..-

Jobb hela förmiddan, snart blire till banken å dona.. . - till big sis och sen vidare på 25.års kalas midda hos kusin!
.

Vi gick mot rött, för att hon har råd med bötern!

Jävlar vad jag har köpt snygga grejjer idag, fast ekonomin säger Nej Karin, NEJ!
En heldag i v-ås med cmk!
.


..-

Om jag fick önska mej en superhjälte kraft, så skulle jag önska mej världens längsta armar! Så jag kan krama om min älskling när han e borta och jobbar! :)


Där grät jag en tår, patetiska jag!

Öppna munnen!

..-

Den helgen gick för fort! Söndagen gick för fort! Va iaf underbart å ha min kärlek hemma några timmar, plugg, massa mys, matlagning, kort spel + Ville. Tvätta och sen packa för nästa jobb.. . Snyft!  Ska snart följa me cmk för att dona viktiga saker! Sen e jag barnvakt hela kvällen lång!


..-"Fertile ground" - Kan vara den läskigaste filmen nånsin, ja å annabåde skrek och grät här hemma hos mej igår kväll, vi delade även säng under natten för ingen vågade vara ensam! + att de vart en 4D film i min lilla soffa!

Lyft säkert i Hallstahammar!

Jag säger: Oh, jag e lite hungrig, haru nå ja kan äta?
Milla svara: Jag har knäckebröd.
Jag säger: Vadåför knäckebröd?
Milla svarar: Sånt där hårt!
.
Haha lika slut i huvet båda två! Men de va kul! Men vi e ju ganska kul vi två!
.
Har jobbat hela förmiddan, sen iväg till lövåsen å hade "lyft säkert" utbildning hela eftermiddan, klarade provet och lärde mej mycke! Sen gick ja hem till cmk å färgade mitt hår, sen blev de lite hemlisar i föroreningen! :)
.

Lånade bilder, men oj så snyggt de e !

Jag vill fixa iordning min lägenhet - men jag vet inte hur jag vill ha de! Jag vill fortsätta på min tattoo arm - men jag har inga ideer! Jag vill färga håret - men de fassnar inte! Jag vill att min baby ska komma hem - men jag får vänta några dagar till! Jag vill att han e hemma jämt - men han åker igen på måndag! jag vill jobba på psyk - men jag har 1½ år kvar att plugga! Jag vill bli smal - men jag orkar inte träna! Jag vill ha massa snygga kläder - men jag har inga pengar! Jag vill dricka en bira - men jag jobbar imorgon! Jag vill ha långt hår - men jag vill inte ha löshår! M.M!


..-

statistiken är i botten, haft fullt upp med jobb i veckan, och i helgen har jag ba vart, min praktik plats blir inom hemtjänsten och då cyklar man tydligen runt, tur att jag har en räser till cykel och att hallsta inte är lika stort som jorden runt! Imorrn blire en lång dag i skolan, först till ädelstenen och ha lyft teknik"prov", sen vidare å lära sej hjärt och lung räddning, och sen yttligare ett prov på läkemedel!

Ska snart hem till syrran å snacka av mej lite skit, å höra om hennes London tripp i helgen.


Big sis gummistövlar och mitt nya parraflax!

Blivit jobbdag idag, massa regn och massa leriga blöta barn! Underbart!! 
Helt slut nu, mat, ett bad å sen tv! Plugget får vänta.. .


Varför åkte Anna Koskinen med?

Kan man bli tröttare? Oj vilken lång dag.. .Klockan ringde 07.00, jag gick upp 07.25. Ville verkligen inte gå upp i detta regn! Emelie försov sej så vi missa bussen å fick dona bil! Provet gick sådär, jävla svårt. Tog en taxi hem med brudarna och sen in till stan igen, milla köpte säng av Robins mamma, jävla bärande i regnet! Nu blire ett bad/skilda världar tills jag somnar, blir jobb resten av veckan.


..-

Aleks e fan inte den bästa på att leta påskägg efter karta, tog ett tag, men sen hittade hon sitt "ägg"! :)


Tackförallgodmatdennapåskhelg!

Det är söndag och klockan är snart kvällen. Har vart en bra helg med mycke mat, i lördas blev jag å min kärlek bjudna hem till hans syster, god mat med hans familj. Sen blev de kvällmys bara han och jag! Idag blev vi bjuda på mat hem till min mormor Lena, mamma å tompa me. Fick man i sej två glas vitt, lax och efterrätt. Känns att man har gått upp ett eller två kilo denna helg! Å Imorrn blire mat hemma hos mamma me! Älskar å bli bjuden, eftersom min kyl å frys e ganska tom. Å hur kul äre å äta själv? Plugga en timme nu sen hem till min kärlek, imorrn drar han till Frankrike! .. .


Kyckling cupcake och öronpill!

Tvätt, plugg, mat och sen vidare till jobbet!

Igår kväll åkte jag, min kärlek R.B å CMK för att hejja på manus match, dom losa som vanligt! Men de va en kul kväll iaf, tvättar, pluggar å lagar mat just nu, sen blire jobb mellan 16-20/21.

Iväg och hejja på Emmanuel Tshimbalanga Kabissekela!

..-

Håller tummarna att provet på diabetes gick bra idag, fick iaf godkänt på njurarna och urinet! Tjoohoo!!! Efter skolan hämtade Robin och hans mamma upp mej, sen vidare å köpa lite tapet! Direkt när ja kom hem så ringer mellansyrran å säger att HM har kommit, älskar å beställa kläder! Passa såklart perfekt, sen bjöd mellansyrran på kvällsmaten me!

<3


..-

Första april igår, hade jag inte läst de på alla bloggar eller på facen så hade jag nog glömt bort de? Jag blev iaf inte lurad, istället tröck jag Milla å min kärlek i oss den största familje pizzan som någonsin har bakats! Har vart en bra helg! Den här dagen började oxå bra, såklart med min kärlek, men sen blev den ba sämre å sämre, springa mellan nordea och swedbank, och ingen kunde hjälpa mej få tillbaka mina pengar!! Vafan e dom till för då? Idioter.

Jag älskar iaf å shoppa kläder på internet och sen kommer brevbärarn hem till mej med paketet! Och kläderna passa perfekt!

Bikini, jeans sjkorta och en hatta jävel!


En hel kväll hemma hos Missan-Tomas!

RSS 2.0