Jag har världens bästa pojkvän!.. . M.M.M!

Blev en sväng till stan med tjejorna, för att S.O Har tagit körkort, grattis igen Bruden!

Bjuder på en bild från Norge.

Har inte vart min dag idag! Blev bättre fram mot kvällen då jag och min älskling har planerat lite för framtiden, kommer bli toppen! Har blitt medlem på några bemanningsföretag nu, men varför? Finns ju fan inge jobb där? Inte som jag kan hitta iaf, sidorna står ju på arabiska? Blir å gå ner till Anna å se idol ikväll iaf, sen sova och hoppas att tiden går lite snabbare!

..-

Inte min dag idag. Känner mej tjurig och trött!
Grattis till körkortet Sandra!

Fetto Karin hoppar morgon gymmet.

***

Kärleken kan göra en människa tjugo kilo lättare.

Va på arbetsförmedlingen idag, snacka om lite saker som förhoppningsvis kommer gå i uppfyllelse ganska snart, så nästa vecka ska jag gå till arbetsförmedlingen i Halmstad och snacka lite med dom.. . Sen blev det hem å laga mat och på kvällen blev det gym och solning, fan va länge sen man sola, är ju vitare än vitast, somnade kanske 5 gånger i solen! Ska snart upp på vinden med mamma och kolla saker till loppisen på lördag, sen blir det idol och tylösand! Och imorrn blir det gym och förhoppningsvis luncha med dom bästa flickorna!

..-

..-

"Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns".

LIVET ÄR HÄR OCH NU! LIVET ÄR HÄR OCH NU!


Boda borg

Vi hämtade upp Emelie runt 10, hon hade ingen aning om vart vi skulle, blev en lång bil resa till boda borg, och fan va kul det var! Tyvärr förlorade vi tjejer, men jag ska lätt dit igen! Och de bästa var att emelie blev glad över presenten! Sen när alla hade svettats klar blev det hem till Hanna och Chrille i stan och börja för festa, fick mina presenter från flickorna som jag inte fick när jag fyllde år, Fick ett charad spel, med massa charader! Jag älskar charader! Så det bev de å spela hela kvällen, sen blev det ut på pluto, där allt ballade ur! Men annars va dagen perfa! Och idag är Karin Sleten!





Hälsa på Mohammmmmeeeddd Ali!






















Mer bilder hittar ni på http://emeliepetterssson.blogg.se/

Ut på äventyr!

Igår blev v-ås med Emelie och Hanna somsagt, shoppade inte lika mycket som E men kom hem med en svart tunika, ett par örhängen och typ smink, sen blev det träning på kvällen med Milla, sen bjöd mamma på mat! Och kvällen bjöd oxå på mycke dålig humor av K, en liten M och två trötta AA! Om en timme kommer Gänget och hämtar upp me sen drar vi ut på äventyr och firar våran bästa Emelie som är vuxen nu! Sen blir det Pluto ikväll! Bilder kommer imorrn, för nu måste jag dona sen kommer jag inte hem mer idag!

..-

..-

Jag fick en kommentar från Mia? : "Hur träffades du och din pojkvän? nyfiken"

Mina systrar och deras kompis skulle åka på semester till Halmstad en vecka, och jag bestämde mej i sista minuten att jag ville åka med och parta loss och skita i allt! Och sen hade vi lånat Manges lägenhet den veckan, ingen kände killen, sen när det var dags att åka hem till Verklighten igen, så bestämde vi oss för att träffas igen, och imorrn har vi vart tillsammans i 2 månader, tjohooo! Lite kort fattat sisådär!

Nu ska jag fixa mej för att sen åka å byta storlek på mina skor jag köpte igår, sen blir det v-ås med Emelie och Hanna.


..-

Man kanske skulle börja ta tag i teori läsningen nån dag? Känns som det är dags nu!

..-

Gick med Emelie till bolaget idag, så nervös gullet var! Haha, köpte lite till lördan, så man har det gjort!

GRATTIS EMELIE!

Godmorgon! Idag är det inte vikken dag som hellst, idag är det min Bästa väns födelsedag! Grattis till Vuxenvärlden gullet!



Om en timme ska jag även möte Emeliepå gymmet, har träningsvärk som fan sen igår, men igår blev det oxå massa socker för min del! Slut ätet nu, har två veckor på mej att komma igång igen, för sen åker jag och pussas med hjärtat mitt, tjoohoooo!

Spegeln säger sanningen.

Nyss kommit upp från big sis, kollat på tylösand, så jävla dåligt och helt sjukt, men man måste ju kolla?

Har oxå bokat tågbiljetten tillbaka till Halmsta, den 5.de oktober kommer jag baby! Då blir det mys! <3


..-

JAG HATAR SJ MER ÄN JAG FRYSER JUST NU!

Blodgivare

Nu har jag och mamma vart och lämnat blod, första gången för min del! Fick två fina öl glas i gåva. Gick hur bra som hellst, och har hur fint blod som hellst sa Yngve till mej, haha! Men får tyvärr inte träna ikväll, men gör inte så mycket, va ju där en sväng imorse. Nu sa jag ta ut hunden sen kommer mormor å morfar hit, då blir det fika för att Karin är back in town!

"I rymden finns inga känslor",

Igår vart det som sagt hemgång till Hallstahammar, blev mat och bio med mellan sis och big sis på kvällen, riktigt bra och rolig film den där "I rymden finns inga känslor", Sen blev det hem å kolla på oth säsong 8 avsnitt 1! Fan så bra det e. Och nu är jag uppe med tuppen bara för att de kommer hit nån snubbe snart och ska kolla värmen? Finns de ens nån värme i Hallstahammar? Inte på baldersvägen iaf. Jag är ju helt blå! Villl att baby ska komma hit å krama om mej nu! Så där mysigt som bara han kan!

på tåget.

Va riktigt snällt av manges pappas tjeja att köra mej till stationen imorse, tack för det! Sen blev det å sitta och vänta 40 minuter i Göteborg, men då passade jag på att trycka i mej en subway! Och nu sitter jag på skrutt tåget mot västerås, ca. 4 timmar kvar!

..-

Kanske på tiden att börja packa nu, tåget hem går ju kl 10.

on och off, kommer inte bli lätt!

Vid den här tiden imorrn sitter jag på tåget hem mot västerås. Känns både bra och skit! Nu har jag vart med min baby dag och natt i 2½ vecka, och det har vart helt underbart! Men ska bli skönt att träffa alla människor hemma i lilla Hallstahammar, samtidigt som jag kommer sakna mitt hjärta så otroligt mycket. Men inte deppa, för vi ses ju
snart igen. Vet inte när, men vet att det kommer bli snart! Längtar redan! Men det jobbigaste kommer nog bli att gå till tåget själv imorrn, måste säga hejdå till baby innan han åker till jobbet kl 06.00 på morgonen. Kommer nog falla en eller två tårar.

Men ser oxå fram emot helgen, då vi ska fira Emelie P som blir vuxen. Fan så kul vi kommer ha de!

Ska hoppa in i duschen snart, sen bärja packa lite lätt, sen bara vänta tills mitt hjärta kommer hem från jobbet och ger mej en bamse stor kyss!


Mange vuxen pojke.


Kvällen började bra, och alla hade skit kul, sen blev det kanske lite för mycket, men helt okey kväll. Blir hem till Conniiii kl 2 och äta pizza och kolla fotboll, yippi! Men sen blir det hem å mysa med min baby, det ser jag fram emot.. .

Pelle manges födelsedag.

Inte vikken dag som  hellst idag, det är Pelle Mange Muscos födelsedag, min pojke blir man! I åldern iaf! Haha, nu har vi städat och jag har nyss donat mej lite, för runt 3 ska vi hem till Manges mormor och fika lite för hon har oxå  fyllt år, sen blir det å dricka bira hela natten lång.


..-

Nu har jag tvättat två maskiner och diskat, så duktig flickvän Pelle Mange har! Sitter å lyssnar på volbeats nya album nu, måste säga att dom gamla låtarna e bättre, iaf i mina öron.. .


..-

Igår blidde det special varma mackor med baby, vi är två kockar i köket när jag väl får hjälpa till! Mohaha, sen blev det en lång promenad vill Vallås hem till Fidde, blev några öl och fotboll. Sen bara hem och sova, nu är baby på jobbet och jag håller på att tvättar, ska la snart ta tag i disken oxå, men blir nog kungarna av tylösand först, helt sjukt!.


..-

Inte de roligaste och gå på stan själv måste jag säga, men vad gör man! Hittade iaf present till hjärtat mitt, hoppas han blir glad! Sen blev det ett linne till mej från Emelies älsklings affär, sen en vanlig vit tröjja från HochM. Nu tänkte ja slå på en film och måla naglarna tills baby kommer hem från jobbet.. .




sjukstuga

Ne men hallåå, va ett bra tag sen känns de som. Har vart sjukstuga hemma hos Pelle mange hela veckan. Men nu e man på benen igen, ska snart dona mej lite sen gå till station och hämta ut min biljett hem så man har det gjort, blir hemgång på tisdag, sen blir det å kika runt lite på stan, baby fyller ju år på lördag!


<3<3<3

Om en vecka bär det av hem till flickrummet.


..-

Fixad och klar, jag och baby sitter i soffan med varsin data i knät och väntar på Fidde sen ska vi på 30.års ferre.

..-

Igår kväll tog vi bussen hem till Manges mamma och chillade och drack nån öl, mycket trevligt. Nu är baby och handlar frulle, och nu kom han hem nu nu blir de gotteri!

..-

maraton när ja kommer hem Emelie p?

..-

Ligger här i babys säng, kallt och ensamt, ska nog ligga kvar här halva dagen känner jag, ingen lust alls att röra på mej! Härligt med helg nu iaf, för då slipper klockan ringa på 06.00 och baby kysser mej hejdå och traskar till jobbet, imorrn ska vi tamefan inte ställa klockan på 06.00! Får se vad vi hittar på ikväll, har planer på biorio, men får se hur det blir, har ju tvättstuga oxå.. .  Nää nu ska jag kika runt lite, va ett bra tag sen man gjorde de måste jag säga.


Blåsit nere i Halmsta

Blev en långpromenad runt östra stranden idag innan lunchen, blåsit här nere vid havet! Nu ska jag la slå på en film och invänta baby som kommer hem från jobbet om en stund, men han hinner bara krama om mej en stund sen ska han iväg och spöa grabbarna i fifa, men jag stannar nog hemma då. Inte så roligt å sitta å kolla på 4 grabbar som spelar fotboll på blodigt allvar hela kvällen.. .

bästa bästa bästa

Igår var den bästa kvällen på mycket länge, bara jag och baby, tända ljus, god mat, film, vin och kips! Kunde inte blivit bättre, och imorse var den bästa morgonen på mycket länge, synd bara att baby va tvungen att gå till jobbet.

sex - noll

Igår blev det hem till manges kompis och kolla sverige matchen, 6-0 till vårat kära land, inte för att jag bryr mej men baby vart ju glad.. . Ikväll blir det en mysig myskväll, med lite vin, film god mat och min pelle mange som jag tycker sååååå MYCKET om! Så ska la hoppa in i duschen snart å dona litt. pöss!

GRATTIS I EFTERSKOTT SANDRA! Synd att jag inte kan fira dej <3


..-

snart kommer baby hem från jobbet, fan så underbart! Får se vad som händer ikväll, killen ska iaf se fotbollen.

..-

Igår när baby kom hem från jobbet så gick vi  till maxi å stor handla, sen hem å laga mat, å sen blev det godis film och mys hela kvällen! De kommer komma upp lite eftersläntare bilder från maskeraden hela veckan här, har 400 bilder och orkar inte lägga in alla på en gång, ni som vill se får la kolla.. .






20 års maskerad.

I tre år har jag pratat om att jag vill ha den fetaste maskeraden på min födelsedag, har inte blitt av förns mina bästa syskon bestämmer sej för att planera min 20 års födelsedag, det har vart massa tissel och tassel, jag har inte vetat nånting, sen i lördas händer det, jag ska vara färdi donad kl 6, då kom en hemlig bil och hämtade mej, jag hade ögonbindel, sen e vi framme, jag har av min ögonbindel och ser alla stå vid berga lokalen och hurrar min födelsedag, fyfan va kul kväll det var, bjuder på lite bilder!









































Dom lite mer galnare å fullare bilder kommer upp imorrn, nu ska jag duscha diska och sen spela sims till baby kommer hem från jobbet, tack tack tack för att jag har er big och mellan!

åker med till halmsta

sitter i bilen med mange och danne påväg till halmsta, riktigt kul å sitta bakis i en liten bil i 6 timmar. men gårdagen va så jävla kul!!! TACK MILLA Å ANNA! Ni e tamefan bäst. mer om det får ni imorrn, nu ska jag sova 5 timmar.


Kan det bli en maskerad?

Hooooppp, sitter här hemma helt ensam, vet inte vart nån är, vart är milla? Vart är Anna? Vart är Emelie? Vart är Micke, Sandra Matte? Vart är min pojkvän? Vart är D från H? Var är alla andra? Jag sitter här utklädd och vet ingenting om nånting! Får inte ens gå in på vissa blogggar förns imorrn, känns bra!  Ska la öppna min tredje öl och vrida på volymen lite extra högt bara för att!

Men en sak VET jag! Att det kommer bli en underbar kväll med Alla jag älskar och kommer nog Aldrig glömma denna kväll!

Och vet ni vad jag fick av min käraste bästaste pojkvän i 20 års present? Jag fick den godaste parfymen, Ralph Lauren! Tack igen hjärtat mitt!

Bilder från förr.











vad händer ikväll??

igår kväll runt 10 kom min baby och danne, blev å dricka lite och spela galen panna med hela familjen utom c.k. idag har vi visat grabbarna hallstahammar, haha och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, fått besked att jag ska duscha kl 5 iaf, sen får vi se vad som händer, spännande!!!

..-

Just nu sitter det två galna killar i bilen påväg till Hallstahammar, och en av dom tokarna är min finaste pojkvän! Går inte å beskriva hur underbart det kommer att bli ikväll, när jag får krama om honom igen, å pussa på min gulligaste tyckling! Saknat honom.

hahahaha

I'm the backwards man the backwards man, i'm the backwards man.

































Älskar er tjejor! Vart en galet underbar kväll igår, glad att jag har er!

..-

ojoj ser att sandra har vart här å pillat, gärstbloggat, snygg bild! Nu blir de sova, mer bilder imorrrrn!

SSSSandraa

kkkkkaarinn, wooo. kos 2011, lööööv

..-

IMORRN KOMMER MIN TYCKLING HIT OCH KRAMAR OM MEJ! OCH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

Men först ska vi överleva torsdagen, blir nog inte allt för svårt, ska om ett tag när jag orkar åka till morfar och städa, sen till bolaget.. .  Sen ikväll blir det å möta upp E efter jobbet, och gå hem till henne och dricka lite vin och mysa.

..-

Vart i stan med min mamma och milla idag, blev bara ett par gråa byxor med sej hem, jag älskar dom!

RSS 2.0