..-

 

..-

 

..-

 

..-

Har glömt att visa er bilden när jag blev avmålad av Jack på Titanic båten, innan den sjönk tillbotten och jag sa adjö till min stora kärlek Jack <3
Har alltid tavlan vid min sida!

Riktigt nöjd över min nya målning!

 

Amazing smile!

Igår åkte jag och kusin S till stockholm för shopping och tandblekning, va 75% rea,så varför inte lägga tusen spänn å få tänderna vitare? Tog ca 75 minuter att bleka dom, och efteråt fick man ilningar från helvetet! Men jag är riktigt nöjd med behandlingen!
 
 
 
 
 
 
 Ber om ursäkt för charmiga bilder, men vafan! Snyggt nu iaf!
 

..-

it feels good

 
 
 
 
 
 
 
 

..-

..-

Barnvakt!

Kul när man trivs på jobbet! Shit va dom 9 timmarna gick fort! När jag slutat kom det två busungar på besök, satte den lilla i badet och färgade den storas hår lite granna, när "mamman" inte är i närheten och kan säga ifrån! Ja, jag e helt klart den bästa mostern!
 
 
 

Granbo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De va bra löpet!

 
 
 
 
 
 
 

..-

.

..-

"Nu öppnar vi en bira, snart skriker vi könsord och kastar ölburkar på plan!"
 
Igår va en galen dag! Åkte å kollade match, fotboll, grönrandiga - babulon. Förstod inte riktigt vilka som vann, men de va intressant ändå! Vidare till Salong Adam, drog trollorna över huvet och sen vidare till bishop, mötte upp Nya Zeeland gänget å sen vidare till Strike, efter att jag vunnit hela skiten så drog vi vidare till pitchers, där det hinkades ännu mera bira, blev även ett frieri, då jag nu heter Karin Hopton! Ännu mera bira sen vidare till bill o bo som va slut station för natten! Milla bröt foten sen vare ba me bussen hem! tack för en toppen kväll!
 
...Och idag har jag haft en underbar morgon!
 

..-

Syrianerna drar på kurd match å avslutar me en engelsk kväll!
 
.

Blir man inte bjuden får man bjuda sej själv!

 
 
 

..-

Nu sitter den äntligen där, Stolt Mini sis är vad jag är! Älskar mina syskon mer än någonting annat, vad skulle jag göra utan er <3
.
 

..-

..-

Vill han nå, får han prata genom er!

 
 
Först hem till Malin.P på taket i stan, sen vidare till billobob! Pubbrunda som slutade med att Michel blev rysk hela vägen hem! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0