..-Put your hand on my heart and feel what I am thinking!

Vi börjar med världens djur på parken zoo!..-

Åker till Parken zoo med min nackspärr, Milla, Manu och barnen. Hoppas på att träffa Simba, blunder, sebastian och alla deras vänner.. .


Hey boy, I'm not that kind off girl! .. .

You know I'm not that easy.. . Har jag berättat när jag gifte mej rikt? Va för några år sen, jag träffade en underbar kille, trodde jag älskade honom,. . han gick ner på knä och friade till mej, han sa att jag va den enda flickan här i världen.. . De dom brukar säga. Han va rik och den snyggaste jag har sett! Vi tände miljoner ljus på stranden i kalifornien, jag hade den finaste klänningen en flicka har burit! Trodde det skulle hålla föralltid, men vet ni vad? Jag hade fel. Men jag mår bra ändå, jag lämnade honom och flyttade till miami, där jag träffade c.m.k! Där efter började vi våran oförglömliga resa!

Jorden runt på 2 hjul (Milla på 4.a), jävla resa!

Började med att montera fast stödhjulen på millas rosa cykel, sen vidare till stenströms för att pumpa alla däcken! Sen brassade vi iväg, lämnade hallstahammar kl 10.00. Först paserade vi kile, då fick Milla punka på sitt vänstra stödhjul! Sen blev det nån stop till Kina, där vart den en 6.a vatten! Sen vidare mot Bryssel och fick jobb som ört och choklad provare i två timmar, tjänade 75! Prick gav vi oss tillbaka hem, var hemma kvart över drag hålet på kvällen!

Jag körde en svart bajk med grön neon under och utan tak!

Milla hade 120 000 hästar på hjulen och jag hade bara 100, så tur att vi hade med oss en dragkrok!

Mitt budskap här på bloggen är Jag!

Idag har jag öppnat käften i tio minuter och betalat 300 spänn för att mina tänder va helt perfekta, inget fel på dom! Så onödigt, men de måste ju göras. Senare mötte jag upp c.k hos j, sen vidare på våra ff cyklar med neon ljus under! jävlar va de gick, vi hann före regnet, blev ett tungt ben pass på gymmet innan vi gick upp å kollade när Martin bossade över Amelie och Manu på basketplanen! Och på tal om rejcing cyklar, har jag besättat när jag och Milla cyklade jorden runt på våra tävlingscyklar, inte? Då får vi ta de en kväll, för nu ska jag äta och duscha sen bege mej till familjen toivonen.. .


Ett smakprov dagen innan vi gav oss iväg!

"Vad vill du att jag ska göra nu"'?

Mina syskon är ju för söta, sitter å väntar i v-ås i två timmar för att mini syrran ska på intervju. Men jag bjöd ju faktiskt på fika! Nu får vi hålla tummarna 1½ vecka och sen se vad som händer, om de blir en jobb eller party sommar.. . Galet stort iaf!

Blev en hel dag med Emlan och massa städ!

Vi tog lite pitchers på pitchers i helgen!"Vad funderar du över just nu"?

Fast Five

Igår va jag å Anna på den bästa bion någonsin, satt spänd och lycklig hela filmen! Och det bästa av allt är att de kommer komma en 6.a.

"Jag vet vad ensam e, jag vet vad ensam e, jag!"

You never know if you never try!

Mitt huve tar kål på mej! Jag e van med huveont dagligen, men nu exploderar de snart! Så får bli träning imorrn istället. Nu sitter jag å väntar på r.b som är segast i stan, ska nämligen få igång körkortet snart tänkte jag! Eller iaf börja, ni vet ju hur jag är. Får inte in nånting i mitt huve. Kanske därför jag har ont hela tiden, de ekar ju!

..-

"Vad vill Du bli när du blir stor, vad vill Du jobba med"?

Den frågan fick jag idag, på mötet på arbetsförmedlingen, dom kan inte ge utbildningar eller kurser hej villt, jag måste ha ett hum om vad jag vill bli? Det är inte de lättaste, så nu har jag 12 dagar på mej att få ett hum om min framtid. När jag va liten ville jag bli florist, senare ville jag bli bil-lackerare, sen gick jag handel på gymnasiet, sommarjobbade på bulten, sökte in på konstskolan, jobbade på dagis i norge, fick erbjudande om en svetsar kurs, sen började jag jobba i en restaurang. Men vad vill jag bli när jag blir stor? Vad vill jag jobba med nu? Vi kom iaf fram till en sak,. att jag vill skapa saker med mina händer!

Nu e jag iaf trött, va å träna med Emelie runt 12, sen till afm, sen luncha vi på cafet i hallsta, sen blev de en lång promenad med trevligt sällskap. Nyss ätit å nu tänkte jag kolla lite på 90210.

"ska jag sjunga för er"?

..-

Jahopp, folk knarkar eller föder barn, åker utomlands eller får körkort, och jag ligger i Annas soffa fet och finnig!

Kunde inte bli så mycket bättre!

Mammas stockholms kusiner är på besök!


Grille och monopol, corrona och liime hos Erik!

If today was your last day!

Jag skulle kunna se ut såhär ikväll, om jag ville!

Jag skulle kunna springa en mil, om jag orka!

..-

Jaaaaaa tjoooohoooooooooooooo! jag heter Karin Linnea Koskinen och är snart 21 år! Och jag tänker vara omogen tills jag dör! Ni som inte klarar av en omogen Karin kan dra åt helvete! Jag tänker fan inte ändra mej! Fan va skönt!

Håller tummarna på en underbar sommar!"Jag vill gärna ha lite bejsaus te fleijn, te fleijn"

Har vart en riktig härlig dag idag på Mallis! Blev brunare än nånsin! Sen vidare hem till Eve på ett försenat kalas fika. Och nu avslutar vi dagen med en "spring" runda med Anna i denna värmen, kommer nog dö!

What a beautiful day!

Idag blir det solning i Helgas backe med c.k!

Behöver jag ens säga nånting!

..-

"Jag bär ditt hjärta, jag bär det i mitt hjärta"

Ett bra citat skulle ju inte sitta helt fel till rubriken!

Idag tog jag mej i kragen, drog till gymmet med Milla, jag har inte vart där på 3 månader, om inte mer! Och de kändes så jävla bra! Nu jävlar ska de bli andra bullar på min kropp!..

Everything has two sides! <3

..-

Blev en vända till arbetsförmedlingen och sen va de tänkt att jag å Milla skulle ut på en solig promenad, gick mindre bra! Snö och hagel kom, men skönt att ha skiten gjord! Nu ska Ricki snart ut på en promenad, sen blire käk med lalle. För jag e dö hungrig!"I had the time of my life"

..-

Igår blev det grillning hemma hos Permos föräldrar, mycke trevligt! Sen blev det vidare på annan fest!RSS 2.0