbetsförmedlingen, å sen ska jag möta upp Emelie å gå till gymmet, känns underbar, för jag har så trängsverk i vaderna sen igår!

Vita naglar

Kollat film å chillat med A hela dagen, en film som va en å en halv timme långt blev till slut fyra timmar, hur gick de till? Sen runt 6 gick ja ner på samhället å hejjade på E, haha! Sen hem å duscha å sen vidare ut å gå i typ 3 timmar med J, blev en sväng till Jonte å Krista å sen kom myggen så då traskade vi hem. Mycke trevlig kväll!

PATHE!

..-

Jag har ingenting å säga, så har jag ingenting sagt!

Drömde att ja blev en brandman.

Haha japp de å lite läskiga "jag äter upp dej drömmar", usch! Somna runt ett, vakna helt klar vaken fem, försökte somna om till kl 7 å nu e ja helt jävla död, svider i mina ögon å tror ja fortfarande sover, men ja får sova senare för nu ska jag snart å träna!

"Jag är där ögat inte ser".

Öhm.. . Imorrn bitti kl 08.00 ska jag dona Gym kort! Men vissa tror ju ba att ja kommer orka i 2 veckor, tack för den du! Nää för trött för att komma på nå vettit att skriva, har iaf lärt mej ett nytt ord idag, men kommer just nu inte ihåg vare va! Lyssna inte så noga ;) Hihi, nää och visste ni oxå att en Ål, dom i vattnet, dom behöver inte käka käk på 4 år, shitt! Ja, kolla på bolli! Man lär sej en heldel!

..-

Legat i lekparken i bikini hela dagen, nu blir det en promenad med A! Har oxå kommit fram till att jag ska dona gymkort imorrn, för nu ere fan illa!

YES!

Känner att den här dagen kommer bli ett helvete, började med att spilla ut hela mitt oboy glas över tanjentbordet och över hela min mobil å lypsyl, skulle inte försvåna mej om allt pajjar! Mina mobiler e ju inte vattentäta har ja kommit fråm till! Men ska la dona mej å gå till arbetsförmedlingen tänkte ja, men Peter ringde nyss å sa att min jobbcoach e sick, YES! Ska två trappor ner å fira !!

..-

Sovit hela dagen, vf inte ta en dusch å sen fortsätta?

It's hot in my P****!.

FYFAN VA KUL DE VA IGÅR! Så jävla mäktigt vare! Har ni inte vart på Erotikmässan i stockholm än, så snälla åk dit! Wooosch! Å har nog aldrig gjort av med så mycket pengar på en å samma kväll! På mat, biljett, alkohol mera alkohol, leksaker, å massa skojj! Milla fick en snopp i pannan oxå, haha lukta gott? Men de dåliga va ju att man inte fick ta nå kort där inne, så de sög! Men ni kan la tänka er hure va? Naket överallt. Nä fan va grymt de va! Va la hemma runt 5 imorse, somnade runt 6 med trevligt sällskap. Nu ska jag trycka i mej litt mat!Let's get this party started!

Jag stressar alltid i onödan, jag e klar å e en timme kvar tills bilen åker till först maxi å hämta upp L sen vidare till stockholm, massa bilder kommer tas men vet dock inte när dom kommer upp här, för ja har inte den blekaste när ja kommer hem! Hare grejt!

Fia jag lägger oxå ett bud på din kavaj, en miljon kronor! ;)

..-


Brådis.

Klockan e massor å ja sitter ba i trollor å inge doning på g alls! AAAAAAAAAAAAAAH!
Mohahaha kan kolla tusen gånger om å om å om igen!

..-

Ja venne vad jag ska dela med mej av nu såhär på morgon kvisten, ser fram emot ikväll fuckers!

Alltid ska man vänta.. .

.. . Emelie e irriterad, Jag är irriterad, Gick hem till Millis runt 3, sen gick vi å mötte Emelie på coop, handla lite onyttit sen gick vi hem till mej, tänker inte säga vad de blev till kvällskäk, men överskattat ere. Sen blev de lite film och massa skit snack om allt mellan arabiska snorkråkor och världshistorien. Lekte lite med Lilla Emlan oxå, över-energi på den ungen asså.. . Så blev en superduper grejt kväll med dubbel E! Ska la kika runt lite å sen ba somna till nått vänner avsnitt., hade jag tänkt, men får la försöka hålla mej vaken tills J kommer hit, nää fan han får väcka mej med ett mess om han ska komma i min säng inatt! För ja e dötrött. Tjoflöjt!

Fyfan va stort det är!

Jävla mäktig film.

..-

Gav mej på ett försök.

I hate you.. . Heartkiller.


Jag tänker FÖR mycket!

Emelie: Ska vi färga håret i blod apelsin färg och kasta böcker på nakna män?
.. . Ja och sen typ döda alla vi känner.


Nää kanske man ska dra armbågen ur röven och hoppa in i duschen, för ja har typ inte duschat på 75 år. Men ska nog spara lite lukt i en påse, för Emelie gneta eggen ville lukta på min underbara doft. Inte många som e 19 år å inte duschat på 75! Men de e ju typ som filmen "Taken" filmen e 1½ timme lång, och han har 96 timmar på sej att hitta sin dotter, ba mosar ihop skiten!

"Jag bjuder på det jag har".

Morsch! Vart vaken sen kl 7, tvättstugan kallade, å mamma e inte hemma, så ska snart ner å ta upp det sista sen hänga upp det här i lägenheten, kommer dårå inte få plats.. .  Sen ska ja typ diska, duscha, äta dona mej, sen runt 4 möta E efter hon slutat jobbet, blir en tjejkväll med henne ikväll, ba tare lugnt å mysa. För vem vet hur morgondagen kommer sluta? Not mee not mee.. .

..-

life suck then you die..

..-

Känns ba skit.

..-

Svar på kommentar: Elin, jag klippte bort dej från bilden för tusen år sen, du vet när vi va osams, sen råkade jag spara den och ta bort orginalet, inget illa menat alls nu, sorri.

Kvällen igår blev inte som planerat, men de e lurre.. . Nyss vaknat å ska la trycka i mej lite frulle å se ett avsnitt av 90210. Sen ska jag spela så hög musik så högtalarna inte orkar med, för jag e ensam hemma tills på söndag, så då får jag gö vad jag vill! Mohaha.. .

Fair Erotica.

Stockholm på lördag, wiho! Porrit!

Ni har inte med saken att gö, PATHE!

Legat i sängen hela dagen, sen kom milla å gav mej sällskap, gick upp typ nyss, ska la duscha å dona mej sen hem till Milla å käka sej fet på en pizza sen hem till J å mysa sönder!

..-

Jaha, man fick inge sällskap inatt å man får inte sova hur länge man vill! Hårt! Vaknade av ett mess runt 11, men de kanske behövdes för halv 12 kom Emlan upp å hoppade på mej, busade till nu! Ska käka lite frulle å sen ta ett mega långt bad!

White men can't jump

Bästa filmen! White men can't jump.

 


"Love is like playing the piano, first you must learn to play by the rules, then you must forget the rules and play from your heart".. .

 

För min skull.. .

Korvpengar med perfa mos!

Är vad jag äter nu! Blivit vuxen och donat ica kort har jag oxå gjort! Vuxen poäng till mej där! Sen har jag övningskört till å från stan, gick superduper grejt! Hängde med A till tandläkaren, sen åkte vi till maxi å stor handla, sen blev de in på lindex å köpa lite söta trollor. Senare ska jg leka med E!

Emilie körde på högläsning inne vid tandläkarn!

..-

FAN VA TRÖTT JA E!

..-

Vem ville att denna underbara kväll skulle ta slut, inte ja!

..-

Inge underbart! Mellansyrran ska vi dra!


2 örhängen men bara 1½ öra!

Man får ju lite smått panik när man inte bloggat på 24 timmar! Är man beroende och måste skriva av sej.. . Japp! Igår kväll va jag bv åt Emlan, blir lite film och mys, tror vi va lika trötta båda två! Somnade när jag la henne, sen vaknade jag ett antal många minuter efter å försökte piggna till men de gick inte så jag kröp ner brevid söten igen! halv 8 va ungen pigg å glad å ville ha frulle, aja ba gå upp å ge ungen frulle då! Sen blev det ut i lekparken, gick med henne till dagis runt 3 sen vidare till arbetsförmedlingen, å träffa min nya jobbcoach. Gick la bra, inget jobb än dock! Nu blire iaf dusch å sen lite mat kanske.. .

..-

Leka med Emlan i 24 timmar nu. Underbart!

like me motherfucker

Milla blev ormbiten och fick ont i magen och jag är tjock, e man tjock så e man, men va e resia då? Bra fråga PATHE!

..-

Blir en syskon kväll ikväll, + L, hörs inatt.

Jag har haft mitt roliga.

Åh nu är det bal igen, men inte för min del! Jag hade mitt roliga för ett år sen, skulle döda för att få klä upp mej, bli sminkad, ha finaste klänningen och få äta god mat och ba dansa sönder hela natten med alla jag älskar.. .

Good mjusik

Godmorgon världen! Ska la typ vakna till å sen gå till mormor å keka, bjuder på en bra låt sålänge.. .

Fredagen

Haft en super mysig kväll med J. Avatar va en jäkla bra film! De kan jag säga, för jag kolla på hela! ;)

Good mjusik

10 år yngre å äldre.

Så lika e vi inte!

Nyss färgat å klippt av mej håret.

Före                                                                EfterFärgade svart å klippte av det långa på vänster sida, å den nya snygga tröjjan jag tröst köpte idag, love den!

E man kass så e man.. .

.. . Jag kom in! Ne vafan tror ni? Jag kom inte in, så värdelös som man e.

..-

Uppe med tuppen, å va ont i huvet jag har! Ska om en timme till stan med Anna, så vi hörs på eftermiddan, blir inte borta så länge!

..-

Nää nu ska jag sova, vart en lång dag!

Frimärken så det räcker å blir över.

Nu har jag spenderat typ 3 timmar hemma hos morfar, städade och hjälpte honom räkna ihop massa frimärken, venne vf han frågade mej om hjälp, jag har IG i matte? Moaha, kanske för lära mej.. . Räknade ut ett album, blev typ *000 kr, och han har en heldel album! Då tänkte jag shitt ha kommer bli rik! Men då säger han att när han ska sälja skiten så får han bara 10%. Så blev ju inte så mycket då, men ja skulle inte tacka nej! Hemma nu iaf, väntar på att mamma ska komma hem så vi kan grilla lite.

Good mjusik

Som alla andra älskar jag oxå oth, och älskar den här låten, letade efter den men kass som jag är så hittade jag den inte, men såg nu på Sandras blogg att hon la ut den, så lyssna å njut.

Good mjusik

Come on!

..-

Drömde så underbart inatt, men när jag vakade så vare inte så underbart längre, för då förstog ja ju att de inte va sant.. . Drömde att Du kom hem och kramade om oss och tårarna ba spruta. Miss u L! Idag då, ska traska till morfar på eftermiddan, städa å hjälpa honom med hans frimärken, wiho! Blir nog där hela kvällen, men ska oxå hinna med en solning med systrarna koskinen och sen blir det film med storsyrran. Fullt ös!

..-


We can make it happen.. .

När allt är som bäst.. .

Idag har jag lekt med mina brudar, mötte upp dom vid station halv 5, sen tog vi den första mjukglassen uppe vid grillen, mitt i bantningen! Bra K! Men good var den.. . Sen gick vi å handlade lite å sen vidare hem till mej, kollade på film å mös. Sen nu på kvällen blev det en timmes promenad. och jag mår underbart, kände att det här behövdes <3

"killar tänker bara på sig själva"

Good mjusik

..-

Åh va ja e trött på min blogg just nu, vill göra om den helt från grunden. Men jag kan inte, vem till hjälpa mej? Ska om ca: en timme å gå möta E å S. Så vi hörs ikväll!


..-

Han fick mej att skratta å le.

..-

En dag med dom här, behövs!

..-

venne vad som e fel riktigt.. .

..-

If you fall for me.. . I'm not easy to please.. . So I say it from the start.. . I'm only gonna break your heart.. .

"Ditt blod räddar andras liv."

jag fick inte lämna blod! För jag har njutit allt för mycket.

..-

Bygger kojja med Emlan, mys pys!

"Livet forstätter utan dig och utan mig".

Kvällen har spenderats i Annas badrum med Milla å henne, vad som hände där behöver vi inte dra upp här!.. .

..-

Snodde bilden ifrån länken under, klockrent!

http://www.emilianorstrom.com/default.aspx

..-

Va alla gnäller, ja stavar väl hur fan jag vill?
Du e pinsam.

Anonym, å hur fan vet du att jag har lämnat in den bilden på arbetsprov? Nää juste.

Håller tummarna.

Mjoo vart en förmidda med morfar idag. Tog 10 bussen till stan, gick till Konst skolan å lämnade in mina arbetsprover, as sköna folk och älskar miljön med alla teckningar, skulpturer å alltig runt om kring, pratade lite med dom som jobba där, men dom kollade inte på mina teckningar idag när ja va där, så får hämta dom på fredag å förhoppningsvis veta då om jag kommit in eller inte, känner på mej att ja inte kommer komma in, men håller fan tummarna nu, för skulle vara så jävla roligt!

Gick på tio minuter sen strosa vi runt på djäkneberget och sen tog vi bussen hem, morfar bjöd på mat å sen mötte jag upp Anna å barnen å fikade i lekparken. Nu e jag hemma å helt död, slå på en film kanske.


..-

Uhu.. .  Känns som jag ska upp på jobb, men de går ju inte, jag är ju arbetslös! Ska dona mej sen åka till stan med Morfar.

Good mjusik

Fan va nice, typ som räcebajs!

Herregud, nu börjar jag bli nervös inför imorrn! Morfar har tjatat på mej att söka till en K skola i höst, och ska dit å söka å lämna in 10 arbetsprover imorrn med morfar min!

Vart på kalas idag, blev 5 olika tårtor, För gott! Firade Eve söten som har fyllt år. Å efter kalaset blev det lustikulla, haha inte bra! Men imorrn börjar A med stor bantningen en vecka så jag e på där!
..-

Nu drar jag ut en sväng i lekparken å sen vidare på kalas.

Söndag

Godmorgon, mår såå mycket bättre idag! Ska ner i tvättstugan nu sen hinna med att städa lite, har nog inte plockat bort allt skit i mitt rum sen norge än! Känns som de på tiden att göra det nu.. . Men först ska jag dricka upp mitt varma vatten med citron i, e bra för kroppen har jag hört!

2021

Nu har även jag sätt filmen 2012, så jävla bra tycker ja! Blev helt svettig så nu blire ett långt bad innan man somnar.

Valborg.

Å fyfan, e jag uppe med tuppen eller vad? Japp, imorse fick man inte sova! Igår då, vi kom till qvarn, satte oss å sen åkte vi hem. Klockren kväll!RSS 2.0