..-

I slutet av minnet finns ett annat sätt att leva.

Den duger i krig.

Eftersom min gamla kamera inte riktigt pallade me tycket i lördas så åkte jag å min kärlek in till stor stan å köpte en ny åt mej, inte den bästa men den snyggaste, fick den oxå billigare eftersom de va den sista. Jag e nöjd! Nu blire gym å solning med cmk!!


..-

Åh, Herregud jag fick sån kraftig rinnsnuva!

Halv åtta hos Anna -Bjöds på tre rätters mat + vin, Drack urindrikar på hattarna, mera dans på bmb, Träffade massa x klass kompisar, bjöds på grogg och öl! Tappade skor och fick blå röv och kameran fick sin sista utgång! High five!!

DON'T TAKE ME HOME UNTIL I'M DRUNK

i have to start getting attractive soon

Innan jag flyttade hemmifrån, pratade vi ihop oss, några tjejor att vi skulle köra en  "Halv åtta hos mej", god mat, fin dukning och ba ha allmänt jävla trevligt! Efter mycke prat och planering så är Anna våran första värd ikväll! Ska bli spännande å se va hon har kokat ihop för oss ikväll!


..-

Vinterjacka, pilotbrillor, shorts och olika strumpor!

Aleksandras födelsedags kalas!

..-

Igår va en bra dag!

Igår var det mellansyrrans födelsedag, igår var en bra dag! En vända till stan med min kärlek, vidare på kalas hos mellansyrran, vidare till stan igen med min kärlek å hjälpte H.B!  Somnade tillsammans med min kärlek.. . Min kärlek pussade mej hejdå tidigt imorse, jag somnade om en timme sen vidare till gymmet med syrianerna! Nu blire plugg hela dagen, för imorrn äre prov på vätskebalansen i kroppen!


Home could be anywhere when you're holding me!

Skönt att ha en dö snygg fungerande tv!
Sötis R hjälpte mej å dona kanalerna igår, hur skulle jag klara mej utan honom!?


..-

..-

..-

"Neonfärgat är en av vårens stora trender och har synts flitigt på de stora modehusens catwalk-visningar". usch va tråkit med massa neonfärgade vårkläder i alla butiker, sälj nå snyggt istället, jag har svårt för neon!
Tråkit tråkit.


..-

..-

Äre inte typiskt att man ska bli magsjuk när man har något kul planerat? Morfar firar sin 80-års dag med hela min underbara släkt, och vad gör jag? Ligger hemma å kan smitta alla av mina kräkningar!! Får gå hem till min R.B och kolla på Mello helt ensam da.. . Eftersom han fortfarande e borta på jobb, och min tv funkar inte än. Men jag e lycklig ändå, min tv e snygg, jag e me å har lagt pengar i potten på avstånd och min älskling pysslar om mej på distans <3

Jag startade videon och fassnade! Ta 30 minuter av din tid och titta!

.

..-

Skolan flyttade till v.ås idag, så blir att pendla till bäckby varje tisda morron. Men idag fick vi skjuts av snälla Michaela. Slutade tidigare så pappa hämtade upp mej å E, sen vidare till elgiganten å kollade tv. Den jag hade kollat på va tydligen "mindre bra" fattar ingnting av allt tv snack, men hon rekomenderade en annan, mycke bättre å snyggare. Lite dyrare men ja skulle få den för samma pris som den "dåliga" jag hade kollat på. skyrre! Kommer in på torsda eller freda.

Sen fick jag även godkänt på mitt hjärt prov vi hade för nån vecka sen, tjohoo!!
De enda mindre bra med den här dagen va la att min älsklig pussade mej hejdå halv 6 imorse, för att åka till stockholm å jobba några dagar.. ...-

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HJÄRTAT MITT <3

..-

"Våran är här" "Gud vilket vackert väder," "det blir en promenad i det fina vädret!" "Våran är här!" "Våran är påväg!" Våren är här, jag älskar vädret, våren är här våren är här våren är här!
de man läser i varje inlägg i varje blogg. Samma sak med, det är fredag, fredagen är här! Nu är det helg, helgen är här.. .
Vi alla vet att våren är påväg, och jag älskar det oxå! Jag vill som alla andra, springa runt i shorts å linne, snygga
brillor å ha en corrona i handen! Pussa min kärlek i solen och hålla honom i handen!

.

<3

Iväg å bada i den nya baddräkten!

"jag vill klippa mej som på bilden, men jag vill inte färga håret blont!"

.
RSS 2.0