Blev en ute kväll på ballen med En bira å film!

..-

Vi börjar med att möta upp Fia på samhället!

..-Alltid lika roligt när folk kommer hem ifrån båten!

..-

Sanningen är den att de e mycke roligare att inte ha ont!

Dom senaste timmarna i mitt liv.

Igår blev det en svettig kväll på bmb!

Vafan vi spelar ju alltid boll på onsdagar!

Herregud vikken kväll! Massa planering angående min rock ferre, kommer bli grymt! Men innan de vart de gymmet, och fan va stark jag blev i mina armar när jag körde bröst, ojoj! Sen blev de hemmagjord pizza, hårfärgning å tävling!Don't talk about white wine!

Jävlar, har redan jobbat klart mina fyra veckor på ädelstenen, men de e la ba för jag har en sån recer till cykel! Trivs skit bra å håller tummarna på mer jobb.. . Senare blire gymmet med cmk, men har så otroligt ont sen i förrgår så vettefan om de ba blir stretch hela besöket! Och imorrn ska jag å G visa Fia hur man går på krogen å gör de till en galen kväll!

..-

..-

..-

Anonym, du suger live, du kan inte sjunga!

..-

Bokat och klart! .. . Denna gången drar jag med mej Fia till stockholm för att se och höra Takida för fjärde gången live!


Välkommen till världen lilla, underbart söta Ellen!Tänk om man fick måla sin egna hårfärg!

..-

"Your pretty face is going to hell!"

Du tror kanske att du känner mej?

Ikväll blev det kyckling takko med M M A o Em, sen somnade Em på mattan, M o M drog vidare å söp i örebro, och jag å Ann kollade på en skräckis, va de konstigaste filmen jag har sett i hela mitt liv, knepig film! Men den va inte dålig, men jag fattade inte riktigt hur de fungerade.. . - triangle


-2009

..-

..-

Har du analklåda? - Ska du ta en matlåda?

Mamma, moster å kusinerna hade hyrt topp sviten mitt i stockholm, takvåningen! Galet lyx, men eftersom jag jobbar så blev det bara en natts tripp, för våran del.. .Sugen på stockholm, mindre sugen på jobb före.

..-

Jag förstår inte hur folk orkar jobba 7-4 månda till fredag? Dagligen, varje dag? Jag e glad att jag har ett varierande schema med olika arbetstider. Blir jobb hela helgen, men ska inte klaga för imorrn efter jobbet åker jag Milla å Manu till stockholm å möter upp gänget!

Å efter att ha tagit en cider på annas balle efter jobbet nyss, ätit sej lite fetare, så ska jag nu ta tag i disken å sen packa väskan till imorrn. För imorrn kommer ja inte hinna med mycke!

..-

..-

Vi är på bron!! - Är ni i Örebro??

Vart en riktig vända igår, åkte in med hallsta-hikers å kollade på bilarna å drack bira, snackade skit å snusa! Sen mötte jag upp cmk, men det bästa på hela kvällen var att vi åkte en 2 miljoners bil med grabbarna, heeeej varegick i den bilen! Bättre än Vin disel!

Nu drar jag in till pm med hallsta-hikers!

Yngre än gamlingarna men äldre än ungdomarna!

Ikväll visar vi Fia hur det går till i v-ås uteliv!

..-

..-


What are words If you really don't mean them when you say them?
RSS 2.0