Titta eller hamna i brasan ikväll?

Är elefant kött eller fisk?









I'll wait.

Jag hatar att packa, men att packa ner sitt "liv" från musco/koskinens lägenhet kommer inte att bli roligt! Kommer bli många väskor och påsar, kommer säkert glömma nått viktigt och jag vill hellst av allt att någon annan packar ner mina saker. För det kommer att bli jobbit, jobbit, jobbit! Men som folk försöker trycka in i mitt huve, jag måste se det possitiva i allting, men hur e de möjligt? När det är någonting inom mej som gör så ont?.. .

Smärtan kommer att försvinna, jag kommer få tillbaka mitt leende och jag får spendera sommaren med min familj. Det är possitivt nog!

9 månader sen!


I can not stop wondering, if you're constantly thinking about me!

På fredag flyttar jag hem till Hallstahammar igen, mina älskade syskon kommer och hämtar mej, Anna ska köra över 100 mil på en dag, hur ska jag kunna tacka dej? Och Milla kommer sitta brevid henne i över 100 mil och sjunga falskt!? .. . Jag älskar er!.. . Jag kommer att invänta den vackra dagen då Mange Musco kommer och hämtar mej, tar tillbaka mej och gifter sej med mej! Lever resten av våra liv tillsammans och älskar varandra mer än någon annan.

De va vi som uppfann livet. De va vi som uppfann döden.

Vad är klockan om fyra dagar?

Påskägget från jobbet inehöll 2 kilo godis! Ojoj, efter denna helg blire stor bantning känner jag! Nu håller vi på å packar lite smått, för 20 över 2 går tåget hem mot Hallsta!

En sväng på stan sen picknick i det gröna!

Jag tänkte gult till påsken!

"jag har så stora fötter så ser inte vart jag går!"

Ta fram barnet inom dej!

Här ligger jag i sängen och lyssnar på fågelkvitter och när Aleks snarkar, underbart väder ute! Så idag blir det nog ner till stranden å klädsola lite kanske! Och igår va jag å Aleks på busborgen, eller busfabriken som det heter i Halmstad. Men inget slår norrköping! Sen va jag så jävla tjurig på allt, så min baby drog med mej å köpte en ny mobil, (Jag älskar honom) då blev det ett stort leende på läpparna för oss alla! Men jag fick inte med någon sladd till datorn, så måste dit idag igen å tydligen köpa en, de sög ju! Nää nu ska jag väcka snarkaren så vi kan äta frulle!












..-

Igår kväll blev det pizza godis och filmmys. Idag blir det busborgen!


"Jag känner mej så fri när jag är vid vattnet!"

jeans rea och socker klubba i göteborg!

Igår blev det en heldag i Göteborg med Aleks, blev lite shopping och donken. Sen vidare hem till Manges mamma som bjöd på mat, tack så mycket! Nu ska vi snart kika en film och sen får vi se vad som händer!




Aleksandra påväg till Halmstad.

Igår kväll va jag och baby ute å åt mat på verona, ett jätte mysigt ställe. Blev fläskfilen, och oj så mätt jag vart! Sen gick vi ut till lite olika ställen i stan å drack öl, även om jag bara drack typ 3 stycken så är man ju lite sliten idag! Nu sitter sötis Aleks på tåget till Göteborg, så ska fixa mej lite nu sen åka och möta upp henne för lite shopping, sen vidare till Halmsta. Pöss


I'm wearing the smile you gave me.

.. Först blir det jobb till 7 ikväll, ska snart kila dit.. . sen hem å dona sej lite fort, för att sen gå ut och äta med min älskling! Och imorrn ska jag åka till Göteborg, möta upp Aleks och sen blir det en heldag med shopping innan vi åker tillsammans hem till halmstad. Söten ska bo här tills på torsdag! Oj så mycke skojj vi ska hitta på!

Glömt visa er min snygga hatt jag fått av min baby!

"Mammas flicka med en hård tattuering"?

Varför är det så? Ja de kan man undra. Blev jobb mellan 12-16. Va ganska lugnt idag, sen vidare å handla lite mjölk å sallad. Ikväll ska baby jobba över någon timme så när han kommer hem ikväll så ska maten stå på bordet. Jag ska pröva på att laga tortilini i min mammas sås. sen grönsaker och vitlöksbröd till de, får la se om det smakar. Imorrn e jag ledig, så ska på möte på arbetsförmedlingen, sen gå lite på stan med min älskling, måste kolla efter en ny mobil, som ska inköpas när lönen kommer. För just nu blir jag tokit på alla mina mobilen, ingen funkar!

Det regnar ute, men jag gnäller inte för det, Amelie!


Påsk fint hemma hos Koskinen/musco på laholmsvägen!




Hur många celfius är din luft, lukas, mats, torkel och ann!

Anna går ut ur köket. Jag säger: Uppehåll Anna medans jag häller i sprit i hennes cider.
Anna kommer tillbaka, tar en klunk. Milla frågar om den nya cidern var god.
Anna säger: Hmm, jag vet inte, den smakar lite mycke sprit, typ som en grogg.

Haha och oj så full hon blev ;)

Va en riktig toppen kväll igår, länge sen jag skratta så mycket, kommer sakna er!

Men om en timme kommer pappa och hämtar mej, sen bär det av hem till min älskling, saknat honom!

..-

..-

En vaggvisa i helvettet!







Jag känner inte Karins revben, för mycke mat imellan!

Idag blev det en heldag med Emlan, pyssel, film, massa bus, promenad till mormor L och morfar L. Sen hem å bada å käka. Blev oxå en tripp till ica för att köpa lite godis, då säger jag åt gullungen å köpa mycke choklad för det är ju godast. Men så säger hon, Karin vi måste ju ha några sånna här godisar för vi måste ju få i oss lite socker. Haha dom va dessutom salta! Nu sover söten och ja å Anna ska kolla på kockarna och dricka te. Eller en ägg macka?

Lagom nervös inför imorrn, jag kommer nog dö! Nää nu ska jag inte vara den som e den!

Han är saknad.

... 70% av bloggarna jag läser skrivs de om all rea på Ikea, herre gud så big dil e de la inte? Både jag och min tatto mår underbart, härliga fredag! Blir att gå med mamma å tompa på kanalmässan senare sen ikväll blire mys! För imorrn bär det av hem till min älskling. Ser inte fram emot tåg resan utan musik eller dator. Har bara en halv mobil som inte ens orkar messa iväg två mess samtidigt. De suger, men när väl klockan slår ca: 18.00 då hoppas jag att baby möter mej på station sen hem för å mysa.


..-

Tvättat hela dagen, sen blev det å luncha en sallad med anna eve å klaris. Å nu har jag å mamma tagit en långpromenad med ett stopp på åsby, hon skulle köpa en blomma till Ann! Hihi, och jag köpte en vas, som jag å baby ska ha vårat påskris i, för på söndag blir de å påskpynta lite på laholmsvägen! Nu blire käk å dusch sen hem till Emelie å snacka shitt!

Wrong fucking fucker to fuck with!

.


Lagom sliten tjej igår,. på torsdag ska jag tattuera mej!















baby, jag vill ha dej här och nu! i miss u!

bakis? en aning, känner mej helt ut och in vänd. fyfan, går kvällen va både upp och ner, kul och tråkig, när de va kul va de kul! Å när de va tråkit ville man ba hänga sej själv, i stort sätt! Blev förkrök hemma hos ecke, sen vidare till bill o bob, sen en sväng till krogen som börjar på p. Sen bjussa Emil på taxin hem.

Kom nyss hem från basket matchen, å fy helvete va jämt, 59-59 och förlängning på 5 minuter sen förlorade vi tyvärr med 2 poäng.

Nyss tryckt i mej en kebabrulle oxå, å ikväll e jag barnvakt till aleks, då de ba blir att ligga här i soffan tills ögonen säger godnatt.


såhär känner jag om gårdagen.

Jag älskar älskar älskar min vackra kropp!



You gattah kaa, or you gatta ah kaaah?

Ja de e en bra jävla undran, beror på hur man utalar det. Vart å badat med eve, klara å fia, anna å aleks idag, galet mysit! Sen överraskades jag med att hela släkten hade samlats hemma hos eve på kvällen, blev hemma gjord pizza, alkohol och bara umgås, det kan vara det bästa jag vet, att få umgås med min släkt! Va bara baby som fattades. Innan hemgång blev det armhävningstävling mellan M och A, länge sen jag skratta så mycket! Nu ska jag dricka lite oboy och tagga inför morgon dagens utgång.
















RSS 2.0