..-

Köpt dom snyggaste byxorna idag! Prislappen sitter fortfarande kvar, men ja tror den kommer ryka inom kort!


..-

Massa kärlek till dom dötrötta tjejerna på basketmatchen, moster saknar er!!!

Aldrig vart tröttare!

Idag igen.. .

.. . Mot jobbet!

..-

Alltid när jag färgar mitt hår i en ny hårfärg så brukar nån i min familj hjälpa mej, men eftersom ingen i min familj är med mej nu så fick jag dona de själv, lite fläckit här å där, röda slingor i de brun/svarta.. .  jag e nöjd. Blir väl en till färg på de där sen, men de får dröjja nån vecka, vem ser mitt hår när jag jämt gömmer mej bakom korvståndet med hatten på sne?


"jag vill gärna ha lite bej saus te feleijn".. .

c.k och k.k är nog dom som behöver mest sömn i hela världen, jag behöver sova minst 12 timmar/natt, men dom senaste nätterna har jag sovit ca. 12 timmar. Ändå för trött, och folk säger, "du sover för mycke", ni som känner mej, skulle inte våga vara nära mej om ja skulle sova mindre. Fyfan, de ja vill säga är att idag har jag jobbat mellan 12.00-16.00 och jag är helt död nu!.. . Somna innan 9 ikväll me kan ja tänka mej. Imorrn blir de å jobba extra itsället för Nirvana, hon ska på galenskaper till stockholm och jag har inget bättre för mej, så varför inte jobba 8 timmar extra. Imorrn har jag å min baby vart tillsammans i 7 månader, de firar jag med jobb, solning, hårfärgning, soffan å nån godis bit i min ensamhet, och Mange firar våran dag med grabbarna på go cart banan.. .

Imorrn blir de röda svart.


Sekunderna springer men timmarna går långsamt.

Jag vill känna lusten att rita igen, men de vill ju tamefan inte gå. Kill me.
Idag e ingen bra dag.


..-

Blev en promenad till posten, postade två paket till hallsta, sen vidare å kika in stan i min ensamhet, men den goda chai latten gjorde mej sällskap. Nu är tvätten i full gång och jag ska slå på s.08.e.16 av oth.

Finns inga ord.

När kommer ni hit? När kommer ni hit? När när?

..-

"Gör en önskan och placera den i ditt hjärta, vad du vill, allt du vill! Tro att de kan gå i uppfyllelse, du vet aldrig var nästa mirakel kommer ifrån, nästa leende.. . Men om du tror att det är runt hörnet, och du öppnar ditt hjärta och sinne så mycker som möjligt, så kanske du får den saken du önskat. Världen är full av magi, du måste bara tro på det. Så önska dej något och tro på det, av hela ditt hjärta" // Oth.

Skulle lätt trycka i mej hela hjärtkladdkakan själv!

Blev först en sväng hem till Kalle å sen vidare till hockeyn, mycke roligare å kolla sport live! Men ganska så kallt, men de va kul. Nu sitter ja å äter kladdkaka å glass, ja skulle kunna trycka i mej en hel kladdkaka på 5 minuter, ingen match! Väntar på solsidan å wallander å att min baby ska komma hem, han drog me Kalle å spelade lite biljard på olivers, låter grabbarna leka av sej lite.


..-

Nu bakar jag kladdkaka i min nya hjärt kladdkakeform! Mmmm så good den kommer bli! Senare ska ja å baby kolla hockey, men tänkte först visa er lite ullareds shopping!

Sen blev de ju lite underbkläder, nattlinne, strumpor, leggins, en film till baby, en veckoplanerare tavla, en väska, lypsyl, mera bas kläder, sängkläder, schampoo å massa småskit.

"Vaaaaaa, en platta ägg, 14 spänn?"

Sjukt att man kan åka till ullared på 40 minuter! Haha, kl 9 imorse kom Maud å hämtade mej, sen vidare till ullared, va inte alls så mycke folk som jag hade trott. Fick med mej en heldel hem, och en riktigt trevlig förmidda. 2*** kr fattgare och massa kläder/saker rikare, de får ni se i ett annat inlägg, för nu ska jag gå å möta Mange å sen handla lite mat till kvällen, Tack för idag Maud, de måste vi göra om!


Ibland undrar man!.

..-

Klockan 18.45 säger vi, välkommen härliga fredag!
..-

Det brukar gå till såhär: Vi tänker att vi vill åka till ullared, vi planerar att vi ska åka till ullared och ett halvår senare åker vi till ullared.

Men inte nu, nu bestämde ja å Manges mamma att vi drar till ullared runt 9 på lörda morron. Tjoohooo! Jag älskar ullared och nu bor ja ca: 45 minuter ifrån!

Fick även en cykel av Manges pappa igår, så kommer bajka till jobbet nu framöver, tusen tack!

Saknar er där hemma riktigt mycke nu! :(

..-

Vad skulle jag göra utan min familj?. <3


hejja hejja zlatan, zlatan, hejja hejja zlatan, zlatan!

Idag e jag ledig, och ja kan inte sova, men så e de la alltid, tvärtom! Blir la å sova midda sen, för lovar er att tröttheten kommer rulla in runt lunch! Igår va jag och baby på olivers, en "sportbar" i halmsta, och käkade gott å kollade fotboll, hatar fotboll, men va gör man inte för mannen man älskar? Ne jag ska inte klaga, jag hade riktigt trevligt.


Kom hit om du inte vill dö Gonilla!

Igår va som en helt vanlig dag, på jobbet och hemma. Men alla hjärtans dag är överskattat, men saknade min familj lite extra mycke! Blir å jobba några timmar längre idag, men de gör inget, för imorrn e jag ledig, fyfan va skönt!

Måste ba påpeka, för jag är mycke stolt över mej själv: Idag fick jag min första lön på mycke mycke länge! Tjooohooo!!!

..-

Alla hjärtans dag, kärlekens dag. Och den ska jag fira med korv å mos på coop!

..-

Humöret går upp och ner, ba rullar runt hormoner inom mej, man vet aldrig hur kvällen ska sluta. Kan inte riktigt sätta fingret på felet heller. Fan! Men nu ska vi påbörja min första jobbhelg.. .

I'm miss nothing, I'm miss nothing, I'm miss nothing,

Jag saknar våren, jag saknar mina pilot brillor, en iskall corona med lime i vårsolen, jag saknar min familj, jag saknar skruttarna två trappor ner, jag saknar den där söta lilla bebben som snart fyller 1 år, jag saknar mina vänner, jag saknar träningen, jag saknar solen, jag saknar shoppingen, jag saknar mitt badkar, jag saknar "path'e", jag saknar min sötis Ricki! Och jag älskar min Mange Musco.

Tänk om allting man älskade befann sej på samma ställe, fan va underbart man skulle må då.
Men nu e det ju inte så, och här sitter jag vaken mitt i natten och kan inte sova för jag har "växtvärk", nej det är inte växtvärk, men de känns så, och ingen läkare vet ju vad jag har för fel! Länge sen jag hade ont nu, och de märks, för nu ikväll/natt kom all smärta på en gång!

..-

Fått nytt schema igen, nu håller vi oss till det här tycker jag! Skulle vart ledig idag egentligen men e ledig imorrn nu istället. Så idag blir de ännu en dag i glassbaren. Och shitt så dåligt jag har sovit inatt, storm ute! Trodde ärligt att hela huset skulle blåsa bort. Lite små läskit de där, men hade ju min baby presis breve mej. <3


..-

Tråkig blogg jag vet, men nu måste jag dona, blir jobb till 7 ikväll.

..-

Vart en lugn helg, Antonia bjöd nyss på muffins och glass, passa ju perfa när Mange drog å kollade fotboll, nu ska jag diska å börja lite smått med maten, sen blir de solsidan och vallander med hjärtat mitt!

..-

Sötis mormor och morfar! <3

Kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek

Usch sovit riktigt dåligt inatt, typ inget alls! Första dagen i glassbaren igår gick bra! Och idag ska jag stå där igen.

Men vet ni vad som hände igår när jag kom hem från jobbet då? Min baby hade överraskat mej med tända ljus, god mat och ett glas vitt! Han är väl världens bästaste!

..-

Pågrund av sjukdom måste jag jobba en lång hel dag i glassen, måste kila!

one tree hill S08.E13. one tree hill S08.E13.

Imorse blev det gossip och en kopp tee, sen vidare till arbetsförmedlingen på möte, då gick jag vilse så jag kom 20 minuter försent, sen gå till maxi och handla lite, sen hem och äta å gråta till oth s.8 avsnitt.13, fyfan va tårar de kom! Sen mötte jag upp Antonia och Mikaela och tog en chai latte. Sen mötte vi upp min baby!

Hittade även min nya mobil, den ska jag köpa när första lönen rullar in.
Nu blir de mat, filmmys och godis hela kvällen. Imorrn blir de jobb 12.16.

Lördagen: Hemma fest på B-vägen 2 trappor ner.

Finns över 200 bilder och en film från denna kvällen!
Så orkar inte lägga ut mer bilder idag.

Fredagen: Låter bilderna tala för sej själva.

Annas födelsedag firades med krogen på fredagen och hemma fest på lördagen! Och 75 kalas.

RSS 2.0