..-

Börjar denna vacka med halsont och en vända på stan, sen vidare med 6 timmars tåg till min baby, Bilder om helgens partay kommer imorrn, för ikväll ska jag pusssa på min älskling!

`Vem vill äta Äggnudel med Ben och oliver?

Nu sitter ni säkert där hemma framför datorn och små äter på nått onyttit? Gott, men tänk på vad ni äter, för när ni fyller 30 år så kommer ni se ut såhär!

..-

Nyss vart å kollat på basket match, fan så jämt de va! Men såklart vann Hallsta! Helgen får ni höra om en annan dag, för nu ska jag dra iväg å leka med Emelie och Sandra!







..-

snacka om sliten tjej!


Grattis på födelsedagen big sis!!

Igår va en lång dag, känner att Annas födelsedag/helg kommer bli lång den oxå, men vafan big sis fyller ju bara 30 en gång i livet, GRATTIS! De firar vi med lite alkohol!



Igår plöjde jag igenom halmstad, göteborg, massa andra konstiga ställen, västerås - hälla å bolaget, Hallstahammar - Milla, Eve, ica å sen äntligen hemma i flickrummet! Skönt å vara hemma för en helg, känner att de e så mycke ja vill hinna med på så lite tid. Men idag blir det iaf 3 kalas för min Anna fyller år! Så dags att kila!

..-

Godmorgon kyliga morgon! Nu måste jag packa, dricka upp mitt tee sen gå till tåget. Hörs i flickrummet!

..-

..-

Tackar för en jätte trevlig kväll!
Nu ligger jag i sängen, ensam med min underbara mugg med tee.

Karin Hjärta Mange Karin Hjärta Mange Karin Hjärta Mange

Kom till jobbet 09.00 imorse, då börjar jag inte jobba förns 12.00, inte så roligt å ha två scheman. Så blev att jobba över 4 timmar idag.. . Nu ikväll ska jag å mange ut å käka med hans mamma och hennes käraste. Kommer nog bli riktigt mys, å nu e jag galet hungrig på något riktigt gott!

När jag kom hem från jobbet så fick jag en "jag älskar dej" present av min baby, han e la för go mitt hjärta! <3 Världens finaste kille!

Sex månader tillsammans, jag älskar dej!

Vem hade trott att jag skulle träffa min kärlek 50 mil bort på en sol/sup semester. Ingen!

Men nu har vi vart tillsammans i ett halvår, och jag är mer än kär! <3

..-

Kommer hem efter en hel dag med jobb, sätter mej i soffan och pustar ut! Då knackar Antonia på dörren å frågar om jag ska me på bodypamp, hon hade "ta med en vän" prova på lapp, så ja hängde med! Fan så skönt de va, men herregud va man tappar snabbt! Inte tränat på en månad och fan så ont jag kommer ha imorrn! Nu blir de ba film å sängen!

Älskar sånna dagar! Bara han och jag <3

Natten inatt har inte vart den roligaste, sovit skit och massa kräkor! Jag är fräsh, jag vet! Men kanske beror på att jag tröck i mej en liter glass igår kväll, haha gott vare! Men de hade sitt pris! Igår va en bra dag, massa mys och skratt med min älskling, älskar sånna dagar, bara han och jag, skratt och kramar! Älskar dej baby!

Nää dona inför jobb i disken 09.00-17.00.

..-

Igår va det såhär skönt väder i Halmsta, så blev en långpromenad på fm, sen tacos och filmmys på kvällen med min baby!

..-

"I want so much to open your eyes, 'Cause I need you to look into mine".



Tjej kväll med brudarna på coop i Halmstad.

Haft riktigt kul ikväll! Länge sen jag skrattade så mycket måste jag erkänna! Celia och Nirvana kom å hämtade mej runt 8, sen bar det av hem till Elin, och där va cooparna, åt lite smörgostårta, körde den roligaste present leken, fick med mej två snygga ljusstakar hem. Och sen blev det galen panna!









Världens snyggaste julgran!

..-

..-

Nu har jag vart på de nya jobbet i 2 veckor, börjar komma in i de nu, och jag trivs riktigt bra! Efter jobbet blev de in på bolaget, blir lite vin ikväll! De är jag värd! Sitter här med hårfärg i huvet, blir rött rött! sen ska jag la ba fixa mej, runt halv 8 kommer Nirvana och Celia å hämtar mej, sen vidare på tjej kväll med brudarna på jobbet.


Jag har inte shoppat på fem hundra år! På riktigt!

Ja jag skojjar inte med rubriken, jag minns inte senast jag shoppade någonting till mej själv? Va la min kjol jag skulle ha på julafton, men som jag plötsligt blev för tjock för att använda?


Hur mår Koskinen idag? Hur mår Koskinen idag?

Imorse fick jag ringa försäkringskassan å tjata på min pengar, vill ju boka biljett hem så fort som möjligt, så inte priset höjs med en nolla eller två! Sen traskade jag till jobbet å jobbade några timmar, blir jobb imorrn med, sen blir de tjejkväll med tjejerna på jobbet å lite smörgostårta på de, smarrit!
Så jävla snygg jacka! Vart hittar man den?


Man lär sej någonting nytt varje dag.

Oh så trött jag är just nu! Kommer somna ganska snart! Förhoppningsvis bokar jag tåg imorgon, jag saknar hallstahammar och allt som hör till, så nästa vecka/helg är jag ledig fem dagar, så tänkte passa på att åka hem till min familj och fira Anna's 30 års fest, inget kalas utan Karin!! Jag återkommer.

Trött tjej.

Vad är en koskinen? vad betyder koskinen?

Haha ja bra fråga. Ligger här i soffan och äter kex chokladen jag fick från mamma på posten idag, hon e la för go min mamma! Blir att ligga här hela kvällen, mange e hos conni å spelar fifa och imorrn blir det en heldag i disken på jobbet, så kommer nog somna ganska tidigt ikväll! jag är flickan som behöver mina 12 timmars sömn.

..-

Godmorron! Idag är både jag och Mange lediga, men eftersom jag e ny på jobbet och inte har nå bättre för mej så ska jag gå dit och jobba några timmar ändå, ska lära mej resturangen idag, så blir jobb mellan 11.30-15.30.

Igår blev det en film mys kväll hemma hos Sanna och Engan, sällskapet va mycke bättre än filmen!

Blidde inge jobb idag.

Traskade till jobbet som vanligt imorse, började 10.45, när jag är ombytt och klar så frågar Nirvana varför jag va på jobbet idag? Jag va tydligen ledig idag och imorrn, har tydligen två scheman, med helt olika tider och dagar på, måste kolla upp de där, så man vet hur och när man ska jobba egentligen! Skulle somsagt va ledig imorrn me, men går dit några timmar och lär mej resturangen, så man vet vad man ska göra på torsdag när man kommer dit.

Snart traska till jobbet. Snart traska till jobbet.

Host host morgon på er! Sovit som en kratta inatt, och såfort man reser sej upp kommer snoret och den lilla gubben man har i halsen vaknar, har vart sjuk hela helgen nu, legat i soffan å tjurat, men nu är det en ny vecka, och jag ska om ett tag kila till jobbet, blir en hel dag idag, ska stå i glassbaren själv, håller tummarna för mej själv att tiden går fort och att inget går tokit.

"Jag kämpar varje dag för att få dej att le"

Vissa är lätta å leva med, vissa är svåra å leva med, jag kan nog vara den tjurigaste gnälligaste töntigaste tråkigaste å den mest irriterande bitchen i världen ibland, utan anledning, det måste jag försöka göra nått åt. Innan jag förlorar killen som betyder mest.

..-

Igår blev det en lugn kväll, gjorde massa god mat och kollade film! Hoppas man mår bättre idag, har inte känt efter än, men 6 imorse trodde jag att ja skulle dö, men nu e ju klockan snart 11. Det går i perioder, Blir att trycka i sej lite frulle snart sen blir det några städ timmar här i lägenheten.

..-


Ligger här i soffan och drömmer mej bort i massa inrednings bloggar, fyfan så snyggt man kan få till de, med lite pengar och fantasi. Längtar tills och och Mange en vacker dag får inreda våran gemensamma nya lägenhet. Men det får vänta ett tag till!








http://dahlarna.blogg.se/

..-

Hopp, då har Mange bokat sin resa till mallorca mad sin pappa och hälsa på Nikke, inge skönt! Men eftersom jag inte vet om jag får stanna på jobbet eller vad som händer så får jag stanna hemma. Men Mange lovade å ta hem lite sol till mej!  Halsen e inte på topp idag heller och lika dåligt mår kroppen, så blir att ligga framför tv.n ikväll när Mange ska på killmyskväll!



..-

Vet inte om det beror på att jag har jobbat eller bara har otur, efter två dagars jobb känner jag att febern är påväg! Ögonen är röda och blå, och jag har ont i hela kroppen, hoppas det går över under dagen, annars kommer det inte bli kul idag! Ska ju lära mej hur glassbaren fungerar, för sen kommer jag stå själv där, kul! Håller tummarna på en friskare karin under dagen, vill ba krypa ner i min älskling armar nu!

..-

Va en aning nervös igår morse när jag gick till jobbet, men det gick bra! Förutom att att de strula lite med mitt skåp å lite kort, men de löser sej med tiden hoppas jag!! Fick stå i disken med Dan hela dagen. Va galet trött när jag traskade hemåt kl 17.00, och dom sa att det var en av dom lugnaste dagarna, haha bra där Karin! Har även fått lite mer tider på mitt schema, så hinner inte komma hem till Anna's fest! Så fort jag får en lucka i jobbet så kommer jag hem, saknar er massor där hemma!! Idag blir det jobb 12.00-16.00, skön tid, blir disk idag igen.

Första dagen på jobbet får ni höra om imorrn!

Nu e jag dö trött!

..-

Igår kväll va vi på 9.års kalas, bjöds på smörgåstårta och andra goosaker. Blev en helkväll, mycke trevligt, men sen blev jag för trött så vi tog en taxi hem runt 12. Somna som en stock, nu kollar Mange på en kass film och ja har ont i huvet! Som alltid.

..-

Sitter här och dricker jos, tänkte spara fruktköttet mellan tänderna och ge de till min älskling sen, för de älskar han, haha nää fan så äckligt!

Finare 5.åring får man leta efter!


..-

Läser lite bloggar nu, och alla skriver om sina nyårslöften? Jag har inget direkt löfte jag måste hålla, men tatuera mej innan 2012 är ett måste! Det står först på min lista.


Försenad julklapp från min älskling som jag älskar.

Fick den här underbara tröjjan av min älskling i julklapp!
Nu sitter jag här och kollar kvarteret skatan och dricker ett glas vitt vin och firar att jag har fått jobb, och mange e å kollar på fotboll.

Bra start på året, jag fick jobbet! Tjohoooo.. .

För några månader sen sökte jag jobb på coop forum kök och cafe här i Halmsta, igår kväll runt 8 ringde dom därifrån och sa att tjejen som hade fått jobbet ringde i sista minuten och tackade nej, tjooohoo! Haha så han sa att han hade lite panik och frågade om jag kunde komma in på en snabb intervju idag, och jag fick jobbet! Börjar på måndag!


Tillbaka blick på året som va. Tillbaka blick på år 2010.

Januari: Flyttade till Norge med två bästa vänner.



Februari: Sötis Klara kom till världen.



Mars: Jag blev fet. Varje söndag gick jag och Emelie till macken i Norge och köpte choklad! Haha härliga tider.



April: Shopping runda i stockholm med Emelie.



Maj: Galna fester med dom bästa.



Juni: Firade misssommar i Eskilstuna.



Juli: Hade den bästa veckan i Halmstad, där jag träffade min älskling! <3



Augusti: Jag fyllde 20 år och fick köpa mina egna öl! Härlig utgång den dagen.



September: Mina bästa systrar donade en överrasknings maskerad för mej. <3



Oktober: Härliga utgångar.



November: Ahh vad ska man säga, kul vare!!



December: Bästa julafton med den bästa släkten man kan ha!


Tack tack för 2010, va ett riktigt bra år, men har hänt mycke saker som man aldrig trodde skulle hända..

Inventering på ica maxi sen arbetsförmedlingen.

Gårdagen blev en stor långpromenad! Och imorse ringde klockan på 05.00, första gången jag går upp före min älskling! Har nämligen inventerat på ica maxi hela förmiddan, va ganska kul och tiden gick galet snabbt! Helt klart värt de! Sen gick ja till arbetsförmedlingen, där det va fem miljoner folk! Nu e jag iaf hemma, Ska la snart ta tag i disken å  sen kolla klart på filmen ja somnade till igår! Hojj

Det är vår i Halmstad. Det är vår i Halmstad.

Svar på kommentar: Tack Carro!
Och sen fick jag en anonym kommentar: "vad smal du blivit, svälter du dig själv?", haha tack tack, glad jag blir, jag svälter inte mej själv, jag äter presis allt jag vill!

Har tyvärr inga bilder från nyårsafton, men va en riktigt mysig kväll hemma hos Kalle och Sara, med massa god mat och sen såklart raketer på 12.slaget! Synd att man va så jävla trött bara. Och igår blev det bara en mysdag med min älskling!


Mammas 50 års fest i bilder. Mammas 50 års fest!

RSS 2.0