Vad vill jag att du ska göra nu?

Dom två senaste dagarna på jobbet har jag fått gå med kolla å se hur allting funkar, idag fick jag lära mej göra sakerna själv! Gått riktigt bra, tycker jag, ingen som klagar än iaf.. . Imorrn blire jobb 7-12 sen besöka arbetsförmedlingen å sen måste jag fan boka klipptid, får panik på mitt hår som alltid sitter på huvet i en å samma knut!

Är de en pigmentfläck jag har fått, så tar jag mitt liv!

Vart ledig idag så blev en heldag på skantzö med Emelie, mycke trevligt å mycke sol! Som en tomat i ansiktet nu, men gud så underbart! Å igår kväll blev de minigolf med gänget, jag kom tvåa, men de e ju för att jag va en berömd golfare i mitt förra liv och de va ju ja å cmk som byggde banorna! Nu blire mat sen hem till r.b å leka nå kul! Å imorrn å hela helgen blire jobb! Hoppas de regnar på er alla!

People just dont get it!

I'dont want this feeling to go away!It's time to take the middle finger out your ass!

Klockan ringde 08.00, ba hoppa in i duschen å dona sej för en intervju på ädelstenen, 30 minuter efter mötet ringer hon å säger att jag ska få gå upplärning på måndag förmidda! Å sen jobb på kvällen! Underbart, ska bli spännande å se hur jag kan hantera dedär! Nu lagar jag mat till sjuklingen Aleks, samtidigt som jag bakar en choklad kola kaka, sen runt 2 ska jag hämta Emlan på dagis, full rulle rulle!

Snart blire gymmet med min nya billiga snygga!

Lika barn leka bäst!

När Anna slutade jobbet igår så ringer hon å säger, mini sis kom två trappor ner du ska få en present, å jag får dom snyggaste byxorna! Vad har jag gjort för att förtjäna dom snygga? Jag är väl allmänt söt kanske! Nu drar jag vidare till v-ås med Anna Erik å Em.. .

..-

För några veckor sen blev jag erbjuden att vara bikini/baddräkts modell för Nelly, Jag tackade självklart ja, åkte dit för att bli plåtad! Men sen kände jag, njaaaaa de här e inget för mej, tackade nej till erbjudandet, fick såklart med mej bilderna hem och en miljon kronor.. .

Så ni hittar mej tyvärr inte på hemsidan.
. .

När vi grävde guld i USA!

Trots att vi har sprungit tusen mil, Så kommer vi springa tusen till.. . Och när vi har kommit ända hem, Då börjar vi om på nytt igen, Vi hör en röst som kallar - Vi är äntligen på väg, - Det är dags att ge sig av, Genom luft och över hav.. . Till alla människor vi har försakat, Till alla er som trott, På allting som vi gjort, Vill ni följa med oss västerut? Till alla dom som korsat atlanten, Visat att det går, Världen tittar på
Ända från New Delhi till Moskva, När vi gräver guld i USA!!! Så många försökte och försvann, Men vi har bevisat att vi kan, Och vi har allt att vinna, För i varje hus och lägenhet, Sitter det människor som vet,  Att vi har allt att vinna .. . Tillsammans är vi oslagbara!


..-

It's not only rock n roll baby!

Jag tog körkort i afrika och milla ammade 70.11 barn!

Jag tänkte nu berätta om när jag tog mitt afrikanska körkort och samtidigt ammade Milla hungria barn för att få ihop pengar till vatten. Jag låg i hårdträning dagligen, övningskörde på stranden med en låda på magen, fickparkarade mellan palmerna, och tog upp tigrar, elefanter och giraffer som liftade. Det var ingen vanlig bil jag körde, i Afrika har dom nämligen "flinta bilar", som man springer för att komma någon stans. De va en tuff och svettig tid, efter varje fickparkering fick ja ju springa å hämta kokosnötter till Milla me, för att hon skulle få energi, för jag menar.. . Inte alla som orkar amma 70.11 barn dagligen! När vi inte jobbade så levde vi lyxlivet i regnskogarna, visade vart skåpet skulle stå! Milla tappade tillslut sina bröstvårtor av allt sugande och jag tog mitt körkort, vi kände att vi hade gjort vårt i Afrika, så vi körde vidare till Magaluf.. ."Oj va rädd jag blev! Ja, jag hoppade oxå till lite."

Vaknade upp brevid en snygging imorse, wow tänkte jag, med ett leende på läpparna! Sen har jag lärt Aleks å tvätta å sen firade jag jul med Ann på hawaii.

Firat skol o dagis avslutning i regnet på skantzen"Han skulle aldrig lura mej.. . står pojkarna på rad"

..-

You've never actually explained how you feel about me.. .

Jag tog min snodda nya kebba och mötte upp cmk vid j, vi tog våran shott och sen vidare upp till the gym, cyklade tusen mil, trampade upp för
mount everest och sen fixade jag mina 8 pack magrutor! Sen rånade vi ica + bokhandeln och nu ska jag ta mej en varm dusch för de blåser tamefan isbjörnar ute!

Oj Förlåt, brudarna + Lars!

En skön kväll med brudarna på sjökrogen!Ikväll dricker vi alkohol och inviger sjökrogen.. .

.. . med alla tusen andra!

Läckert är ju fan ett jävligt läckert ord!

..-

Usch sovit som en jävla gris inatt, så nu e jag alltså inte pigg! Varmt å jävligt. Men nu blire vidare till stan med manu å se när Milla shoppar upp alla sina skattepengar, vad fick jag? 0 kronor. Men jag är glad ändå! Ikväll blire nog att följa med tjejorna ut på sjökrogen, har fan inte festat med mina bruttor på säkert ett halvår! Kan bli galet.. .

Hm.. Hur säger man? En bild säger mer än tusen ord.

Life won't wait for you my friend!

Sooner or later you're gonna wish you had me. .

Ge aldrig hela hjärtat åt kärleken!

xoxo jag heter Camilla och Camilla heter Karin.Styr upp lögarängen med mina vackra bruna ben!

- För jag måste ju åka till ett annat land för att öppna dom?..-

Ojoj nu äre Bokat, blir att flyga med grabbarna grus till Berlin i agusti, ska på min första beer festival i hela mitt liv, å känner jag dom grabbarna rätt så kommer det bli mer än galet! Tjoooo vad jag längtar!

Dom senaste timmarna i mitt underbara liv...-

Dom senaste dagarna har jag spenderat med Ingvar hirdwall, ni vet han som spelar in grannen i beck. Vi har hängt på hans ballkong och smuttat på en stänkare, devillsäga "kalvadoss", har vart ett par sköna dagar, men nu kände jag att de måste hända nå med lite fart i, så jag och cmk åkte till Florida igår och började undervisa i pole dancing, oftas så krävs det en massa övning innan man slänger sej upp på stången, men alla vet ju att jag är en naturbegåvning, så jag blev tränaren på en gång.. . Men eftersom jag börjar mitt nya jobb på söndag så var jag tvungen att lämna kvar stången i Florida.. .

RSS 2.0