Ett halvår

Godmorron på er! Skit trött idag! Ont i huvet och snorig och ont i halsen! Men de e la så det ska vara i början av hösten!? Min jobbcoatch ringde nyss, hem ringde hon, jävla tur att jag svara, för vi brukar inte svara i hem telefonen haha! Men hon hade iaf fått fel mobilnummer, så tur att hon fick tag i mej! Men dröjjar två veckor innan mötet med henne blir. Men de ser jag fram emot, så man kan komma nånstans i den här världen!

Idag e de tänkt att vi ska dra å bada i gustavsvik, då kommer man bli ännu mer sjuk, men hejja på de! Kommer bli skojj..

Idag har jag och Robin vart tillsammans i ett halvår, sex månader! Men om man räknar allt som vi vart tillsammans så blir de kanske en månad haha, tufft att han jobbar som han gör, men nu e de förhoppningsvis bara två stora jobb kvar, sen hoppas ja att han e hemma lite sen, å då e väl tiden lagom å bygga lite snögubbar å pula ner min baby i snöhögarna :) <3 Uppdaterar senare eller imorrn om hur min Sexmånadersdag har vart, puss

Robin <3 Karin

sög pung

Suuck, skrev nyss ett inlägg, men de försvann! Kvällen blev inte som jag hade velat, pojken hade andra planer för sej! Så blev att vara ensam hemma, kolla på idol, som dårå inte va så bra! Sen vart de andra avenyn, som va ganska segt de oxå! Tidigare ikväll kollade jag på "bröllops duellen", va himla kul, men kände att de inte va en kärleksfilm jag ville se! Just nu sitter jag å facebook chattar med Krista, skönt å snacka av sej lite, å att nån faktiskt förstår! Men de behöver vi inte dra upp här! Då blir de nog inte så lyckat för nån, äch ja venne, jag tänker allt för mycket! Får se vad som händer imorrn då, på våran sex månadersdag, kanske blir bad? Får somsagt se vad som händer! Hoppas på en mys dag iaf, som man kommer minnas.. Och ikväll sover jag hemma, ska ta ut Ricki tidigt imorrn, och de va ingen som tjatade om nått annat så :)

Höj volymen

VA

Vad gör jag hemma? Borde jag inte vara nära min älskling!? Han åker ju snart å jobbar igen :/ Men han svarar inte på mina mess, så han har la fullt upp med grabbarna. Får la se vad man sover ikväll, Ricki ska ju ut tidigt så... Nu blir de väl vänner, somvanligt!

venne vf

Sitter hemma själv. venne vf. Känner att ja e lite depp idag, venne vf. Vad som händer idag har jag ingen aning om, umgås lite med stor syrran iaf, länge sen! Imorrn har ja å baby vart tillsammans i ett halvår, me om man räknar allt som vi vart tillsammans så e de la 4 veckor! Han åker till österriket på söndag. Har inte så mycke mer å berätta. vi kanske hörs

-

Har inte så mycket att säga

Helt perfekt mos

Tjenare, sitter hemma hos Linda nu, kollade nyss på idol, va la inte allt för kul! Ska väl krypa ner i sängen snart å hoppa på dom eller nått! Senare går ja la hem till baby, sover där! Tidigare oxå idag så gjorde jag mat till mej å Emelie, köttbullar och helt perfekt mos, sen sprite till de! Haha, ne men vi hörs!

Gästbloggar.

Tjoho, tänkte våldgästa Karins blogg här. Emelie som skriver. Karin har nyss gjort jätte god mat, kötbullar med helt perfekt mos. Ska snart gå hem till Linda och ha lite utan en tjejkväll där. Va väl allt jag har att säga. Så ska klä på mig nu så vi kan gå :) Kram kram.

emeliepetterssson.blogg.se

Så sött

Promenaden blev inte som man trodde, blev väldligt kort! Emelie bjöd på en pepsi och nu gör vi inte så mycket, kvällen e fortfarande oklar! Så vi hörs! pussåkram

Bästaste <3

HAHA

Bildlöst igen

Hejsan, uppdaterar inte alls lika mycket när baby e hemma, för vill ju inte sitta vid datan då! Iaf igår så gjorde vi inte så mycket, degade framför tv,n, käkade lite mat och senare på kvällen kom Ville och Sanna förbi, blev lite vattenpipa och nitro cirkus, sen åkte dom hem å då kom Jonte å Krista haha, blev lite mer film å sen drog dom hem runt 12? Då satte ja å baby på Johan falk, verkade super bra, men jag somnade efter typ halva, haha! Och nu sitter jag hemma med Linda, ska ut å gå lite senare med henne å Emelie, sen får vi se vad som händer! Hörs

Söndag

Hej hej hej, orkade inte uppdatera igår. Gick hem till älsklingen igår runt 6, Välkomnade hem honom med lite mys, sen på kvällen runt halv 10 åkte vi in till stan, kollade på lite street race eller hur de stavas, va roligt, men så jävla kallt! Sen ba hem å sova, vaknade kanske för en timme sen, baby e å handlar å jag sitter här, ska kika lite bloggar nu, hörs puss

HAN E HEMMA

Hehe måste erkänna att nu pirrar det i min mage lite smått, lite små nervös, fjärilar i magen sådär härligt, hihi! Inte träffat honom på 3 veckor - en dag jue! Han ringde nyss å sa att han va i v-ås, så måste skynda å städa de sista nu, packa lite måste jag oxå göra, sen traska hem till honom å ba kyssa honom! :D <3 Får se om jag uppdaterar mer ikväll, sover iaf hos den bästa!

HAN FLYGER HEM

Juste, baby e påväg hem nu, gud vad jag längtar efter att få krama om honom igen! Har nyss gjort fransk manikyr på mina naglar, haha inte de snyggaste, första gången jag gör och har de! Men blir la bättre med tiden, de har lite svårt att torka bara, ovanligt segt! Nu snart ska jag ta mej i kragen och orka dona mitt hår, har fortfarande inte fönat de sen ja duschade för kanske två timmar sen, haha! Sen har jag heller inte orkat städat, så får göra de med snart. Såg att mamma hade tagit med sej damsugaren till stugan, så kul, jag får krypa på alla 4 å plocka upp alla popcorn! Härligt. Lär ju börja nu! Men först lite vänner va!?


"De va min födelsedag"

Godmorrn på er, jag har vart vaken kanske en kvart nu, och ja venne om jage bakis eller inte! Har väl inte riktigt kommit än, men hoppas verkligen inte de kommer! Orkar inte me den skiten, citronade ju mej igår!

Igår runt 1 mötte jag Linda, gick till arbetsförmedlingen å frågade va mina papper betyder, dom betydde att jag bara ska vänta på att nån Elsa ska ringa mej, Hallaaaaa, skriv de då! Usch hatar dom, så nog om de! Vi handlade lite och sen gick vi hem å bakade! Sen när jag linda å sosso står å sminkar oss så plingar johannes på dörren, haha ingen visste att han skulle komma! (A), iaf runt 7 kom Emelie å fitt micke, så hon fick sina super duper fina muffins och sin present såklart, en sparbössa som ser ut som bensin mätaren på en bil, haha!

Blev förferre hos mej, och vi skulle fortsatt med förferren hela kvällen tycker jag, för sen tog vi 11 bussen till stan, de va la kul! Men sen när vi skulle till konrad, stog i kön kanske 50 min, mer eller mindre! Så kom johannes inte in, för att vakten va ju dum i huvet! Så då gick ingen av oss in, värt å betala 100 spänn för att inte vara där inne en timme å alla e inte ens med!? Nää, och då va klockan typ 1, inte värt å gå in på slisk då heller eller nått, så vi gick till bill o bob, men de va ju tvär stängt haha så vi vandrade runt i stan tills Martin va söt å ville hämta oss! Skönt å inte ta nattbussen, å komma hem direkt till dörren!

Ah venne vad jag ska tycka om kvällen, men fick ju va med brudarna så! Nu ska jag visa er lite bilder, sen måste jag städa, diska, torka, damsuga, popcorn och öl överallt, nästa gång får nån annan hålla i förferren! Orkar inte städa mer fan.

Födelsedagsbarnet

Charader blev de oxå!

Haha måste ju få berätta varför min rubruk heter som den gör, som ni ser hade vi party hattar på oss på förferren, och typ bara jag och sosso hade dom på oss på krogen oxå, så ja lurade alla att jag fyllde år, måga grattis fick jag! Haha, sen på kvällen runt 2, innan vi åkte hem så gick vi till subway och skulle käka, jag hade beställt min macka å skulle betala, så kommer Joel, vi hejjar å jag säger att jag fyller år, så han bjuder mej på min macka, haha snällt! Sen säger han till dom som jobbar där ba: jag vill ha lika macka som henne, sen tar han första tuggan och säger, vafan e de tonfisk?? :O Jag hatar tonfisk, haha så vi fick hans macka oxå, sen drog han därifrån.. Lite små roligt vare!

Och nu när jag har setat här ett tag nu så känner jag att nee jag e nog inte bakis, e nog ba himla trött, yey va härligt!

Party hatten e på fortfarande

Sitter här med partyhatten på mej fortfarande, de e jag nog ensam om, venne riktigt vad jag ska skriva om kvällen, så ska dricka upp min resorb å hoppas på att inte vara s mega bakis imorrn! Känner att de kanske kan bli ganska lungt men vette fan, så får nog citrona mej under armarna oxå! Så vi hörs imorrrn, okey, då får ni massa kul bilder oxå, Kram.!

Ett smak prov, as bra! Natt

För ferre

Tjenixen, leker med Linda och Sosso nu, sminkar oss lite å så, käkade nyss pizza, eller ah hamburgare, samma skit! Blir inge mer bloggning ikväll nog, kanske ett fylle inlägg senare isåfall! Haha ska spraya håret lite nu, hörs PUSS

De e nära nu!

Pussilipusspussspussspussilipusssss

52

Godmorron på er, vaknade för kanske 50 min sen, med världens huvevärk, kändes som att de va igår jag söp, fast de ska vara idag haha, de e inte okey, så nu har jag fått i mej två mackor och några ipren, ska snart ta ut ricki sen hoppa i badet, sen blire nog å städa lite, ska möta Linda runt 1 å gå till arbetsblabla skiten... och fråga vafan som händer!? Sen ska vi handla å dona lite inför kvällen, kan ju inte skriva här vad som händer exakt, för Emelie läser ju faktiskt min blogg, men blir förferre å krogen iaf! Måste tagga till! Hörs

Liten Karin, hittade denna bild hemma hos Morfar när jag städade där igår, den e från när vi hade stuga i Älvhöjden, å de va några år sen!

HOHO

Halllåååååå, helt hyper, vill ha lördag nu! Men först ska vi se fram emot en härlig fredag med mina bästaste vänner! Kommer bli kanon! Men ska inte dricka så jag mår kräk dåligt dagen efter, usch, nu ska jag föna håret, har nyss färgat de, ni får se imorrn! Sen ska jag somna till filmen mamma mia, hörs!

Min favorit

Fönster putts

Hallååå idag har jag spenderat eftermiddan med min morfar, vi cyklade å han bjöd på lunch, jag åt pannkakor och ett glas vatten, sen cyklade vi till forum, för han trodde att de va loppis, men de va de inte, så den cykel turen blev helt i onödan! Sen åkte jag hem till honom medans han åkte å handlade, ja tvättade hans fönster, första gången å dom blidde rena! Haha sen gick vi ut och plockade lite plommon, sen åkte jag hem, helt slut nu, men vill färga mitt hår ikväll! Ser ju inte klok ut kom jag på nyss haha!

Vet ni vet ni vet ni !

På lördag kommer min Älskling hem :D YEEEEEEEEEEEEEY GUD VAD JAG LÄNGTAR!

Halv 7

God morron, nej nej jag har vart vaken sen halv 7! Då vaknade barnen å ville se på skärgrådsdoktorn eller hur de stavas! Så bara gå upp, sen skulle dom ju ha frulle på en gång.. Uuuh, nu badar Aleks och tjatar på att jag ska komma å beställa nånting. För dom leker affär, bara göra som dom säger, annars får man la mer ont i huvet haha! Sen ska vi kanske ut i lekparken ett tag, sen halv 2 ska jag möta morfar å luncha, får se om jag skulle tvätta hans fönster idag oxå, de visar sej, hörs senare ikväll pussåkram

AP KARIN

Sitter här å har skit tråkit, åt nyss hamburgare som jag hade längtat efter i flera dagar, men de va inte ens gott! Men åt upp hela för att Emelie fyller 19 år idag! Sitter här å vill att baby ska logga in på msn, för han svara inte på mitt mess, vill ha hem honom nu! Får panik! Morfar ringde å frågade om jag ville luncha med honom imorrn, söten! Klart jag vill de, han bjuder ju! Sen idag på posten fick jag hem två brev från arbetsförmedlingen, och varken jag eller mamma fattar vad de står!? Ska tydligen pendla till stockholm varje dag på nån aktivitet för att få lite pengar varje månad!?? Tjena de kan dom ju glömma!? Så får gå dit å fråga vad som menas med breven jag fick, dom skriver ju i gåtor å tror att alla e lika puckade som dom!  Nej usch tycker inte om arbetsförmedlingen för 5 öre! Och nu vill jag att idol ska börja oxå, så man får gå hem till Anna sen å kolla nån film å sen sova, för den här dagen har vart riktigt seg! Usch vad jag skriver och inge vettit som ni ens bryr er om! Men ingen som tvingat er att läsa heller ;) Ne nu blir de vänner... Bästa i alla lägen!

Brist på bilder.

MIN IDOL

Oj oj va nyss ute å gick, sprang faktiskt lite oxå, svettit och pulsen slår till max! Ska göra lite hemma träning nu sen hoppa i duschen, ikväll ska jag sova hos Anna, för ska vara barnvakt åt två snor ungar imorrn bitti presis när dom vaknat! Så runt typ 6-7...

Men ville bara visa er min Idol! Hon e tyvärr inte med på tv än, för hon e ju bara 3 år!

Måste bara säga...

Idol

Godmorron på er, vaknade runt 1 och nu nyss kollade jag på idol avsnittet som va på tv igår, missade ju de för jag va på Bio, som va super duper bra! Ganska skönt å kolla på avsnittet på datan, för då slipper man ju alla långa pauser som förstör mitt i allt, inte den bästa bilden, men de gick! Haha älskar han nils, som alltid ligger på golvet å har världens energi! Och han Jon, från v-ås eller va de va, först gillade jag honom, men han verkar ju vara värsta nörden!? Njaa, venne vad jag ska tycka om honom, åk ut! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kolla lite vänner kanske, sen ut å gå lite, för de e ju himla skönt väder ute, men de visar sej, hörs senare!

Bio i hallstahammar

Hallå va nyss på bion "Flickan som lekte med elden", va grymt bra! Lika bra som ettan tyckte jag, sereeen! Inte gjort så mycket idag på dagen, vart lite hos Anna å så.. Ska sova nu, hörs!

Eftersom ja å Anna kom himla tidigt till bion, för vi trodde att de skulle vara låång lång kö, vikket de inte va den tiden vi kom, så underhöll vi oss med att ta roliga kort, men blev nog nästan fullt med folk ändå!


Sötis

Hallåå, sitter å kollar på The hills på mtv.s hemsida, snart plöjt igenom en hel sesong, börjar bli trött i rumpan, så ska väl städa min garderob nu snart, så mamma bjuder mej på bion ja å Anna ska se ikväll, hihi! Pank, så måste ringa morfar idag oxå, behöver städa å få lite money, annars kommer jag inte klarar planerna inför fredagen! Så vi hörs senare.

Världens sötaste

Crazy in love

Hmm.. har inte så mycket att säga, känner mej lite depp, saknar min boyfriend mer än någonsin nu! Känner mej lite smått ensam. Så ska väl hoppa i säng, för de e ju en dag imorrn med, natt!

Njaaaa

Gick till arbetsförmedlingen tidigare idag, skulle lämna in ett papper, å fick vänta i 5 år, tummen upp för dom! Men iaf när jag gick dit så kollade jag på alla människor å funderade, kan man ha solbrillor ute fortfarande? Vissa kom i solbrillor o t-shirt, andra kom i halsduk och mössa, ganska mycke skillnad från folk till folk, klart solen skiner ju, men ja tyckte de e hög tid för mössa istället för brillor! Men jag har ju alltid vart den som fryser! Men klart alla får la ha vad dom känner för, å nu känner jag för att gå ut en långt promenad, så man kanske trivs lite bättre med sej själv efter de! Hörs pussåkram

Hatar Tyskland

Vill att min baby ska komma hem Nuuuu! Hatar Tyskland, om de landet inte fanns, skulle han nog mysa med mej nu (A)

Loking good

Tog nyss ett varmt, långt, skummit bubbelbad med min nya maräng badbomb jag fick av min mamma idag, så nu luktar jag juvligt! Ska sätta mej i tv.rummet nu med mamma å kolla på serien "Mannen under trappan", med ett stort glas isvatten!

Looooooooking Goooooood

Igår

Blogga lite kanske? Somnar snart, ögonen vill inte hålla sej vakna länge till, men vill kolla på tv kl 9 så.. Idag har jag mått Skit hela dagen, kändes som att jag skulle kräkas 10 gånger om ! Men har klarat mej änsålänge. Igår så hade jag å Linda tänkt chilla lite själva, men fick höra att några skulle ut, så vf inte, blev först förferre hos nån Jens i stan, sen till bmb, och i kön står linda lite före mej, så de inte ser ut att vi ska in tillsammans, för de va ju faktiskt 24:års gräns igår! Så Linda kommer in, och sen när jag visar mitt legg så säger vakten, Nej nej du är ju bara 19, du kommer inte in, ja ba ööööh :O Hon du släppte in nyss va ju oxå ba 19!!! Han ba; Hm, suck, okey jag är snäll idag, gå in då! Typ, inge lite sur man vart då haha men kom in tillslut, dansade å hade de skoj, blev lite mycke kanske. Åkte nattbusssen hem, sen raka vägen i säng!.

Lite bilder?




Pappret tog la slut?


!

Ne idag behöver vi inte ens blogga!

JAJA

Jaha de blir bmb ikväll då, vip så man lär ju komma in! Brottom brottom.

Lite rörigt

Jaa nu ska man hitta lite kläder i röran, så man vet vad man ska ha på sej ikväll, för kl 4 ska ja möta Linda sen gå till Milla å dona lite, sen kommer ja nog inte hem förns inatt eller nått! Så lär ju ta med mej lite grejs, kläder, smink, dricka.. Uppdaterar nog hos Linda senare ikväll, ska dona mina naglar nu först innan jag rör mej härifrån!

Morning

Nyss käkat frulle, skönt å sova tills man vaknar av sej själv! Idag blir det att leka med Linda, vi hade tänkt ha en "chill-ferre", fast blir nog bara chill, istället för ferre haha, bara hon å jag, YEY! Men blir nog iaf en bira eller två, får se vad som händer å sker.

Kan inte sluta tänka på filmen! Usach, kolla här om ni vågar! Jag tänker iaf inte titta igen...

"Bolli Bolli"

Kan ju börja med att svara på en anonym kommentar jag fick för nått inlägg sen, Frågan löd "varför är de ett frågetecken efter 19 år?" Svar: För det står, "Önskar Ni arbetskraft av en pigg och glad tjej på 19 år?"

Mötte Linda idag runt halv 5, gick till apoteket å köpte ipren, sen hem till henne å vänta på att sosso skulle komma, sen vidare till Ica å hyra film å köpa onyttigt! Blev filmerna "Martyrs" o "Kenny Starfighter", Kollade först på skräckisen Martyrs, å guuuud, läskig va den! Å inte en lugn stund fick man på hela filmen! Hände saker presis hela tiden! Livrädd! Kolla på den om ni inte sätt den, super duper bra om man gillar läskit och hemskt, men kolla inte själv! Varnar er.. Å Starfighter va ju as kul! Älskar Kenny, hihi! Bolli bolli.

Sandra Bella å Felicia kom förbi en sväng oxå, mycke trevlig kväll med massa skratt, träningsvärk imorrn? Tror nog de.. Ska väl snart hoppa i säng!
Skönt skönt! Blev inte å sova i mitt andra hem, cyklade hem till mitt plejs istället, känner att de e skönare, för hade inga rena kläder med mej eller nått sånt! Saknar min baby, jätte jätte jätte mega mycket, snart 2 veckor borta från lilla mej :/ Men de betyder oxå att han snart kommer hem å pussar på mej, hihi!

Lite bilder? Klart, enyoj!







BroÖre

Vaknade nyss av min lilla sova middags stund, tröttare nu fan! Fick brev från arbetsförmedlingen oxå, ska skriva på nå papper å gå dit med de på måndag, sen ska dom dona en jobbcoach till mej, eller hur de stavas!?

Tidigare idag då, Linda kom somsagt å hämtade mej halv 8, tankade å vidare till örebro, mycke trevlig bil resa, haha sen väl framma i örebro så letade vi efter slottet, inte så svårt, sen när vi kom dit så pratade vi lite med alla andra som oxå sökt å ska intevjuvas! Ja fick sitta å kolla in i väggen en timme, medans Linda hade massa möten! Men va några trevligare rackare som snacka med mej under tiden haha! Så efter en timme va hon klar, håller tummarna nurå! Inte för att jag vill bli av med henne, men för att hon vill åka :M

Ska hem till henne lite senare, en timme kanske? Ska umgås lite med bruttorna ikväll, får se vikka å vad som händer! Sen får vi se vart jag sover inatt oxå, om de blir för mörkt å läskit sover jag nog i mitt andra hem =)

Lite bilder från örebro
Haha första bilden, killen stog på vattnet, som Jesus!


Världens läskigaste lampa och himla rolig hand som va i vattnet och pekade på slottet..


Och såååklart måste man kolla om gamla volvon e på G och orka hela vägen hem!

Tidigt uppe, för man e la en bra vän!!

Uuuusch va mörkt å kallt de e ute! Klockan ringde 06.30, då tänkte jag, varför ringer alarmet mitt i natten :O, men ska ju med Linda till örebro såhär jätte tidigt, lite jobbit när man e van å sova iaf till 10 om dagarna, men nu när jag har fått på mej lite varma kläder å smått med smink så känns de bra, inte lika trött! Har laddat mobilen med lite musik nu, (äntligen funkar de) så man har nått å göra när man sitter å väntar, för tänker inte vandra runt själv i örebro! Då kommer ja aldrig mer hem haha. Men ska kissa innan vi åker, pussåkram

Great

Ååh va trött jag e nu, ska ju upp runt halv 7 imorrn oxå, jävla linda haha! Kom nyss hem från Anna, kollade på filmen "Dumpa honom", super bra, men va ju som att kolla själv, anna somnade efter halva, som vanligt! Kom väl en tår på slutet oxå, slutade lyckligt, kolla på den om ni inte redan gjort de! Kommer bli tomt å sova inatt känner jag, man blir ju lite extra kännslig efter en kärleks film, snyft! Men kanske ba runt en vecka kvar? De visar sej, inte hoppas på för mycke, men nee nu måste jag tävtta bort sminket, sova å så.. Hörs imorrn Natti..

Allt godis tog vi igen ikväll, fyra dagar utan godis! Å nu e man lika fetto Karin igen, Great!

"Linda vad är 3-9?"

Åkte å handlde lite mat med Mamma nyss, å eftersom ja fick detta mess av Anna tidigare idag: "Ska vi äta godis ida? Jag dör snart. De här är ju skit tråkit!...." Så tog jag min första godis nu! Mums! Vi sa i söndas att vi inte skulle äta nå godis eller skit förns på fredag, men om hon ska, ska jag! Väntar på att hon ska ringa nu, sen blir de å hyra en rulle! Puss

Rubriken, så frågade jag Linda tidigare idag, i provrummet inne på gina, matte snille jag elle!? Haha

Hemma från stor staden

Mjoo Linda kom till mej runt 1 idag, vi tog mammas bil till Lindas mammas jobb, hälsade på lite där, sen vidare till stan, gick runt å lämnade in lite cv.n! Ingen hade såklart inge jobb just nu, men lämnade in mina papper ändå, så hoppas nån hör av sej! För jag hade ju faktiskt fejk smajlet på! Sen gick vi runt i lite affärer, linda köpte massa! Å jag köpte världens sötaste mössa och en orange tunn jacka, rea på den, på barnavdelningen! Sen åkte vi hem, å kom hem nu, mega trött i mina ben! Nu blir de väl sitta här lite sen käka, sen när Anna ringer så blir de ner till Ica å nog hyra film å sen umgås med stor syrran hela kvällen!

Dö söt, visst? Köpte den för mitt presentkort jag fick av fam. Lundh när jag fyllde.


Jackan då, lite regnjacke stuk, men ja gillaren, rea så vf inte!?



Stor staden

Donat klart mej nu, så nu blire stan med Linda! Hörs senare ikväll


Out of my way

Haha jag hittar inte min msn ikon på skrivbordet! Donade ju nya msn igår, för gamla funkade ju tydligen inte, å nu hittar jag de inte haha, måste la söka på de, men venne hur de stavas, så får la googla? 10 minuter senare hittade jag den, å ingen rolig inne haha värt, ska hoppa in i duschen, hörs senare!

Fetto Karin

Hahhaa vill ni se en lite rolig sak, ja vart glad när jag såg de iaf! Typ 5 månader emellan!
Å har inte gjort om nån bild, som de ser ut att jag har gjort haha! Men bättre kan de la bli!?

Mooore pics

Nu kommer de lite mer bilder.











Litebilder

Lite bilder som vi tog idag, men har inte orkat göra om dom i photoshop!
Så de här e normalkorten.









Bilder på Linda hittar ni på hennes blogg
http://ljanssson.blogg.se/



Kommer mer bilder senare som e omgjorda!

As bra!

Som ni ser e min blogg inte som den brukar, haha sosso http://annasofiaisabelleo.blogg.se/ har gjort om den, super nöjd, tack söten! Idag har jag vart ute å fotat med Linda vid trångfors, eller hur de stavas! Super kul, lite bilder får ni senare, för blev ju trotsallt 250 st!


Man får ju panik på allting

Kul att när man ska logga in på msn så står det "En senare version finns tillgänglig. Du måste installera den senare verisonen om du vill fortsätta. Vill du göra det nu?" Då har man inget val, å måste trycka på "Ja" Och då kommer denna ruta upp "Windows Live Messenger kunde inte hämta och verifiera uppdateringsfilen, vill du besöka webbplatsen?"

Vem fan orkar!? :O Blir ju galen, så blir inget cv, eller stan imorrn då! Suck, ska kolla vänner nu, de funkar iaf alltid!

Blidde inge CV

Sitter hemma hos Fia nu, färgar hennes hår.. Skulle skriva ut mitt cv, men deras skrivare e pajjko, så blir att gå upp kl 8 imorrn å möta henne å få papprerna då! Ganska drygt! Nee jag venne vad jag ska skriva, ska kolla om Fia har nå bra musik på mobilen å skicka över lite låtar till min, hörs senare Pussokram!

Jag lär mej

Hallååå i bloggandet! Har spenderat dagen med att dona om mitt CV å skrivit om mitt personliga brev, kort å dåligt blev re! Men de får la duga, har ju inte hänt så jätte myckt i mitt liv sen studenten, haha! Så ska hem till Fia senare å skriva ut några stycken, färgen i våran skrivare e ju värre än värst! Har oxå nyss gjort om mina naglar, skit kul! Men de e bara kul å måla på vänster handen, för e ju högerhänt haha, blir ju skit fult när man sen ska göra likadant på högerhanden, för min vänsterhand flyger ju hel vilt! Lite rörigt, vet.. Såhär blev dom iaf den här gången, inte de snyggaste, men ja lär mej!

Morning

Godmorron, vart vaken sen 10, sov hos baby, själv! Så gick hem halv 11, för va super sugen på kyckling gryta med spagetti, så direkt när jag kom hem började jag laga mat! Men nu ångrar jag mej att ja inte tog en soppa istället, så ska snart ut å gå med Ricki, sen kanske ta en egen lång promenad om jag orkar! Måste skriva om å till lite på mitt CV idag, dona en bra bild oxå, sen hem till Fia å skriva ut några stycken! Hörs

Mysljus

Åååh gud vad jag fryser! Sitter hemma hos Robin nu, under 2 filtar å hans stora mysiga tröjja, men saknar väl hans armar runt mej, df jag fryser eller så e de nått annat tok! Å 3 små ljus hjälper ju inte heller haha, köpte dom när ja va på ikea med mamma, luktar gott göre iaf! Så när baby kommer hem kanske vi kan åka å köpa lite mer mysljus, för de finns juue inge mysigare än ljus på mörka hösten!? Ska ut å gå lite senare med Linda, mycke mer än så kommer inte att hända, så vi hörs väl imorrn! Pussokram

Detox

Anna har börjat med detox, tror de heter å stavas så, då man bara får äta frukt, grönsaker å massa nötter, bönor å skit! För att rena kroppen på allt annat skit, desto mer onyttigt man har ätit under sitt liv, desto dåligare kommer man att må efter några dagar med bara de man får äta när man detoxar! Så blev en nyttig dag idag för mej med, för har umgåtts med Anna å barnen idag, så blev att äta de hon åt! Sen ikväll blir de en nutrilett! Ska sova hos baby, så ska nog dra mej dit nu, spela lite sims, krypa ner i soffan, med filt å tända ljus, mmmh!

Min lunch

Suck

Sitter hemma hos Anna nu, söker lite jobb, eller ah kollar efter de, hittar ingenting, måste ju ha utbildning eller körkort på alla jobb, å jag har ju varken de eller de andra! Trött ja blir..

-

Neee men nu säger jag Natti natt!

Min Sommar -09

Efter en maskerad!

Sommaren slut nu elle? Jag tror nog de, vart toppen great!

Nu äre bara se fram emot en ännu bättre höst!

Tummen upp

Går ju super bra!

Jaaa så ere

Kom nyss hem från morfar, har städat, va bra länge sen jag va där nu! Men pengarna jag tjänade idag går direkt ner i Annas plånka, roligt å vara skylldig folk pengar när man inte har nått själv.. Ska snart ringa mamma så får hon berätta genom telefon hur man tvättar, jag har faktiskt aldrig gjort det själv! Så ska plocka ihop min tvätt nu, sen slå en pling, hörs!

-

Ikväll blir det jag å mina 10 andra vänner med film å kanske nå onyttigt

Ett nytt försök


Nattbussen, fulla å glada

Dagen efter, ska man vara vacker så får man stå ut med höga klacker :D


Går kvällen

Allåå nu e jag hemma! Går dagen började med att gå hem till Linda runt 5, fick skjuts hem till Sandra å Matte i stan utav Lindas pappa Ulf! Nice å slippa åka tåg å buss.. När vi kom dit så vare bara å öppna första biran, å ännu 5 till! Spelade lite ölspel å hade de mys, kollade även på idol, men de kommer man inte ihåg så mycket av! Sen runt 10 åkte ja å Linda bussen till stan, tog en macka på subway, tror de stavas så! Sen gick vi till Silk å väntade på att dom andra skulle komma, dom kom runt 12! Men kom ju iaf in gratis, för vi stog på Lisas lista.. När ja å Linda stog där å väntade, så kom de 5 kolbäckare som skulle in på silk, alla kom in utom den femte å sista grabben! Stackarn, så alla killar gick ut igen, grabbarna gick ut från en fest för att vara med sin polare som inte kom in, haha trodde man ju aldrig! Så ja å Linda tyckte de va ganska sött ! Sen efter 2 timmar kom ju dårå dom andra, va halva priset där inne oxå, så de va ju nice! Dansade å hade de skojj! Sen runt 2 gick ja å Linda till subway IGEN! Å köpte med oss en macka hem, när vi väl väntade på att orka gå till bussen träffade vi "Jimmy å Tommy", haha bara ja å linda som vet va de handlade om! Riktiga roliga prickar! Haha?

Sen på Nattbussen va Emelie dyng å jag satt å härjade med Natalie! Sen när bussen stannade på första hållplatsen i hallsta, så sprang Emelie ut å spydde haha lite skojj visst!? ;) Nee nog om henne, ja å Linda orkade inte gå hem så vi traskade hem till min baby, som fortfarande inte e hemma! Somnade som två stockar å vaknade vid 2 idag å va mega hungriga, men eftersom han inte e hemma så kan han ju inte ha mat hemma, så vi åt snabbmakaroner och en gammal sås! Skit äckligt, men linda åt upp allt på tallriken haha..

Sen när man väl skulle gå hem idag runt 4, så fick man ju lov att gå i skorna man hade igår, och ojoj va skavsår jag har på mina hälar, å blev ju inte bättre av att gå hem! Ont ont..

Visa er lite bilder kanske? Enjoy


Lite läskig, kolla lindas ögon


Nepp bilderna ville inte, står bara ERROR! Så mer får ni senare

Måste ha föda

Hallååå, sitter hemma hos Robin nu med Linda, mega hungriga och för bakis för att gå ut! Så vi ska rota igenom hans kök nu efter föda! Berättar mer om den galna gårkvällen senare!

Partey!

Halllåeåeeåe! Sitter hos Sandra & Matte nu! Lite förkrök hos dom innan vi ska ner till krogen, blir tydligen Silk. Står på listan, rätt skönt med gratis inträde och slippa kön. =)
Nu ska jag vara med på ölspel som dom andra redan spelar. :P


Pusstjohej..

PS. Linda & Emelie hälsar!

Fredag

Takida på högsta volym, blir halv 6 tåget till stan, har fortfarande inte kommit på hur mycke eller lite dricka jag ska ha med mej, haha, å venne om jag e färdi sminkad eller inte, om jag ska ha mer eller inte!? Men har ju ett tag kvar, men just nu vill jag bara ta en glass å kolla vänner, orkar inte dona mer! Vem bryr sej lixom? Den jag vill vara fin för e ju lixom i Tyskland, haha!

Skiten på klänningen e inte där, va nog nått på kameran.. Ha en toppen freda kväll så hörs vi imorrn..

... gick la bra

Arbetsförmedlingen gick la bra, satt å lyssna på nån nybörjade som snacka, fick lite papper å gick hem, dom ska välja ut en jobbcoach åt mej, som jag ska ha massa möten med eller nått? Sen sa dom nått om att jag ska få lite pengar om jag har vart arbetlös i 3 månader, å de har jag ju snart vart.. Ska läsa igenom papprerna som jag fick nu, så man kanske fattar lite, sen måste jag äta nått! Känner att svim attackerna e på G, igen! Hörs senare, Pussåkram





För din skull

Hade inte tänkt skriva nå inlägg nu imorse, för har verkligen ingenting å säga er just nu! Ögonen svider å ska snart till arbetsförmedlingen, suger pung, venne ens vart konferansrummet e som jag ska till? Usch, sen e de väl bara hem å dona sej, sen vidare till stan å parta, just nu e jag inte sugen alls, men de blir nog kul när man väl e där, så vi hörs senare !

-


!

Hur många tårar kan man gråta? Tror dom aldrig kommer ta slut.

!

Idol va ju kul, nurå? Känner att ja inte orkar ba..

Inte de snyggaste, men mycke bättre

Jag har under några veckor nu inte blitit på mina naglar, har bitit i hela mitt liv, å nu har jag slutat bitit, och oj så långa dom har blivit haha för mej e dom as långa! Har svårt att klä på mej, messa å andra saker, helt ovant! Kanske inte dom snyggaste naglarna men en bra början!

Slach

Godmorron på er, sov hos Robin själv inatt, och tänkte att jag skulle sova länge, men nej nej! Dom borrar så in i helvette mycke på andra sidan väggen! Men vänjde bort mej borret ett tag, så sov till typ 11 iaf! Sen orkade jag inte med borret mer så tog en ipren å gick hem till Milla, lekte lite med slach, å kollade på filmen "I skuggan av värmen", sen snodde jag lite kläder av henne oxå, som jag ska ha imorrn! Så skönt å ha de löst, tror de kommer bli en nice kväll! Nu ska jag försöka dona mina naglar, ni får se sen! PUSS

Natt

Oj va många läsare idag! Va roligt! Kollade nyss på idol, lika roligt som vanligt haha, nu ska jag väl snart hoppa i den stora tomma sängen å min älsklings sovrum! Natt

Haha bästa

Haha bästa låten, bra länge sen man hörde den! Men den ska ju gå lite fortare dårå! Men nu ska jag kolla på the hills..

Tröttaste

Hej hej hej, åkte till Ikea å maxi med mamsen tidigare idag, kom nyss hem, eller e hos Robin nu, iprenen va slut hemma å kände att några sånna skulle sitta fint just nu! Så ligger i hans soffa nu, dö trött, sov ju ingenting inatt! Om ett tag ska jag hem till Milla, vara lite katt vakt åt slach, sen blir de oxå å leka med Emelie å Sandra, så vi hörs senare ikväll!

Never alone Always alone

Mamma ringde å hörde om ja skulle me till Ikea en sväng efter hennes jobb, vf inte! Så ska snart traska till nibble sen viare till stan, hörs senare!

suck

Jag har fått brev om kallelse till arbetsförmedligen, oj va arga dom kommer bli på mej, har ju inte skrivit upp i mina papper alla jobb jag har sökt, men lär ju inte spela nån roll, fick ju inget haha, kul jul!

Bästa

För några dagar sen va ja hemma hos Milla å kollade på filmen "i skuggan av värmen", bästa! En svensk film, e en knarkare som e väktare å blir kär i en polis, verklighetsbaserad.. As bra, blev jätte sugen på att se den igen! Ska vara lite kattvakt på torsdag hos Milla, ska nog kolla på den igen då! Se den om ni inte gjort de..

"Handlingen utspelar sig i Stockholm där två unga människor, Eva och Erik, möts och drabbas av den verkligt stora kärleken. Eva försöker först stå emot - hon har en hemlighet för stor för att kunna tillåta en relation med en annan människa."


Blev Tuna-park..

Hallåå sitter här med värsta värken i mina ben, jag brukar kalla de växtverk! Inga ipren hemma å jag börjar snart gråta! Allt kom på en gång.. Men iaf idag åkte vi hem till mormor å åt mat kl 12, jag millis anna å emilie, mycke gott! Sen halv 2 hämtade vi aleks i skolan å vidare till tuna park, super lungt å skönt där, inga folk alls! Gjorde av med massa pengar på ingenting, köpte typ 3 örhängen, för jag ska bli en örhängesmänniska nu! Sen en stickad svart tröjja från gina, strumpbyxor och nagelsaker! För mina naglar e super långa nu, hihi! Efter tuna park blev de donken, fetto Karin.. Sen hem å färga håret, blev skit! Orkar inte bry mej, får se ut som farmor helga, fast tvärtom! Sen blev de kolla Idol å Andra avenyn hemma hos anna, å kom nyss hem!

Köpte + svart stickad tröjja, en liters red boooll? Och en super liten ben å yerry glass..

 

Senare

Jag uppdaterar senare ikväll, för nu e jag hos Anna å orkar inte skriva ett långt inlägg utan bilder, så kika in senare runt 10-11 :)

<3

Känner att ja e lite små depp, Killen lär ju vara något extra, dröm killen jag alltid har drömt om, och när jag gett honom mitt hjärta så åker han världen runt med det! Men han håller det hårt och nära sej hela tiden så de inte krossas <3

Sims 3

Hallåå, imorse ringde Milla å väckte mej kl 11, ganska segt om man får sova hur länge man vill, efter de kunde ja inte somna om, så gick hem till anna å käkade mat, sen ner till ica å lämnade filmerna vi hyrde igår.. Sen hem till Robin, å nu har jag spelar sims i 3 timmar! Super kul, men börjar få kramp i armen, så ska kolla lite blogger nu sen spela igen haha :D PUSS

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SANDRA!!

"Den här banan-flugan... Som ligger i sandras glas nu.."

Haha kul kväll! Började med att Linda kom hem till mej runt 2, gick å mötte Sandra vid ica, handlade tacos, chirre å hyrde film! Sen bara hem till mej å laga i ordning maten runt 4 haha, blev super gott! Efter de kollade vi på filmen "Män som hatar kvinnor" Sandra hade inte sätt den, å den e ju så bra! Sen lite senare kollade vi på filmen "slumdog miljonär" eller hur nu de stavas, alla har jämt sagt att den e as bra, men den verkade skit, men vi hyrde den ändå, å de va ju världs bäst ju! Spännande som fan i slutet, haha ba satt å skrek! Runt 11 lånade vi mammas bil å körde hem sandra till stan, inte snällt å låta stackarn ta bussen å sen gå till råby.. Riktigt rolig kväll, synd att Gneta inte va med bara, så de blev alla bruds, men de tar vi nästa gång! Nu ska jag kolla runt lite sen sova, PUSS

Lite bilder från kvällen
Regnade ganska jätte mycke, när vi gick från ica hem till mej..




Vi lagade maten med kärlek!






Hahha inge mobbade!




Haha lägg märke till att Linda ?mattschade? sina kläder med glassen...


Blir ju lite ensamt å lägga sej i sängen själv snart, ser jag inte fram emot.. E ju van med babys armar runt mej tills jag somnar, men lite svårt när han e i Tyskland nu.. Får drömma om den bästa istället, å tänka att han snart kommer hem till mej igen <3
Ganska långt ifrån varandra, men de kommer hålla kan jag lova! (A)

Let Me Be Myself!


Gone baby gone

Jobbet kallar.. Nu är älsklingen påväg till arlanda, sen vidare till Tyskland, får se hur länge han blir borta å jobbar denna gång! Men ikväll ska jag inte deppa, ska ju leka med brudarna *minus* Emelie, nån måste ju jobba oxå!

Fredas: Då blev det Bio, med Robin å Ville, "hitler" film, 2½ timme lång, lite kissnödig man va efter de! Men den va bra! Sen vidare till bill o bob, vi kom väl dit kvart i 9, haha bara vi där! Blev några öl, lite senare runt 10 kom Emelie Sandra å Micke, mycke trevligt! Åkte hem runt jag har ingen aning! Somnade som en stock i babys säng!

Lördag: Vaknade runt 10? Kollade in i väggen till typ 1, sen blev de pizza med Robin å Jori, sen runt i stan en sväng, sen hem till Robin å kolla om jävla sims 3 ville funka på hans gamla data, å de ville funka! YEY! Sen på kvällen runt 11, frågade Jonte å Krista om vi skulle me till donken å käka natt mat, men visst, varför inte! Så efter maten åkte vi till hallsta igen, åkte runt lite sen kom Jonte på att han va sugen på cola, å inget öppet i hallsta, så blev stan igen! Haha, tredje gången gilt! Men de va roligt! Sen ba hem å sova igen då..

Söndag: Baby har åkt å jobbat å ni får höra mer om min söndag senare, för nu ska jag hoppa in i duschen sen dona mej sen möta Linda å sandra!

Bilder från i fredas!



Haha mos puss!




YES

Sims funkar på Robins gamla dator!  :D

-

Uppdaterar om helgens nöjjen imorrn!

De minsta problemet

Ikväll blir de bio, nån hitler film, tror ja!? Sen bill o bob med den bästa å Ville haha, sen skulle nog Emelie, fitt å Sandra med komma dit, så kommer bli mys! Ska sminka klart mej snart sen ska jag traska hem till baby, å sen vidare in till stan, så vi hörs imorrn! PUSS

Fredag

Godmorron, Robin väckte mej för en stund sen, å sa att han skulle åka till sin mamma å hämta en resväska, tönten drar till tyskland imorrn :/ jobbet kallar! Ska snart hoppa in i duschen å sen ta en kopp te kanske? Inte så mycket mer å berätta, ingen aning vad som händer ikväll heller. Lus pank vare!

Torsdag

Godmorron för 3 timmar sen, vaknade runt 9 hemma hos älsklingen, gick hem å tog ut Ricki å matade Pedro.. Nu sitter jag här å väntar på att baby ska hämta mej, sen till v-ås å hälsa på hans mamma, lite små nervös!

Efter qvarnfestivalen, för mega länge sen hihi

lite kort

Har vart en sväng till v-ås idag med robin å jonte, å nu tvättar baby å jag ligger i soffan å lyssnar på takidas nya album, as bra! Snart ska vi till ica å hämta hans nya mobil, sen vet jag inte vad som händer, så vi hörs puss

En ny mobil, yey!

Hej hej hej, igår lekte jag med Emelie, vi donade fläskfile å potatisgratäng.. Super gott! Sen kollade vi lite tv, sen gick ja med henne till tåget halv 10, skit läskit å gå hem därifrån sen, eller gick hem till Robin, sov där inatt.. Vaknade vid 10, duschade å kollade på tecknat, sen runt 1 kom han hem :D ÄNTLIGEN! Å när han kom hem hade han ett efterskotts paket till mej, en mobil :D Tack så mycket baby! Nu gör vi inte så mycket, så vi hörs senare eller imorrn, Puss å kram
RSS 2.0