Jag har vart upptagen med att vara lycklig.. .

Inget jag tänker be om ursäkt för,  jag är riktigt lycklig! Han gör mej till den lyckligaste!

Näää nu måste jag färga mitt hår, de här e inte likt mej.. . det ser ju tamefan inte klokt ut!
..-

..-Snodde den här videon av Sanna Fuentes blogg, som oxå va med å dansade Zumba på öppningen i torsdag och även i lördas, vi gjorde lite reklam för IKEA, det va grymt jävla kul! Även om man inte va en av dom bästa!

..-

Så jävla snygg hårfärg!

http://nyheter24.se/modette/mode/614712-citerat-med-elsa-billgren

Jag faller för Honom.. .

Haft den bästa helgen på länge! I fredas blev det film mys med Mr. M.I, sen på lördan mötte vi upp Fia för en frukost på IKEA! Dansade hela dagen, sen blev det en riktigt mysig par midda på Hong Kong!

I like my bed, but i'd rather be in yours!

Helt slut efter gårdagen, huvets onda har inte gått över än! Men det va riktigt jävla kul! De mysigaste på hela dagen va nog när jag fick se Honom! Hihi.. . måste fixa sen traska till den där jävla bussfan!

Ser fram emot kvällen!

..-

..-

"Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt backa senare. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänkt berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne, om du ändå hade tänkt lämna henne".

Jag är sjukis! Allt kommer då jag minst vill att det ska komma.. . Och läkarna säger: - Jag vet inte vad det är, men det kan vara i flera månader? - Jag svarar, vemfan vill gå runt å se ut såhär!? Ser iaf fram emot dom nervösa momenten jag å Fia har gett oss in på, kommer nog dö!


..-

Vart en riktigt bra helg, massa skratt, alkohol, ögoninflammation, pussar och bussar! Blev jobb hela förra veckan, men nu e man tillbaka i skolan igen! Men tycker denhär veckan kan gå fort, för har redan planerat in en mysig helg!

..-..-

Alltid lika roligt! Alltid lika roligt! Alltid lika roligt!

..-

..-

Varje år, när hösten börjar närma sej, så gör jag nästan alltid samma sak! Den saken funderar jag starkt på att göra ikväll!.. .

Ringde nyss den snyggaste killen i Norge, flörta ihop mej lite pengar!Rock är inte alltid gott, men oj så snygg påsen e!

..-

Vaknade upp efter en underbar natt, sov som en liten prinsessa! Traska till bussen, vidare till skolan, gjorde högskole provet, och de va inget för mej! Men jag har gjort de!! Sen mötte jag upp Fia på stan, shoppade lite och sen vidare å prova på Zumba, jävlar va porrit! När man kan! Blir en tidig säng ikväll, då de blir jobb imorrn, onsdag, torsdag och fredag!

Film, kips å dipp lockade mera denna lördag!

Klart han såg mej, jag är ju snyggast!

Går kvällen va kul, blev en sväng på bmb! Blir de tydligen idag me, men inte alls sugen, de lockar mer å kolla på en bra film å äta skit! Spenderade förmiddan i Eskilstuna, kollade när Manu provspelade för de nya laget!..-

Say what you have to say!

Ska man dra en Tvådagars å hänga med gänget ut ikväll, eller ska man ha en myskväll med täcke å kudde? Värt att tänka på!

Blev en godmat, planering av stor fest/vitt vin kväll!

Västerås folkhögskola! Västerås folkhögskola!

Nu har jag gått två dagar på folkhögskolan i v-ås, de är en kurs på 12 veckor då jag ska komma på vad jag vill göra/bli och jobba med i framtiden! Efter dom veckorna ska jag plugga upp mina betyg, allt mellan 1-3 år, beroende på hur trög jag är! Så blir la 3 år! Sen efter det ska jag förhoppningsvis ha en bra grundplan över min framtid!

Fick även mess om jobb nästa vecka, skönt de! Sen har de la inte hänt sådär jätte mycke sen sist!

..-Hittade dregens egna polly påsen på http://ssanibo.blogg.se/ - jag som älskar polly, kommer nog inte bli besviken!

Får se vad folkhögskolan har att bjuda på idag då!

Försenad födelsedags present, Tack så mycket!

Helgen!

RSS 2.0