Hajken, ifall ni vill veta. . .

Hej hej, har tråkit så kan lika gärna berätta om denna tokiga dag nu! Men bilder kommer imorrn, för dom orkar jag inte kolla på just nu, de e bara För mycket! Så dagens saga kommer nu:

Dagen började med att jag ställde klockan på 08.00, men då kom jag på oj så trött jag är, så ställde om klockan på 08.30, satt å käkade frulle framför dagens 3 minuters riverside avsnitt! Sen tänkte jag ta mej i kragen och tvätta håret, men sen kom jag på, vem fan kommer bry sej i skogen, då man ska ha mössa på sej hela dagen!? Så jag tvättade inte håret, men vet ni vad? Annelie tvättade håret innan hon åkte! Erik cykellyse bangade, så Annelie och Lennart kom å hämtade mej kl 10.00, då C stog i fönstret å kokade morgon kaffe, men inte vinkade han inte! Sen åkte han till bolaget för att orka med lördagen!

Väl framme i stugan, 10.45 så bytte vi om, blev termobyxor, sockor, stövlar, tröjjor, Annas jacka, mössa, halsduk och vantar! Sen packa ner jägern och biran, ölen och det galna humöret, sen 11.30 kom vi iväg! Vilka då undrar ni? Joooo, "Hallsta Hikers", och då undrar ni va fan e de? Tänker jag inte dra upp nu, fortsätt läs bara! Blev ut i skogen, Annelie med badkassen i högerhanden! Vandrade, vandrade, jäger paus, vandrade vandrade, jäger paus, jäger paus, sen runt 13.30, då blev det lunch! Tog en timme å få igång engånsgrillarna i spöregn, men runt 14.30 blev det hamburgare med bröd, lite tjockkorv och ännu mer jäger + lite varmchoklad!

Efter käket blev det och vandra vidare, vandrade å vandrade, sen blev det stopp på Färna julmarknad, då skulle man betala 40 spänn per person, men eftersom jag inte hade nå smink å mössa neranför ögonen, så gick jag in gratis, som barn under 15 år, mohahah! Så för dom 40 spännen köpte jag brända mandlar! Efter vi har gått på marknaden ett tag så slog klockan 16.30, då gick vi in i Färna herrgård och tog en bira,. Där inne sitter alla finklädda och dricker sitt tee i små små muggar, då klampar Hallsta Hikers in där med stora blöta vinter kläder och beställer några bira, då Tomas säger, oooooh jag luktar fan svett! Och "Fin folket" svimmar nästan, så efter typ 10 minuter är vi själva i "resturangen" haha!

Sen blev det att
sätta på sej pannlamporna å vandra vidare till stugan, för Anna, C och Milla e påväg för att hälsa på oss crasy pipol! Första gången C träffade våran familj/släkt i detta nyktra hajk sällskap, men det gick la bra!? Tror han överlevde iaf, så runt 22.00 skulle A, C och M bege sej hemmåt, och jag bestämmde mej för att hänga med, orkar intesova i en kall stuga och vakna upp bakis och längta hem imorrn, så jag hängde med dom hem, har nyss duschat och ska la snart kika nån film och vänta på bättre tider, om det blir nå bättre tider! Det visar sej vad jag e på för humör imorrn bitti...

Nu vart det jäkla långt att läsa, men vafan, kunde vart elak å berätta in i minsta detalj vad dagen har gått ut på, men tror ingen skulle förstå ändå! Så blir la bäst såhär? Imorrn kommer iaf lite bilder som kanske ger er lite mer kött på benen, om ni e intresserade, de visar sej det me, så vi hörs imorrn, Pössss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0