Snart hela fem år.













..-

Upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka, rätt och fel, svart eller vitt, jaaa, har blivit ett uppehåll i min bloggning, mycke som snurrar i mitt huve just nu, men jag tror vi fixar de! <3

Ikväll blir det idol och bira med Manges kompis/ar.

Hardcore Superstar - Honey Tongue

Puffat rostat ris, utan tillsatt socker och salt.

Idag har jag tvättat 3 maskiner, kollat gossip där imellan, och bakat lite, nu sitter jag här i köket och äter rispuffar, väntar på att Mange ska komma hem och saknar mina syskon, big och mellan! Men vi ses ju två veckor runt jul. Längtar till jul som fan, kommer bli den bästa! Hela släkten uppe hos Bettan å Conny som har det mysigaste huset  i Hallsta. Sötis Klara som kommer få uppleva sin första julafon, och sen kommer ju min älskling vara med oxå! Tjoo, inte långt kvar nu, tiden går så fort!!

Ut och leta stake.

Idag har jag och min Älskling vart tillsammans i 4 månader, känns underbart! Love u!

Vaknade av mega halsont idag, börjar bli sjuk känner jag, men som tur va å köpte lite honung, så man kan bli frisk lika snabbt. Köpte oxå lite julmys till Laholmsvägen, då blir baby överraskad och glad när han kommer hem. Har nyss även städat hela lägenheten, dammat, damsugit, skurat golven, gjort rent i toan, diskat å torkat av. Har inte Mange den bästa flickvännen i hela världen? Joo jag tror nog de!!





"Want you to make me feel like I'm the only girl in the world, like I'm the only one that you'll ever love, like I'm the only one who knows your heart, only girl in the world".

..-

Idag vaknar man upp till en iskall lägenhet! Dom har stängt av värmen och varmvattnet mellan 08.00-17.00 tror jag de va, härligt! Iskallt, å inte kan man ta en varm dusch heller. Men en sak e iaf bra, det är vitt ute!

Östra stranden, inte lika vackert i November.

Be always by my side no matter what happens!

Åhh vikket tråkit väder!..

orginalet, millas och min.

Har börjat rita/måla igen, och gav mej på å rita av en teckning i blytch (hur de nu stavas). Milla klarade de as snyggt! Hennes teckning blev grymt snygg! Så jag tänkte, klarar Milla de så klarar jag de! Och jag blev faktiskt ganska nöjd, inte skit nöjd men de blev bättre än jag trodde de skulle bli.

Här har vi orginalet - Millas - och Min teckning!.. .

..-

Igår hände de inte så mycket, blev att kolla tv å ba chilla hela dagen, idag kommer de inte hända så mycket heller känner ja på mej. Sitter å kollar lite tåg hem till Hallstahammar, för baby åker ju med grabbarna till snön den 16.onde december, och inte så kul för mej å sitta här ensam då. Då kan jag lika gärna åka hem å julshoppa lite med mina nära och kära. Återkommer om hemresan.


Min Mamma Missan <3

Inlägget innan, det var min Mamma som önskade mej å Mange en kul kväll! Hahahaha


Logga in på din egna face "Karin Koskinen".. .

Godmorgon! Igår hände nått tokit, som jag fortfarande inte kan sluta tänka på.. . Jag och Mange satt i soffan här hemma hos oss, han va inne på sin face å skrev på statusen typ..  "Nu går vi hem till Andy å Linda å hänger några bäärs!!" och sen loggade han ut och jag stängde av min dator. Sen gick vi hem till Andy och Linda. Satt i deras soffa så Ringer Koffe och frågar varför ja inte gick med, å att jag sitter själv hemma hos Mange? Haha nej Karin e ju här med mej, hon sitter breve mej i soffan. Då har nån annan loggat in på min face och kommenterat Manges status, och de va inte jag! Hur läskit e inte de.. Kommer inte ihåg vad "jag" kommenterade, men vafan, så ska de inte gå till. Så jag fick byta lösen, sjukt.

Men hade iaf jätte trevligt igår, drack lite vin, spelade Buzz, sen blev de kolla lite film, sen hem å sova!


black tower

Igår kväll åkte ja å Mange hem till hans mamma och kollade på idol, riktigt trevligt och tack godegud att weise fick åka hem! Sen åkte även ja å Mange taxi hem runt 11, han somnade som en stock å jag slog på en film haha. Kom nyss hem från en runda på stan med min älskling såklart, köpte lite spray å puder, å även lite vin till kvällen, då vi ska hem till Andy å Linda, får se vad kvällen har att bjuda på. Men nu ska jag ba lyssna på musik och kolla lite bloggar i min ensamhet, baby åkte nämligen till Fidde å kolla lite fotboll. PÖSS!


Snön kommer hit den me.

Ååh det snöar i Halsmtad idag, tjohooo underbart! Hade velat gå lite på stan, behöver köpa hårspray å puder, sen tänkte ja även köpt lite gott vin, sen kanske bakat negerbollar, hur gott vore inte det!! Men jag är för trött å migränen e på ingång.. uuh va tråk!!

3 rounds and a sound

..-

Uuuh.. När jag vaknade runt 11 så tog jag mej i kragen och ringde ett "jobb" å frågade om dom behövde folk, skulle skicka in mitt cv till deras hemsida, så får skriva om de lite å lägga in en ny bild. sen ringde Anna å snacka lite skit efter de, haha herregud!

Igår när baby kom hem från jobbet så rensade vi ut hans garderob, kastade massa skit och nu får ja plats med lite av mina kläder oxå, tills vi gör om "min egna" garderob helt. Sen blev det hem till Tommy å kolla fotboll å äta pizza, gött!

Det finns vägar så smala att man måste gå dom ensam

år 2010

Läste på min mellansyrras  blogg, att det är bara 7 veckor kvar på år 2010, vad händer detta nyår? Förra året firade jag med Amelie och Amanda på en trappa i Hallstahammar och sen ramla jag å slog i skallen, vaknade upp helt blodig dagen efter, de nyåret sög! Men som alltid är alla splittrade på nyårsafton, så man får aldrig vara med Alla man älskar, synd. Och somsagt detta år har gått riktigt fort, har bott i Norge några månader, har njutit av en underbar sommar, hittat min kärlek, fyllt hela 20 år. De går för fort, men ändå så otroligt sakta! Vet inte riktigt hur nöjd jag är med året som har gått, hänt mycke kul, men ändå mycke som man Aldrig trodde skulle hända.

Men nu får jag blicka framåt, vart på arbetsförmedlingen här i Halmstad idag, men de hjälpte inte så mycket. Förstår fortfarande inte varför man ska gå dit. De e bara för att.

Måste bli bättre med min kamera!

Jaaa.. .  Usch så tråkig bloggen börjar bli nu, måste ta fram kameran å börja bjuda på lite bilder!

..-

Svar: Japp min man bor i Halmstad!.. . Nu ska man la vakna till ett avsnitt vänner och sen dona sej å plocka undan lite, sen blir det en långpromenad runt i Halmsta, ska på möte, hoppas ja hittar! Ba ta höger vid Donken å sen gå igenom hålet.

Killers

Blev en långpromenad imorse kl 9 redan, skönt, men fick världens skavsår, stora jävla blåsor! Sen blev det hem till Manges pappa och fika lite på fars dag, och nu har vi hyrt tre filmer och sen blir de pizza. Härligt!

..-

Sista gången jag kollade på Idol igår, varför åkte den bästa ut? Idag blir det fotboll hemma hos Fidde, tjoohoooo!!

I skuggan av värmen.

Nu kunde vi ha setat här hemma jag milla anna å linda med massa ullareds kassar och skrattat högt! Men inte da, här sitter jag helt själv och de spöregnar ute! Ska la hoppa in i duschen snart när jag orkar, men vänner håller mej kvar vid datan! Igår blev det en mys kväll med maskar, nya beck och i skuggan av värmen. Ikväll blir det julmust, idol och min älskade.

Hemma hos oss!

Tågresan gick bra igår, riktigt segt ba och snön tog slut när jag kom fram till Göteborg, sen va Manges mamma jätte snäll och hämtade mej på station, tack igen! Sen blev det bara mys med min älskling hela kvällen. Nu blir de dusch!

Snön kommer när jag åker.

Åker till Halmsta :)

I gonna miss Big and Mellan sis mest!

Små packat hela dagen, tillslut fick jag tuppjuck och mamma fick hjälpa mej å packa, jag hatar och kan verkligen inte packa för fem öre, glömmer hälften och tar bara fel saker! Men nu blev det två stora väskor och en liten, tur att min starka man kommer å möter mej på station i Halmsta imorrn kväll, annars hade ja nog dött! Ska bli skönt å krama om min baby igen iaf. Nu ska jag kolla vänner å sen sova, heppåre!

Flyttar till Halmstad.

Imorrn påbörjar jag min långsamma flytt mot Halmstad, eftersom jag inte har något körkort, pengar eller bil så får jag ta med mej lite saker i taget. Börjar med halva min garderob, så mycke som ja orkar bära med mej på de 6 timmars långa tåget i snöstorm. Somsagt, får se när jag kommer tillbaka till flickrummet.. .

..-

Blir ingen galen bilresa med allsång mitt i natten, blir ingen tidig frukost på vårat stop, blir ingen tidning för en femma, blir ingen ullareds shopping, blir inget blått fik, blir ingen återblick i halmstad, blir ingen utgång i halmstad, blir ingen sista underbar helg med mina systrar innna jag flyttar till Halmsta. Blir att åka tåg själv i 6 timmar istället. skjut mej! .. .

Är du pigg? Otrött? Gris? Pigg?

"Karin kan vara den roligaste/dummaste/trögaste och sötaste som finns ibland!"

Sötis Milla <3

Tete de mort!
























IT'S TIME FOR ROCK N' ROLL IT'S TIME FOR ROCK



Hahhahahahah lämnar armarna hemma ikväll! :D

Gårdagens tjejresa till tom-tit!







































För pengarna som egentligen inte finns.. .,

Jeans hattajävlen för femton spänn!?

De e ju helt sjukt, hattajävel för 15 spänn, tjoohoo de gillar ja, den åker på på lörda då vi ska fira Linda å sen utgång på bmb. Blev somsagt en lång dag på stan med Aleksandra, hon köpte lite julklappar och örhängen, och ja köpte de finaste halsbandet, en tröjja, en bh och min underbara hattajävel! Så nu e pengarna slutt! Känns bra att åka till ullared nästa helg. Nää nu väntar duschen, heppåre!














Blir en dag med Aleksandra K.

Godmorgon vårat regninga sverige, tråk! Igår kväll blev det en slapp chill inte göra ett skit kväll med mina tjejor, de va mys och för länge sen! Åt lite gamal choklad och kollade på lite roliga bilder från förr. Idag ska jag leka med Aleks, blir att gå till doktorn och typ dö för min del, sen åker ja å Aleks till v-ås och föntershoppar!

It's all the small things.

Vart å dra till arbetsförmedlingen för sista gången i hallstahammar imorse, sen direkt till gymmet å kö med Anna. Sen blev de hem å baka den finaste kakan som smakade skit, fick gå upp till Eve å fika hennes bullar istället! Ska snart dra till gymmet igen, men med Milla, sen ikväll blir det tonfisk med Anna!

Saknarminkärastesåotroligtmycket,älskardejmestMangeMusco!
RSS 2.0