Hur man än vänder sej, har man alltid arslet bak!

Planerna va att jag skulle trycka i mej massa godis å kolla igenom nån säsong! Men de tröttnade jag på efter en kvart, så drar med me Fia å Karlsson ut på en krogen runda, å blir fet på alkoholen istället!

..-

Kunde inte ha blivit en bättre födelsedags fest!

..-

Tack Alla som kom på min fest, riktigt kul att så många ansträngde sej till rock temat, jag är super nöjd, kunde inte ha blivit bättre tamefan! Tack igen för dom jätte fina och goda presenterna! Nu blire en dusch å sen tagga för brux!

Hatar fan alla som inte va på min rock ferre!

Min 21 års födelsedag började underbart bra!

Idag är det Min, Karin Linnea Koskinens födelsedag, gud så vuxet å fylla 21 år! Blev en mysig förmidda med E, fiska gäddor å åka båt, helt underbart! Nu ska jag göra klart tårtan ja å Anna påbörjade igår, sen ska jag äta upp tårtan å fira med min släkt, och imorrn ska jag och mina vänner rocka fett!

Blev en kväll på blå månen med camilla koskinen!

Nu är frågan: Vad ska man ha på sej ikväll?

..-

..-Hahhahaa Förlåt mej, men jag va tvungen, sitter här å asgarvar för mej själv, herregud vikken vända! Nyår i sälen 2008!

Grattis grattis på födelsedagen moster Bettan!

I used to be the girl that hoped for the most amazing love.. ...-

Massa norka papper och jag förstår inte mycke! Men en sak förstår jag, att jag trolitvis kommer få lite pengar, vette fan när men dom kommer, men dom kommer!! Har även hunnit med att boka in min andra tatto tid inom en snar framtid, kommer bli minst lika grym den!

..-

Åker till stan å kommer hem med den snyggaste tröjjan, leggins å 3 trollor, å gjort av med 800 spänn? Men nu e allt klart till rock ferren iaf, så jävla snyggt!

En som oxå är snygg, är denna lilla damen!

..-

Efter några öl i fredas låvade jag tydligen syrran att jag skulle vara barnvakt åt två skit ungar ikväll, ingen minne alls av de!! Men först drar vi en sväng till v-ås city!


- Vad har hänt? Jag somna.. .

Efter en rastlös regnig dag med migrän som jag tydligen inte hade, så mötte jag upp cmk, manu å M.hjelm, för en pardejt på maistro! Dejtandet gick bra så vi avslutade kvällen med lite action film!

Vart fan e mina pilot brillor?

Om jag vore gjord av glas.. .

Varför alla dessa moln när jag försöker bli brun?

Nej, jag är inte bitter, jag är inte bitter alls!

Grattis grattis grattis på födelsedagen tomas!

..-

"Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna, för det är borta! Oroa dej inte för framtiden, för den är inte här ännu! Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas!"

..-Älvhöjden med mera! Fortsättning följer.. .

Idag tog vi en utflykt till alla våra favorit ställen när vi va små, vi åkte till älvhöjden! Inte vart där på 5-6-7 år, sen vi sålde våran stuga, som vi ångrar otroligt mycke idag! Först shoppade vi loss på lådan, drack vatten ur bergen, sen tog vi en grillning vid uvbergsbron, sen vidare till brattforsen! Besökte även våran gamla stuga, kollade till yxsjöberg och sen blev det ett dopp i hörken! Stannade till vid kopparhallen och nu e vi helt slut!..-

Var snäll och gör en U-sväng, gör en U-sväng nu!

Igår spenderade jag, Fia å Henke Falk dagen i stockholm, för fet mat, shopping, alkohol och gärde häng! Tog underjorden tåget till gärdet där Takida å Europe skulle spela, vi åkte dårå bara dit för att höra takida! De va grymt! Sen blev de ju såklart efter fest med bandet!! Sen kom snällaste Andreas å hämtade oss i stor stan! Blev ba hem å sova, de tar på krafterna att festa med T!

Drar med mej S.L och lyssnar på lite good mjusik!

Don't be the perfect one, be the right one!

..-

Fotboll e inte min starka sida, jag är inte dum, men denna match va knepig att förstå sej på!

Christoffer, Göran? - Nej, Greger!RSS 2.0